bu arada ben msn sohbetlerimizi özledim yaaaa
hayriyecim gecmiş olsun poyraz duşmüş,bende kuziyi düşürmüştüm 3 aylıkken ya ne kokmuştum ...
melek onlar rabbim koruyor....
fundacım valla zeyneple en iysini yapıyonuz bol bo görüşün vlla,ne guzel sefanız olsun
valla üç aylıktı kız kardşim kucağına almak isterken tutamadı ve yere düşürdü kuziyi baya eski bi olay canım ya...
bu arada ben rende yapayım derken bas parmağımı rendeledim,rendenin dişleride ne keskinmiş baya bir kaldırdı etimi...
yara bandı falan tutmadı baya sardım bende cok kanadı nası zonkluyo şimdi anlatamam iş yapacaktım olmadı kısmet değilmiş işte şimdi yemek yapmam gerek onu nası yapcem diye düşünüyrm üffff
tünaydın
hayriyeciğim çok üzüldüm ya bende çok korkuyorum dün gizoşla göktuğa oyun ederken kafalarını birbirine vurdum çocukların aklım gitti ya Allahtan ağlamadılar çok üzüldm çok kızdm kendime.sonra dışarı çıktk zeyneplerle eve gelirken asasörde bu sefer eşim göktuğun kafasına çarptı biraz ağladı kuzum üzüldm kızdm eşime.bende çok korkuyorum ya Allah koruyo meleklerimizi.üzülme tatlım.Allah beterinden saklasın.bu düşme olunca bebeklerin gözüne dikkat etmek gerekirmiş kayma olmaması gerekirmiş ve uyutmayacakmışsın çocuğu bi süre.ablamın büyük oğlu düşmüştü yataktan bayada yüksekti Allahtam bişey olmadı ama dr bu ikisine dikkat etmesini söylemiş.......
dün zeyneplerle çok güzel bir gün geçirdk süperdi.....çok alıştk ya birbirimize keşke daha yakın olablseydk çok daha güzel olurdu.ay iyiki var ya zeynep.......
bende yarın kadın alcam oğlanla yapamıyoum daha pencere koltuk halı işim var yarım gün alcam ama yağmur yağcak sanırım hoş kadından da haber çıkmadı.neyse kalkıp ben girişeym oğlan uyurken hadi bye.........
bayram ziyaretleri devam ediyor yada herkesin işi var nerdesiniz kızlarrrrrrrr
ooo maşallah bizimki tembel ozaman..
yok tembellıkten degıl o erkencı bırazcık
canım kolay gelsin bi yere gitmek ii de dönünce onca iş çıkıo.elifi öp yerime süt azaldıysa ek gıdalarla devam et kuzum..karnı doysun yeterki.
zeynom gizoşun ii olmasına sevindim.allah bi daha göstermesin.tüm kuzucukları korusun..keçi sütü bulman ne ii rizede tansaşta yok.bende inet sütüyle mayalamaya devam ediom napim..ama maması keçi sütü maması.en azından sütünü ii içsin diorum..2 numaraya geçmeyi bende düşünmştüm.ama korktum yarın doktorumuza gidicez onada bi soram da geçem bende 2 numaraya...ayy zeynom siz fundayla her bi araya geldiğinizde içim gidio ayol bende istiom gelmekk :)) hem çok yakınız hemde uzak:)) inşallah bigün olur..
