günaydın kızlar gizoş kalktı jher zamnki sabah senfonisini yaparken bir göz atayım dedim geçmişe şöyle bir baktımda jaleciğim canım rabbim acil şifalar versin bebeişlerimize yaa biz onların gözlerine bakarken hasta oluyolarya ne diyeyim canım gizoşta yeni yeni atlatıyo şükürler olsun canım benim özgeciğim hiç olurmu atla gel valla giresuna bizim burasını yapajk görüşme merkezi olarak belki millet istanbulu sevmiyo buluşmak için şöyle bebişlerle bir karadeniz turuna çıkın çıkın gelin kapım her zamn açık
kız filiz bacım sen varya facede öyle bir karşımıza çıkacan devamlı spor falan baştan aşşağı değişmiş bir filiz bacım zaten fittin şimdi iyicene zayıflayacan biz göbişli annelere iyi bir ders olacak hee anam ben kocama bırakıp asla gidemezdim spor yapmaya bebeğimi beşiğinde ağlar bulurdum valla benim eşim en fazla 2 saat bakar sonra susturamazsa anında telefon ederdi maşallah canım eşinede
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/387641-2010-nisan-bebislerine-anneleri-neler-aldi.html
kızlar yeni bir başlık aöçtım bebişlerimize sadece doğmadan bişeyler almış değiliz sanırım aldıklarımızı bundan sonra buradada paylaşalım kıyafet oyuncak kitap ne olursa hem fikir olmuş olur birbirimizede
ahh canım benim..çok geçmiş olsun..boğazları nasıl iltihap kaptı bu havada.neyden kaynaklanıyor acep..sende çocuğunla ilgilen ayol ne misafiri..
yaaa zeynom görüonmu zaman ne çabuk geçio.daha doğumu konuşuyorduk..
hoşgeldin canım..
helal sana filizzz..getir burnundan fitil fitil..alıştırma ölee ne güzel ben alıştırdım da ne oldu tepemde hergün..
kızlar günaydın.ii haftalar.ben resmen dökülüoum..dün tam 6 kişi iftara ağırladım.(görümcem kocası çocukları,eltim kaynım,kayınvalidem) c.tesiden haber verdiler.gece poyraz uyuyorken kalkıp tatlımı yaptım.dünde poyrazla sabah 7 de uyandım.onu salıncağına atıp hemen mutfağa yemek işine giriştim.kociş uyandı hadi dedi acile..boynu tutulmuş gece feci acı çekiordu.gittik iğne yaptırdık.uyudu o akşama kadar.bend ehem poyraz hem yemek hem süpür sil mahvoldum kızlar yaa ne zormuş.neyseki yetiştirdim iftara 5 çeşit.asıl kötü olan ve sinirlerimi bozan şey herkezin karnını doyurup kenara çekilmesiydi.oğlum huysuzlandı onu uyutayım dedim bi geldim masadan bi çatal kaldıran olmamış.masa işine gişriştim çalkaladım makineye dizdim filan çay servisi yaptım.sinirlerim bozuldu yaa asla bidaha yemeğe davet etmeyecem.bebekli kadınım okadar yorulmuşum biliolar bi pazarım var.sofra kalkarken çay servisinde kıçlarını kaldırmadılar.ben salak gibi iftara gittiğimde çalıştığım halde ilk ben kalkardım yardıma . salak kafam salakkkkkkk alsanaalsanasmile gece 12 de zor attım kendimi yatağa . süpüremedim evi bile..aman dedim eksik kalsın..şuan ayakta zor duruyom beni her gören hayırdır hastamıısn rengin bembeyaz diyorlar..:uhm:
slm kızlar,evde acayip sıkıldım bugün,gecmişi okudum herkesde aynı dert.yardım etmeyen kocalar...bi tane de ben de var,artıık pes ettim...benimki kucagına bile almaz 5 dk o derece yattıgı yerden sever,mızmızlanınca cagırıyooo...tatlı dille yaptırmaya calışıyom bakalım....
selam kızlaaaaaaaaaaarrrr.
sonunda girebildim kk ya.çok özledim ya burayı.
dün gitti kayınvalidemler.dünde çarşaf pike yıka ütü yap,temizlik yap giremedim.ama aklım hep burdaydı.
bugün de defneye bayramlık almaya gittik ama mevsimlikler çıkmış ya.ama bi etek buldum güzel üstüne de bişeler aldım ya.ama şöle kısa kollu bi beyaz gömlek düşünüyodum ama bulamadım işte.
yarın benim okul başlıyor ama ,inşallah gitmeyeceğim.rapor alacağım .tabi alabilirsem.bayramdan sonra başlarım .hiç kızımdan ayrılasım yok yaaaaaaaa.
komşumla da konuşmadım daha.ya inşallah yarımsaat 40 dakka bakmayı kabul eder.
sonra eşim alcak okuldan gelince.
ya kızlar böle eşim bakarsa seve seve gidecem okula ya.
inşallah şu işi de bi halletseydim öle bir rahatlayacağım ki.
