anam zaten bellıydı ya olacagın negatıf cıktıydı yagünaydın kızlar.adet oldum.yehuuuuuuuuuuuuuuuuuu
herkese selam
jalecim ve fundacım sizleree çook teşekkür ederim tek geçmiş olsun diyen sizsiniz bunu asla unutmayacam
alınganlık yapmayyım diyorum bişey olmaz grmüyolardır işte bebekle olmuyo falan bende bazen görmüyorum diyorum ama yani herkese cevap yazmaya çalışıyordum olsun canınız sağolsun
çok şükür biraz hififledi baş ağrım yerlerde kalmıştım bebeğime bile bakamıyodum yemek iş hertaraf allak bullak bugün temizlik yapmam lazım neyseki eşim yemeğe gelmeyecek bugün iş arkadaşı yemeğe çağırmış davet veriyor sadece erkekler oraya gidecek
bebişiminda hala kabızlığı devam edio zorla pazartesi yaptık hala yapmadı yaa ayy kıvranıyor resmen bu gün sağlık ocağına götürdük tm öğle tatiline gelmiş malesef geri dönmek zorunda kaldık yarın götürecem inşallah kan ilacını değiştirin azar azar ek gıdaya başladık çorba yapmıştım ondan çok güzel yedi karpuza bayılıyor revani yapmıştım azıcık tattırdım tekrar vermem için çığlıklar atıyodu yaa ama tatlı diye az verdim tatlıyı çok seven bi çocuk olcak galiba galiba yemesi güzel olcak iştahsız bi çocuk olmayacak ee abisine çekmiş oda çook iştahlı maşallah maşallah
hacercıgım
evet bende dun 3 4 kez okudum alıntı yaptım bennu durmadıgı için refıyenın bıle alıntısını almamısım snr fark ettım tekrar yazdım bebeklerın zor zamanı herkes aynı
dısıydı kakasıydı hatta sana madem ek gıdaya basladın kabak hasla püre yap belkı bagırsaklarını bozar dıyecektım dıyorum ya ta aksam 9 da uyuttum allah yalnız olanlara yardım etsınbizden şimdilik bu kadar hastalara geçmiş olsun
sanada tunaydıngunaydın kızlar:))))))))
CAnım ben poyraz uyuyana kadar onunla ilgileniorum asla hiçbişeye dokunmuyorum yediğimiz sofra dahil.zaten hem o beni hemde ben onu göremiom akşama kadar çocuk unutur anasını allah krusun işe güce dalsam..o uyuduktan sonra başlıorum ev işine.ya duramıorum napim geçen eşime söz verdim yapmayacam senle ilgilencem dedim.dün akşam onla sohbet muhabbet filan derken 1 den sonra ev işlerine giriştiğimi görünce hani sözün dedi bu saatten sonra uyuman lazım ne temizliği dio garibim:) ya bi işinm varken inanın uyuyamıom rahatsız oluyom yaa.evt eşim yardımcı konusunfa hala ısrarcı arefe günü alabilirim bakalım gerçi gelen kadın temiz evde ne yapacaksa dip köşe bucak başında durup yaptırcam sanırım.
ya çok kötü bır huy senınkıde hayrışim asla vazgecemezsın
ne söz verırsen ver
gözünaydın canımmmmm
mehtapcıııımmm sağol tatlım allah hiçbirimizin ağzı tadını bozmasın.huzurla doldursun yuvalarımızı..
jale bende diş harici bişi çıkmasından çok korkuyom allah büyük bakalım..
kızlar annem yarın evine doğalgaz tesisatı döşetiyor(rizeye doğal gaz yeni geldide:) tüm ev dökülüp kırılcak.yarın oğlumu getirmeyeyim dedim yok ben bırakmam poyrazı kimseye ben bakarım dio gene.alt katta akabamız oturuyo baban ustalarla ilgilenir ben alt kata iner bakarım poyrazı dedi.iş bitincede kadın alır temizletirim dedi.canım annem yaa bu durumda bile bırakmıo oğlumu.içimin rahat etmeyeceğini onlara nasıl kızgın olduğumu biliyor.ne varsa anne babamızda var yine..allah razı olsun onlardan
bıkmadan usanmadan 2. yazışım.. ama bunu kopyalıycam.. bakım var diyo yaa....
s.a kızlar... inşallah herkes iyidir.. kendimizi anlatıp geçmişe öyle bakayım dedim.. inş. yani...
