slm kızlar
hasta olan bebıs ve annelere eger varsa cok cok gecmısler olsun
kızlar ıdıl gunduzlerı hep kucak ıstıyo onnun ıcın gunduzlerı pek gıremıyom gırsemde ole bı gozgezdırıyom hemen kapamak zorunda kalıyorum anca aksaları cepten gırıyorum ve ole oluncada pek gecmıse bakamıyorum bu ara ama sanıım yıne msjlara cvp yazılmamıs gıbı bısıyler var valla bende ısımle yazdıgım halde cvp alamadıgım zamanlar oluyo ama ben yınede ısrarla yuzsuzluk yapıp bıseyler yazıyorum onlara
sıbelcım canım benım ıdıl ıyı sukur mızmızlıgı dısında onuda dıse baglıyorum artık baska sıkayetı yok cunku hep kucak ısıtyor canım gecmıs olsun elıfın atesı yukselmıs bızde her ası doneınde yasıyoruz maalesef o problemı 39 a kadar cıkıyor ıkı seferdır ama atlatmıssınz sukur canım sen de ıyısın dımı
slm özge nasılsın
slm canım nasıl olayım valla kuziyle uğrasmaktayım ya uyumuyo delircem....
sonrada öğlene kadar yatıyoz...
bazen gene sabahın körunde kalkıyo yatmıyo iki gundur babasıyla biizimle sahur yapmaya alıştı ya....
ahhh dişlerr ahhh
Kızlar KANDİLİNİZ KUTLU DUALRINIZ KABUL OLSUN dualarınızda bizleride hatırlayın
ZEynepcim sanada kolay gelsin bende şimdi oturdum ..mutfak dolapları bitti bende bittim yıgıldım kaldım koltuga
karulaaarrrrr. napinizzz? dün iftara kaynanalr bizdeydi. ohhhh bunu da atlattım. şimdi de keyif yapıyom. akşamada iftara menemen yapayım diyom kolayından. oğluşumda ayağını yemeyi öğrendi. afiyet olsun kuzuma...
Çok fazla sayfa var, şu anda alıntı için bakamıyorum. Fırsat bulursam dönücem.
Öncelikle Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun. :Saruboceq:Hasta bebek ve anneler varsa acil şifalar olsun.:Saruboceq:
Bugün çamaşır, evişi, kişisel epilasyon işlerimle falan uğraştım. Epey bi yorulmuşum.
Çok garip bişey oldu. Çağlar'ı bezlerken yeni açtığım paket bezin içinden kocaman bir metal ataç çıktı. Bezin markası da bayaa tanınmış bir marka. Hayretler içindeyim. akannehirbilmiyorumkismileFarketmeden bağlasaydım bebişim yaralanabilirdi bile. Bez firmasının sayfasına girip şikayet maili döşedimBakalım dikkate alacaklar mı?
AY BU EŞİMİN AİLESİ ÖLDÜRECEK BENİ KIZLAR YA...
DÜN AKŞAM İFTARDAYDILAR ANNEMLERLE.KAYNANAMLAR EZAN OKUNUNCA İÇERİ GİRDİLER ANNEMSE 5.30 GİBİ GELDİ YARDIMA.EŞİMİN İSTEDİĞİ ÇORBADAN YAPTI BURDA YETİŞEN Bİ KABAK VAR ONDAN FALAN YAPTI NEYSE KAYNANAMSA EZAN OKUNURKEN GELDİ DEMİŞTMYA ANNEM 63,KAYNANAM 50 YAŞINDA....
