2010 Nisan Anneleri

gızeme çok gecmıs olsun bol su içir yedırebılıyosan seftalı yedır
rabbım tez zamanda acıl sıfalar versın
kızlar ben bennuya herseyı yedırıyorum ya o yuzden bazen ısal oluyo bazen zor yapıyo yedıklerımı dengelıyorum
sanırım gızem ek gıda almıyor usutmuste olabılır
yanı 2 gun fılan sursun ısalllerı hemen panıklemeyın
karbonatlı suyla gögsunude sıl agzına tekrar bulasmasın dıye

örnek bı gelınsın masallah ya zevksız bısey olsaydında begenmeselerdı aldıklarını
slm kızlar nasılsınız:)))
gizem ishal olmuş tam okuyamadım caım cok gecmiş olsun ,inşlh şimdi daha iyidir...

özge sen napıyon vın nasıl ıyımı valızlerı bosalttınmı

kızlar bızım bayramımızda guzel çok sukur hasta neyım degılık
harclık meselesıne gelınce
annanemız 20
teyzemızz 20
verdı bızde bostan korkulugu halalar var 5 tane
ama ceplerınde akrep böcük neyın var heral

canım, arkadaşlar karbonat önermiş mutlaka etkilidir ama daha etkili ve zararı olmayan ilacı var. Mikostatin. Göğsünede sürebilirsin. Ağzına da günde 3-4 kere verebilirsin..
Birde en etkili karadut... Meyve yedirme filelerimiz varya onla verirsen fileyi emerken kazıyorda dilindekileri. Karadutta çok etkili ilacı. Ikisi bir arada yani:))

slm kızlar nasılsınız:)))
gizem ishal olmuş tam okuyamadım caım cok gecmiş olsun ,inşlh şimdi daha iyidir...

slmmmm..
Bende okudum çok geçmiş olsun gizeme. Kuzey nasıl? Bu arada

kuzeyda 9-12 ay giyiyor dimi artık??

iyigeceler kızlarr nasılsınız biz iyiyiz ne de olsa konyadayız:) kaan öpüyor teyzelerinin ellerinden:1hug:

hayriyecimm çalışkan hayriyecimm demek mıncıkladılar poyrazımı valla o kadar tatlılarki insanlara da hak veriyom ama birazda anlayış lazım savunmasız daha bizimm kuzular

zeynocummm çoookkk geçmiş olsun tatlımmm gizoşum ishal olmuşşş patates vermekle iyi etmişsin canım ne erkeni yaaa 5 ayı geçtik artık. suyu neyle veriyon canım biz nuk'un suluğunu aldık çok severek içiyor kaan tavsiye ederim ama su içinde uzun kalınca koku yapıyor onu da anlamış değilim:) gizoşumu kocaman öptüm iyileşsin bir a önce tatlımmm:asigim:
canım yaaaa şu kaynanla kayınpederine var ya gül geç sen:) hatta günde kaç kere tuvalete gittiğini söyle de onlar da o kadar gitsinlerkaydirigubbakcemile3 özeniyolar bacım sana napsınlarr:) arabanızı da en kısa zamanda alırsınız inşallah gönlünüze göre olur fundacım. göktuşum da kaan gibi cep herkülü şekerim bişicik olmaz hasta olmaz inşallah. azıcık esintye rüzgara da alışsınlar zaten hemen hasta olmasınlar:) ayrıca geçmişte okudum göktuşumun kolunu çıkarcakmış kayınpederin nerdeyse yuhhhh dedim valla nasıl çocuk büyütmiş bu insanlar ben anlamıyomalsanaalsanasmile

geçmiş olun canımm kaanında ağzında vardı azdı ama hiç geçmiyodu doktorumuz bizi uyardı popoda kızarıklık varsa kaka yoluyla bulşamıştır trosyd mantar kremi sür dedi aklında olsun.

kızlar
bennuya örumcek aldım
2 3 adım atıyo hareket edıyo
güle güle kullansın bennu hanımmm maşallahhhhh darısı başımızaaa
nazlıcım görüşemiyoruz nasılsın? mikostatin ben çok uzun süre kullandım kaana çok yavaş etki etti karbonat daha hızlı çözüm oldu ama o da canını acıtıyor kuzucuğun birde tadına ben dayanamadım o nasıl dayansın iğrenç.kaydirigubbakcemile3

Iyiyim tuğbacım yaa nolsun uğraş ada hanımla. şımarıklık başladı iyice. Face e bakıp çıkıyorum. Iş de var bir yandan anca zaman buluyorum işte:)