herkeze günaydın.ramazandı bayramdı derken hepsi bitti zaman su gibi akıp gitti..allah tekrarını görmeyi nasiip etsin çocuklarımızla sevdiklerimizle..ben,m telaşım bayramdada bitmedi.köye git hizmet yemek çay sofra bulaşık.eve gel poyraz ve diş sıkıntısı uykusuz geceler..2 ve 3.gün de zaten çalıştım.dün evdeydim yemek hariç hibişi yapmadım o da burnumdan geldi.akşam üstü poyraz koltuktan düştü kızlar yaa.en çok dikkat ettiğim şeydi.kucağımdaydı ben o ara eşime bakıp bişi sölüodum poyeraz birden kendini attı allahtan ayağından tuttum da sert düşmedi sadece kaşının yanını vurdu yere.tutmasaydm kafa üstü düşebilirdi allah korusun.kuzucumun kafası şişti morardı çok ağladı.ayy kabus gibi düştüğü gibi çığlık attım ağlamaya başladım bende aklım gitti ya.eşim hem onu hem beni susuturmaya çalıştı.hemen annemi aradık sağolsun hemencik geldi acile götürcek kadar önemli deil dedi uyuttu kuzumu.iç çeke çeke uyudu yavrum..kendime öle kızıorum ki alsanaalsanasmile
hayrıyecım çok gecmıs olsun naptın kadını begendınmı yazmamıssın merak tayızbizim 3 günümüz böle geçti.dfün akşamdan dolayı bugünde moralim çok bozuk..hava sıcak ama renksiz sıkıcı..umarım herkez iidir.herkezi öpüorum grşrz kızlar
evet özge haklısın aleyna halasında kaldıgında kafayı yıyecektım ne çok işe yarıyormus megerselam kızlar....
ev varya dandini anlatamam...
ben hala toparlayamadım.... birinin kuzeye bakması gerek ne yapcam ben velet durmuyo uyumuyo yemek yemiyo,sabahtan beri kucağımda daha bişi yapamadım....çıldıricimmmmm:)))
ne gunaydını saat 13 u gecmısgünaydın millet nasılsınız bakalımmmm
cadı prensesını gule gule buyutkızlar selamlar ben buraya yeni gördüm daha aslında giremiyorum benim cadıdan dolayı 6 nisanda senanur diye bir prenses mi desem cadı mı desem bilmiyorum bir kızım var hiç durmuyor ya çok ağlıyor ek besine geçmek istiyorum ama bişey yemiyor ne yaptıysam ağzını açmıyor kapatıyor ben açmak istediğim zaman çığlık atarak başlıyor artık ağlamaya ek besine başladınız mı? ayrıyetten kakasını yapamıyor 4 günde bir ben fitil veriyorum artık dr. gittik şurup verdi hiç bir faydası olmadı gene aynı kafayı yicem ya birisi bana yardım etsin... mafoldumben
ay özgecim gecmıs olsun yara merhemı sur ıylesmesını kolaylastırırvalla üç aylıktı kız kardşim kucağına almak isterken tutamadı ve yere düşürdü kuziyi baya eski bi olay canım ya...
bu arada ben rende yapayım derken bas parmağımı rendeledim,rendenin dişleride ne keskinmiş baya bir kaldırdı etimi...
yara bandı falan tutmadı baya sardım bende cok kanadı nası zonkluyo şimdi anlatamam iş yapacaktım olmadı kısmet değilmiş işte şimdi yemek yapmam gerek onu nası yapcem diye düşünüyrm üffff
bayram ziyaretleri devam ediyor yada herkesin işi var nerdesiniz kızlarrrrrrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/ozel-d...am-ediyor.html (Görümcem ömrümü yedi bitirdi ! Skandal serisi devam ediyor ...)
arkadaşlar eti browni kampanyası devam ediyo desteklerinizi bekliyoruz..
keşke yakın olsaydk hayriyeciğim ya bende çok isterdm görüşmek.çocuklar içinde iyi olurdu.araba aldığımız zaman bi haftasonu vakit ayarlayıp ortada bir yerde buluşabilirz aslında çok isterm ben çok ta iyi olur.
yarın gelcek bi kadın ilk defa alcam bakalm inş. iidr.halılarımı verdm yıkamayada oh yarın mis olcak inşallah evim
selam herkese kötü gecen bayram ziyaretinden sonra yorgun argın bitap daha ne desem bilemedim evimizdeyiz çok şükür 3 günlüğüne zonguldaka gittik kayınvalidelere aman yarabbim kızım ne durdu ne uyudu ne emdi mahvoldu mahvoldu yavrum hem yollarda hem oralarda perişan oldu neyse anlatmıyım çok uzun uzun da bi daha sinirlerimi bozmayın sonra da temizlikti çamaşırdı derken yorgunluk gittim gideceğim bu oldu işte bayılmıyodum zaten onlara eşimde çocugun bu halini görünce bi daha ben tek gelirim o büyüyene kadar dedi üzüldü yavrumun haline... işte benden haberler..