ÇAY VE MEYVA SERVİSİNİ EŞİM YAPTI OĞLAN DURMADI.Bİ ARA 3 DK FALANDR GÖKTUĞ UYUDU VE UYANDI KAYINPEDER İSTEDİ KUCAĞUNA VERDİM.OĞLANI TUTTU KOLUNDAN ÇEVİRDİ AY DEDİM NAPIYOSUN KOLU ÇIKICAK ÇOCUĞUN .GÜLEREK BİŞEY OLMAZ DİYO YAPMA DEDİM.AKLIM ÇIKTI NEFES ALAMADM ÇOK KÖTÜ OLDU YAVRUM KIPKIRMIZI OLDU.DEDİM ÇOK EVİRİP ÇEVİRME KUSAR SONRADA KUSTU.SANA YAPMA DEMİŞTM DEDİM ALDM KUCAĞINDAN.GECE ONLAR GİTTİKTEN SONRA AĞLADM ÇOK KÖTÜ YAPTI KOLUNU YA ALLAH KORUDU Bİ AN NEFESSİZ KALDM.EŞİMDE KZDI BAYA ANLAMIYOLAR FALAN DEDİ
BUGÜNDE VENİCE GİTTİK BAYRAMLIK ALMAYA.BAKTIM GÖRMCEM ORDA GÖKTUĞA BİŞEY BAKIYO NİŞANLISIYLA.BEN Bİ YANDAN BAKARKEN O BANA GÖSTERİYO ŞU OLURMU FALAN DİYE BENDEN SEVMEDİĞİM ŞEYLERE YOK FALAN DİYORUM.ABİSİNE GÖSTERİYOR BU OLURMU FALAN DİYE ABİSİDE FUNDAYA GÖSTER FALAN DİYO BENDE BEĞENMEDİYSEM YOK DİYORUM.NEYSE 1 EŞOFMAN ALTI 1 GÖMLEK BİRDE MEVSİMLİK MONT ALDM.PARA ÖDERKEN BEN ÖDEYEYİM DEDİ GÖRÜMCEM YOK DEDİM OLMAZ .NE OLDU BİLİYOMUSUNUZ DARILARAK GİTTİ YANİ BEN ANLADM DARILDIĞINI.EŞİME SÖYLEDM O DA BEĞENMEDİYSENDE BEĞENMİŞ GİBİ YAPSAYDN KIZ ALMAK İSTEDİ FALAN DEDİ.BENDE BEN GİYDİRMEYECEĞİM ŞEYİN NESİNİ GÜZEL DİYEYM DEDİM.EŞİMDE BİRAZ SİYASET YAP FALAN DEDİ.SONRA ANLADMKİ DARILMŞ OYUNCAKÇIYA GRDK ARADM GÖRÜMCEMİ GEL SANA ALDIRACAK BİŞEY BULDM DEDİM SEVİNDİ GELDİ ALDI.EŞİM DİYOKİ SENİN BU YÖNÜNÜ ÇOK SEVİYORUM KİMSEYİ KIRMIYOSUN HEMEN Bİ YOL BULUYOSUN.OYYYYYY ÇOK ALEMLER YA.BEĞENMEDİĞİM GİYDİRMEYECEĞİM ŞEYİ NASIL DİYEYİM AL DİYE VE MADEM ALCAKTN BENİ GÖRMESENDE SÖYLEME O ZAMAN BANA AL VE ÇIK DİMİ.PUFFFFFF-tatlicadiarzu-
kızlar herkes ibadetde sanırım allah yaptıgınız ibadetleri duaları kabul etsinn
ablam bana süpriz yapmış yarın 8.30 da uçagı varmış 45 dakkaya burda (istanbuldan gelio)
çooook sevindim yaaaa arife günüde ıspartaya gidicez yani yegenimden bana bilgisayar düşmez artık ...HEpinzi kocaman öpüyoum beni UNUTMAYIN hepinize iii bayramlar...
selam arkadaşlar
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun iftara misafirim olduğu için erken giremedim
face a ipeğimin fotoğraflarını koyuyorum bir yandan da bakarsınız inşallah :) ilk kez göreceksiniz kızımı
amin inşallah
bende alıntı yapmayı bir öğrenebilsemfisfisfis
Uyuyamiyorummmmmm hep memedeyizzz
AY BU EŞİMİN AİLESİ ÖLDÜRECEK BENİ KIZLAR YA...
DÜN AKŞAM İFTARDAYDILAR ANNEMLERLE.KAYNANAMLAR EZAN OKUNUNCA İÇERİ GİRDİLER ANNEMSE 5.30 GİBİ GELDİ YARDIMA.EŞİMİN İSTEDİĞİ ÇORBADAN YAPTI BURDA YETİŞEN Bİ KABAK VAR ONDAN FALAN YAPTI NEYSE KAYNANAMSA EZAN OKUNURKEN GELDİ DEMİŞTMYA ANNEM 63,KAYNANAM 50 YAŞINDA....
