canımya çok geçmiş olsun cidden şu doktorları anlamıyorum ben birde doktorlara güvenin diyorlarTüm güzel anneler merhaba, nasılsınız?
Ben 3 gecedir ateşle çebelleşiyorum, acilden gelemiyoruz. Oğluma boğaz iltihabı dediler. Dün yediklerini çıkarınca ben yok başka birşey var diye acile gittim kaka ve idrar tahlili alındı. İdrar yollarımız iltihaplanmış.
Uzun zamandır iştahsızdı. Hatta kendi kendimi ek gıdaya geçmekte geç mi kaldım diye suçluyordum. Pek birşey yemiyordu meleğim. Meğer hastalanmış annesi anlamamış.
Doktorlara gidiyoruz kilo alımı az diyorum yok yok fena değil. Hep iştahlımı olacakmış filan diyordu birde. Benim miniğim resmen süzüldü onların yüzünden.
Aklınızda olsun kızlar bebekleriniz iştahsızlaşırsa idar yollarından süpelenin. Doktorlarda iş yok birazda biz kendi doktorumuz olacağız.
canım senin kayınvaldene söylenecek laf kalmamışflash flash flash az önceki olayı aynen aktarıyorum.
ben pc başında oturmuş çizim yapıyom. kaan babaannesinin kucağında. babaannesi ısrarla soruyor çocuğa:
-oğlum kaka yaptınmı kokuyo??
diye...... en son dayanamadım kalktım çocuğun altına baktım. gülerek dediki
-ay hiç akıl edemedim bakmayı üşür diye açmak istemedim heralde.
yüzüne ters ters baktım üşür diye altını açmıcaksak işimiz var dedim. ve yine gülmekten başka bişi yapmadı...
ben bu kadına çocuğumu bırakıp çalışmaya başlıcam... ben yorum yapamicim direk çizimime dönecem yetişmesi gerekiyor çünkü..
geçmiş olsun canımyaaa bende düşürdüm bugün yataktan. önce biii güüüm sonra bi çığlık anam bi gittim ki bücür amele sümüğü gibi yapışmış yere. Allahtan hiç bişeyi yok kuzumun. bi de nezle ettim garibi. burnunda kurumuş sümükler, aksırmalar, tıksırmalar. ilaçta vermek istemiyom. bitkilerde bulayım şifayı bari...
canımya az önce merak ettim baktım geçmişeKIZLAR hepinize tşk ederim.okadar sıktım ki kendimi okadar kafama taktım ki başım çatlıo sabah beri.aysegülcüm sizede geçmiş olsun .allah korusun hepimiizn evladını yaa ömrüm gitti ayol..
sabret biraz tatlım az kaldı sayılır bayramameltemcm,jalecm çok sağolun cicilerini pek bi sevdm bayrama kadar giydrmeden nasıl durcam bakalım
tuğbacm evet çok etkiliy resmen kazınmış içime unutamıyrum.Allahım ıslah etsin kötüyü....ne diyeyim.....
çok geçmiş olsun meltemcimgunaydın kızlar
ben esımı ugurladıktan sonra bı göz atayım dıyorum malum pazar sıra gelmıyyokı bana
zeynepcım masallah ınatla epey emdırdın gızemı
yarasın bal kızına
dun esımle alısverıse gıdelım bennuyuda göturelım dedık
tam kapıdan cıkarken uyudu hatun aleyna evde kalacaktı bırakalım dedık
mamada bıberonda karnıdatok
eve geldımkı hergun ablasıyl saatlece oynayan cocuk kucagıma bı atladı ıç çeke çeke bagırıyor
sonra babasına aynı aglamıyor ha resmen bıseyler anlatıyor
bende felaket grp olmusum özel karısımım ayva yapragı 1 gunde atlttım allaha sukur
hadı bakalım azcık yatayım dınleneyımmmm
merhaba sibelcimGünaydın kızlar
hepimiz için ii bi hafta olur inşallah
.Zeynepcim bende sen gibiyim ne kadar emerse kar diye karnı açıkdımı hemen meme veriyorum..Yarın Gizoşuma
MMeltemcim geçmiş olsun..
Bizde dün günü birlik ıspartaya gidip geldik ama ben şifayı kaptım sanırım bogazlarım açıyo..Ama o bitmek bilmeyen yola ragmen çok güzeldi.. Ana kokusunu almak başka bişey
refiyecim için rahatlamıştır şimdi bende evde bi eksik falan olsun hayatta yaptırmadan rahatlayamamgünaydın kızlarr...
