2010 Nisan Anneleri

KIZLAR hepinize tşk ederim.okadar sıktım ki kendimi okadar kafama taktım ki başım çatlıo sabah beri.aysegülcüm sizede geçmiş olsun .allah korusun hepimiizn evladını yaa ömrüm gitti ayol..

merhaba kızlarr
bugün oğlumla çarşıya çıktık hediye gelen bir takım vardı onu değiştirdim mont baktım ama yine beğendiğim olmadı kuzuma 1 yaş için olan dar geldi nedense
olmazsa bi akşam lcw ya gideriz eşimle
sonrada eve geldik eşim börek istemişti onu yaptım gönderdim bi yandan oğluma bakıyorum bi yandan da size yazıyorum
bu arada kızlar 2 gündür sadece sabahları ateşleniyor oğlum elleri yanıyor resmen ama ateşi 37.5 doktora göre normal diştendir diyor
ama bundan da bişey anlamıyorum niye sadece sabahları acaba?
canımya çok geçmiş olsun cidden şu doktorları anlamıyorum ben birde doktorlara güvenin diyorlar
canım senin kayınvaldene söylenecek laf kalmamış
geçmiş olsun canım
KIZLAR hepinize tşk ederim.okadar sıktım ki kendimi okadar kafama taktım ki başım çatlıo sabah beri.aysegülcüm sizede geçmiş olsun .allah korusun hepimiizn evladını yaa ömrüm gitti ayol..
canımya az önce merak ettim baktım geçmişe
çok geçmiş olsun paşama oğlumda 2 kere düştü ve o vicdan azabı çok kötüydü.

sabret biraz tatlım az kaldı sayılır bayrama
çok geçmiş olsun meltemcim
keşke bennuyu da götürseydin bu aralar anneye en düşkün oldukları dönemler kaybetme korkusu yaşarlarmış
merhaba sibelcim
ne güzel anneni görmüşsün darısı başıma inşallah

refiyecim için rahatlamıştır şimdi bende evde bi eksik falan olsun hayatta yaptırmadan rahatlayamam
maşallah kocana da elinden gelmiş demekki
Günaydın bayanlar.
Bir şey sormak istiyorum.
Bebeklerinizin kıyafetlerini elinizde mi makinede mi yıkıyorsunuz?
canım ben makinede sabun tozuyla yıkıyorum

kızlar hepinize çok tşk ederim Allah sizden razı olsun dualarla hayat buluyor oğluşum dalagı alındı kızlar sıra böbrek naklinde birkaç gün içinde oda olacak nasipse iyileşiyor kızlar Allahın izni ile oğluşum

moralim bozuk kızlar eşime çok sinirlendm bu akşam yine....eşim bugün hastaneye gitti elinde egzama vardı annanneside hastanede.neyse annesini görmüş annesi çk özledm göktuğla fundayı demiş.ay dedim beni özlermi?ağladım demiş eşime fotoğrafımızı görmüş falan.bende dedim onlar sahte gözyaşları seni etkiliyo dedim.bunun böyle olduğunada adım kadar eminim.sadece torununu özlemiştr eminim buna kızlar.eşim daha söylene söylene diceksiniz ki sen neden söyledn öyle ya bu kadın varya oğluna ağlayarak herşeyi yaptırıyo bana diyoki bu akşam geçenki tartışmamızda bana ters bi hareketi olmuştuya eşimin onu diyorum annen ağladı diye yaptın inat ediydu yok diyodu bu akşamda sendee olsan aynı davranırsn diyo yani bende ona aynı hareketi yaparmışım.ya kızlar ben napcam ya walla boğazıma kadar geldi ya bıktım artık ailesinden.istemiyrum ya ve meltemcm haklı çıktın eşime demişki annesi funda bizi istemiyor.eşimde bana diyo dedim istenecek hareketlerde bulunuylarda ben mi bilmiyrum anlamıyrmuyum ben sevilip sevilmediğimi küçük bi bebek dahi anlıyo ya.eşimi öyle etkiliyoki gözyaşlarıyla kadın eşimin ruhu değişiyo resmen başka insan oluyo.ben dedim öyle sık görüşmek istemiyorum bana diyki bende gitmem ailene gitme dedim bende zaten ailem sana çok kötün davrandı dedim seni her hafta arayıp srdular,ablam sana tüp bebek parasını verdi nlada görüşme daha dedim senin ailkende 2-3 ayda bir yanımıza geldi sen nlarla görüş dedim oğlumu götüremezsin ama dedim bundan snra nasıl istrese öyle davransın inanın çocuk olmasa çekemem kızlar çok bunalttılar çok