ÇAY VE MEYVA SERVİSİNİ EŞİM YAPTI OĞLAN DURMADI.Bİ ARA 3 DK FALANDR GÖKTUĞ UYUDU VE UYANDI KAYINPEDER İSTEDİ KUCAĞUNA VERDİM.OĞLANI TUTTU KOLUNDAN ÇEVİRDİ AY DEDİM NAPIYOSUN KOLU ÇIKICAK ÇOCUĞUN .GÜLEREK BİŞEY OLMAZ DİYO YAPMA DEDİM.AKLIM ÇIKTI NEFES ALAMADM ÇOK KÖTÜ OLDU YAVRUM KIPKIRMIZI OLDU.DEDİM ÇOK EVİRİP ÇEVİRME KUSAR SONRADA KUSTU.SANA YAPMA DEMİŞTM DEDİM ALDM KUCAĞINDAN.GECE ONLAR GİTTİKTEN SONRA AĞLADM ÇOK KÖTÜ YAPTI KOLUNU YA ALLAH KORUDU Bİ AN NEFESSİZ KALDM.EŞİMDE KZDI BAYA ANLAMIYOLAR FALAN DEDİ
BUGÜNDE VENİCE GİTTİK BAYRAMLIK ALMAYA.BAKTIM GÖRMCEM ORDA GÖKTUĞA BİŞEY BAKIYO NİŞANLISIYLA.BEN Bİ YANDAN BAKARKEN O BANA GÖSTERİYO ŞU OLURMU FALAN DİYE BENDEN SEVMEDİĞİM ŞEYLERE YOK FALAN DİYORUM.ABİSİNE GÖSTERİYOR BU OLURMU FALAN DİYE ABİSİDE FUNDAYA GÖSTER FALAN DİYO BENDE BEĞENMEDİYSEM YOK DİYORUM.NEYSE 1 EŞOFMAN ALTI 1 GÖMLEK BİRDE MEVSİMLİK MONT ALDM.PARA ÖDERKEN BEN ÖDEYEYİM DEDİ GÖRÜMCEM YOK DEDİM OLMAZ .NE OLDU BİLİYOMUSUNUZ DARILARAK GİTTİ YANİ BEN ANLADM DARILDIĞINI.EŞİME SÖYLEDM O DA BEĞENMEDİYSENDE BEĞENMİŞ GİBİ YAPSAYDN KIZ ALMAK İSTEDİ FALAN DEDİ.BENDE BEN GİYDİRMEYECEĞİM ŞEYİN NESİNİ GÜZEL DİYEYM DEDİM.EŞİMDE BİRAZ SİYASET YAP FALAN DEDİ.SONRA ANLADMKİ DARILMŞ OYUNCAKÇIYA GRDK ARADM GÖRÜMCEMİ GEL SANA ALDIRACAK BİŞEY BULDM DEDİM SEVİNDİ GELDİ ALDI.EŞİM DİYOKİ SENİN BU YÖNÜNÜ ÇOK SEVİYORUM KİMSEYİ KIRMIYOSUN HEMEN Bİ YOL BULUYOSUN.OYYYYYY ÇOK ALEMLER YA.BEĞENMEDİĞİM GİYDİRMEYECEĞİM ŞEYİ NASIL DİYEYİM AL DİYE VE MADEM ALCAKTN BENİ GÖRMESENDE SÖYLEME O ZAMAN BANA AL VE ÇIK DİMİ.PUFFFFFF-tatlicadiarzu-
Öncelikle Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun. :Saruboceq:Hasta bebek ve anneler varsa acil şifalar olsun.:Saruboceq:
Bugün çamaşır, evişi, kişisel epilasyon işlerimle falan uğraştım. Epey bi yorulmuşum.
