2010 Nisan Anneleri

bende öyle bi hata yaptımki izine ayrılmadım okullar açıldı tabi müdür aramadı bende unuttum aramayı ohhh ne rahatım dimi bugün bi telefon sınav varmış hemde bugün nasıl giderim yetişemem bile hadi bugün idare ederiz yarın gel dedi ne diyeyim mahçubum zaten okul açılmış öğretmen ortalıkta yok aramamış bile.bu kız beni ne hala getirdi ya gözüm hiç bişi görmüyo neyse asıl önemli olan yarın nasıl gidicem.kızı bırakıcak kimsem yok aklıma dayımın kızı geldi onuda yanıma alıp kızımla beraber gidicem ama yol 1 saatten fazla emziriyorum başka adamların yanında nasıl emzirilir altına yaparsa ne yapıcam ,eşim izin alsa keşke arabamızla gitsek akşamada memlekete gidicez pek niyeti yok izin almaya offffff canım çok sıkkın önceden arasaydım annem gelirdi çok sorumsuz oldum ben yaaa nasıl yaptım bunu

bıkmadan usanmadan 2. yazışım.. ama bunu kopyalıycam.. bakım var diyo yaa....

s.a kızlar... inşallah herkes iyidir.. kendimizi anlatıp geçmişe öyle bakayım dedim.. inş. yani...

bugün dün gitiğimiz dr.a gitmedik :) dün gece de bayaca konuşmuştuk eşimle..pek hoşnut olmadığı tavırlarından fln.. röntgenin sadece yarısını çıkarıp baktığını fln anlattı..içimize sinmeyen bişeyler vardı her halükarda... neyse.. bugün 2 dr.a göründük... sonuç aynı... ameliyat...

tanı: geniz etimiz varmış..buna bağlı kulaklarda sıvı oluşup işitmede kayba sebep olmuş...
tedavi: geniz eti alınıp kulaklara tüp takılıcak.. 6 ay içinde iyileşme olduğunda kendiliğinden atılıyomuş o tüpler..

bakalım inşallah herşey çok iyi olucak... bayram sonu salı günü gidince tarihimiz kesinleşicek...
ameliyatı yapıcak olan dr. alanında bayaca deneyimli bi kkk cı.. dayımın hanımının yani yengemin öz dayısı... bayaa ayrıntılı ve bizi tatmin edici açıklayıp anlattı.. büyükbioperasyon olmadığını.. geniz etinin beslenme,gelişme,konuşma gibi birçok şeyi etkileyebileceğini.. alındığında edanın rajatlıcağını söyledi..inşallah takılıcak olan tüpler de kısa sürede tıkanan kulak yolunu açıcak ve o konuda da sıkıntısı kalmıcak sonsuza dek... dr.umuz sonucun%99 aynı çıkacağını düşündüğünü ama istersek tetkikleri tekrarlayabileceğimizi de söyledi..bakalım inş. sonucumuz iyi olur ve iyileşme sürecimiz hızlı olur..bu arada sanırım edaokula 1 hafta gecikmeli başlıcak ama olsun sağlık olsun da geç gtsin..

hıı. bide ne zamandır düşünceden öteye gidemediğimiz konu olan okul naklimizi de yaptırdık bugün.. evimizin hemen 2 sokak arkasında açılan i.ö okuluna kayıt naklettirdik.. gittiği okulda mesaafe bayaca vardı.. yürümeyle 20 dk.yarım saat fln dı.. bunda 3 dk. sürüyodur ancak :) eda da pek bi hevesli.. bütün arkadaşları bu okula geçince istedi o da zaten.. bakalım inş. hayırlıdır bizim için..sadece tek posta 09:00-15:30 olması beni düşündürdü.. iyimi olur kötü mü bilemedim ama eda için iyi olucak sanırım.. sabah kahvaltısını 6 da etmek zorunda olmucak en azından...

neyse.. hepinize desteğiniz ve ilginizden ötürü teşekkürler ediyorum.. iyi ki varsınız...

