mehtapçım çok geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda normale dönersiniz...
REfiyecim çoook geçmiş olsun canım Alllahın izniyle Edacımızın çok önemli bişeyi yoktur inşallah 2.dr a kesinlikle götür
bizde bugun aşıya gidemedik... dün gece elektirikler gitmişti megerse mahallenin trafosu patlamış bugun 15:00 da geldi.sağlık ocagını aradım aşılar bozulmuş o yüzden bugun yapmicaz yarın gelin dediler
İyi akşamlar arkadaşlar,
Epeydir giremiyorum malum oğluşum hasta oldu,işyeri ev derken koşturmacayla geçti.Ateşimizi düşüremedik ve iki dr muayene etti herhangi bir rahatsızlık bulamadılar .Ben kan tahlili istedim doktordan kanda enfeksiyon çıktı Antibiyotiğimizi kullanıyoruz.Oğluşum zaten iştahsızdı hastalık onu daha da iştahsızlaştırdı.
Hasta olan tüm bebişlerimize geçmiş olsun hepsini öpüyor Mehtap teyzeleri.a.s.
yaaa ben neden göremiyom kimler online
iyi akşamlar mehtapçımİyi akşamlar arkadaşlar,
Epeydir giremiyorum malum oğluşum hasta oldu,işyeri ev derken koşturmacayla geçti.Ateşimizi düşüremedik ve iki dr muayene etti herhangi bir rahatsızlık bulamadılar .Ben kan tahlili istedim doktordan kanda enfeksiyon çıktı Antibiyotiğimizi kullanıyoruz.Oğluşum zaten iştahsızdı hastalık onu daha da iştahsızlaştırdı.
Hasta olan tüm bebişlerimize geçmiş olsun hepsini öpüyor Mehtap teyzeleri.a.s.
canımya rabbim yardımcın olsun insanın çocuğunun hasta olması çok zoroff sabah olsun dr.a gideyim.. sonuçları alayım.. diğerdr.a göstereyim durumu konuşayım..ordan da olmazsa kendi dr.umuza götüreyim.. ama bişeyler yapayım yani.. içim daralıyooo... Rabbim hayırlısını ver yarabbim diyorum hep ama kesinleşmemesi sıkıyo canımı..neyse her işte bir hayır vardır....
geçmiş olsun diyenlere saolun diyorum kızlarr...
hasta olan bebişlere ve annelere geçmiş lsun diyorum...
canımm iyi gecelermerhaba kızlar........nasılzınız umarım herkes iyidr.
biz oğluşla iyi sayılırız.dişlerimizden sıkıntımız gün geçtikçe artıyor.calgelde olmasa nasıl olurdk bilemiyorum.bugün çok ağladı kıyamam ya.......nasıl indi gözünden yaşlar.........nasıl üzüldm bilemezsiniz kızlar ya.bi atlatsak şu evreyide.dişten sıkıntı yaşayanlar baya var sanırım.
özgecm kuzeye geçmiş olsun.bizimde aynı ama gündüz daha çok bizimkinin.inşallah kulakta iltihaplanma falan yapmaz.oyyyyyyy ya hemen antibiyotik yazıo drlarda.kıyamam ben ona.maşallah kilosuda gayet iyi severim ben onu.........
refiye...edayada çok geçmiş olsun canım.ayrıca sanada geçmiş olsun.inşallah tez zamanda atlatr eda.her zaman bi ikici dr agöstermekte fayda vardr.inşallah ilaçla hallolur ya...........evlat olunca bi farklı oluyor herşey...
mehtapcm sizede çok geçmiş olsun.yae bu drlarda bi tuhaf he........inşallah çabucak iyileşir eymenim.........
ezgicm sende kızını dr a götürmüsün bu aralar bebeklerde aynı türden hastalıklar var şu aralar mevsim geçişi dikkat etmek lazım.sizin yaşadığınız yer soğumaya başlamıştr........geçmiş olsun canm
geçmiş olsun demeyi unuttuğum başka arkadaşlar varsa kusura bakmasın arkadaşlar.çünkü şu son 5 sayfayı öğlenden beri parça parça ancak okuyabildm.
jalecm oh iyi olmuş konuşmanız.bazen lazım böyle konuşmak dimi insan rahatlıyor.oy bi ara ver misafirlere.yakın olsak bizde gelir giderdk birbirimize çok güzel olurdu....
hayriyeciğim maşallah kaynanala eltine yani.pek yardımcı olmuşlar sana.anam sende alma şu eltini bak seni hiç çağırmamış bile paşam.boşver..........
bu arada poyraz nasıl?çok tatlı çok.......yesin onu funda teyzesi.......seni çok özlerdr canım bizimki beni bi 10 dk görmesede sonra yan odadan seslensem nasıl hareketleniyo gülüyo.oyyyyyyyy kıyamam onlara ya meleklerm benim..........bu haftasonu ek gıdaya geçeceğim artık senin tecrübelerindn faydalanacağm canım.sen baya araştırıyorsun.............
bugün ev süpür sil derken baya yorulmuşum kızlar.aslında evden ziyade göktuğ baya yordu beni.aman sağlıklı olsunlarda biz daha ne isterizki........herkese iyi geceler
canım benimyaa inşallah öyle olacak hatta benim gibi eskisinden daha iyi duyacak prensesjalecim.. özgecim.. mehtrapçım.. denizcim.. burcucum.. sibelcim.. filizcim.. faticiim... fundacım... ve diğer ismini yazamadığım kafam şu an gidik olduundan hatırlayamadıım arkadaşlar çok saolun desteğiniz her zamankigibi ilginiz ve duyarlılığınız için..amiiin iyi dualarınıza... inş. herşey çok daha güzel olucak... ve ilk gözümün ağrısı,kaymak kızım atlatıcak ve hiç yaşamamış gibi sağlıklı sorunsuz olucak...
banada öyle geliyor hayatım kısmet hiç belli olmazeşimde tanıyor canım seni hatta fıratıda anlattım ona.ah ne güzel olurdu.inşallah bi şekilde görüşürüz canım ya ben inanıyorumki bi şekilde bi araya gelcez biz
ben kaçar kızlar hepinizi ve bebişlerini öpüyorum.acayip rüzgar var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?