Çok garip bişey oldu. Çağlar'ı bezlerken yeni açtığım paket bezin içinden kocaman bir metal ataç çıktı. Bezin markası da bayaa tanınmış bir marka. Hayretler içindeyim. akannehirbilmiyorumkismileFarketmeden bağlasaydım bebişim yaralanabilirdi bile. Bez firmasının sayfasına girip şikayet maili döşedimBakalım dikkate alacaklar mı?
iyiyim cnm gece yazdıgını görmeden çıkmışım
sen nasılsın
Göktugcum nasıl..
ayy funda kaynana seni kıskanıyo ya ..göktugu kıskanıp bide o yapmak istemesin:)) yaş müsaitmi
valla olur mu olur benim bi tanıdıgımda var çünkü gelinden 6 ay sonrada kayınvalidesi dogurdu çünkü:)))))))
ohh maşallah gizoşa demek sizde dünya nimetlerinden faydalanacaksınız...biz daha anne memesine talimmm
jalecim buketcim sağolun kızlar Elifim iyi artık allahım bidaha o şekilde ateşlendirmesn
hayriyecim valla ben olsamda gitmezdimmm onların demesiyle çağıracaksa hi çağırmasın daha ii
bu arada yeni arabanda inşallah içine siner ve senin olur. yakışır artist arkadaşımmm
hemide süpper olur arkayada poyrazı attın mı ohhh deme keyfine :lepi:
slm kızlar z önce irdim ama yazamadım yaa gizem çok huysuzlaştı anlatamam arık kucak bile zor sakinleştiriyo bugün biz doktora gittik dayanamadım pazartesiyi beklemeden şükürler olsun iyileşmiş gizoş ama ara ara öksürüyo yine geçer dedi doktor biraz zamn sonra ilaçları kes artık dedi gizem tabi yabanclıyoya doktorda yıktı ortalığı inanın kızlar bebeklerin çoğu hırıltı ve öksürük şikayeti yüzünden glmişti hastahaneye ayy bu mevsim geçişindende kaynaklanıyomuş kulaklarında bişey yok dedi iyice baktı doktorumuz bende akıntısı oluyo dedim o iyi olduğunu gösterirmiş kirliliği şükürler olsun bişey çıkmasında dün gece annemlerde kalmıştıkya gizem 4te kalktı 12de yatmıştı saat 6ya kadar uyumadı bir güzel annem ben üçümüz oynadık ama benim gözlerde uyku akıyo annem git uyu diyo ama ben nerde uyuyamam yaa dedim anneme onu bırakamam dedim annemde gülüp bak annelik nasıl bişeymiş dedi valla hakları ödenmez anaların doktordan sonra gizeme kot pantalon alacaktık aslında çok kyafeti var ama kot pantalonu yoktu bizim kız bastı yaygarayı yine gezemeden geldik :)))ben bu arada 3. adetimi yaşıyorum artık düzene girdi tarih olarak gizemin doğduğu tarih her ayın 29u:)) iştahsız huzursuz ve uykusuz sanırım dişlerden doktorumuzda öyle dedi kulakları ağrısa dedi ateş yapar dedi kulaklarında bişeycik yok dedi
jaleciğim canım benim artık onlar çok akıllı neden neyi niçin yaptıklarının farkındalar artık canım maşallah ahmetimize canım yaa hayriyenin dediği gibi ahh birde anne baba deseler sanırım o daha ayrı bir duygu olacak bizler için:))
hayriyeciğim inşallah o beğendiğiniz arabayı rabbim bu mübarek günlerde almayı nasip eğler canım yakışırda san canım bu arada bende sinir olurum ahh eltiler görümceler çekemezler hiç bir zamn valla en iyiside çekemez bşver canım yaa takma en iyisini yapmışsın bende senin gibi yapardım sanırım açmazdım huyumuz kurusun:)))sen evinde çocuğunla davet et onlar en son arasın ne sinir bozucu yaa
hayırlısı olsun bakalım okadar calıs cabala hakkındır tabıkı yenı model araba
manı gıbı oldu
babanneede arada yapsın babannelını nasıl görmuyosa cocugu yabancıladı cocuk onu yarın ıstemeyınce kucana gıtmeyı gelın sogutuyo derler
ay buyuyolar artık bennuda aleynaya çok düskunonu görunce guluyo
yavas yavas anne de dıyecekler dunyanın en guzel duygusu anne olmak
ne guzel etmıssın benım bıldıgım erken haber verılırkı ınsanlar hazırlık yapmasınlar
kaynana görumce hangısıyse ayıp onu cagırmadın dedıler
ıyı barı cagırayım oldu
pek gööözel etmıssen
bennu yıne bugun huzursuz yatırdım 2 dakkaya uyandı
bende corbasını da yedırıp
yıkadım yanınada yattım uyusun dıye ben kalktım kıpırdıyo her an uyanabılır
Emzik almiyorki benimki canim, beni emxik yapiyo. Gunaydin bu arada gununuzzz suppper gecsinn
evet fılız artık evdekı yemeklerıde verıyorum mesela dun mercımek corbası vardı menude verdım valla sen artık takıp edemezsın baska konu bul herseyı yıyo bennuselam millet ben en son 4997. sayfaya yazmisim olmus 5014 hizli hizli birazda atlayarak okudum affiniza siginiyrum unuttugum veyahut gormedigim arkadaslar olabilri simdiden ozur .
