2010 Nisan Anneleri

cok hosuma gitti hala daha bazilarini yasamadim ama olsun zamanla onlarda basimiza gelecek :))) dana dili kismi igrencti ama gercektenkafamçokkarıştı

cok hosuma gitti hala daha bazilarini yasamadim ama olsun zamanla onlarda basimiza gelecek :))) dana dili kismi igrencti ama gercektenkafamçokkarıştı

pardooonss yanlis alintuu oldiii :)) ihihihiiiiihihiii acim ya beynim karisti herhal hehehehe
fisfisfis

cok hos biseymis bayildum ama hala bazilarini yasamadik bakalim onlarida yasariz heralde zamanla pecete dansi dami yapcaz sositososito ... yalniz dana dili kismi igrenctisempatiksalakcinni

günaydın kızlar gizoş kalktı jher zamnki sabah senfonisini yaparken bir göz atayım dedim geçmişe şöyle bir baktımda jaleciğim canım rabbim acil şifalar versin bebeişlerimize yaa biz onların gözlerine bakarken hasta oluyolarya ne diyeyim canım gizoşta yeni yeni atlatıyo şükürler olsun canım benim özgeciğim hiç olurmu atla gel valla giresuna bizim burasını yapajk görüşme merkezi olarak belki millet istanbulu sevmiyo buluşmak için şöyle bebişlerle bir karadeniz turuna çıkın çıkın gelin kapım her zamn açık

kız filiz bacım sen varya facede öyle bir karşımıza çıkacan devamlı spor falan baştan aşşağı değişmiş bir filiz bacım zaten fittin şimdi iyicene zayıflayacan biz göbişli annelere iyi bir ders olacak hee anam ben kocama bırakıp asla gidemezdim spor yapmaya bebeğimi beşiğinde ağlar bulurdum valla benim eşim en fazla 2 saat bakar sonra susturamazsa anında telefon ederdi maşallah canım eşinede

çok mükkem fene bir alıntı gözlerim doldu heee aynı bir yeri bazen ben hee gözleri kapalı mutfağa gidip mama hazırlıyorum bazen birde başıma çok oldu geleli ama wcye girmiştim ben alt tarafı açıcağıma mememi açmıştım delikafadulden

ahh canım benim..çok geçmiş olsun..boğazları nasıl iltihap kaptı bu havada.neyden kaynaklanıyor acep..sende çocuğunla ilgilen ayol ne misafiri..

bu arada tam 5 aylık olmuşuz doldurmuşuz tickerda ne kadar çabuk geçmiş artık 6. ayımıza geçtik oyy canım kızım benim yaaa :))

yaaa zeynom görüonmu zaman ne çabuk geçio.daha doğumu konuşuyorduk..

hoşgeldin canım..

helal sana filizzz..getir burnundan fitil fitil..alıştırma ölee ne güzel ben alıştırdım da ne oldu tepemde hergün..

kızlar günaydın.ii haftalar.ben resmen dökülüoum..dün tam 6 kişi iftara ağırladım.(görümcem kocası çocukları,eltim kaynım,kayınvalidem) c.tesiden haber verdiler.gece poyraz uyuyorken kalkıp tatlımı yaptım.dünde poyrazla sabah 7 de uyandım.onu salıncağına atıp hemen mutfağa yemek işine giriştim.kociş uyandı hadi dedi acile..boynu tutulmuş gece feci acı çekiordu.gittik iğne yaptırdık.uyudu o akşama kadar.bend ehem poyraz hem yemek hem süpür sil mahvoldum kızlar yaa ne zormuş.neyseki yetiştirdim iftara 5 çeşit.asıl kötü olan ve sinirlerimi bozan şey herkezin karnını doyurup kenara çekilmesiydi.oğlum huysuzlandı onu uyutayım dedim bi geldim masadan bi çatal kaldıran olmamış.masa işine gişriştim çalkaladım makineye dizdim filan çay servisi yaptım.sinirlerim bozuldu yaa asla bidaha yemeğe davet etmeyecem.bebekli kadınım okadar yorulmuşum biliolar bi pazarım var.sofra kalkarken çay servisinde kıçlarını kaldırmadılar.ben salak gibi iftara gittiğimde çalıştığım halde ilk ben kalkardım yardıma . salak kafam salakkkkkkk alsanaalsanasmile gece 12 de zor attım kendimi yatağa . süpüremedim evi bile..aman dedim eksik kalsın..şuan ayakta zor duruyom beni her gören hayırdır hastamıısn rengin bembeyaz diyorlar..:uhm:

Son düzenleme:
hayriyeciğim canım en sinir olduğum şeylerden biriside kayınvalide tarafının gelinin evini kendi evi kullanması hani oğlunun eviya birde bebişli anneye nasıl yardım etmezler aynı benim kayınvlidem daha 40kım çıkmamıştı 15 kişi misafir getirdi önceki evime bebek bakmaya maksat ama dedikodu amaç yani neyse daha 15. günüm falandı almış elişisini eline bebeğim bir tarafta ağlıyo ev desen küçük millete o halimle hizmet ediyorum birde demezmi ayy zeynep hiç yatmadı devamlı ayakta yat diyorum yatmıyo şimdi bişey diyecektim ama neyse kalk o zamn kıçını kaldırda yap kim yaopacak sinir bozucu insanlar topluluğu valla ben bu lohusalıkta kayınvalideme kaptım bir gıcıkya o ömür boyu sürer artık bende:))

