ayyy canım yaa bi gariplik var herkeste niye böle olduki ben çok giremiyorum anca yetişiyorum işlere falan annemde yok burda babamlar falan geliyolar giremiyorum ama girince herkese yazmaya çalışıyorum ama cevap alamadığım çok oluyo veya faceteki grupta resimlere bakıp çıkyorum çoğu zaman yorum yazamıyorum yada fotoğraf ekleyemedim hiç mesela çünkü makinamın ara kablosu bozuldu yani ben suçsuzum üzüldüm böle şeylerin olmasınagünaydın hatunlar soğuk bir sabahın ardından herkese günaydın kızımın maşallahı vardı tabi 12de yatarsa ilk defa ne zamndır 9 buçuğu buldu uyanması bende bir güzel uyudum geçmişe şöyle bir baktımda
ayşegül canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ama eşinde büyük bir unutkanlık var sanırım valla bende özgenin dediği gibi herifimi başımda gezdireyim o zamn hiçbizaman ne evlilik ne doğumgünümü unutmadı bu zamna kadar hediye almasada illa ki kutladı ayyy çok sinir bozucu bir durum yaa ama sen ne yap et hatırlat canım
hayriyeciğim canım aynı mesaj olayında senin gibi düşünüyorum canım bende gördüğüme yazıyorum arada kaçanlar olmuş olabiliyo ama elimden geldiğince yazıyorum nedense bir ayrımcılık var bazılarında ama neyse takmıyorum bile kendileri bilir valla bende senin taktiği uygulayacağım bacım bundan sonra o kadar dediğin gibi alıntı yap yap sonra cevap gelmesin vaktimi harcamam en azından değilmi ama:))bu konuyu fundada facede söylemişti herkes herkesin bebişine yorum yapacak elbette değil ama bazıları öyle göze sokar gibi ayırıyoki belli oluyo canım sanki adamlara bişey yapmışız gibi çekemeyenler çatlasın :))
günaydın kızlar.
bu gece çok sık uyandı defne çok bitkin hissediyorum.bu kadar sık uyanması ilk defa oluyor ya neyse bu gece
de olmaz inşallah.ya ben odasında uyutuyorum hep ve sessizliğe iyice alıştı galiba.
artık radyo açıyorum odasında hafif seste.yoksa bu gidişle en ufak bi sese uyanacak hale gelecek.
valla en küçük bi değişiklikte çocukların düzeni çarçabuk bozuluyo zeynepcim.. funda canım zeynebide ne kadar sese alıştırmaya çalıştıysam olmuyor yine korkuyor ses çıkınca televizyonun yanında yatırdım mesela yada uyurken ses çıkarmayım diye uğraşmadım ama yinede alışamadı tam yavrum benimfundacığım gizoş önceden 10 buçuk dedimi gece uykusuna geçiyodu arada gözü kapalı mamasını yiyip tekrar uyuyodu ne zamn köye gittik kaldık bütün düzen falan kalmadı canım şimdi bölük pörçük ama en geç 12de geçiyo artık uykuya arada kalkıyo ama bu aralar yeni modamız sabah 5te kalkıp sohbet etmek sonra emmek ve uyumak :))
hayriyeciğim bu arada ne güzel etmişsiniz canım eşinle bira strs atmışsın yaa inan benimde biraz dinlenmeye ihtiyacım var eşimle bebişle bir yerlere gitmek istiyorum 3müz ne iyi gelir istanbul planuı hala rafta belki bn göze alırsam büyük ihtimal gideceğiz ama bakalım havlarada soğudu
oyyyy zeynebim yyaaa adaşın beni haşat etti bi haftadır garip diştenmidir nedir anlamadım gündüz uyumayınca gecede uyumuyo ev iş hakgetire uyududa şimdi bende siteye falan bakayım bi yandanda fasülye ayıklayayım dedim dolaba atacamda.... ücretli öğretmenlik için başvurdunmu canım yaa
fundacığım merhaba tatlısı canım hadi hayırlısı okul ev bebek çok zor olacak gibi ama rabbim bir kolaylığını verir elbet canım benim valla sorma tatlım bu nisan annelerinde var biliyomusun bende çözmüş değilim burada hepimiz bir ortak noktada sohbet etmek arkadaşlık kurmak değilmi amacımız ama bazıları sanki bişey yapmışız gibi cvb yazma gereği duymuyo canımcım valla öbür aylardaki annelerede arada girip bilgi almak amacıyla bakıyorum hiçte böyle değiller burada var bir arabozucumu desem ne desem bişeyler dönüyoda biz farkında değiliz sanırm tatlım valla zaten bundan sonra bende aynı belirli insanlara yazacağım karar aldım en iyisi öyle olması çekemeyenler var sanırım ondan olsa gerek :))reyhancığımızda sırf bu yüzden bak daha buraya girmez oldu canım sen kendini özletme akşamcık 5 dakkikada olsa gel defmnemizi bizden ayrı koyma canım zaten bebişlerle ancak 5 dakika girebiliyoruz bizde
kızlar daha geri sayfalardan da alıntı yapacaktım ama kızım uynadı ya.
kusuruma bakmayın.