canım inşallah daha iyi olacak utkumuz dualarımız kabul olur inşallah bi an evvel toparlanr

tuğbacm eşimde aynen göktuğla ilgilenirken na soruy kaka yaptn mı diye deli ediy beni snrada bana suyo ben nasıl bileceksem baksana diyrum sana bi sru srduk diy kısacası deli ediyo walla...

hayriyecm çok üzüldm tatlm ya offfffffff..... bu akşam bizde kaza atlattık pusetnden attı kendini son anda tuttum yoksa kafayı yere vuruyodu aklım çıktı....kucakladm hemen artık çk dikkat etmek gerek ben pusetnde yediyrum yemeği bazende masanın üzerine kyuydm pusetle göktuğu amannnnnnnnnn Allah krusun düşüncesi bile kötü

kızlar hasta olanlara toptan geçmiş olsun inanın akşam sıkıntılandımya kalp çarpıntm başladı

fundacığım tam yatacaktım bir bakayım dedim boşver canım onlar sadece torunları doğunca akılları başına gelir bizimkilerde öyle biliyosun canım gelsin görsün eve çok göresi varsa bizde illa haftada bir kere gideceğiz geçen akşam bize geldiler aslında seviniyorumda gelmelerine gizemi nasıl özlemişler 15 gündür köydelerdi kayınvalidemin gözleri dola dola sevdi bende mutlu oldum bazeb ben unutuyorum bana yaptıklaını kızımı severlerken gizem başka diyolar yanlarında olduğundan sanırım sende söyle eve gelsinler sevsinler o zamn

canım inşallah eski sağlıklı günlerine dönecek utkumuz rabbim o gülen yüzünü pamuk yanaklarını hiç sldurmasın sanada rabbim güç kuvvet versin çok kuvvetli birisin ikizlerin askerde eş ve utkunun ameliyatları eli öpülecek ana derlerya işte öyle canım

iki dakka bir göz atayım dedim....yarın eşimin doğum gunu ailecek kutlycz sabahtan kalkıp hazırlık yapmam gerek ...
gecmişi hiç okkuycak vaktım yok kızlar face bana daha kolay geliyor ordan takip edyrm burayı boşluyorum...
hayrışim poyrazı dusurdun sanırım...bende kaçyaptım of cok zor allahım korusun onları gecen uyurke dustu kamyonundan aklım cıktı hungur hungur ağladım bende...

fundacım allah sabır versin sana,aillede ki huzursuzluk çok ozr ben bes yıl sonr atlattım sanırım ama nazar değmsin bidaha yıpranmak istemyrm...
valla meltemden allah razı olsun binbir kere...
ben duanın gucune çok inanırım çünkü...
allahta onun kapanmayn bir derdine derman olsun en kısa zamnda..