30 sayfa yapmışsınız ya.okuyamam ya.ne kaynattınız be bu kadar.neler kaçırdım kim bilir.
defnenin huysuzluğu hala devam ediyor.diş ağrısı belli her halinden.calgel aldım
sürüyorum rahatlıyor onla belli.
inşallah tüm bebişler iyidir .hasta değillerdir inşallah.hasta olanlar varsa çoooooooooooooook
geçmiş olsun.
SELAM KIZLAR...
yazdığımı gönderemedim saatlerdir bu kuduruktan...çoğunuzu faceden takip ediyorumda buraya çok giremiyorum...umarım herkez iyidir...
burcu yaaa bu tam yemelik hee bizim burada yapsa askerliğini olmazmı yaa maşallah kuzucuğa yaaa
a.s olmazmı canım hemde şeker gibi
kızlar bugün gizoşa havuç patates pirinç haşladım sonra onu bi güzel püre haline getirdim yedirdim ilk istemedi itti ağızıyla ama daha sonra yedi maşallah ben bundan sonra biraz daha fazla ek gıda vermeye başlayacağım ee artık 5 ayımız doldu 6dan gün almaya başladık nede olsa alışsın daha yoğurt mayalamadım onuda bu ayın ortalarına doğru anneannemden süt isteyceğim köyden onunla mayalayacağım pekmez koyacaktım ama yoğurtla pekmez yenilmiyo çünkü demirini alıyomuş ondan dolayı meyve falan rendelerim olmazsa yemezse inşallah yer gizoş ara ara öksürsede şimcik daha bir iyi gibi teyzoşları
masallah yarasın gızeme
bende yaptım dun ama ıcıne kucucuk sogan koydum pırınc koymadım
bennu bayıldı
ama suyunu suzdum nasıl degerlendırsemkı dedım suyuylada kabak pırınc hasladım onu pure yaptım bu gunde onu yedırdımyogurdu hergun pastörıze sutle yapıyorum
kız filiz senin dombili halini hiç düşünemiyorum canım valla bende gizoşun hastalanmasıyla 59 kiloya düşmüşüm annemlerde tartıldım zaten normalde 52-53lerde gezerim ben hep hadi gayri az kaldı inşallah seneye kadar veririm yaza kadarda almış olduğum kenarda duran hiç giyilmemiş kotlarımın içine otururum:))
hee bu arada filizciğim resimleride bekliyoruz canım bizim kızında valla çok kıyafeti valla geçende küçülenlerinin çoğunu burda durumu müsait olmayanlara verdim tabi kızımın ilk giydiği ve hatırası olanları vermdim ama çoğunu verdim kenarda duruyo varsın hayır olsun yaaa ahanda bunlarda küçülüyo yazlıkları seneye giyemeyecek onlarıda bir hurca dolduru verecem nedeyim üst kata kilere bundan sonra kışlıkları almaya başlayacağım yavaş yavaş gerçi birazcık var ibi şimdilik ama yinede mont falan almadık uyku tulumumuzu yengemiz amerikadan getirdi sağolsun şimdilik var ama ben şöyle kokoş bişeyler alıcam azıcık süslü olsun demi göktuğa cilve yapsın :))resim bekliyoruz canım bende pek oyuncak almadım sayılır canım daha bundan sonra zarten burası ilçe ancak merkeze falan gittiğimde gizoşla ne kadar gezilirse o kadar geziyoruz dönüyoruz bişey bakamıyoruz
aferin bennuya :))maşallah yakına meltem senin kız konuşup yürümeyede başlayacak senin sayende heee
BURCU: cok guzel olmus ya cok begendin 10 numara gayette iyi buyuk degil ne guzel efil efil iste :)
ZEYNEP; bizim hayalimiz 59 zeynep sen ne diyosun canim yafbenimde ideal kilom 57-58 ama nerdeee yakinindan bile gecmiyorum heralde su anda 68 filanim ama benide adim filizse bende bu kilyuvericem arkadas...
MELTEM: tualet egitimi icin erkencisin :) beze etse onada sukur tulate gerek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?