zeynocum benimde demek istediğim oydu.daha babam buzdolabımın kapağını açmış değil yeminle yaa.koca tarafı okadar rahatki..dün gece 11 e doğru mideleri kazınmışta kalktılar kendi evleri gibi buzdolabını kurcaladılar oturdular yediler.ayy ben kimsenin evine gidip öle yapamam yani.çok yakınlarıma bile..nasıl sinir oluyo insan.bend elohusalığımda çok uyuz oldum kaynanama görümceme.kaynanam sanki çocuğa hayrı varmış gibi bende kalıodu gelen misafirlerinide evinde ağırlıyordu hergün 4-5 demlik çay hergün ziyafet.akşam kocam geincede onu yiyodum sinirden.gitsinler yeter diodum..18.gün gitti ama delirmek üzereydim.ya görümcem küçük kızını alıp hergün bendeydi oğulları öğlen paydousna çıkıp öğle yemeğine bende yiyolardı..o da öle sakardırki ne fırınım kaldı ne buzdolabım kırdı döktü yanlışlıkla.offff aman hangi birini anlatayım güya bana iilik ediolar aman istemem.ben kocam ve çocuğumla mutluyum kimseyi istemiorum artık buda son olacak..

ahh canım aynen bitanem bende senin gibiyim valla asla izinsiz bir başkasının dolabını açmam çok komik olacak ama evlendikten sonra kendi anemlere gittiğimde bile açmıyorum kıyıyı köşeyi çekiniyorum annem bişeymi diyecek asla ama işte o bir saygımı desen ne dersen de artık canım oyy seninkide canım daha zormuş ne öyle öğle yemekleri falan valla hayriyeiğim en iyi kaynana oğluyla dargın kaynana valla neden bizim annelerimiz karışmaz bizlerede onlara ne oluyosa

Slm kızlarrr

ahhh hayriyecim bende bunların başıma geleceğini bildiğim için kimseyi davet etmiyorum..bu yıl böle ne yapayım yani..şuan kendi işimi koştur koştur yapıom kız hep yanında istiyoo onun ağlamasına dayanamıyom..
Bırak çocuk dediğin ağlayarak büyür diolar bu lafa sinir oluyorum.. çocukları mümkün mertebe 3 yaşına kadar az aglatarak hatda hiç aglatmayarak büyütmek gerekiyormuş...bu yaşda kişikleri oluşuyoomuş..

canım valla aynıyız senle.annemin evine gidince kendimi misafir gibi hissederim hep.ayaklarımı uzatıp oturamam inan.insan bi tuhaf oluyor..zor evet hayatım çok zor..

en iyisini yapıosun sibelcim..bana bu ders olsun asla çağırmam bi daha.hem koca ramazan bitti eltim hala çağırmadı çalışmıo anca kıç şişiriyor.aman bende öle edecem artık..ağlama işine gelince bende kıyamıom ağlamasına hiç.hem ne demek ağlayarak büyür çocuğum gözümün önünde ağlayacak ben ona bakacam ölemi ne tuhaf yaa..

slm kızlar,evde acayip sıkıldım bugün,gecmişi okudum herkesde aynı dert.yardım etmeyen kocalar...bi tane de ben de var,artıık pes ettim...benimki kucagına bile almaz 5 dk o derece yattıgı yerden sever,mızmızlanınca cagırıyooo...tatlı dille yaptırmaya calışıyom bakalım....

kız meltem meşhur bennunun ablasınıda koymuşsun face bu mu sana karşı gelen

offf pofff utu yapacagummm useniyorummmmmmmmmmm
ÜSENME ÜTÜ YAPMAK KALORI HARCATIR DEVAM
IYI FIKIR BAKALIM BAKALI NELER VARMIŞ DUSUNEMEDIKLERIMIZ

en ıyısını yapıyosun

ınsallah basarılı olursun

canım bizim kocişte sever 1 saat ilgilenir ama takiiiiiiiii ağlayana kadar ağlayınca hemen seslenir bana zinettttttt bana bazen böyle seslenir işi düşünce en çokda:))bizim kız ama babasıyla oynmaktan büyük zevk alıyo bayılıyo babasına görür görmez çığlıklar havada uçuşuyo:)

selam kızlaaaaaaaaaaarrrr.
sonunda girebildim kk ya.çok özledim ya burayı.
dün gitti kayınvalidemler.dünde çarşaf pike yıka ütü yap,temizlik yap giremedim.ama aklım hep burdaydı.
bugün de defneye bayramlık almaya gittik ama mevsimlikler çıkmış ya.ama bi etek buldum güzel üstüne de bişeler aldım ya.ama şöle kısa kollu bi beyaz gömlek düşünüyodum ama bulamadım işte.

yarın benim okul başlıyor ama ,inşallah gitmeyeceğim.rapor alacağım .tabi alabilirsem.bayramdan sonra başlarım .hiç kızımdan ayrılasım yok yaaaaaaaa.
komşumla da konuşmadım daha.ya inşallah yarımsaat 40 dakka bakmayı kabul eder.
sonra eşim alcak okuldan gelince.
ya kızlar böle eşim bakarsa seve seve gidecem okula ya.
inşallah şu işi de bi halletseydim öle bir rahatlayacağım ki.

30 sayfa yapmışsınız ya.okuyamam ya.ne kaynattınız be bu kadar.neler kaçırdım kim bilir.
defnenin huysuzluğu hala devam ediyor.diş ağrısı belli her halinden.calgel aldım

sürüyorum rahatlıyor onla belli.

inşallah tüm bebişler iyidir .hasta değillerdir inşallah.hasta olanlar varsa çoooooooooooooook
geçmiş olsun.

bugün kk ne kadar sessiz.nerde acep bu hatunlar..bugün çok sıcak bura dayanamadım gene ofiste.az önce bitti işlerim kaçıom ben eve.iftardan sonra bi arkadaşım gelicek kahve içmeye..erkenden yatmayı planlıyordum güya ama bakaım..herkeze ii akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…