bugün dün gitiğimiz dr.a gitmedik :) dün gece de bayaca konuşmuştuk eşimle..pek hoşnut olmadığı tavırlarından fln.. röntgenin sadece yarısını çıkarıp baktığını fln anlattı..içimize sinmeyen bişeyler vardı her halükarda... neyse.. bugün 2 dr.a göründük... sonuç aynı... ameliyat...
tanı: geniz etimiz varmış..buna bağlı kulaklarda sıvı oluşup işitmede kayba sebep olmuş...
tedavi: geniz eti alınıp kulaklara tüp takılıcak.. 6 ay içinde iyileşme olduğunda kendiliğinden atılıyomuş o tüpler..
bakalım inşallah herşey çok iyi olucak... bayram sonu salı günü gidince tarihimiz kesinleşicek...
ameliyatı yapıcak olan dr. alanında bayaca deneyimli bi kkk cı.. dayımın hanımının yani yengemin öz dayısı... bayaa ayrıntılı ve bizi tatmin edici açıklayıp anlattı.. büyükbioperasyon olmadığını.. geniz etinin beslenme,gelişme,konuşma gibi birçok şeyi etkileyebileceğini.. alındığında edanın rajatlıcağını söyledi..inşallah takılıcak olan tüpler de kısa sürede tıkanan kulak yolunu açıcak ve o konuda da sıkıntısı kalmıcak sonsuza dek... dr.umuz sonucun%99 aynı çıkacağını düşündüğünü ama istersek tetkikleri tekrarlayabileceğimizi de söyledi..bakalım inş. sonucumuz iyi olur ve iyileşme sürecimiz hızlı olur..bu arada sanırım edaokula 1 hafta gecikmeli başlıcak ama olsun sağlık olsun da geç gtsin..
hıı. bide ne zamandır düşünceden öteye gidemediğimiz konu olan okul naklimizi de yaptırdık bugün.. evimizin hemen 2 sokak arkasında açılan i.ö okuluna kayıt naklettirdik.. gittiği okulda mesaafe bayaca vardı.. yürümeyle 20 dk.yarım saat fln dı.. bunda 3 dk. sürüyodur ancak :) eda da pek bi hevesli.. bütün arkadaşları bu okula geçince istedi o da zaten.. bakalım inş. hayırlıdır bizim için..sadece tek posta 09:00-15:30 olması beni düşündürdü.. iyimi olur kötü mü bilemedim ama eda için iyi olucak sanırım.. sabah kahvaltısını 6 da etmek zorunda olmucak en azından...
neyse.. hepinize desteğiniz ve ilginizden ötürü teşekkürler ediyorum.. iyi ki varsınız...
maşallah utkuşumaaaa kocaman olmuş biz daha dolduramadık malum siz beni beklemediniz benden önce doğurdunuz gıcık gacılarkaydirigubbakcemile3ayy bu arada dün biz tam 5 aylık olduk.. 5i doldurup 6 dan gün almaya başladık yani :)) yazıcaktım ama dünkü durumdan dolayı unutmuştum.. bugün 5 ay 1 günlüğüz.. kocamaan oldu paşamm..
ama kızlar yaa bişiy dicem.. 2 gündür bursa soğuk diye uzun kol penye ve polarlı eşofman altı giyiyo utku.. ve bu durumdan hiç memnun değil.. üst değiştiriken soyununca bi mutlu oluyo.. kaçabiklse gidicek o halde giyinmemek için.. hemen dönüp debeleniyo fln.. kışın nasıl alıştırıcaz bu bebeleri yaa..çıplaklığa alıştık valla.. tek bi çıtçıtlı olay tamamdı.. şimdi sıkılıyo paşa :))
ayy uyandı.. muhabbete başladı dönencedeki hayvanlarla.. iyigünler herkese...
İÇİM RAHATLADI TATLIM YAAA O KIZa da söyle bir daha dokunmasın poyrazımatuğbaa enim oğlumda ağlayınca gözünden yaş gelmiodu taaa kii geçen pazar günkü görümcemin 4 yaşındaki kızının oğluma vuruncaya kadar..oğlum nasıl ağladı varya iki gözündende yaşlar aktı..ilkdefa gördüm çok şaşırdım bnede..bebekler daha çok huysuzluktan ağlıolar diosun ya hani acıkma uyku kucak ağlamaları olduğu için blöf yapıolar.numaradan ağlama yani..haa canları yanınca gör sen gözyaşını nasıl dökülüveriyorallah korusun tabi.canı yanmasın ağlamasın kuzucuklar
canım ameliyatınız başarıyla geçer inşallah çabucak iyileşir kuzucuğun okulunuda değiştirmişin hadi hayırlısıbıkmadan usanmadan 2. yazışım.. ama bunu kopyalıycam.. bakım var diyo yaa....