günaydın kızlar.adet oldum.yehuuuuuuuuuuuuuuuuuu
anam zaten bellıydı ya olacagın negatıf cıktıydı ya

gunaydın kızlar:))))))))
sanada tunaydın

ya kıyamıyor yavrusunun yavrusuna
neyse hayırlı olsun dogal gazınız

bennu yıne huysuz hiç böyle degıldı 10 uyuyor uyanıyor 12 den berı uyutmaya ugrasıyorum
uyudu sımdıde kucagımda emıyor

vallaha allah tek basına buyutenlere yardımcı olsun

aaaa refıs yenı okulunuz hayırlı olsun deyım öncelıkle
benım yegenımde oldu tup taktılar kulagına
4 yıl oldu galıba 3 e gıdıyodu o zaman dr sudafed dıye surup vardı onu cok içtıgınden ıdrar yolları enfeksıyonu vardı bebeklıkten bu yana antıbıyotık kullandı o yuzden demıs
rafısım onunla konusmak istersen benım facede merve nur çoban yazılı çok kolay gec tı amelıyatı sonrasındada sorun olmadı

özgecim.. gözünüz aydın .. bezde kakayı bizde bugün gördüknihayet.. aynı günlerde yapıyo bu sıpalar farkındamısın.. bizimki bi daha taaa pazar günü yapar dye düşünüyorum :))

funda.. gözün aydın.. adet olmuşsun.. bende daha tık yok :)

sedacım..annene çok geçmiş olsun tatlım..inş.evine kavuşur bi rahat nefes alırsın tatlım..

jalecim.. burun hırıltısı dünden beri utkuda da var.. neden bilemiyorum ama ciğerden de gelmiyo.. genizleri dolu gibi sanki.. çok geçmiş olsun seninpaşana da....

hacercim.. yazını okuudm ama tam aklımda değil tatlım affet.. ben bazen burdan yazmadıklarımı face de yazdığım için buraya tekrar yazmıyorum ama yazim yine de. gözümden kaçan bişey mi var bilemedim ama saçlarınız vardı bildiğim.. daha sık daha gür ve sağlıklıları gelicek inş. yasinden.. zaten maşallahları vardı...

mehtap,tubi,özgür... ve diğerleriniz.canlarım çok sağolun desteğiniz ve iyi dilekleriniz için..

meltem.. çok saol canım.. mehtapla da konuştuk..o da operasyonun basit olduğunu hiç düşünüp dert etmemem gerektiğini söyledi.. böyle duydukça içim raatlıyo.. geçen yıllarda görümcemin kızı da geniz eti amelitaı olldu.. bu 2 yıl içinde ses tonu incelmesinden tut konuşurken çatallanan ses netleşmesine ve boyu uzadı kilosu daha bi toparladı fln.. çok iyi oldu ve kolay geçti onlar da memnun yani.. bakalım inş. sıkıntısız geçicektir..

ayy bu arada dün biz tam 5 aylık olduk.. 5i doldurup 6 dan gün almaya başladık yani :)) yazıcaktım ama dünkü durumdan dolayı unutmuştum.. bugün 5 ay 1 günlüğüz.. kocamaan oldu paşamm..

ama kızlar yaa bişiy dicem.. 2 gündür bursa soğuk diye uzun kol penye ve polarlı eşofman altı giyiyo utku.. ve bu durumdan hiç memnun değil.. üst değiştiriken soyununca bi mutlu oluyo.. kaçabiklse gidicek o halde giyinmemek için.. hemen dönüp debeleniyo fln.. kışın nasıl alıştırıcaz bu bebeleri yaa..çıplaklığa alıştık valla.. tek bi çıtçıtlı olay tamamdı.. şimdi sıkılıyo paşa :))

ayy uyandı.. muhabbete başladı dönencedeki hayvanlarla.. iyigünler herkese...