REFIYE kizin nasil oldu ?? teshis konulmus sanirim oda sevindirici bisey umarim kisa zamanda yesil sahalara doner :):))
HAYRIYE: yardima bir kadin aliyormussun en iyisini etmissin aksi halde bu tempoya vallah can dayanmaz..
FUNDA : yeni sezon hayirli olsun defnenin izi gectimi??
SIBEL: gecmis olsun canim elifcik simdi iydiir insallah
OZGE : gecmis olsun gulum iyimisin simdi kuzime iyi bakasin
MELTEM : en son ne yedirdin kiz ben artik takip edemiyom kacirdim:)
HACER: stem etmissin arkadasim ozur dilerim
AYSEGUL: kocanda yani senin gaffur cikti yaf neyse onumuzdeki maclara bakicaz artik belki seneye affettirir kendini
JALE : noldu yavrum senin diyet basladinmi geri neyse senle zaten ozelden yazisiyoz muck:)
NESLI: hep yazacagim unutuyorum ya ilkim in en azindan hastalgini ogrendin buda cok olumlu bir gelisme bence son durum nedir sende pek girmiyosun sanirim yada ben kacirdim yaz arada sirada merak ediyoruz tekarra gecmis olsun..
FUNDA (SALIHA) nihayet kocanin akli basina geldi ve snein kiymetini anladi.kpss yide kafaya takma seneye insallah olur hem goktugda buyuyecek sonucta calismana engel olmayacak.
ZEYNEP: kiz arada yine goruselm msn den canli daha bi hos oluyomus gizo nasil iyilestimi?
YURDAGUL: idilim napiyor hic yeni fotosunu koymuyosun ama ya
TUBA : noldu senin cizim isleri yeni isler gelir umarim en azindan evdesin pisjayla is yapmak hep hayalimdir :O
MEHTAP: hemsom geliyorum aralikta goruselim mutlaka
ismini hatirlayamadigim yazmayi unuttugum diger arkadaslarimdan ozur diliyorum atlaya ziplaya okurken aklimda kalan arkadaslara yazdim .
özgecım bennuda aynı vallaha kök sökturuyojalecim filizcim saolun şuan itibari ile migren krizi bitti...
kuzide uyumuyo sahurda ayaktaydı...
12 de uyudu muhallebi yedi elmalı,saat 2de kalktı tekrar 5 de yattı....
şimdi yıne uyandı....
ne oldu benimle öğlene kadar uyuyan oğluma yaaa.....
off annem ayağında salladı saolsun ama ben sunu farkettim kuzi babasının horlamasından çok etkiliniyo,her ne kadar sevgili hor hor kocam ben horlamam asla desede....
bunu kanıtlaak için video cekip faceye koycam millet de şahit olsun....
üffffffffffff......................
valla bende bugun ne pişirsem dıyodum aleynada yok tek ben orucum ıyı fıkır kızlar arada yemek adı yazın insan sasırıyo vallakarulaaarrrrr. napinizzz? dün iftara kaynanalr bizdeydi. ohhhh bunu da atlattım. şimdi de keyif yapıyom. akşamada iftara menemen yapayım diyom kolayından. oğluşumda ayağını yemeyi öğrendi. afiyet olsun kuzuma...