hasta olan bebiş ve annelere çok geçmiş olsun geçmişe bakamadım hiç kusura bakmayın kızlar tek tek yazamıyorum öle bi bakıp çıkıyorum inş. idil eski düzenine geri döner
yurdagulcugum her serde bır hayır var derlerya ıdıl dursaydı sık sık kaynananları zıyarete gıdecektınselam herkese kötü gecen bayram ziyaretinden sonra yorgun argın bitap daha ne desem bilemedim evimizdeyiz çok şükür 3 günlüğüne zonguldaka gittik kayınvalidelere aman yarabbim kızım ne durdu ne uyudu ne emdi mahvoldu mahvoldu yavrum hem yollarda hem oralarda perişan oldu neyse anlatmıyım çok uzun uzun da bi daha sinirlerimi bozmayın sonra da temizlikti çamaşırdı derken yorgunluk gittim gideceğim bu oldu işte bayılmıyodum zaten onlara eşimde çocugun bu halini görünce bi daha ben tek gelirim o büyüyene kadar dedi üzüldü yavrumun haline... işte benden haberler..
hasta olan bebiş ve annelere çok geçmiş olsun geçmişe bakamadım hiç kusura bakmayın kızlar tek tek yazamıyorum öle bi bakıp çıkıyorum inş. idil eski düzenine geri döner
hayrısortada biyer olursa seve seve gelirim canım zeyno sen ben bide bebişler harika olur..
canım bayramın zehir olmuş yaa inşallah düzene grer çabucak idil..yer seçmiştir büyük ihtimalle çünkü kaç aydır yerini benimsemiş farklı gelmiştir.çocukla zor ya valla ben şehir içinde bile biyere gitmeyi göze alamıom başıma gelecekleri bildiğimden..
günaydın kızlar..ilk defa sayfamız bukadar ağır ilerliyor kaç gündür 2 sayfadayız.tatil dönüşü çok işler var demek.bikaç kişide girmio artık dikkatimi çekti.face de varlar ama burda yoklar..neyse sebebi çıkar yakında..
oğluşum ve ben iyiyiz çok şükür akşam huysuzluğu vardı biraz sanırım dişten..erken uyudu ama sık uyandı bende erkenden yattım.ii oldu bomba gibi kalktım bugün
merhaba kızlar bayadır buraya girmemiştim nasılsınız bebişler kızlar kötü haberim var 1 ay önce eşim izne gelmişti adetim dün 1 gün gecikti şüphelerimde vardı zaten dün kan testi yapotırdım 596 çıktı yarın doktora randevum var çogul gebelik olabilirmi çok zorlanacagım aldırmaya da kıyamam rabbim verdi oğluşum normalde 4 nisanda dünyaya gelecekken 31 ocakta dünyaya açtı gözlerini şimdi ise korkum oğluşumu emziremeyecegim gerçi ek gıdalara başlamıştım ama oğluş ve hamilelik zor süreç bekliyor beni Allah yardımcım olsun
ay bennu durmuyo aklım kk da kalıyo acele okuyuncada gözden kacıyo kusura bakma çok sevındımmeltem yazdım ya kız fundaya cevap verirken gömedinmi kaıdndan çok memnun kaldım hayatım.içime sindi yaptığı iş.dip köşe bırakmadı koltuklarımı bile yıkadı.aldığı parayı fazlasıyla haketti yani..ayda 2 kez alacam diğer türlü günlük ben yapıom zati.boş duramıom
ayırlı olsun mırasınız benımde kollarım kopuyo durmuyolarkı bı yerde ede cıkta ınsallah kolay atlatır bıran önce kurtulsun yavrucakiyigünler.. vede selamlar hanımlar.. hiiiç giremiyorum.. utku çok huysuzlaştı.. damaklarımız bembeyaz kabardı ondan mı yoksa bayramda köye gittik geldik..hava değişimi oldu ondan mı bilemiyorum ama ancak 5-10 dk lığına yürütecine koydum da girdim.. ne hoppla ne yürüteç.. hiçbirinde durmuyo zaten.. ya yerde yuvarlanıp debelenicek tabi bende yanında.. yada kucakta gezinicek fln.. kollarımda
derman kalmıyo inanın...
