anam bu nisan bebeleri toptan tırlattı..
karulaaarrrr... oğlum delirdi. gece 45 dakikada ir uyanıp memeye yapışıyooo. vallaa ilk zaman olmadı şimdi meme ucum çatlıycak. bi de çok kusuyooo. hoş hep yoğurt halina getirdiği sütü çıkarıyoo. hep emiyo ondan mı ki?
kızlar slm herkese iyi haftalar şimdiden bende gizoşu uyuttum anneannesi bayramlık alacakmış kızıma biz bir tane kot elbise almıştık neyse o zamn onu şimdiden giydiririz anneannesiylede çarşamba günü gideceğiz almaya inşallah bu sefer kot pantolon tarzı bişeyler alıcağım ama birde mevsimlik mont falan aldırırız anneanneye geçen gün bir hurç daha kaldırıdım gizoşun küçülenlerini bazı iç giymediği şeyler falan bile var duruyo bende bazılarını hurçluyorum bazılarınıda hatıra olsun diye kızıma saklıyorum ben bu konuda çok muzdaribim çünkü benim annem benim neyim var neyim yok amcamın ikizleri olunca benden 3 ay sonra onlara devretmiş ve benim inanırmısınız hiç bir tane bile küçüklüğüme dair bişeyim yok hatıra anneme çok kızarım hep sanki almayack adamlarda derim vermişin derim oda anlar şimdi hatasını ama geçti iş işten sadece bi tane battaniyem var onuda saklarım kızımda kullanmam için annem onu yeniden kullanılır hale getirdi incileri falan vardı duruyo öyle yok dedim gizemin var yeterince bu hatıra dedim el örgüsü ama çok güzel
neyse kızlar geçmişe pek bakmadım ama hayriyemi gördüm canım yaa kusura bakma emi msne muhabbetimiz yarıda kaldı gizoş karnı acıkınca beni bilem görmüyo yaa:))
2 gundur bakımdaydı kk u yuzden kımseler gıremedıslm kızlar herkesler bayram telasındamı yawww neden kımse bısey yazmamıs
elıfce bızım ole bısey olmadı hıc ınsaallah bı rahatsızlık cıkmaz bebısınde
sanada ıyı bayramlarİYİ akşamlar kızlarrrrrrr.
ben geldimmmmm.kaç gündür giremedim.özledim siziiiiiii.bi bayram temizliğine giriştim benim sürekli kucak isteyen kıızmla.
anca kendime geldimmmm.
yarın da ceyhana gideceğiz.yine giremem.herkes iyidir inşallh.
hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum...
iyi bayramlarrrrrr.
kızlar bebişim bugün 5 kere kaka yaptı.kakası koyu yeşil ve açık yeşil iki renk yani.ama işin garip olan tarafı kakayla birlikte su gelmesi.çiş olamaz çünkü bezini yeni değiştirmiştim.ıkındı tuvaletini yaptı hemen açtım çok az kaka fazlaca su vardı.zaten bezin arkası baya ağılaşmıştı.napcamı şaşırdım.böle olan varmı
slm kızlar çok mutluyum kardeşim bugün doğum yaptı kızıma bir kız kardeş geldi
kardeşim benim doğum yaptığım hastanede yaptı doğumunu doktorumuzda aynıydı
İYİ akşamlar kızlarrrrrrr.
ben geldimmmmm.kaç gündür giremedim.özledim siziiiiiii.bi bayram temizliğine giriştim benim sürekli kucak isteyen kıızmla.
anca ....
iyi bayramlarrrrrr.
kızlar bebişim bugün 5 kere kaka yaptı.kakası koyu yeşil ve açık yeşil iki renk yani.ama işin garip olan tarafı kakayla birlikte su gelmesi.çiş olamaz çünkü bezini yeni değiştirmiştim.ıkındı tuvaletini yaptı hemen açtım çok az kaka fazlaca su vardı.zaten bezin arkası baya ağılaşmıştı.napcamı şaşırdım.böle olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?