2010 Nisan Anneleri

fundacığım gizoş önceden 10 buçuk dedimi gece uykusuna geçiyodu arada gözü kapalı mamasını yiyip tekrar uyuyodu ne zamn köye gittik kaldık bütün düzen falan kalmadı canım şimdi bölük pörçük ama en geç 12de geçiyo artık uykuya arada kalkıyo ama bu aralar yeni modamız sabah 5te kalkıp sohbet etmek sonra emmek ve uyumak :))

hayriyeciğim bu arada ne güzel etmişsiniz canım eşinle bira strs atmışsın yaa inan benimde biraz dinlenmeye ihtiyacım var eşimle bebişle bir yerlere gitmek istiyorum 3müz ne iyi gelir istanbul planuı hala rafta belki bn göze alırsam büyük ihtimal gideceğiz ama bakalım havlarada soğudu

Gunaydin kizlarrr tek tek alinti yapamiyorum cunku telden yaziyorum ben, umarim herkesler iyidir. okuyup okuyup geciyorum malesef bilgisayara gecince cvplicam. Dun gece nisan gece rahat uyusun hani hep emmesin die mama verim dedim ama yok yemedi sut istedi gene emdik yani neyse saglikli olsunda. Az kaldi bizde 5 ayimizi doldurucaz.

ayyy canım yaa bi gariplik var herkeste niye böle olduki ben çok giremiyorum anca yetişiyorum işlere falan annemde yok burda babamlar falan geliyolar giremiyorum ama girince herkese yazmaya çalışıyorum ama cevap alamadığım çok oluyo veya faceteki grupta resimlere bakıp çıkyorum çoğu zaman yorum yazamıyorum yada fotoğraf ekleyemedim hiç mesela çünkü makinamın ara kablosu bozuldu yani ben suçsuzum üzüldüm böle şeylerin olmasına

valla en küçük bi değişiklikte çocukların düzeni çarçabuk bozuluyo zeynepcim.. funda canım zeynebide ne kadar sese alıştırmaya çalıştıysam olmuyor yine korkuyor ses çıkınca televizyonun yanında yatırdım mesela yada uyurken ses çıkarmayım diye uğraşmadım ama yinede alışamadı tam yavrum benim

buketciğim yok canımcım herkesi demedim sen asla değilsin canım benim yaa bilmezmiyim seni bilmiyorum bir acayiplik dönüyo ama neyse canım yaa boşver yazanlar sağolsun takmıyorum artık diyorumya canım gizemde öyle valla en ufak bir çıt sesinde uyanıyo aslında bende ses alıştırdım ama nedense uyanıyo canım zeynebim nasıl

oyyyy zeynebim yyaaa adaşın beni haşat etti bi haftadır garip diştenmidir nedir anlamadım gündüz uyumayınca gecede uyumuyo ev iş hakgetire uyududa şimdi bende siteye falan bakayım bi yandanda fasülye ayıklayayım dedim dolaba atacamda.... ücretli öğretmenlik için başvurdunmu canım yaa

kolay gelsin canım bu dönemlerde geçecek canımcım bu seferde ek gıdada yemek yemiyo olayımız başlayacak sonra büyümeleri okulları falan derken bizlerde yaşlanacağız ayyy ne kadar uzağı düşündüm şimcik:))yok canımcım aslında hamileyken çalışırım diyordum annm bakar ama bu sefer kayınvalidemler problem çıkartır canım annem bakıyo diye o yüzden bu sene çalışmayaı düşünmüyorum çünkü kayınvalişdemde büyümesini istemiyorum canım düşünebiliyomusun bir kere ne yaptı gizem kusmuştu mendilini verdim ilk önce kendi üstünü sildi o mendille sonra gizemin ağızını nasıl vereyim ben şimdi kızımı bu kadının eline asla canım annem benden daha iyi bakacağına eminim ama hep kayınvalidemler sorun çıkartıyo işte off off canım benim kayınvalide problem çıkartır anlayacağın o yüzden bende çalışmayacağım canım kadın kıskançlık manyağı annemi evlendim evleneli kıskanır benim annemde hep iyiliklerini düşünür ben ilşey esem olsun kızım onlar büyük falan der hep orta yolu bulmaya çalışır canım ben öncedende demiştimya bu lohusalıkta kayınvalideme taktım bana az çektirmediler görümcemle canım o yüzden artık bu böyle sürer gider

aynen öle şekerim senle bi konudada hemfikir olmayalım yaa.tanıştığımız günden beri herbişyimiz aynı..:)))) kaç gündür 1-2 kişiyi takip ediorum sorunu var sölüo cvp yazıorum ama ne tşk ne cvp ..aman dedim tamam bitti.bu kk da ne kadar ekmek okadat köfte olayına döndü..tamam bende nabıza göre şerbet veriririm öleyse.valla adını koyamıorum bu işin.yakıştıramıorum çünkü arabozuculuğu kıskançlığı bizim topiğimize..ama neyse gün gelir ortaya çıkar..

kızlar daha geri sayfalardan da alıntı yapacaktım ama kızım uynadı ya.
kusuruma bakmayın.
hadi çıkayım basacak çığlığı şimdi:)

canım sağolasın..evet epeyi rahatlayacam kadın konusunda inşallah yaptığı iş içime sinerde bidaha arayışa girmem.