neyse...
umarım herkes iyidir.. hasta olan anne ve bebişlerine geçmiş olsun diyorum(geçmişe bakamıycam imkanı yok)
biz benim nezlem dışında iyi sayılırız.. bayramın 1. günü burda (şehir içinde yani) benim akrabalarımı gezdik bayramaştık.. sonra 1.günü akşamı eşimin köyüne gittik,ilçeye bağlı 70 km.fln.. yolda iyiydi aslında utku fln uyudu ama orda olduğumuz 3 gün ne uyku ne huzur.. bi huysuz bi huysuzdu ayyy.. hep kucaktaydı.. elden ele gezdi.. neyse işte stresli de olsa atlattık o günleri geldik.. gitmek zorundayız çünkü babannemiz dedemiz köyde... utkunun huysuzluğu dışında iyi,hoştu.. tarladan miss kokulu domates toplamak.. fasulye,biber,mısır,patates... hepsinden getirdik.. organik organik :)) bu arada 3 oğlan 1 kız kardeşler eşimler.. mallar da paylaşıldı bayram vesilesiyle toplanılmışken.. bursadaki 3 katlı evde 3 eltiyiz zaten... 3 erkek kardeşe oturduğu katlar verildi.. köydeki tek katlı ev görümcemin oldu.. tabi krizlere mi girmedi... ağlayıp kendini yerden yere mi atmadı :)) ama sonuçta arsayı kayınpederim almış ama herkes kendi katının inşaatını yaptırmış.. onun istdiği gibi 10 ar 20 şer bin lira para verilmesi söz konusu bile olamazdı.. tarlalarda eşit şekilde dağıtıldı.. köydeki şu anki evin yanında 3 evlik arsa var.. orası da 3 oğlana kaldı v.s v.s... bi sürü iş... daha alım satımlar fln olucak ama anlaşılmış olması bile iyi.. büyükler başta olmasa ileride birbirini yerlermiş demekki.. amaann ne uzattım ayooll.. dolmuşum valla.. yazmaya yazmaya..
eda bugün dr.daydı tetkikler tekrarlandı.. sonuç aynı.. geniz eti alınıp kulaklara tüp takılcak.. 24 eylül ameliyat günümüz.. 23 ünde sabahtan gidip anestezi uzmanıyla fln görüşülüp son tahliller yapılıcak... haftasonu 2 gün dinlenir p.tesi okula döder dedi dr.. bakalım inş. sıkıntısız geçer..
utku kucağa gelewli 5 dk. oldu bu arada.. tek el yazıyorum.. benden bu kadar.. öptüm herkesi...
evet aynen zırlıyo mızırmızır kucana aldınmı gulucuklermerhaba kızlar...ne okuyabiliyorum ne fotolara bakıyorum bütün gün emirle uğraşıyorum..ben çookk yoruluyorum yaaa(( sizlerde öylemisiniz acaba? emir bütün gün kucakta gezsin sesi çıkmıyor çocuğun.ama yere koy vıyak vıyak..eskiden maşallah güzel uyurdu şimdi uyumuyo..gündüz uykuları çok azaldı benimde sabrım tükeniyo böylece..anne olmak ne zormuş keşke baba olsaydım.bütün gün çocukla ben uğraşıyorum babasını görünce kıkır kıkır gülüyo bizim oğlan kıskanıyorum valla..babacı olacak kesin..bebeğimle hep bir adım ilerisini düşünüyorum kendi kendine otursun oynasın yürüsün..bebeği büyük olanlar o zaman daha zor oluyor diyorlar ama bakalım..
inş sizlerde bebişlerinizde iyilerdir.face herkesin fotoları harika.allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin bizim yorgunluğumuz önemli değil:)) bakalım bi daha ne zaman gireceğim.şimdilik kendinize iyi bakın..
Merhaba kizlarrr bugun dr a gittik ve ek gidaya gecelim dedi drumuz, meyve corba ve yogurtla basliyoruz. Tarhana corbasi ve yayla corbasi verdi tarhana tamam da yaylayi nasil yapicam biriniz tarif verebilirmi yaaa pirinc mi koyucam icine???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?