slm kızlar gizoşumla ilk bayramımız pek iç açıcı geçmedi sabah kaktık cicilerimizi giydik babamızın bayramını kutladık daha sonra gizoş birden ishal oldu n e ol duğunuda anlayamadık zaten ondan önceki gece birawzcık belirtileri vard gibiydi hemen muz yedirmiştim ezerek neyse biz gizoş o halde köye kayınvalidemlere bayramlaşmaya çıktık oradada devam edince hemen annemlere geçip bayramlarını kutlayamadık bile ben deseniz gözler çeşme kızım nerdeyse saatte 5 kere sulu bazen pütürlü sanki ik zamanki gibi yapıyo hemen acile gittik yaa o kadar sinir oluyorumki kızlar şu koskoca ordu giresunda şöyle parmakla gösterilecek bir doktor yok acilde salak bayan doktorlardan bitane daha tabiki ishal dedik annem eşim falan hemöen ilaç yazıyo ben dedim kaka tahlili falan ateşi varmı dedi yok dedim kusması yok dedim o zamn gerek yok dedi ayran içir diyo yaa bana bende patartes falan pirinçle haşladım dedim yok diyo sen daha erken diyo onlara diyo yaa salak kadın madem ayran diyosun nasıl vericem anlat şu ana kadar sabahtan beri bişey yok bakalım ama iştahıda yok kızlar yaa dua edin ne olur suyu deseniz ağzına sürmüyo pekmezle denedim yine içmedi ilaçlarını bile içimiyo püskürtüyo yaa reflor diye bi ishal ilacı verdi suya karıştırıp içiliyo ama ne zorluklarla içirdik babasıyla zinco diye birde vitamin verdi neyse kızlar gizoş ağlıyo bakayım ben(
gızeme çok gecmıs olsun bol su içir yedırebılıyosan seftalı yedır
rabbım tez zamanda acıl sıfalar versın
kızlar ben bennuya herseyı yedırıyorum ya o yuzden bazen ısal oluyo bazen zor yapıyo yedıklerımı dengelıyorum
sanırım gızem ek gıda almıyor usutmuste olabılır
yanı 2 gun fılan sursun ısalllerı hemen panıklemeyın
karbonatlı suyla gögsunude sıl agzına tekrar bulasmasın dıyehayırlı bayramlar kızlar. yaa bişe dicem. bnm minnoş kızıımın ağzında pamukçuk çıktı mafoldumben hemde bnm yüzümden sanırım. bazen emziğini ağzıma alıyodum benden geçmiş olabilir. ah salak kafam ah :çok üzgünüm: dilinin üstünde beyaz beyaz minik noktalar oldu =((((
günaydın kızlar
biz bugün annanneye gideceğiz ama buralar baya serin rüzgarlı.inşallah kuzum hasta olmaz.arefe günü ne yaptım biliyomusunuz göktuğu 6 gibi banyo yaptrdm akşam.9.30 gibide kaynanamlara geçtk.hava baya serindi esiyordu üstüne üstlük banyo yaptrdğm tamamen aklımdn çıkmş.bu havalardan çok korkuyorum ben ya gitmemekte olmuyor arabada bulamadk koca memlekette.......iyi bi araba alalım dedik çok sanayiye gitmryeck türden yok oldu bize gelince hem fiyatlar 1000-1500 tl daha pahalı kışa girerken ucuzlar diyolar bakalaım.
heeeeeee bu arada biz araba alcazya dün k.peder de diyo bende alcam araba?ay kızlar ben bu adamları napıyım ya bie gelince 5 kuruş yardım etmediler yok yok diye şimdi evini yaptrdı şimdide araba alıyo alsın Allah daha çok versin ama çocuğun bu kadar sıkıntıdayken senin bunları hemen sonrasında yapman hiç akıl karı değil.neyse minnetm yok e azından diyorum ama eşim asla laf söyletmiyo.geçen eşim babasına demiş şakayla karışık zor alırsn göktuğu kucağına diye bayramda hiç almadı almıyacam falan dedi.bende şaşırdm nasıl söyledi eşim diye.aklım çıkmıştı o gün eşim çok etkilendi sanırım.hee küçük bir dip not: buzdolabımız aynı gibi.içi biraz değişik diğer her şeyi aynıkaydirigubbakcemile3
dünürcüm tekrar geçmiş olsun tatlım ya inşallah geçer yarınada geçmezse başka bi dra daha göster bence.sık sık su vermeye çalış aldığı kadar alsın püskürtsede ver yinede benimkide başlarda püskürtüyodu şimdi az da olsa alıyo.......inşallah geçer ya
hayriyecm zor ya bayramda çalışmak ALLAH KOLAYLIK VERSİN SANADA İYİ BAYRAMLAR CANIM.
poyrazla ilk gün ilk bayram çok güzel geçmiş nice bayramlara canım.eve gidince benim için öp miniğimi burnundan
örnek bı gelınsın masallah ya zevksız bısey olsaydında begenmeselerdı aldıklarını
slm kızlar nasılsınız:)))
gizem ishal olmuş tam okuyamadım caım cok gecmiş olsun ,inşlh şimdi daha iyidir...
özge sen napıyon vın nasıl ıyımı valızlerı bosalttınmı
kızlar bızım bayramımızda guzel çok sukur hasta neyım degılık
harclık meselesıne gelınce
annanemız 20
teyzemızz 20
verdı bızde bostan korkulugu halalar var 5 tane
ama ceplerınde akrep böcük neyın var heral