herkese iyi haftalar diliyorum.. biz gece yine uyumadık sabaha kadar.. babamızı attık yataktan minik erkekimle uyuduk ama uyumak denirse.. saat başı mıkır mıkır.. uyandı döndü durdu.. emdii az uyudu yine uyandı.. elini ağzına götürüyo sürekli.. sanırım dişlerden.. aman Allahtan ateş yok yauykusuzluk etkilemiyo artık beni :))
dünkocişimle yatak odamızın tavanını boyadık.. daha doğrusu o boyadı :) ilk tecrübesiydi.. ama nisan yağmurlarında su almıştı.. alacalı bi haldeydi.. gözüme takılıyodu.. deidk ya beceririrz ya bozarız.. tabi odanın boyanıcak hale getirilmesi.. boyanmasıı damlayanların silinmesi.. soonra kocayı evde yakalamışken bütün evin süpürtülüp sildirilmesi akşamı buldu... bi de akşam da gezmeye götürttük kendimizi :))) ohhh.. ama sağolsun akşama kadar da sürdürdüğü halde tavan bemneyaz oldu.. eferim dedim kocama :)) ödülünü de aldı :)) hehehe... neyse yorucu ama hoş bi haftasonuydu...
ebrucum.. çok saol tatlım... tel.den giriyo arkadaşlar face deki gruba ama sen neden giremiyosun ki acaba allah allah.. telf. farkından mı ki.. sadece tartışmalara giremiyolar.. neyse .. iyi gezmişsiniz.. tabi hava süperdi.. bizdegündüz yatak odamızı badana yaptık(eşimin ilk deneyimi ama süper oldu:)) akşam da bize çok yakın koçtaş açıldı ya realin yerine duymuşsundur.. metro falan da açıldı.. oraya gittik bizde..
tuğbacım.. saol cnım... zaman sorunu evet.. diğer dediklerin hakkıında yorum yapmıcam artık.. hep aynı mesele.. aman ben yazdım ama o bana yazmadı.. falaan f,ilennn... ben herkese cvp yazmaya çalışıyorum ama 1 kere gözden kaçırıp da yazmadımı anında cevaplanmayan kişi oluyorum :)))) herkese yazdım ama bazı kişiler benim bi mesaj üstteki mesdaja cvp yazıyo bana cvp gelmiyo ya neyse.. düşünmüyorum vede takmıyorum artık..face daha kolay geliyo bana hem.. hemde face de normalde de irtibatta olduğum ark.lar akrabalar fln da var.. hepsi bi yerde :)) ama buraya da vakit olsa da hep girip yazabilsem keşke.. öptüm canım kaan ve seni..
meltemciim.. geçmiş olsun cnım neyse ki atlatım yazmışsın..
sibelcim.. canım gezmişsiniz ama hasta daolmuşsun çok geçiş olsun.. ıhlamur fln iç sıcak sıcak iyi gelir.. inş. geçer bi an önce tatlım..
hayriyecim.. geçmiş olsun güzelim yaa.. bizde 1 kere düşürdük utkuyu.. bliyorumne beter bi duygu.. hem ben gece yanıma yatırdım da emzirirken uyuyakaldığım için düşürdüm.. allahtan yatağımız alçak ve yerde utku yuvarlansın diye serdiğimiz kalın bataniye vardı ama ben yine de sabaha kadar ağlamıştımAllah korumuş canım... inş. bi daha olmaz.. bu arada geçmişi okuyamıyorum ama mağaza demiş ark.lar.. hayırlı olsun .. bol kazançlar dilerim..
utku birazdan uyanır.. kahvaltısı için yumurtasını koyayım haşlanmaya :) bu arada halaa pijamalarla takılıyorum.. değiştireyim.. annemler hast.ye gidiceklermiş.. öğleye doğru dönüşte bana uğrarlar diye tahmin ediyorum... evim toplu ve temiz şükürler olsun ama bi kek yapayım bari çayın yanına :)
şimdilik herkese iyi günlerr...
canım ben makinede sabun tozuyla yıkıyorumGünaydın bayanlar.
Bir şey sormak istiyorum.
Bebeklerinizin kıyafetlerini elinizde mi makinede mi yıkıyorsunuz?