refişim tekrar tekrar geçmiş olsun eda kuzu ameliyattan sonra çok rahat edecek inşallah fıstığım. elimizden gelecek bir şey olursa seve seve hazırım haberin olsun mesela prensese hava değişikliği gerekirse bize getirirsin:)

kızlar yine durdum durdum kaana bir kulp buldum çok huzursuz oldum kaan doğduğundan beri hiç gözyaşı dökmedi. gözünden hiç yaş gelmedi. sizin kuzucuklar ne alemde ağlarken gözlerinden yaş geliyo rmu? gerçi açlık ve oyun-kucak isteği dışında öyle ağladığı da yok kaanın ama gözünden hiç yaş akmadı daha normal mi acaba. nette araştırdım 1. aydan sonra ağlarken yaş gelir yazıyo. konyada göz doktoruna da götürcem ama o zamana kadar çatlarım ben.

maşallah utkuşumaaaa kocaman olmuş biz daha dolduramadık malum siz beni beklemediniz benden önce doğurdunuz gıcık gacılarkaydirigubbakcemile3

canım bu giyinmeme merakı kaçmalar ağlamalar bizde de var malesef kışın ne halt edecez bilmiyom. ben bugün ilk defa külotlu çorap giydirdim rahat etti kuzum civciv gibi sarı sarı:) hareketleri de kısıtlanmıyo pantolonlardaki gibi iyi oldu valla:)

tuğbaa enim oğlumda ağlayınca gözünden yaş gelmiodu taaa kii geçen pazar günkü görümcemin 4 yaşındaki kızının oğluma vuruncaya kadar..oğlum nasıl ağladı varya iki gözündende yaşlar aktı..ilkdefa gördüm çok şaşırdım bnede..bebekler daha çok huysuzluktan ağlıolar diosun ya hani acıkma uyku kucak ağlamaları olduğu için blöf yapıolar.numaradan ağlama yani..haa canları yanınca gör sen gözyaşını nasıl dökülüveriyor allah korusun tabi.canı yanmasın ağlamasın kuzucuklar

İÇİM RAHATLADI TATLIM YAAA O KIZa da söyle bir daha dokunmasın poyrazıma

bizde annemle bugün dedik ağlayınca hemen almayalım bakalım gelecekmi gözlerden yaş kıyabilirsek tabi:) ama şu da var aşı vurulunca da mı canları yanmıyor hem kan alındı oğlumdan o kadar ağladı tek yaş akmadı canım yaaaboshayallersmile inşallah dediğin gibidir tatlım poyrazımın da yaşları akmasın bir daha kıyamam:asigim:

canım ameliyatınız başarıyla geçer inşallah çabucak iyileşir kuzucuğun okulunuda değiştirmişin hadi hayırlısı

bennu yıne huysuz hiç böyle degıldı 10 uyuyor uyanıyor 12 den berı uyutmaya ugrasıyorum
uyudu sımdıde kucagımda emıyor
meltemcim belkide diş çıkarıyordur yavrucuk günleri günlerine uymuyorlar ya hep iyi olsalar keşke oyunla gülücükle geçse zaman.huzursuz oldularmı insan ne yapacağını şaşırıyor

kızlar yine durdum durdum kaana bir kulp buldum çok huzursuz oldum kaan doğduğundan beri hiç gözyaşı dökmedi. gözünden hiç yaş gelmedi. sizin kuzucuklar ne alemde ağlarken gözlerinden yaş geliyo rmu? gerçi açlık ve oyun-kucak isteği dışında öyle ağladığı da yok kaanın ama gözünden hiç yaş akmadı daha normal mi acaba. nette araştırdım 1. aydan sonra ağlarken yaş gelir yazıyo. konyada göz doktoruna da götürcem ama o zamana kadar çatlarım ben.
[/B][/COLOR][/QUOTE]

canım bebişler gerçekten ağlayıncayaş gelirmiş gözden benim kızın gözyaşları oluyo zaman zaman bi sorun yoktur bence ama bebişlerimizi 1 yaşına kadar göz doktoıruna mutlaka götürmeliymişiz doktordan duymuştum

