2010 Nisan Anneleri

bütün bebişler aynı sanırım şu aralar kucaktan inince kıyamet kopuyor tekrar alınca mık ses yok eeee alıştırdık galiba az biraz

evt özgecim görüştük kuziyle senden çalmış pc yi başlamış chat yapmaya bu senin oğlanı tutabilen ne ala...
bende yakalanma saklan dedim taktik verdim:)))

filizcim ben yatıyorum artık ii geceler sana öpüldün ipek kızımızda çoook datlu maşalllahhh

slm özge nasılsın

slm canım nasıl olayım valla kuziyle uğrasmaktayım ya uyumuyo delircem....
sonrada öğlene kadar yatıyoz...
bazen gene sabahın körunde kalkıyo yatmıyo iki gundur babasıyla biizimle sahur yapmaya alıştı ya....
ahhh dişlerr ahhh

Aynen gec yatip gec kalkiyiruz

Kızlar KANDİLİNİZ KUTLU DUALRINIZ KABUL OLSUN dualarınızda bizleride hatırlayın

ZEynepcim sanada kolay gelsin bende şimdi oturdum ..mutfak dolapları bitti bende bittim yıgıldım kaldım koltuga

durmak yok sibel ohh yak kalorileri gitsin kilolar ulen bendemi dolap silsem yarin olabilir ha iyi fikir:)

menemen canimi cektirdin ya bende yapam yarin deyecegimama bi sorunumuz var domates yok evde eheheheh:)

aa bak bu olayin aynisi yillar once bizim komsunun basina geldi adam biraz pimpirik birazda kafadan catlakti . ultra prima bezi bi aciyolar icinden toplu igne cikiyor sok sok sok. adam ana bayi mi ararsin istanbul merkezimi ararsin ortaligi ayaga kaldirdi tv ye cikicam gerekirse filan dedi bunlar bi tutustu ultra primacilar geldi mahalleye ulen dedik noluyor balkondan bakiyoruz filan neyse bi kadin bi adam girdiler iceri 1 saat sonra cikip arabadan kutu kutu bez tasidilar eve. beles bez sahibi oldular ohh ne guzel.. korkularindan adami sustirmak icin bez manyagi yapmislardi bence sende bi celallen ise yara belki

kayinbaba bombaymis ya bende cok korkuyorum ya dondugumuzde bu tarz olaylari yasayip insanlarla kotu olmaktan off stres oldum simdiden bu arada gorumcende hakli kiz biraz onu sevmem bunu begenmedim giydirmem deyince alacak bisey bulamayip boulmus ehehehehe ohh eyi olmus gorumcelere kaynanlara oluuummm:)

ohh ne guzel ya kseke benimde ablacim gelse

ben simdi baktim hemen faceye cok seker masallah bziim kiza benziyor mavis mavis ..

amin inşallah
bende alıntı yapmayı bir öğrenebilsemfisfisfis

bende bilmiyordum ama bak kurdu oldum cano sana hemen ogreteyim mesela 5 kisi ye mi yazmak istoyorsun sirayla her bir ksiinin yazisindan sonra alttaki MQ bolumunu tikla sirayla alinti yap MQ ve hizli alinit yap varya yanyana sag alt kosede neyse yaptinmi MQ yu sonrakinide ayni sekilde taki son mesaja helene kadar artik tamam dediign anda sonuncu kisiyi MQ degil alinti ap diyorsun kisilerin butun ayzilari buyuk bir cerceve icinde beliriyor her ksinin ayzisindan sonra ona cevabini sirayla sende yazabilrsin crecevenin icine .. nasil anlattim ama ogretmenlikten kalma bir herseyi aciklama hali mesleki deformasyon ehehehe:)

Uyuyamiyorummmmmm hep memedeyizzz

memeyi cek hemen emzigi tak anlamaz bizimki cakmiyor yani memede saniyor kendini :)

Emzik almiyorki benimki canim, beni emxik yapiyo. Gunaydin bu arada gununuzzz suppper gecsinn

tyuh valla başka diyecek bişşi bulamıorum funda..kedi torunu ya nasıl bukadar umursamaz davranıyorlar.biz bakmaya kıyamıyoruz..heleki şu bişi olmaz lafı yokmu sinir oluyorum yaa.kıyamam tosunuma geçmiş olsun canım..canım eşin ne güzel yardımcı olmuş servise filan.analarımız gibi varmı diom ne zamandır boşamı diyom tatlım yaa.kaynana umursamaz gelmez yardım etmez eksik buldumu da eleştririr.bayılır keşke eksik bişiler bulsamda çekiştirsem diye..aman atlattım ne ii oldu.bidaha çağırmazsın epey bi süre.fundacım ben daha poyrazı kontrole götürmedim tatlım geçen haftaki randevumuz bu haftaya salıya ertelendi kısmetse yarın götürcem yazarım ayrıntıları..