s.a kızlar... inşallah herkes iyidir.. kendimizi anlatıp geçmişe öyle bakayım dedim.. inş. yani...
bugün dün gitiğimiz dr.a gitmedik :) dün gece de bayaca konuşmuştuk eşimle..pek hoşnut olmadığı tavırlarından fln.. röntgenin sadece yarısını çıkarıp baktığını fln anlattı..içimize sinmeyen bişeyler vardı her halükarda... neyse.. bugün 2 dr.a göründük... sonuç aynı... ameliyat...
tanı: geniz etimiz varmış..buna bağlı kulaklarda sıvı oluşup işitmede kayba sebep olmuş...
tedavi: geniz eti alınıp kulaklara tüp takılıcak.. 6 ay içinde iyileşme olduğunda kendiliğinden atılıyomuş o tüpler..
bakalım inşallah herşey çok iyi olucak... bayram sonu salı günü gidince tarihimiz kesinleşicek...
ameliyatı yapıcak olan dr. alanında bayaca deneyimli bi kkk cı.. dayımın hanımının yani yengemin öz dayısı... bayaa ayrıntılı ve bizi tatmin edici açıklayıp anlattı.. büyükbioperasyon olmadığını.. geniz etinin beslenme,gelişme,konuşma gibi birçok şeyi etkileyebileceğini.. alındığında edanın rajatlıcağını söyledi..inşallah takılıcak olan tüpler de kısa sürede tıkanan kulak yolunu açıcak ve o konuda da sıkıntısı kalmıcak sonsuza dek... dr.umuz sonucun%99 aynı çıkacağını düşündüğünü ama istersek tetkikleri tekrarlayabileceğimizi de söyledi..bakalım inş. sonucumuz iyi olur ve iyileşme sürecimiz hızlı olur..bu arada sanırım edaokula 1 hafta gecikmeli başlıcak ama olsun sağlık olsun da geç gtsin..
hıı. bide ne zamandır düşünceden öteye gidemediğimiz konu olan okul naklimizi de yaptırdık bugün.. evimizin hemen 2 sokak arkasında açılan i.ö okuluna kayıt naklettirdik.. gittiği okulda mesaafe bayaca vardı.. yürümeyle 20 dk.yarım saat fln dı.. bunda 3 dk. sürüyodur ancak :) eda da pek bi hevesli.. bütün arkadaşları bu okula geçince istedi o da zaten.. bakalım inş. hayırlıdır bizim için..sadece tek posta 09:00-15:30 olması beni düşündürdü.. iyimi olur kötü mü bilemedim ama eda için iyi olucak sanırım.. sabah kahvaltısını 6 da etmek zorunda olmucak en azından...
neyse.. hepinize desteğiniz ve ilginizden ötürü teşekkürler ediyorum.. iyi ki varsınız...
canım bebişler gerçekten ağlayıncayaş gelirmiş gözden benim kızın gözyaşları oluyo zaman zaman bi sorun yoktur bence ama bebişlerimizi 1 yaşına kadar göz doktoıruna mutlaka götürmeliymişiz doktordan duymuştum
refişim tekrar tekrar geçmiş olsun eda kuzu ameliyattan sonra çok rahat edecek inşallah fıstığım. elimizden gelecek bir şey olursa seve seve hazırım haberin olsun mesela prensese hava değişikliği gerekirse bize getirirsin:)
kızlar yine durdum durdum kaana bir kulp buldum çok huzursuz oldum kaan doğduğundan beri hiç gözyaşı dökmedi. gözünden hiç yaş gelmedi. sizin kuzucuklar ne alemde ağlarken gözlerinden yaş geliyo rmu? gerçi açlık ve oyun-kucak isteği dışında öyle ağladığı da yok kaanın ama gözünden hiç yaş akmadı daha normal mi acaba. nette araştırdım 1. aydan sonra ağlarken yaş gelir yazıyo. konyada göz doktoruna da götürcem ama o zamana kadar çatlarım ben.