abovvv canım desene kaan bizi 5 aydır kekliyo fena haldekaydirigubbakcemile3 bende azıcık ağlasa amanınnn ne sıkıntısı var diye panik yapıyom:dance:

slm kızlar nasılsınız bende yemekleri attım ocağa gizoşta babasıyla oynarken bir bakayım dedim bizimm kız devamlı kucak veya abaşında oturup konuşma istiyo geçmişe şöyle bir baktım

dünürcüğüm gözün aydın canım valla aynı dert bendede var şu anda ve acayip migrenim tuttu yine 2 gündür çok fenayım canım

mehtapcığım çok çok geçmiş olsun ne oluyo bu nisan bebişlerine anlamadım yaa nazarlandılar canım valla hep ondan oluyo büyük geçmiş olsun canım tekrar

tuğbiş canım benim bildiğim kadarıyla bir doktordan dinlemiştim eğer bebeklerin bir tarafı acırsa gerçekten gözyaşı dökerlermiş ama diğer ağlamalarıo hep nazdan oluyomuş canı8m

hasta olan bebişlere rabbim acil şifalar versin inşallah bizede versin maşallah gizoş biraz daha iyi ama hep kucakta işte bir saniye beni görmeden durmuyo illa yanında olacam

benim bebeğim çokkkkkkkkkk huysuz olduğu için sürekli ağlıyor ve tabi ağlarkende gözünden yaşlar süzülüyor

bu arada herkese slm.malum okullar açıldığı için artık işe başladık ve bebeğime süt bırakmam gerekiyor.içinizde pompa kullananlar varsa tavsiye edebileceğiniz pompa var mı??

canım benim geçmiş olsun bizimde 1 ay sürdü kabızlık sonra dr umuz humananın rezene çayını vermişti kimyonlu rezene çayı.ondan verdm düzeldi şimdi günde 2 defa yaptığıda oluyo.bi sor istersen.birde sen her akşam şeftali türü bişey ye ben öyle düzelttim sanıyorum.bi dene istersen ama öncelikle dr unuza bi danışın tabi.biz ne söylsek boş......

şu msj yazmama konusuna gelince takma canım ya.bazen bende herkese yetişemiyebiliyorum ama bende de hep şu oldu face bebelern fotosunua bakıyorumda ben elimden geldiğince herkese cvp yazmaya çalışıyorumki dünür biliyo benim bilgisayarı külüstür bişey 2 saattte açıyo bi sayfayı.benim oğlanın fotolarına benim en çok konuşttuklarm msj yazıo daha doğrusu herkes en iyi arkadaşının çocuğuna msj yazıo olsun herkesin canı sağolsun.ben yinede yazıorum benim oğlumun tek bi fotosuna cvp yazmayan arkadaşlar var ama ben usanmadan yazıorum olsun be gülüm ya ..........şimdi bebelern diş çıkarma zamanı herkes vakit bulamayabiliyo

şükür ya adet oldum sonunda.bi ara hamileym sandm okumadn tabi sen heecanla bekldk

oy yavrum yarn akşam kim var.maşşallahın var seninde ahmetinde duruyo demekki annesi bizim oğlanın nöbetçi asker gibi başında bekliyorum ben.ağlıyo akşam 6da başlıyorum yemek yapmaya .eşime geçen şey diyorum önceden mükellef sofralar hazırlardm şimdide pratikşeyler yapıorum diyorum.olsun akarnımızı doyuruyosun ya yeter diyoopuyorumnanaktan

canım inşallah tez zamanda sende olursun.psikolojikmi bilmiyorum ama rahatladm sanki ben

al canım bencede yardımcı.maşallah diyorum sana her defasında.dikkat et kendinede zaman ayır dinlenmende lazım ne kadar zayıflamışsın bak.poyrazın sana şimdi daha çok ihtiyacı var annesi annelerin hasta olmamasıda lazım.

