2010 Nisan Anneleri

ya fılız tuvalet egıtımı vermıyoruzkı bız
anam sende herseye muhalefetsın
altını acıyoruz naylon serıyoruz
aleynada uvalete denyecem dedı denedı
okadar egıtım vermıyoruz ögretmenım

sarı melek arkadasım asker pek tatlı olmus masallah

merhaba kızlar.........
ya dün gece girdm ama net çok yavaş olduğu için sinirlendm çıktm
önce kendimden haberler vereym..........kocamla barıştık dün 3 gün boyunca tatildi ona çok iyiydi ev işi falan yardım etmeler.........özür diledi benimde fark etmeden yapmış olduğum şeyleri söyledi bende özür diledm barıştık ama önce ben z.dalı uzattım pardon maydonoz dalı.........
dünürün geldiği gün çooookk güzel geçti.........aynen dediği gibi sanki yıllardr arkadaşız iyiki tanışmışız dedik eşimle.birde buradan ya çok değişik bi durum.internetten tanış sonra kanki ol süper ya..........çocuklarda çok iyiydiler yaaaaaaaaaaaa.çok tatlıydılar koptuk gülmekten bi ara.........birbirlerine bakışmaları,yakalarını,üstlerini başlarını tutmaları çok komiktiiiii
jalecm geçmiş olsun bugün arayamadım dışarıya çıktık akşam arayayım dedim bugün misafirin vardı sanırım.inşallah iyidir ahmetim ya kıyamam ben ona.........

irmakocum....özgürdü sanırım evet canım o işte eğitim halısı.........şu an için erken evet ama seslere falan bayıldı bizim oğlan..........

burcucum asker süper görünüyo........çok tatlı çok yakışmış kıyafeti maşallahhhhhhhh

hasta olan başka bebişler varsa geçmiş olsun.......gizemciğimede çok çok geçmiş olsun dün gerçi baya sevdim oynadım onunla göktuğu uyuttuktan sonra.çok tatlı kızlar ya kız işte edalı,işveli .........bizim oğlana kur yapıyo........

kızlar bişey socam ya ben hiç regl olmadım ya kendimde de bi gariplik hissediyorum hamile olabilirmiyim?mesela kasık karın bel ve sırt ağrım oldu geçen hafta.ara ara bulantm oluyo.....karnımda sanki damar atar gibi hani o ilk başlarda hissettiğimiz şeyler var.yarın test yapıcam.ama hamile olsam sütüm kesilir dimi?mesela bebek 3 aylık olsa süt kesilir dimi?hiç bileniniz var mı?çevreden duyduğunuz falan..oyyy çok garibim yaaaaaaaaa

sıcaaakkk, uykum yokk, ama sabah dr. randevumuz var. oğluşumun kontrolü. ama hırıltısı kesilmedi. dr. düzelmezse oksijen makinasını aldırırım size dedi yaaa.

geçmiş olsun ayşegülcüm ya ne oldu kuzuya ben kaçırdım sanırm.inşallah gerek kalmaz.göğsüne kulağını dayayıp dinledin mi hiç?

hamile kalıp sütü kesilmeyen tanıdıklarım var. en iisi test yaptırmak. hayatım oğlum bronşiolit olmuş. bronşitin küçük kardeşi...

kızlar ya bişey yazsanıza meltemmmmmmmm senin kulağın deliktir bu konulardaaaaaaaaaaaa

bilmkyorum ben ama sut kesilmez sanirim cunku diger cocuk ac mi kalacak olurmu yaf oyle hamileyken emziren dolu insan var bence olmaz ama emin de degilim bu arada hamile degilsindir bence ama yinede yarin bi test al yap supeyle yasanirmi kizzz... olsa uzulurmusun sevinirmisin ??

hamile kalıp sütü kesilmeyen tanıdıklarım var. en iisi test yaptırmak. hayatım oğlum bronşiolit olmuş. bronşitin küçük kardeşi...

gecmis olsun bende yeni duydum huysuz dismi gazmi diyoduk bu nerden cikti yaff... benim kizda hep ustunu aciyor onumuzde kis ben o yuzden elnise gibi giyilen bi battaniye aldim. kollarina giydiriyosun bacak kismi yok toba gibi fermuarli polar ici uzerini acsa bile onu acamz elbise gibi giydiriyorum.. aryamanda hep merkezi isitma ama sizinki kombilimydi kombi isi yas ya en iyisi merkezi sistem ...

yok yav. benim kadın doğumcu 2. çocuk için 1 yıl bekle dedi. bebeği 2 yıl emzirmeyi tavsiye ediyoruz ama senin yaşın var o kadar bekleme ama 1 yıldan önce bebe yapma dedi.

esınle barısmana sevındım

ınsallah sorun olmaz bıdaha
hep böyle devam etsın

hamıle olursan sut kesılmez
sadece bırı kız bırı erkek olursa sut acır

oy geçmiş olsun ya gözümden kaçmış mutlaka yazmışsındr inşallah geçer tez zamanda ya kıyamam

yok yav. benim kadın doğumcu 2. çocuk için 1 yıl bekle dedi. bebeği 2 yıl emzirmeyi tavsiye ediyoruz ama senin yaşın var o kadar bekleme ama 1 yıldan önce bebe yapma dedi.

kesiliyomu yani sut ??? bu arada sezeryan olanlarda sanirim bekliyor degil mi 2 yil ???

oyyyyyy ben sütüm kesilir falan diyodum yarın test yapcam yazarı merakta bırakmam sizide.
ya filiz üzülürüm göktuğ için sevinirim çünkü oğlum tüp bebek yöntemiyle oldu karmakarışık olurum anlayacağın

evet filizcm 2 yıl arayla öneriyo dr lar.ben sezaryan oldum mesela........

bu arada kpss öğretmenlik atamaları çok kötü oldu yaw.yazık bekleyene ,yuh olsun kopya çekene.......nasıl yiyecekler o parayı ya bilmem.kul hakkı diye bişey var.

ammaaaa hata varsa düzeltilir diyolar ama boş laf. atı alan üsküdarı geçti. Kazandıkları para haram zıkkım olsun. nasıl yediriyolar o haram kazancı çocuklarına. Her günah affoluyo kul hakkı affolmuyo bunu da mı bilmiyolar...

ben sezeryanım 1 yıl yeter sonra kalabilirisin dedi. dr dan dr afarkediyooo

ben normal dogum yaptim o halde hemen yapayim bidene :))) aman Allahim sakasi bile urkutucu :1shok:

fundacım barışmanıza inan ki çok sevindim allah bir daha böle kötu seyle yasatmasın....
kimsenin ağzının tadını bozmasın...
aman hamiş falan olma ya ...
bende o stresi yasadım çok kötu....
bende eğr hamiş kalıpt emzirdiğin bebeğin varsa sütten kesiyorsun diye biliyorum...
ama ben babaneme sorayımm en tecrübeli bigili o kesin cevabı o verir bende merak ettim bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…