zeynepcim;bende senin gibiyim kuzeyi içten sevdiklerini gördukçe herseyi unutyrm....aslınd ben hiç kinci değilimdir kin tutmam sadece bana yapılannı unutmam...ama küsmem darılmam...
kaynanam benimlede ii bikaç zamandır....
benim için ilk defa bişi yaptı...bugun...
allah herskesin ailesine huzur versin gerisi boş...böle olunca eşimlede aramda sorun olmuyor hamdolsun

zeynep oğlum hasta olduğunda arkadaşım olarak her gün aradın beni. oğlumun babanneside 1 kere aramaya tenezzül etmedi.çocuk ararken yoktular yanımda hasta olduğunda da bi telefnu çok görüyolarsa artık evimde de işleri yok.sinirlerimi yıprattılar iyice.inan kalp çarpıntım başladı bugün yine nefes alamaz ldum herşleyi geçtm eşim hala hala savunuyo.evliliğimizin ilk yılında da böyle lmuştu snra sinir bşaltmıştm

AMİNNNNNNNNNNNNNN ÖZGE dua at bana sabır ver Allahım fundaya de yoksa sabrm kalmayacak

slm arkadaşlar
herkese sağlık diliyorum
bugün aşımızı olduk bizde hepsini bacaktan yaptı hemşire bir bacaına 2 bir bacağına bir bide ağızdan çocuk felci aşısını verdi son aşı yakıyormuş kıyameti kopardı kızım zor sakinleştirdim dün gece hiç uyumamıştı tabi bende resmen ayakta sallandım bugün bu geceden korkuyordum ateşlenir diye ama çok şükür aşırı bir ateşi olmadı

fundacım takma kafan dediğin gibi sadece kendine zarar vermiş olursun sanki kaynanan senin üzüldüğünü duyuyo şimdi çokta tınnnn

özge canım tekrar nice senelere enişteyle rabbim birde kız evlatla ödüllendirsin inşallaaaaahhh

fundam biliyorum bende aynı şeyleri yaşadım anlattım sana ama eşin için bazen katlanacaksın benide aramadılar 1 kere anlatmıştım ama ben şimdi bunu devamlı yüzlerine vursam eşim alınacak kırılacak sonuçta iyide olsa kötüde olsa ailesi bana neler yaptılar yazın biliyosun ama ben hala onlara bunu yansıtmıyorum annemin torun severkenki halini gördükce annem hep der torunlarından mahrum bırakma der başka sevgisi der canım dünürüm inan gelsinler biliyorum atamıyosun içinden ama onlarla sürekli görüşeceksin birşekilde eşinin ailesi sadece uzak dur ama gelsinler sevsinler göktuğumu canım

oh be ne guzel haber rabbıme sukurler olsun ınsallah onuda kolay atlatır

zaten hep cocuk hatırınada senınkı yuva yıkacak kadar kötu degıl umursamaz ol bırazcık
gıtme byramdan bayrama gıt onlar gelsın zeynebınde dedıgı gıbı
esınle aranı bozmaktan baska ıse yaramıyolar
esınlede ıyı olmaya calıs ayetel kursıyı oku esının uzune ve kaynananlar geldıgınde yada gıttıgınde allahım agzını dılını bagla de bak göreceksın hergun esıne mutlaka yap
özgecım enıste beyın yenı yası hepınıze saglık mutluluk ve bol paralar getırsın
eh bıde hayırlısıyla kız evlat
bunları kaynanana yada esınede sorsana neden aramamıslar o zaman canları yanmamısmı torunumuz nasıl dıye merak etmemıslermı ne cevap verecekler acaba