herkese selam
jalecim ve fundacım sizleree çook teşekkür ederim tek geçmiş olsun diyen sizsiniz bunu asla unutmayacam
alınganlık yapmayyım diyorum bişey olmaz grmüyolardır işte bebekle olmuyo falan bende bazen görmüyorum diyorum ama yani herkese cevap yazmaya çalışıyordum olsun canınız sağolsun
çok şükür biraz hififledi baş ağrım yerlerde kalmıştım bebeğime bile bakamıyodum yemek iş hertaraf allak bullak bugün temizlik yapmam lazım neyseki eşim yemeğe gelmeyecek bugün iş arkadaşı yemeğe çağırmış davet veriyor sadece erkekler oraya gidecek
bebişiminda hala kabızlığı devam edio zorla pazartesi yaptık hala yapmadı yaa ayy kıvranıyor resmen bu gün sağlık ocağına götürdük tm öğle tatiline gelmiş malesef geri dönmek zorunda kaldık yarın götürecem inşallah kan ilacını değiştirin azar azar ek gıdaya başladık çorba yapmıştım ondan çok güzel yedi karpuza bayılıyor revani yapmıştım azıcık tattırdım tekrar vermem için çığlıklar atıyodu yaa ama tatlı diye az verdim tatlıyı çok seven bi çocuk olcak galiba galiba yemesi güzel olcak iştahsız bi çocuk olmayacak ee abisine çekmiş oda çook iştahlı maşallah maşallah
bizden şimdilik bu kadar hastalara geçmiş olsun
merhabalar kızlar nöbetçi çizici olarak burdayım bugün sizlerede arada bakarım:)
fundacım hayırlı olsun yavru vatan kan ağlıyor demekki:)))
hayriyecim uykusuzmuşsun yine maşallah sana valla hala dayanıyosun. şu evine kadın al be bacım valla çok üzülüyom sana eşin de razıymış işte ne diye kendini helak ediyon sende temizliğe ayırdığın vakti poyraza ayırırsın hem ne güzel olur.
refişim nerde kaldı güzel haberlerle gelse artık meraktayız
merhaba kızlarrr
bugün 12 ye kadar keyif yaptık oğlumla yataktan çıkmadık tabii işlerde kaldı daha mutfak dolaplarımı sileceğim yemek yapacağım yarına da misafirim var büyük ihtimal daha aramadık . onlarıda aldım mı çağıracak başka kimse kalmıyor
Ahmet Yusufta iyi sayılır ama burnunda hep hırıltı var nedense
malesef canım
bebek huysuzlandı mı çok zor oluyor canım bazen dayanamıyorum eşimi çağırıyorum gelde bi beş dk nefes alayım diye
kaydirigubbakcemile5
canım cidden bebek olmadan önce sıkıntıdan patlardım şimdi hiçbişeye yetişemiyorum
merhaba seda cım annen nasıl oldu ?
hayriyecim Allah kolaylık versin sana tatlım uykusuzluk yorgunluk çok zor
Ahmet Yusuf ateşlenince bende dişten şüphelenmiştim ama boğaz iltihabı çıktı inşallah poyraz ın diştir.
maşallah canım çok yakışıklı
çok şükür canımyaa kaydirigubbakcemile5
canım benim arkadaşlarında gözünden kaçmıştır belki de. bazen bende bakıyorum ama yazmayı unutuyorum
ama ağrının hafiflemesine çok sevindim baş ağrısı çok kötüdür bilirim. inşallah Yasin paşa da huysuzluk yapmazda halledersin işlerini
nazar değmesin kuzuna hep böyle iştahlı olur inşallahh
Merhaba kızlar,nasılsınız?
İyi olacak annesi edamız, stres yapma sen dualarımız onunla inşallah.
Fundacığım-zelihacığım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
Saolasın teyzoşumuz.Diş hepsinde sıkıntı şimdi çok huzursuzlar inşallah rahat bir şekilde çıkarırlar dişlerini.Onlar ağlayınca insanın içinden bişeyler kopuyor
Tuğbacığım -jaleciğim çok saolun.Ahmet yusufumuzuda biz öpüyoruz kocaman annesi.Tuğbacığım malesef öyle idrarda sorun çıkmayınca dişinden deyip yollayacaktı doktor beni
Canım yukarda da yazdım ateşi falan yoksa dişindendir geçmiş olsun.
Hadi gözünüz aydın kakayı görmüşsünüz bezde:)))
evet kuzeyle ömer eymen bugun 5 ayı devirdiler.Hastalıksız nice 5 aylara inşallah...
Çok geçmiş olsun annene sedacığım,Allah şifalar versin.
Çok teşekkürler hayriyeciğim.Bebişler hep huzursuz olmaya başladılar özellikle akşamları.