Iyiyim tuğbacım yaa nolsun uğraş ada hanımla. şımarıklık başladı iyice. Face e bakıp çıkıyorum. Iş de var bir yandan anca zaman buluyorum işte:)
yerim ben o ada hanımı valla büyüdüler de şımarmaya başladılar bile kaan da aynı nasıl bir şımarıklık oyun çılgınlığı anlatamam. oyuncak elinden düşüyor tekrar verene kadar yıkıyor ortalığıakannehir

bana müsade kızlar iygecelerrrropuyorumnanaktan

canım, arkadaşlar karbonat önermiş mutlaka etkilidir ama daha etkili ve zararı olmayan ilacı var. Mikostatin. Göğsünede sürebilirsin. Ağzına da günde 3-4 kere verebilirsin..
Birde en etkili karadut... Meyve yedirme filelerimiz varya onla verirsen fileyi emerken kazıyorda dilindekileri. Karadutta çok etkili ilacı. Ikisi bir arada yani:))

harikasin nazlicigim dogru olan budur yyani kizlar unutun karbonati yaa gecici cözüm o hem bebelerin cok cani yaniyor o zaman hangi doktr sorarsaniz sorun karbonat asla diyeceklerdir

Herkesın bayramı mubarek olsun
rabbım hayırlısıyla tekrarına erdırsın

kızlar dun 2 tepsı baklava yaptım sarmamıda yaptım buyurun gelın beraber yıyelım

bende 3 tepsi baklava goca tencere sarma dolma yaptimmm

kimse gelmesin hepsini ben yiyecegim :))

ellerine saglik meltem maharetli hatunsun yani vesselam ahhh ahhh bzim kimselerimiz yok yiyecek garip gurbet kuslari

seninde bayramın mübarek olsun

bayramda çalışıncada kötü millet gezerken Allah kolaylık versin

çok geçmiş olsun
dr karşıdan bakmıştır bide sinir şey yavrularımız hastalanınca içimiz yanıyor bide şunların yaptığına bak

inşallah kafanıza göre güzel bir araba denk getirirsiniz
kayınpederin fena alınmış galiba ama arada gerekiyo
bizde ev alırken kayınvalidem neredeyse kendini paralıcaktı almayalım diye neymiş eşimin abisi ev almadan biz almayalımmış onlar bizden önce evlenmişlerdi evlenir evlenmez eltim hamile kaldı isteyerek ve sonrasında işten ayrıldı çalışıpta alsalardı dimi ama
ben yıllarca çalıştım düğünden sonra balayına bile gitmedik para biriktircez diye
geçenlerde eşimin abisi almak için ev aradı kayınvalidem ve kayınpederim seferber oldular ev aramak için şaştım kaldım eşime annen biz ev alırken nasıldı şimdi nasıl dedim
resmen evlat kayırıyolar eşimde ben üvey evlatım diyo töbe töbe

çay bardağına suyu koy içine kaşığın ucuyla karbonat at emzirirken göğüslerine sür hemen geçer çok geçmiş olsun

değişiklik oluyo hasret gidermiş olursun hemde

dün bizde kayınvalidemle eltimle eşimin halasına gittik eltimin 2 çocuğu var kız olan 7 erkek 1 yaşında
gittiğimizde bahçede oturuyolardı biraz oturdum daha sonra kızımı emzirmek için içeri girdim halanın gelini geldi yanıma ayyy dedi ipeğe para vercektim ama kız elimden paraları aldı (eltimin 7 yaşındaki kızı) ben veririm ipeğe dedi dedi olsun dedim bende kadın paylaştırcakmış yani
sonra dışarı çıktım 90 tl vermiş kadın 10 luk 20 lik kız getirdi bana 20 tl yengeeeee bu ipeğin dedi sonra gitti annesine anneeee buda kardeşimin 20 tl sonra 5 tane 10 luk saydı ben ablayımya bunlarda benim dedi tabi kimse bişey diyemedi bende kızımın hakkını yedi ama hadi 50 tl bütün olsa dicem kadın öyle düşündüde verdi ama değildi daha sonra kız o eve gelen herkesin ellerini öptü ve başlarında bekledi para versinler diye ne kadar açgözlü yetiştirme tarzı tabi anasıda öyle o kız daha bebekken annesi gittiğimiz yerlerden kızımda para istiyo derdi insanlarda mecburen çıkarıp para verirlerdi mana bulmuyorum hepimizin çocuğu var ama dokundu bana
bugünde eşim annemlerle abimler akrabalrı dolaşmaya devam ediyolarmış bizide çağırdılar dedi aman gitsin onlar dedim gidipte sinir olcama onlardan sonra giderim daha iyi

Herkesın bayramı mubarek olsun
rabbım hayırlısıyla tekrarına erdırsın

kızlar dun 2 tepsı baklava yaptım sarmamıda yaptım buyurun gelın beraber yıyelım

hey masallah be gariya bak 10 barnakta 10 maharet olsada yesek :)