bılemem kızlar burdan yorum yapması kolay ama anca yasayan bılır
benımde melek gıbı bı kocam var buradada bı kaynana aleyna
bı duysanız neler yaptıgını
ben co tutumlu bı ınsanımdır para bırıktırmeye bayılırım hergun attıyorum bı kenara bırıktırıp oyun halısı alacagım neyse faceden hatırlarsanız kahvaltıya mısafırım var yazmısstım ankara annelerınden arkadas geldı paradan konu acıldı aleyna hala evde gıtmedı okula bak ben nasıl para bırıktırıyorum anam elımı bı attımkı yok
cumaydı ogun ctesı sabah aleynayı uyandırdım sordum ben almadım
sıkstırdım dövmuycem babana söylemıycem 5 mılyon aldım dedı yalan 17 5 vardı 2 bucuk kalmıs neyse dun aldım hepsını okulda tost aldım sımıt aldım bıttı sen benım paeama nıye göz dıkıyosun ya agzıma gelenı saydım
neyse ufo almaya gıttım geldımkı pudıng yapmıs benı yumusatacak
kızdım amabı agzıma aldımkı yanık tadı var yemek yapacam tencere yok
hemde ensık kullandıgım sen yaktın attın dıyorum ok dıyo 3 hafta oldu evde vıtrınler dahıl aramadıgı yer kalmadı ben aramadım heralde dedım çöpe atmıstır
neyse pazar gunu tencereyı komsu balkondan gösterıyo dıbınde pudıng yanık
yan apartmanın bahcesıne atmıs bakkaldan para ustu getırıyo anam 1 saat sonra bak bı mıktar mutlaka yok esım gcen sene benım kızım yalan söylemez hırsızlık yapmaz
sımdı dedımkı yatak odama gırme hırsızsın sen babasıda onayladı
yalancılıda onaylandı ama uvey anayım ya evden göndermeye ıftıra atıyom sanıyodu esım
ya ne vardı oturaydım bebelerımın basında sakın sakın dusunmeyın böyle seyler
bı kötu gıdıpte ıyısı asla asla gelmıyo
tuvalete gırer tahretlenmez 20 tane camasırdan çöpe ata ata 3 tane kalmıs dönusumlu gıyıyo
ya ınsan kendı bebesıyle ugrasamıyo

ya işte böyle hergun dır dır bebeyı bana sevdırmıyo kıskandıgından hergun bı sıkayet buluyo aramızı bozacak
aman kızlar kafanızı sısırdım kusura bakmayın

günaydın kızlarr.... tam sayfayı açtım geçmişe bakıyordum utku uyandı.. şimdi kucakta klavyeye saldırıyo :) ne kadar yazabilirsem yazıcam ama unuttuklarımkusuruma bakmasın nolurr..

meltemcim.. çok saol canım.. öğrenicek sanırım.. baya bi heveslendi bya badana işine.. bunca yıl boyacıya boyattık evi.. 10 yıldan sonra adam boyacılığa niyetlendi.. hevesini kırmamak lazım ama zaten ortaya çıkan işte ne yalan dyim süper oldu.. yaza bütün evi ben boyıcam diyo bakalım inşallah... senin de Allah yardımcın olsun canım.. aleynayla işin zor gibi.. iyi bai eşim iyi ve anlayışlı.. yoksa daha çok yıpranırdın..

jaleciim.. saolasın cnım. öyle valla evde bi iş olduumu bende rahat olamıyorum.. bide tavan yaa. yattığım yerden bakınca gece lambasının ışığındagökyüzünü andırıyodu.. ay,yıldızlar falan :))))))) şimdi beybeyaz :)) demekki neymiiişş kocaları azıcık pohpohlayıp gaza getirmek lazımmış.. amann sen süper yapıyosuun demeklazımmış.. boyanın yarısında odaya bi girdim yerler damla damla boya.. içim gittiii kalbim durucak sandım :) azıcık damlattım diyo o da:)) amaaan dedim içim gide gide silerim ben sen işine bak süper olmuş hayatım :)) çıkmazsa tellerim falan :) hehe.. sonra bitince baktım ki yerde tek iiz yok :) gaazzzz lazıım hahaha

umudumsun bebeğim.... canımçok sevindim utku bebeğin sağlık durumuna.. inşallah herşey çok daha iyi olucak.. sağlıık ve mutluluk dolu bi ömür sizi bekliyor inş. canım.. gemiş olsun tekrardan.. Allah yardımcnız olsun..

