filiz gözünüz aydın.Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütmek nasip etsin
çok sağol cümlemizin inşallah
maşallah sana ya ben bizim oğlanla normal günlük temizliği zor yapıyorum hatta onda bile geceye kalıyo.maşallah ya
seninde bayramın kutlu olsun canım
slm kızlar....
vınlandım geldim...evden canlı yayın yapıyorum sizlere....
annemden gelen esyalar hala duruyo yerleşecek,kuzimle kocamı uyuttum yarın yaparım çok uykum var deneme çalışması yapıyrm şimdi uyuycam,ben geldimde msn bomboş hatunlr nirdesiniz....
yarın işlerim var alışceriş yapce kocam gelince azcıkın evi toplarım....aman kim gelcekse.....
eeee kimse yokmu kızlar burasıda bomboş
İYİ akşamlar kızlarrrrrrr.
ben geldimmmmm.kaç gündür giremedim.özledim siziiiiiii.bi bayram temizliğine giriştim benim sürekli kucak isteyen kıızmla.
anca kendime geldimmmm.
yarın da ceyhana gideceğiz.yine giremem.herkes iyidir inşallh.
hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum...
iyi bayramlarrrrrr.
günaydın kızlar dün kk kulübünde sanırım sorun vardı geçmişe şöyle bir baktmda zati 2 sayfa:))yurdagülüm canım yaa aynen aynen gizem hep kucakta anneme telf açtım dün gece eşim nöbetçiydi anne gellllll ne olur dedim azıocık dinleneyim dedim oruçta tutuyorum ben çok bitkin düştüm sağolsun geldi hem gizoşla ilgilendi hem yemeğe yardım etti valla analarımızın değeri bir başka ve benim kız artık 12 olmadan gözlerini kapamıyo gündüz hiç uyumuyo ancak arabayla bir yere giderken uyuyo bugün hava biraz kapalım bakalım anneannesi gizoşa bayramlık alacak aslında var biz almıştık eşimle bitane kot elbise ama ben pantolon istiyorum burada havalar serinledi baya bir
bebebğimiz ismini bilmiyorum canım gözünüz aydın bir melek daha dünyaya gelmiş benimde dayımın eşi doğum yaptı bir meleğimizde 2 gün önce bizim dünyaya geldi gidecektik ama gidemedik daha bakmaya çok merak ediyorum eşimin işi çıktı o gün
günaydın kızlar.........
nasılsınız bakalım?
benim oğlanın dişleri çıktı çıkacak.dün armut suyu verdm sürekli ver diye ağladı çok sevdi.yalnız suyu çok az içior sizinkilerde öylemi?
fundacım kuzi su verdiğim zaman hiç hoşnut olmuyor zorla içiyor resmen....
hatda suyu yutamıyo böle gözleri buyuyo yutcam diye....
bizde gidelim armutlu mamamıı yıyelim...
akşamüstude patetes püresi vereyim bugun...
allah analı baalı buyumeyı nasıp etsın
amin çok teşekkürler cümlemizi inşallah
aaaa yurdagulcugum gözun aydın
ramazanıda bıtırdık hayırlısıyla allah tekrarına erdırsın
kızlar herkese mutlu huzurlu bayramlar dılıyorum
2 tepsı baklava yaptım kızımda 1 tepsı pışene kadar uyudu masallah gunlerdır uyumuyodu ya hayret ettım
annem tatlısını ypsın ele gune karsı dedı heral
yurdagülüm maşallah canım 41 kere
gizoş kucağımda bende faceye atıcam şimdi bayramlık fotolarını
geldım ozgemmm utuyude bıtırdım elım degmısken kocada yayılcan off erkek olmak varmıs
Ya ozge bende anlamadım kız sabah mem mem bısıyler gevelıyodu ogleden sonra barız meme demeye basladı sonrada sureklı meme meme herkese onla her konusana mee onun ıcın herkes meme valla ne guzel yaaa pek sevındırık oldum once yanlıs anlıyorum sandım sonra butun ev ahalısı duyunca sok oldu barız meme meme deyıp duruyor o kart sesıyle uyurke bıle hala meme meme dıyodu pek sevdı konusmayı
hayırlı bayramlar kızlar. yaa bişe dicem. bnm minnoş kızıımın ağzında pamukçuk çıktı mafoldumben hemde bnm yüzümden sanırım. bazen emziğini ağzıma alıyodum benden geçmiş olabilir. ah salak kafam ah :çok üzgünüm: dilinin üstünde beyaz beyaz minik noktalar oldu =((((
günaydın kızlar
biz bugün annanneye gideceğiz ama buralar baya serin rüzgarlı.inşallah kuzum hasta olmaz.arefe günü ne yaptım biliyomusunuz göktuğu 6 gibi banyo yaptrdm akşam.9.30 gibide kaynanamlara geçtk.hava baya serindi esiyordu üstüne üstlük banyo yaptrdğm tamamen aklımdn çıkmş.bu havalardan çok korkuyorum ben ya gitmemekte olmuyor arabada bulamadk koca memlekette.......iyi bi araba alalım dedik çok sanayiye gitmryeck türden yok oldu bize gelince hem fiyatlar 1000-1500 tl daha pahalı kışa girerken ucuzlar diyolar bakalaım.