Çok garip bişey oldu. Çağlar'ı bezlerken yeni açtığım paket bezin içinden kocaman bir metal ataç çıktı. Bezin markası da bayaa tanınmış bir marka. Hayretler içindeyim. akannehirbilmiyorumkismileFarketmeden bağlasaydım bebişim yaralanabilirdi bile. Bez firmasının sayfasına girip şikayet maili döşedimBakalım dikkate alacaklar mı?[/QUOTE
ıyı yapmıssın dıkkate almazlarsada 1 tane atacınız oldu atmamıssınızdır ınsallahdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ay göktusa gecmıs olsun kocanda kızmıs ya ıyı olmus görsun neyın ne oldugunuAY BU EŞİMİN AİLESİ ÖLDÜRECEK BENİ KIZLAR YA...
bak altta no yazan yere tıkla sımdı bunu okuduktann sonra hemen yapamin inşallah
bende alıntı yapmayı bir öğrenebilsemfisfisfis
noyu tıkla alttakı msj da no tılka
onun altındakı msj alıntı yapa tıkla
sonra cevapla
herkeze günaydınn..uykusuz yorgun ve aç ben karşınızda
kızlar dün iftara eşim arkadaşını çağırmış çok özel bi hazırlık yapmadım ama gene mutfaktan çıkamadım.poyraz tüm gün kucakta yada oyun halindeydi.sık sık uyudu uyandı deli etti beni..eşimde sağolsun 2 ye kadar uyudu yardım filan etmedi bana.gerçi bende uyandırmaya kıyamadım.poyrazı her uyuttuğumda toz aldım ev süpürdüm yemek tatlı salata vs yaptım.güya kadın temziliğe gelecek evim tertemiz oldu:))) neyse iftar maasasına oturdum biizmki beşiğinde başladı mızmızlanmaya..and içti sanki poyraz efendi anama yemek yedirtmeyecem diye:) kii öle de oldu.misafirler gitti poyrazı yedirdim uyuttum anca öle yiyebildim iştahımda kaçmıştı..sonra kociş camiiye gitti bende bol bol namaz kılıp dua ettim.çok yorulmuştum kocişi beklemeden yattım..oğlum iki saatte bi uyandı gece sütünüde içmedi hiç neye ağladığını anlayamadım..6 da en son uyandı zorla sütünü içirdim zorla uyuttum 8 de uyandı..apar topar giyinip ananesine gittik ananesi deli gibi özlemişti oğlumu.akşama kadar hasretlik giderirler artık..
hayrıyecım ben yazacaktım sana kadın gelene kadar iş yapma sakın dıye
barı bu 2 gun yapmada nasıl olsa kadını bagenmezsen arıfe gecesı sabaha kadar iş yapacan töbe töbe
bennuda 5 gundur mız mız dışe baglıyoz ama
dun 9 dan aksam 9 a kadar toplam yarım saat uykusu var oda trende uyudu
bızde dun görumceme gıttık
görumcem yaslı bıde 25 yasında özurlu kızı var ıftara kalın msngsal yada pide yapalım dedı 2 tanede gelını var onlarda geldı neyse mangalı benım koca yapıyo ama ban mangalı çok pişmis yıyorum
dedımkı bana 1 tane koy ıyıce pişsin yanar dedı bende corbamı içtım kalktım aynısı 1 kez daha olmustu
görumcem et ye dedi yemem ben onu kanlı kanlı dedım
esım mangalın basında bagırıyo vallaha ıyı pişirdim ye o zaman dedım
allahtan bennu mıcmıs aldım yukarı cıktım aleyna geldı asagı cagırıyolar dedımkı ben corba içtim yeter doymadım ama dedım
snr digerlerıne ayıp olmasın dıye ındım esım sana bıber közledım etını pişiriyom dedımkı ben çorbayla karnımı doyurdum sen ye oruc tutan sensın ya
neyse görumcem aht verdı 1 tane yedım onuda gögus etını pişirmiş zaten sevmem gögus etını ekmeksız fılan yedım
ve yoldan kandıl sımıtı aldık eve gelınce 1 tane yedım saatımıde kurduydum ama uyanamamısım öylece oruc tutuyorum
suda içmedım dogru duzgun
ama kararımı verdım her gıttıgımız de mangal yapıyolar bılıyolar yemedıgımı
bıdaha bende tavrımı koyacam yemıyorum yapmayın yada gıdelım dıye tutturacam
hayrıs bebegının cıcılerını yalnıs yere yazmıssın
meltem 2 gün elimi sürmem bişiye merak etme verceğim paraya değsin en azından..bende sahura kalkamadım aç tutuyom.iftara yediğimleyim valla..kız bennu nasıl attı kendini yere.?amanın çok dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?