ebrucum.. canımm demek önünden geçtiniz metroun... ayy o kadar yakınım ki ben oraya... arabayla 2dk. sürermi bilmem... bu tarafa yolunuz düşerse beklerim mutlaka.. tabi görüşme isteği tek taraflı olmaz :) sende istersen :))))

tubacıım.. ayy dicek tek laf bulamıyorum.. kaynanan akşama kadar sorar durur o zaman kaka yaptın mı oğlum diye.. kaanın dillenip de evet babanne yaptım demesini mi beklicekmiş altını açmak için yavrumun.. aaaa...

fundacım... yine kayınvalidenlerle ilgili bir sorun var sanırım... canım sıkma canını.. konu ne bilemiyorum geçmişe bakamadım ama.. üzülmen için o kişiye değer vermen gerekiyo bence.. değer vermediğin birii seni üzöesine izin verme.. ben önemsemediğim kişilerin ne söylediklerini duyuyorum ne de cvp veriyorum.. Allah ıslah etsin.. ama torununu özlediyse gelip sevsin.. ayağına mı götürücekmişin...

ayşegülcüüm.. size de geçmiş olsun.. hep düşüşünüğz hem nezleniz için...

özgecim.. eşinin doğum günü kutlu olsun canım.. birlikte uzuun seneler mutlu olun inş. tatlım...
herkese güzel,mutlu,sağlıklı,huzurlu bir gün diliyorum...

Son düzenleme:
ayy utku kucağımda ama iyi yazmışım :))) filizi unutmuşum..

filizciim (ipeğin annesi) geçmiş olsun canım.. ateşsin huysuzlanmadan bugünü de atlattınızmı tamamdır...

KIZLARRRRR
hepinizden dua istiyorum
oğlumu yarın adanaya götüreceğiz
pipisinde darlık var bence sünnet olması lazım ama kayınbabam açtıralım diyor neden düğün yapamayacaklar diye
açtırlımada sünnette de oğlum acı çekecek ben 2 kere bu acıyı çeksin istemiyorum sünnet olsun bitsin
lütfen kızlar
dua edin
1000 tane la havla vela kuvvete illa billahil aliyul azim çekerseniz lütfen

canımya senden haberleri dört gözle bekliyorum çok sevindim utku zamanla çok daha iyi olacak annesi dualarımız seninle

canım arkadaşımya çok üzüldüm
neden bu eşler bir türlü anlamıyorlar bizim çektiklerimizi tamam kimse ailesini atsın demiyor ama haklıyı haksızı görsünler bir kerede annesine dese ya madem öyle oğlum hasta oldu niye aramadınız madem funda yı özledin niye kendisine söylemiyorsun diye
sanki kendileri sanki çok istiyor ya bizi istemiyor diyorlar
off offf hepsi aynı bunların canımya . benimde bazen kalbim çarpıyor her an ailesinden bahsedecek diye yada sabah kaktığında bebeği götüreyim diyecek diye
yaşadıklarımız birbirine o kadar benziyor ki güzelim rabbim sabır versin saba eşine de biraz insaf ve akıl inşallah görür herşeyi
aman bitanem yaa sen herkesden ve herşeyden önemlisin kendine dikkat et ne olur
göktuşumada geçmiş olsun ben artık puseti tamamen kaldırdım sürekli kayıyordu içinden
aminn özgecim
canım benimyaa kıyamam sana
geçmiş olsun filizcim inşallah ateşlenmeden atlatır ipek kızım

meltemcim Allah sabır versin sana canım
cidden çok zor yeri geliyor insan kendi çocuğuyla bile anlaşamıyor
inşallah zamanla toparlanır
hem estağfirullah canım ne kafa şişirmesi herşeyimizi paylaşıyoruz burda

canımya aynı benim eşim:) poh pohladığın sürece her istediğini yaptırabilirsin:)
tamam gerisini toplamak daha çok zaman alıyor ama olsun en azından çabalıyorlar değil mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…