heeeeeee bu arada biz araba alcazya dün k.peder de diyo bende alcam araba?ay kızlar ben bu adamları napıyım ya bie gelince 5 kuruş yardım etmediler yok yok diye şimdi evini yaptrdı şimdide araba alıyo alsın Allah daha çok versin ama çocuğun bu kadar sıkıntıdayken senin bunları hemen sonrasında yapman hiç akıl karı değil.neyse minnetm yok e azından diyorum ama eşim asla laf söyletmiyo.geçen eşim babasına demiş şakayla karışık zor alırsn göktuğu kucağına diye bayramda hiç almadı almıyacam falan dedi.bende şaşırdm nasıl söyledi eşim diye.aklım çıkmıştı o gün eşim çok etkilendi sanırım.hee küçük bir dip not: buzdolabımız aynı gibi.içi biraz değişik diğer her şeyi aynıkaydirigubbakcemile3
dünürcüm tekrar geçmiş olsun tatlım ya inşallah geçer yarınada geçmezse başka bi dra daha göster bence.sık sık su vermeye çalış aldığı kadar alsın püskürtsede ver yinede benimkide başlarda püskürtüyodu şimdi az da olsa alıyo.......inşallah geçer ya
hayriyecm zor ya bayramda çalışmak ALLAH KOLAYLIK VERSİN SANADA İYİ BAYRAMLAR CANIM.
poyrazla ilk gün ilk bayram çok güzel geçmiş nice bayramlara canım.eve gidince benim için öp miniğimi burnundan
slm kızlar gizoşumla ilk bayramımız pek iç açıcı geçmedi sabah kaktık cicilerimizi giydik babamızın bayramını kutladık daha sonra gizoş birden ishal oldu n e ol duğunuda anlayamadık zaten ondan önceki gece birawzcık belirtileri vard gibiydi hemen muz yedirmiştim ezerek neyse biz gizoş o halde köye kayınvalidemlere bayramlaşmaya çıktık oradada devam edince hemen annemlere geçip bayramlarını kutlayamadık bile ben deseniz gözler çeşme kızım nerdeyse saatte 5 kere sulu bazen pütürlü sanki ik zamanki gibi yapıyo hemen acile gittik yaa o kadar sinir oluyorumki kızlar şu koskoca ordu giresunda şöyle parmakla gösterilecek bir doktor yok acilde salak bayan doktorlardan bitane daha tabiki ishal dedik annem eşim falan hemöen ilaç yazıyo ben dedim kaka tahlili falan ateşi varmı dedi yok dedim kusması yok dedim o zamn gerek yok dedi ayran içir diyo yaa bana bende patartes falan pirinçle haşladım dedim yok diyo sen daha erken diyo onlara diyo yaa salak kadın madem ayran diyosun nasıl vericem anlat şu ana kadar sabahtan beri bişey yok bakalım ama iştahıda yok kızlar yaa dua edin ne olur suyu deseniz ağzına sürmüyo pekmezle denedim yine içmedi ilaçlarını bile içimiyo püskürtüyo yaa reflor diye bi ishal ilacı verdi suya karıştırıp içiliyo ama ne zorluklarla içirdik babasıyla zinco diye birde vitamin verdi neyse kızlar gizoş ağlıyo bakayım ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?