ilginç bence asla peşini bırakma o işin.keşke mailinde ilgili yerlere şikayet etmekle tehdit etseydin.aman allah korusun bebişlerimizi ya biz ne kadar skaınsak heryerden bişi çıkabilio.

sibelcim sağol tatlımmmm sabah sabah iltifatın kanatlandırdı beni tatlım ..inşallah kısmetse alıcaz bakalım..burdada yazayım saçların harika olmuşşşşşşş a.s.

canım sevindim gizoşun ii olmasına..allah bi hastalık yaşatmasın hiçbiirne..benimkide çok yabancılıyor yaa.kimseye elletmiyor kendini..huysuzluk bizdede hat safhada..ii dilelerin için sağol tatlım..kısmetse benim olur bakalım hayırlısı.c.tesi günkü konuya gelirsek..en son msj çeti bana ya.eşimide aramış eşim ben bilmem o gelmek isterse geliriz demiş (aslan kocişim) sonra ben msj çektim 3 den sonra ki davetlere genelde hazırlık yaptığım için gitmiyorum sağol afiyet olsun yazdım... hihoyyyt o da eşine sölemişki kaynım kocamı aradı dediki sizi özel alıcaz çok kalabalık oldu gelmediğiniz ii olmuş filan dedi.dedim ki zahmet etmesinler gitmeyecem..ohhh sefam olsun lülülülülülü

bende ona kzıdım ya aman çok umrumda artık tüm sülale anladı kıskançlığını..kedni kendini rezil etti.

Emzik almiyorki benimki canim, beni emxik yapiyo. Gunaydin bu arada gununuzzz suppper gecsinn

ben eve gelir gelmez zorla tıkmıştım ağzına emziği.ii ki alışmış napardım sonra.allah yardımcın olsun tatlım..

herkeze günaydınn..uykusuz yorgun ve aç ben karşınızda

kızlar dün iftara eşim arkadaşını çağırmış çok özel bi hazırlık yapmadım ama gene mutfaktan çıkamadım.poyraz tüm gün kucakta yada oyun halindeydi.sık sık uyudu uyandı deli etti beni..eşimde sağolsun 2 ye kadar uyudu yardım filan etmedi bana.gerçi bende uyandırmaya kıyamadım.poyrazı her uyuttuğumda toz aldım ev süpürdüm yemek tatlı salata vs yaptım.güya kadın temziliğe gelecek evim tertemiz oldu:))) neyse iftar maasasına oturdum biizmki beşiğinde başladı mızmızlanmaya..and içti sanki poyraz efendi anama yemek yedirtmeyecem diye:) kii öle de oldu.misafirler gitti poyrazı yedirdim uyuttum anca öle yiyebildim iştahımda kaçmıştı..sonra kociş camiiye gitti bende bol bol namaz kılıp dua ettim.çok yorulmuştum kocişi beklemeden yattım..oğlum iki saatte bi uyandı gece sütünüde içmedi hiç neye ağladığını anlayamadım..6 da en son uyandı zorla sütünü içirdim zorla uyuttum 8 de uyandı..apar topar giyinip ananesine gittik ananesi deli gibi özlemişti oğlumu.akşama kadar hasretlik giderirler artık..

evet fılız artık evdekı yemeklerıde verıyorum mesela dun mercımek corbası vardı menude verdım valla sen artık takıp edemezsın baska konu bul herseyı yıyo bennu
özgecım bennuda aynı vallaha kök sökturuyo
valla bende bugun ne pişirsem dıyodum aleynada yok tek ben orucum ıyı fıkır kızlar arada yemek adı yazın insan sasırıyo valla

evet karar verıldı
bennu ben bu sayfaları yazarken kendını ana kucagından yere attıgı için
ana kucagu kaldırılıyor

meltem 2 gün elimi sürmem bişiye merak etme verceğim paraya değsin en azından..bende sahura kalkamadım aç tutuyom.iftara yediğimleyim valla..kız bennu nasıl attı kendini yere.?amanın çok dikkat etmek lazım

meltem 2 gün elimi sürmem bişiye merak etme verceğim paraya değsin en azından..bende sahura kalkamadım aç tutuyom.iftara yediğimleyim valla..kız bennu nasıl attı kendini yere.?amanın çok dikkat etmek lazım

ben yazı tazıyorum bakıyodum yavas yavas asagı kaydı ama yandan kaydı onda sonrada ters döndu zaten bekledıgım ıcın 1 ayı geckındır koltugın uzerıne koymuyorum ana kucagını
tecrube lıyım ya
yerde bugun hıc durmuyo koydugum örtunun sınırlarını asıyo

benımde gıttıgım evlerde senın gıbı kadınlar oluyodu
yertemızz evı daha cabuk temızlıyodum

karulaaarrrr... oğlum delirdi. gece 45 dakikada ir uyanıp memeye yapışıyooo. vallaa ilk zaman olmadı şimdi meme ucum çatlıycak. bi de çok kusuyooo. hoş hep yoğurt halina getirdiği sütü çıkarıyoo. hep emiyo ondan mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…