6. ayda doktorlar aslında rutinde tahliller istiyorlarmış.Eşinle çok güzel vakit geçirmişsiniz Allah daim etsin canım mutluluğunuzu..
Maşallah canım oğluşuna.
Gözün aydın fundacığım darısı banaaaaaaaaa.
Hacer canım arkadaşım dediğm gibi bakamamıştım malesef kusura bakma,yoksa demezmiyiz seni seviyoruz.Kocaman geçmişler olsun.Yasininde inşallah en kısa zamanda kabızlığı rahatlar.Kolayca kakasını yapar.Benimde tatlı yerken aklıma geldi ama vermedim.Artık yemek yerken ömer eymende katılmak istiyor hareketler onu gösteriyor :)9yiyebileceği bişeyler varsa tattırıyorum bende.İnşallah benim oğluşumda iştahlı olur.
Ne günaydını bacım ben öğle sonu mesaisine başladım:))))))))
CAnım ben poyraz uyuyana kadar onunla ilgileniorum asla hiçbişeye dokunmuyorum yediğimiz sofra dahil.zaten hem o beni hemde ben onu göremiom akşama kadar çocuk unutur anasını allah krusun işe güce dalsam..o uyuduktan sonra başlıorum ev işine.ya duramıorum napim geçen eşime söz verdim yapmayacam senle ilgilencem dedim.dün akşam onla sohbet muhabbet filan derken 1 den sonra ev işlerine giriştiğimi görünce hani sözün dedi bu saatten sonra uyuman lazım ne temizliği dio garibim:) ya bi işinm varken inanın uyuyamıom rahatsız oluyom yaa.evt eşim yardımcı konusunfa hala ısrarcı arefe günü alabilirim bakalım gerçi gelen kadın temiz evde ne yapacaksa dip köşe bucak başında durup yaptırcam sanırım.
gözünaydın canımmmmm
mehtapcıııımmm sağol tatlım allah hiçbirimizin ağzı tadını bozmasın.huzurla doldursun yuvalarımızı..
jale bende diş harici bişi çıkmasından çok korkuyom allah büyük bakalım..
kızlar annem yarın evine doğalgaz tesisatı döşetiyor(rizeye doğal gaz yeni geldide:) tüm ev dökülüp kırılcak.yarın oğlumu getirmeyeyim dedim yok ben bırakmam poyrazı kimseye ben bakarım dio gene.alt katta akabamız oturuyo baban ustalarla ilgilenir ben alt kata iner bakarım poyrazı dedi.iş bitincede kadın alır temizletirim dedi.canım annem yaa bu durumda bile bırakmıo oğlumu.içimin rahat etmeyeceğini onlara nasıl kızgın olduğumu biliyor.ne varsa anne babamızda var yine..allah razı olsun onlardan
bıkmadan usanmadan 2. yazışım.. ama bunu kopyalıycam.. bakım var diyo yaa....
refiyecim canım ya şimdi gördüm çookk geçmiş olsun tatlım yaaa.ne oluyo size böyle tatlım yaa doktorlarla uğraşıp durdunuz.allah daha beterinden korusun gerçi..sıkıntı yapmadan ve edaya fazla yansıtmadan 2.bi doktor ii fikir.hem kimbiir belki ilaç tedaviisyle veya ameliyat harici bi yöntemle tedavi uygular..ameiyat işin içinde olsa dahi minik bi operasyonla eda hanım karıncaların ayak seslerini dahi duyar bak demedi deme:)))
canım yaa sanırım bizdede başlıyor diş problemi dün akşam hafif ateşi vardı sanki poyrazın bide gece gece dereceyi bulamadım sinir oldum üzerini değiştirdim uyuttum ama sık sık kontrol ettim.bide gece mamasını içerken huysuzluk yapıo.durup dururken ağlıyor.birden böle oldu hepimiz dişe bağlıoruz bakalım başka sorun olmasında..canım kaynanam ve eltimi hatırladıkça simirlerim bozuluyor ama çok kötü karar aldım yaptıkarı karşılıksız kalmayacak..allah aşkına poyraz tatlıda göktuğ ne ? :))) bal bal annesi.o kolları bacakları kirpikleri yanakları bayılıorum ona ya kırkbir kere maşşalah..artık anne görüntümüze tepkiden geçtik seslerimize dahi tepki veriolar afaacanlar..canım ek gıda konuusnda birçok kaynak okumak araştrırmak bi yana yuttum diyebilirm.çok güzel tariflerim var hayatım dilediğin zman ben burdayım:))) öptümmmm
geçmiş olsun canım..iş ev zor değilmi mehtapcım..seni şuan çok ii anlıorum allah kolaylık versin canım..kanda enfeksiyon ilaç tedavisinden sonra kaybolur canım.iştahıda düzene girer inşallah.diş de etki edebilir iştahına..