hadi çıkayım basacak çığlığı şimdi:)
fundacığım gizoş önceden 10 buçuk dedimi gece uykusuna geçiyodu arada gözü kapalı mamasını yiyip tekrar uyuyodu ne zamn köye gittik kaldık bütün düzen falan kalmadı canım şimdi bölük pörçük ama en geç 12de geçiyo artık uykuya arada kalkıyo ama bu aralar yeni modamız sabah 5te kalkıp sohbet etmek sonra emmek ve uyumak :))
hayriyeciğim bu arada ne güzel etmişsiniz canım eşinle bira strs atmışsın yaa inan benimde biraz dinlenmeye ihtiyacım var eşimle bebişle bir yerlere gitmek istiyorum 3müz ne iyi gelir istanbul planuı hala rafta belki bn göze alırsam büyük ihtimal gideceğiz ama bakalım havlarada soğudu
canlar günaydın kızımdan fırsat bulamıyorum yaa evimi bile temizleyemiyorum bide hastaydım kaç gündür boğazlarım şiş ateşim yükseldi ama daha iim şükür...
refiye canım bende önemli bişey var sanmıştım okadar basit bi operasyonki kardeşim iki kez oldu yenilemişti geniz eti neler çekti nefes alamıyodu bide bademciği vardı düşün yani ama dikkat etmen lazım doktor bize iki yıl grip olmasın demişti ona göre hem çok ta gelişti bırakmazmış gelişmeye çocuğu genizeti... ii olacak inşallah hiç sıkma canını
hacer canım yaptımı yavrum kakasını yaa... başında ağrıyomuş geçmiş olsun benim migrenim var ne çekilir bilirim allahım şifa versin
hayriye canım çok şükür yola geldin umarım beğenirsinde gelen kadını yükün hafifler eşinde ne güzel yapmış kafan dağılmıştır işte
günaydın hatunlar soğuk bir sabahın ardından herkese günaydın kızımın maşallahı vardı tabi 12de yatarsa ilk defa ne zamndır 9 buçuğu buldu uyanması bende bir güzel uyudum geçmişe şöyle bir baktımda
ayşegül canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ama eşinde büyük bir unutkanlık var sanırım valla bende özgenin dediği gibi herifimi başımda gezdireyim o zamn hiçbizaman ne evlilik ne doğumgünümü unutmadı bu zamna kadar hediye almasada illa ki kutladı ayyy çok sinir bozucu bir durum yaa ama sen ne yap et hatırlat canım
hayriyeciğim canım aynı mesaj olayında senin gibi düşünüyorum canım bende gördüğüme yazıyorum arada kaçanlar olmuş olabiliyo ama elimden geldiğince yazıyorum nedense bir ayrımcılık var bazılarında ama neyse takmıyorum bile kendileri bilir valla bende senin taktiği uygulayacağım bacım bundan sonra o kadar dediğin gibi alıntı yap yap sonra cevap gelmesin vaktimi harcamam en azından değilmi ama:))bu konuyu fundada facede söylemişti herkes herkesin bebişine yorum yapacak elbette değil ama bazıları öyle göze sokar gibi ayırıyoki belli oluyo canım sanki adamlara bişey yapmışız gibi çekemeyenler çatlasın :))
günaydın kızlar.
bu gece çok sık uyandı defne çok bitkin hissediyorum.bu kadar sık uyanması ilk defa oluyor ya neyse bu gece
de olmaz inşallah.ya ben odasında uyutuyorum hep ve sessizliğe iyice alıştı galiba.
artık radyo açıyorum odasında hafif seste.yoksa bu gidişle en ufak bi sese uyanacak hale gelecek.
kolay gelsin canım bu dönemlerde geçecek canımcım bu seferde ek gıdada yemek yemiyo olayımız başlayacak sonra büyümeleri okulları falan derken bizlerde yaşlanacağız ayyy ne kadar uzağı düşündüm şimcik:))yok canımcım aslında hamileyken çalışırım diyordum annm bakar ama bu sefer kayınvalidemler problem çıkartır canım annem bakıyo diye o yüzden bu sene çalışmayaı düşünmüyorum çünkü kayınvalişdemde büyümesini istemiyorum canım düşünebiliyomusun bir kere ne yaptı gizem kusmuştu mendilini verdim ilk önce kendi üstünü sildi o mendille sonra gizemin ağızını nasıl vereyim ben şimdi kızımı bu kadının eline asla canım annem benden daha iyi bakacağına eminim ama hep kayınvalidemler sorun çıkartıyo işte off off canım benim kayınvalide problem çıkartır anlayacağın o yüzden bende çalışmayacağım canım kadın kıskançlık manyağı annemi evlendim evleneli kıskanır benim annemde hep iyiliklerini düşünür ben ilşey esem olsun kızım onlar büyük falan der hep orta yolu bulmaya çalışır canım ben öncedende demiştimya bu lohusalıkta kayınvalideme taktım bana az çektirmediler görümcemle canım o yüzden artık bu böyle sürer gider
hayriye'cim saol canım valla evide bi salladımki hiç sorma hayatımda ilk defa bu kadar pasaklı oldum
evlilik yıldönümümü kutlayan herkese teşekkürler. yalnız sanılanın aksine evli olduğum kıymık yıldönümümüzü unutmamıştı. bugün bizim evlilik yıldönümümüz de mi dedi o kadar...ammaaaannnn boşverin yav.
ayşegül canım yeni gördüm evlilik yıldönümünüzmüş nice hayırlı mutlu yıllara canım yaa.. ama sen takılma eşini çok tamamen kişilik meselesi bu benim annemle babam 27 yıllık evli hala hem kaçma hem evlenme yıldönümlerini kutlarlar arada iki gün var hemde:) kaçtıkları yere yemeğe giderler babam hiç bi öel günü atlamaz müthiş romantiktir.. arada eşime diyorum biraz ders al diyede nerdeeee
canım eğer durumun el veriyorsa tut bir kadın bak keyfine zor oluyor gerçekten.sen tercih yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?