2010 Nisan Anneleri

SELAM KIZLAR...
yazdığımı gönderemedim saatlerdir bu kuduruktan...çoğunuzu faceden takip ediyorumda buraya çok giremiyorum...umarım herkez iyidir...

valla su anda bile inceldigimi hissediyorum zeynep zaten adam akilli kilo verene kadar resim koymayacagim gerci benim isim belli olmaz dobi halimide koyabilriim heran :) ama hedefim simdilik 62 .. Derin Mavinin dogum gunune kadar 57 bakalim olmek var donmek yok :))

ben daha oyuncak almadim sadece bi tane anatomi ansiklopedisi aldim ileriye donuk bide wii almistik play station gibi bisye ama onu daha ziyade kendimiz icin aldik ha kiyafet diyosan bi valiz var ucuz ya kacirmayim dedim :):) resim yukluyoruz degil mi ??

hayriye iyi dehlememissin evden :) neyse her olay bir tecrube bidaha da o tipikleri cagirmassin :)

ben spora gidiyorum valla her gun en az 1 saat donunce de dus du bilmem ne nerden baksan gunluk 2 saat bakiyor benim goca bakcak tabi yaparken tek basimiza yapmadigimiza gore bakarkende tek basimiza bakmicaz heralde...

sen nerdesin yaffkac gundur ??? gel gari geri

SELAM KIZLAR...
yazdığımı gönderemedim saatlerdir bu kuduruktan...çoğunuzu faceden takip ediyorumda buraya çok giremiyorum...umarım herkez iyidir...

he yaf sende yoksun hic .. ne oldu snein oglan buyumustur 2 resim koy be yaff

bayramliklar bakilmis yavruklara güle güle giyinsinlerr,burda bayram yok-tatlicadiarzu-hafta ici nereye gitcen bayram tatili yokkkk offf hava buz gibinnnsenağlama

ıyı aksamlar kızlar

bennu durmuyo
babasıda kızıyo ama 5 dak bısey dıycem bennu bugun çişini wc ye yaptı ablası tuttu çişşşşşşşşşşş dedı oda yaptı

kızlar bugün gizoşa havuç patates pirinç haşladım sonra onu bi güzel püre haline getirdim yedirdim ilk istemedi itti ağızıyla ama daha sonra yedi maşallah ben bundan sonra biraz daha fazla ek gıda vermeye başlayacağım ee artık 5 ayımız doldu 6dan gün almaya başladık nede olsa alışsın daha yoğurt mayalamadım onuda bu ayın ortalarına doğru anneannemden süt isteyceğim köyden onunla mayalayacağım pekmez koyacaktım ama yoğurtla pekmez yenilmiyo çünkü demirini alıyomuş ondan dolayı meyve falan rendelerim olmazsa yemezse inşallah yer gizoş ara ara öksürsede şimcik daha bir iyi gibi teyzoşları

kız filiz senin dombili halini hiç düşünemiyorum canım valla bende gizoşun hastalanmasıyla 59 kiloya düşmüşüm annemlerde tartıldım zaten normalde 52-53lerde gezerim ben hep hadi gayri az kaldı inşallah seneye kadar veririm yaza kadarda almış olduğum kenarda duran hiç giyilmemiş kotlarımın içine otururum:))

hee bu arada filizciğim resimleride bekliyoruz canım bizim kızında valla çok kıyafeti valla geçende küçülenlerinin çoğunu burda durumu müsait olmayanlara verdim tabi kızımın ilk giydiği ve hatırası olanları vermdim ama çoğunu verdim kenarda duruyo varsın hayır olsun yaaa ahanda bunlarda küçülüyo yazlıkları seneye giyemeyecek onlarıda bir hurca dolduru verecem nedeyim üst kata kilere bundan sonra kışlıkları almaya başlayacağım yavaş yavaş gerçi birazcık var ibi şimdilik ama yinede mont falan almadık uyku tulumumuzu yengemiz amerikadan getirdi sağolsun şimdilik var ama ben şöyle kokoş bişeyler alıcam azıcık süslü olsun demi göktuğa cilve yapsın :))resim bekliyoruz canım bende pek oyuncak almadım sayılır canım daha bundan sonra zarten burası ilçe ancak merkeze falan gittiğimde gizoşla ne kadar gezilirse o kadar geziyoruz dönüyoruz bişey bakamıyoruz

burcu yaaa bu tam yemelik hee bizim burada yapsa askerliğini olmazmı yaa maşallah kuzucuğa yaaa

aferin bennuya :))maşallah yakına meltem senin kız konuşup yürümeyede başlayacak senin sayende heee

aferin bennuya :))maşallah yakına meltem senin kız konuşup yürümeyede başlayacak senin sayende heee

emeklıyor zaten durmuyorkı yerınde cevapda verıyor

BURCU: cok guzel olmus ya cok begendin 10 numara gayette iyi buyuk degil ne guzel efil efil iste :)

ZEYNEP; bizim hayalimiz 59 zeynep sen ne diyosun canim yaf benimde ideal kilom 57-58 ama nerdeee yakinindan bile gecmiyorum heralde su anda 68 filanim ama benide adim filizse bende bu kilyuvericem arkadas...

MELTEM: tualet egitimi icin erkencisin :) beze etse onada sukur tulate gerek yok...

sağol canım tam üstüne göre bir kere giycek nede olsa.

hacer nabersin noldu senin zayiflama aktiviteleri valla ben eriyorum sanki ama psikolojikmidir anlayamadim adam gibi bi tarti bulamdim tartilayim ama inceldim gibi geliyor ??? spor salonundaki tartiya cikacagim artik haftada 1 kez su anki kilom snirim 67 kusur bisey bakalim hedefim 57 daha cok yol almam lazim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…