canım annene acil şifalar diliorum..evine inşalah bian önce kavuşursun tatlım..
slm kızlar..nisan bebeişlerinin çoğu huysuz ve hasta..allah şifa versin kuzucuklarımıza..benim oğlumda huysuzlanmaya başlıo.doktora gidecez yarın bakalım dişmi sorunumuz.bende oğluma kontrol amaçlı tahlil yaptırmak istiorum.kafamı kucalıo burda okuduklarım.inşallah bi problem olmaz..
dün akşam eşim iftarı dışarda yapalım diye beni aradı.ben anneme önceden söz vermiştim yanızdı annem iftara.yemek planını iptal edip oraya gittik.oğlum iftarda uyudu da bi rahat yemek yedik.eşim herzamanki gibi mağazaya gitti.ben 11 e kadar annemle oturduk oğluşu uyutup sohbet ettik.11 de eşim gelip aldı bizi.saat 11,30 da bi oturduk balkona eşimle bidaha 1 i geçiodu kalktığımızda.planlar yaptık hoş şeler konuştuk :kedi: seneye ailecek tatilimizi konuştuk :lepi: sonra tabi başladım sahurluk hazırlamaya,bugünkü iftart için dolma doldurmuştum onları pişirdim duş aldım sahur yedik filan taa ki 3 de yattım.şuan 3 saat lik uykuyla ayakta duryorum herzamanki gibi uykusuzum..rize çok sıcak hava sisli.bunalım takılıom bugün karar verdim bilmiyorumkismile
arkadaşlar bakın bu benim oğluşum :)
özgecim.. gözünüz aydın .. bezde kakayı bizde bugün gördüknihayet.. aynı günlerde yapıyo bu sıpalar farkındamısın.. bizimki bi daha taaa pazar günü yapar dye düşünüyorum :))
funda.. gözün aydın.. adet olmuşsun.. bende daha tık yok :)
sedacım..annene çok geçmiş olsun tatlım..inş.evine kavuşur bi rahat nefes alırsın tatlım..
jalecim.. burun hırıltısı dünden beri utkuda da var.. neden bilemiyorum ama ciğerden de gelmiyo.. genizleri dolu gibi sanki.. çok geçmiş olsun seninpaşana da....
hacercim.. yazını okuudm ama tam aklımda değil tatlım affet.. ben bazen burdan yazmadıklarımı face de yazdığım için buraya tekrar yazmıyorum ama yazim yine de. gözümden kaçan bişey mi var bilemedim ama saçlarınız vardı bildiğim.. daha sık daha gür ve sağlıklıları gelicek inş. yasinden.. zaten maşallahları vardı...
mehtap,tubi,özgür... ve diğerleriniz.canlarım çok sağolun desteğiniz ve iyi dilekleriniz için..
meltem.. çok saol canım.. mehtapla da konuştuk..o da operasyonun basit olduğunu hiç düşünüp dert etmemem gerektiğini söyledi.. böyle duydukça içim raatlıyo.. geçen yıllarda görümcemin kızı da geniz eti amelitaı olldu.. bu 2 yıl içinde ses tonu incelmesinden tut konuşurken çatallanan ses netleşmesine ve boyu uzadı kilosu daha bi toparladı fln.. çok iyi oldu ve kolay geçti onlar da memnun yani.. bakalım inş. sıkıntısız geçicektir..
refişim tekrar tekrar geçmiş olsun eda kuzu ameliyattan sonra çok rahat edecek inşallah fıstığım. elimizden gelecek bir şey olursa seve seve hazırım haberin olsun mesela prensese hava değişikliği gerekirse bize getirirsin:)
kızlar yine durdum durdum kaana bir kulp buldum çok huzursuz oldum kaan doğduğundan beri hiç gözyaşı dökmedi. gözünden hiç yaş gelmedi. sizin kuzucuklar ne alemde ağlarken gözlerinden yaş geliyo rmu? gerçi açlık ve oyun-kucak isteği dışında öyle ağladığı da yok kaanın ama gözünden hiç yaş akmadı daha normal mi acaba. nette araştırdım 1. aydan sonra ağlarken yaş gelir yazıyo. konyada göz doktoruna da götürcem ama o zamana kadar çatlarım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?