refiye.tekrar tekrar geçmiş olsun.inşallah çabucak iyileşir edalı kızımız........herşey çok kolay geçer bi anne olarak seni bizden daha iyi kimse anlayamaz insan evladıyla var oluyo sanki onlar hasta olsa öksürse dahi annelern içi acıyo.yalnız senin daha güçlü olman lazım sen annesn o evin temel direğisin.güçlü ol ki herşeye yetebilesn....rabbim tez zamanda şifasını versn.bişey sorcam geniz eti demiş ya kızın çok zayıfmı?bizim alt komşumuzun oğluda geçen yıl lazerle ameliyat oldu geniz etinden sonra çocuk baya kilo aldı.zayıflığı yok.yine benim eşimde de var geniz eti ama bi türlü yaptırmıyo ameliyatını vakit ayıramıyo.hem zayıf hem konuşmasını etkiliyo.ameliyat olunca çok daha iyi olacak annesi üzülme sen........

yeni okulunuzda hayırlı olsun.inşallah herşey daha iyi olur eda ve sizin için........

bu arada sedacm annen nasıl odu?bayadr yoksun çok özletiyosun kendini?

dünürcüğüm sağol tatlım.sonunda regl oldum çok mutluyum ama öyle aman aman fazla bi kanamam yok......

salıncağınız geldimi dün hiç konuşamadk canımya oğlan senden sonra çok ağladı nasıl gözünden yyaş indi turgut eve geldiğinde ikimizinde çok bunaldığını anladı bizi dışarı çıkardı biraz da iyi oldu

yalnız kızlar ben kk ya bakarken kociş uyudu ve bu uykuyla sabaha kadar uyurbence eşimde haklı heeeeeee adamı uyutuyorum:roflol:

canım poyrazda çok tatlı.en son fbli kıyafetiyle fotosnu eklemiştinya bayıldm ben ona.çok masum çok.çok yakışıklı annesi.rizedeki kızlar kuyruğa gircek valla.bal köpüğüm o benim.öp benim yerimede oyna onunla.....

yarınki dr kontrolünüzde iyi geçer inş.........

arkadaşlar bakın bu benim oğluşum :)

maşallah sana yakışıklı..........

darısı başına refiye iyi oluyo ya sanki rahatladm....
canım bi önceki msj da da yazdımya alt komşumun oğlu lazerle ya yarım saat ya 1 saattkaldı ameliyatta hastanedede 1-2 saat dinlenip geldi evine.çok rahattı ameliyat sonrası.çocuk nerdeyse kilo olarak 2 katına çıktı baya düzeldi konuşması falanda.içini ferah tut annesi

yedin beni evladım yedin.çocuğa çok iyi bakıyom ağlatmıyorum demiyoda gözünden yaş çıkmıyo diyo.beim oğlan içinde ben aynı şeyi düşünürdm ama bikaç haftadr gözünden yaş çıkıyo.dişler fena canını yakıo kuzumun.tabi dr a götür sen 1 yaşına kadar götürmek gerekliymş bende bikaç ay sonra götürcem Allah izin verirse.......

bugün salıncak aldık oğluma çok rahat etti akşam iftardan beri uyuyo salıncağında.gerçi bugün göktuğ hiç uyumadı ya.hep başındayım veya hep kucağımda.biraz yoruyo beni ama olsun.dün çok ağladı baya üzüldm.bugün oğluma armut suyu verdm dr tavsiyesiyle ek gıdya başladk ablam bekle sütün yetiyo diyo bende geçmek istemiyodm aslında en son kontrolünde ayda 730 gr almıştı gayet iyi bence.daha 6 aylık olmadık doldumadk 6 ayı daha yeni gircez yani.sizce ne yapaym kızlar?birde armut suyundan öte ablam şeftali faln ver dedi veya elma suyu.benim dr la senin dr taban tabana zıt konuşuyo dedi.bende ablama ben zaten bu ek gıda konusunda cahilim aklımı iyice bulandrdn dedim.sizce ne yapsam daha iyi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…