canım koca yazı geçirdin şimdimi çıkalım dion havalar soğumadan çıkın gidin ailecek yaaa.ne güzel olur hem dinlenir hemde çekirdek aile tatil etmiş olursunuz..bi yemek bile bana okadar ii geldiki..kocam dioki hayriye ben seni hep gezdirecem de sen işten evden çocuktan fırsat vermionki.bi bırak artık diyor.dedim tamam kadın gelio bırakcam çoğu işi:)

evet canım inşallah..sanada geçmiş olsun..aman önemli olan sağlık kendine bak evi filan salla

yukardada yazdım hayatım..benim vaktim okadar değerliki boşa harcayamam.yapana yaparım okadar..

ay anam benimkide öle okadar gürültü vardı evde doğduğunda mışıl mışıl uyuyodu şimdi ayak sesime uyanır oldu..sık uyanmak ve huysuzluk tüm bebişlerde mevcut normal canım geçecek inşallah.

haklısın canım yaaa bende eğer atanırsam veya çalışırsam annem baksın istiyorum haa allahı var kayınvalidemde çok ii bakar ama çok pimpiriklidir kırk kat giydirir kucağından indirmez illa ayakta sallayıp uyutur oyüzden isteemem huyu değişir çocuğun... annemin terbiyesinden çıksın istiyorum kızımın annem hem çok titizdir hem çok rahat bırakır çocuğu... benim kayınvvalidemde loğusa loğusa sinir etti beni alllahtan bi hafta kaldı yoksa çıldırırdım.. okadar gelenim gidenim olduki saolsunlar bi iş yapmadı hanım naaz kıldı kuran okudu oturup. sabah kalkıp o halle ben iş yaptım okuduğu kıldığıda ben o halde çalışırken çok makbuldü eminim... annemler pişirdi getirdi o yedi oturdu bulaşığı bile kardeşim geldi hergün yıkadı güya kaynanam kalıp bakacaktı bana iiki baktı yani bırakmadı annemde kasın yanımda sinir oldum... eltim bi alem iki gün geldi çıkış o çıkış gelmedi bi daha hepi topu alıp getirdiğide bi battaniye... şimdi oda hamile bende aynısını yapacam ona valla kim ne yaparsa kendine yapıp değerden düşüerüyo işte kendini

hayriye'cim saol canım valla evide bi salladımki hiç sorma hayatımda ilk defa bu kadar pasaklı oldum

buketciğim bu tip insanlardan nefret ediyorum kusura bakma canım ama bende hep derim namaz ve kuran insanın kendi için yaptığı şeylerdir ama vicdan ise bütün herkese yapılacak bişeydir bende senin gibi dedim eşime güya dedim hacılığa gitti dedim rabbim kabul etsin ama dedim hacı olan insanın çok değişmesi lazım dedim annen dahada bişeyler oldu dedim oda farkında ama ne yapsın annesi kayınpederim bir melektir canım o kadına nasıl böyle bir adam düşmüş anlamadım kayınvalidem carcar konuşur adm namaza camiye kaçar güler bana bakarak kaçıyorum ben der gibi ahh ahh hep öyle olurmuşya bir kötüye bir iyi verirmiş rabbim belki yola gelir diye ama nerdeeeeee

hayriyeciğim özelden mesaj yolladım tatlısı sana olumunekankayizsmile

evlilik yıldönümümü kutlayan herkese teşekkürler. yalnız sanılanın aksine evli olduğum kıymık yıldönümümüzü unutmamıştı. bugün bizim evlilik yıldönümümüz de mi dedi o kadar...ammaaaannnn boşverin yav.

zeynebim valla ne bilim kayınvalidem ii hoşta garip işte allahım herkese akıl versin benim annem bir melektir koca bi ilçe anneme tapar resmen bizim en büyük şansımız onun kızı olmamızdır onunla kıyaslıyorum belkide o yüzden üzülüyorum...ama anladım takmıyorum artık kimseyii

ayşegül canım yeni gördüm evlilik yıldönümünüzmüş nice hayırlı mutlu yıllara canım yaa.. ama sen takılma eşini çok tamamen kişilik meselesi bu benim annemle babam 27 yıllık evli hala hem kaçma hem evlenme yıldönümlerini kutlarlar arada iki gün var hemde:) kaçtıkları yere yemeğe giderler babam hiç bi öel günü atlamaz müthiş romantiktir.. arada eşime diyorum biraz ders al diyede nerdeeee

anam bizde 8 yıllık evliyiz. henüz evlilik yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı gibi hiiiç bir etkinliği kutlamadı. bi tek ramazan ve kurbanda harçlık verir sonrada yok yeğenlere vercem yok davulcuya vercem diye geri alır...

canım eğer durumun el veriyorsa tut bir kadın bak keyfine zor oluyor gerçekten.sen tercih yaptın mı?

slm canım hoşgeldin.. durum el versede burda öle kimse yok canımya ilçedeyim ya ben keşke olsaydı kardeşimde dersaneye gidiyo yoksa o yardaım edrdide neyse artık... tercih yaptımda bi belli olsa durumun ne olcağı iptal etmeseler sınavı bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…