Hayriyecim senin iste nasil bir ismis bayram gunu calisyorsun lanet gelsin bu ozel sektore de be ... bizim is kebap valla bakiyorumda etrafima abimde ozelde calisyor cumartesi bile yarim gun gidiyor ise iyi diyorum isyan bayargini cekmiyorsun ceksem nolcak dehlerler diyor, ogretmenlerde yarim gun calisir 3 ay yangelip yatar hic te begenmezler:):)))

canim gecmis olsun hicte iyi gecmemis bayraminiz ama n gizo iyi olsunda bayramda kalsin nolcek .. anne sutu herseyin ilaci bence emzirebildigin kadar emzir

Funda senin bu kayinpedere de bayiliyorum ya cok bomba adam :) cocugun kolunu cevirir sonra kuser sizden once araba almaya calisyor filan bomba yani :))

uyyy neptune nettin anamgiller yaparmis eskiden emzigin ustundeki toz toprak gitsin hesabi once ben sonra sen em bakim derlermis aman sen yapmayasin sterilize et hemen hacim

oyyy sen nerden ciktin fato yuzunu goren cenetlik az da buralara takil ablam ozledik:) bu arada bziim kizda hic pamuukcuk olmadi sanirim meme ucu kremi ise yariyor nansinohmudur nedir .simdi kullanmiyorum ama zamaninda cok surmustum :))

Bayram gezmeleri; annem, kayınvalide, büyükleri ziyaret derken giremedim arkadaşlar. Herkesin ramazan bayramı mübarek olsun. Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

hatunlrın hepsi gezmede....
bende annemdeyim...
eşim ise dukkanı topluyor...
artık tamanen kapıyoruz ama dukkan bulamadık daha malesef püfff

bende 3 tepsi baklava goca tencere sarma dolma yaptimmm

kimse gelmesin hepsini ben yiyecegim :))

ellerine saglik meltem maharetli hatunsun yani vesselam ahhh ahhh bzim kimselerimiz yok yiyecek garip gurbet kuslari
ay benım 1 tepsı dun bıttı bugunde evde yoktum 2 tepsnın serbetınıde sımdı dökcem allah razı olsun gelıyolar yıyolar ıyıkı varlar

Offf valla bu bayram muhabbeti beni cok gerdi bu sene. neden diceksiniz cok gezmedik ama Nisan cok nazar oldu huyu suyu degisti ya, sakin dediler huysuz oldu eve gelince, ne guzel uyuyo dediler simdi uyutamiyorum, aa ne guzel cok hareketli dediler cocuk bugun hasta gibi. Ben anlamiyorum ya bu insanlar nasil bir gozle bakiyolar boyle.. Sizde durumlar nasil? Bi de ben gecen ay 10 unda adet olmustum ama bu ay hala olmadim duzensizlik normalmi kizlar?

Hayirlisi olsun canim

kızlar artık geçmiş sayılır geçmiş bayramınız mübarek olsun :)
zeynepcim geçmiş olsun kuzum inşallah yarına bişiyciği kalmaz ama su içiremiyosan bile bol nol emzir susuz kalmasın.
fundacım inşallah yakın zamana kendinize uygun bi araba bulursunuz da endişelerin de biter canım.
ebrucum ben de çok inanırım nazara rabbim korusun hepsini inşallah kalabalığa sokmadan önce de sonra da epey dua okurum oğluma eve gelince de ters çıkartırım giysilerini ve yüzünü elimin tersiyle yıkarım sen de dene istersen

Saol cnm ya valla annem derdi yapmazdim yapicam bundan sonra kac saattir uyutmaya calisiyorum yok ya cocuk uyumuyor kipir kipir bide aglayarak uyaniyor, gecmis bayramin da kutlu olsun cnmm

huhhhhhhhh haaaaaaaahhhhhhhhh dev adam 12 dev adammmmmmmmmmmmmmm hey hey hey heyyyyyyyyyyyopuyorumnanaktan

kıZLAR CEVAPLARINIZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN.........VALLA BEN ALIŞTIM ONLARIN BU HALLERİNE SİDİK YARIŞTIRIYOLAR VESSELAM OLSUN YA TAKLİTLER ANCAK ASILLARINI YAŞATIR....BİZDEN GÖREREK BİŞEYLER YAPIYOLAR BİZE YÜK OLMASINLARDA NAPARLARSA YAPSINLAR................
Bİ YANDAN EŞİMEDE İYİ OLUYO ASLINDA AMA ADAM KÖR ANLAMIYO.BABAM SÖYLER ÖYLE YAPAMAZ FALAN DİYO NERDEN YAPCAK DİYO AMA YAPIYO İŞTE.KÖR BENİM HERİF ANLAMAK İSTEMİYO.YEDİREMİYO BELKİDE AİLSENİN BÖYLE YAPMASINI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…