kızlar hepinize çok tşk ederim Allah sizden razı olsun dualarla hayat buluyor oğluşum dalagı alındı kızlar sıra böbrek naklinde birkaç gün içinde oda olacak nasipse iyileşiyor kızlar Allahın izni ile oğluşum
kızlar hepinize çok tşk ederim Allah sizden razı olsun dualarla hayat buluyor oğluşum dalagı alındı kızlar sıra böbrek naklinde birkaç gün içinde oda olacak nasipse iyileşiyor kızlar Allahın izni ile oğluşum
oh be ne guzel haber rabbıme sukurler olsun ınsallah onuda kolay atlatırkızlar hepinize çok tşk ederim Allah sizden razı olsun dualarla hayat buluyor oğluşum dalagı alındı kızlar sıra böbrek naklinde birkaç gün içinde oda olacak nasipse iyileşiyor kızlar Allahın izni ile oğluşum
moralim bozuk kızlar eşime çok sinirlendm bu akşam yine....eşim bugün hastaneye gitti elinde egzama vardı annanneside hastanede.neyse annesini görmüş annesi çk özledm göktuğla fundayı demiş.ay dedim beni özlermi?ağladım demiş eşime fotoğrafımızı görmüş falan.bende dedim onlar sahte gözyaşları seni etkiliyo dedim.bunun böyle olduğunada adım kadar eminim.sadece torununu özlemiştr eminim buna kızlar.eşim daha söylene söylene diceksiniz ki sen neden söyledn öyle ya bu kadın varya oğluna ağlayarak herşeyi yaptırıyo bana diyoki bu akşam geçenki tartışmamızda bana ters bi hareketi olmuştuya eşimin onu diyorum annen ağladı diye yaptın inat ediydu yok diyodu bu akşamda sendee olsan aynı davranırsn diyo yani bende ona aynı hareketi yaparmışım.ya kızlar ben napcam ya walla boğazıma kadar geldi ya bıktım artık ailesinden.istemiyrum ya ve meltemcm haklı çıktın eşime demişki annesi funda bizi istemiyor.eşimde bana diyo dedim istenecek hareketlerde bulunuylarda ben mi bilmiyrum anlamıyrmuyum ben sevilip sevilmediğimi küçük bi bebek dahi anlıyo ya.eşimi öyle etkiliyoki gözyaşlarıyla kadın eşimin ruhu değişiyo resmen başka insan oluyo.ben dedim öyle sık görüşmek istemiyorum bana diyki bende gitmem ailene gitme dedim bende zaten ailem sana çok kötün davrandı dedim seni her hafta arayıp srdular,ablam sana tüp bebek parasını verdi nlada görüşme daha dedim senin ailkende 2-3 ayda bir yanımıza geldi sen nlarla görüş dedim oğlumu götüremezsin ama dedim bundan snra nasıl istrese öyle davransın inanın çocuk olmasa çekemem kızlar çok bunalttılar çok
özgecım enıste beyın yenı yası hepınıze saglık mutluluk ve bol paralar getırsıniki dakka bir göz atayım dedim....yarın eşimin doğum gunu ailecek kutlycz sabahtan kalkıp hazırlık yapmam gerek ...
gecmişi hiç okkuycak vaktım yok kızlar face bana daha kolay geliyor ordan takip edyrm burayı boşluyorum...
hayrışim poyrazı dusurdun sanırım...bende kaçyaptım of cok zor allahım korusun onları gecen uyurke dustu kamyonundan aklım cıktı hungur hungur ağladım bende...
fundacım allah sabır versin sana,aillede ki huzursuzluk çok ozr ben bes yıl sonr atlattım sanırım ama nazar değmsin bidaha yıpranmak istemyrm...
valla meltemden allah razı olsun binbir kere...
ben duanın gucune çok inanırım çünkü...
allahta onun kapanmayn bir derdine derman olsun en kısa zamnda..
zeynepcim;bende senin gibiyim kuzeyi içten sevdiklerini gördukçe herseyi unutyrm....aslınd ben hiç kinci değilimdir kin tutmam sadece bana yapılannı unutmam...ama küsmem darılmam...
kaynanam benimlede ii bikaç zamandır....
benim için ilk defa bişi yaptı...bugun...
allah herskesin ailesine huzur versin gerisi boş...böle olunca eşimlede aramda sorun olmuyor hamdolsun
bunları kaynanana yada esınede sorsana neden aramamıslar o zaman canları yanmamısmı torunumuz nasıl dıye merak etmemıslermı ne cevap verecekler acabazeynep oğlum hasta olduğunda arkadaşım olarak her gün aradın beni. oğlumun babanneside 1 kere aramaya tenezzül etmedi.çocuk ararken yoktular yanımda hasta olduğunda da bi telefnu çok görüyolarsa artık evimde de işleri yok.sinirlerimi yıprattılar iyice.inan kalp çarpıntım başladı bugün yine nefes alamaz ldum herşleyi geçtm eşim hala hala savunuyo.evliliğimizin ilk yılında da böyle lmuştu snra sinir bşaltmıştm
özge canım tekrar nice senelere enişteyle rabbim birde kız evlatla ödüllendirsin inşallaaaaahhh
fundam biliyorum bende aynı şeyleri yaşadım anlattım sana ama eşin için bazen katlanacaksın benide aramadılar 1 kere anlatmıştım ama ben şimdi bunu devamlı yüzlerine vursam eşim alınacak kırılacak sonuçta iyide olsa kötüde olsa ailesi bana neler yaptılar yazın biliyosun ama ben hala onlara bunu yansıtmıyorum annemin torun severkenki halini gördükce annem hep der torunlarından mahrum bırakma der başka sevgisi der canım dünürüm inan gelsinler biliyorum atamıyosun içinden ama onlarla sürekli görüşeceksin birşekilde eşinin ailesi sadece uzak dur ama gelsinler sevsinler göktuğumu canım
canımya senden haberleri dört gözle bekliyorum çok sevindim utku zamanla çok daha iyi olacak annesi dualarımız seninlekızlar hepinize çok tşk ederim Allah sizden razı olsun dualarla hayat buluyor oğluşum dalagı alındı kızlar sıra böbrek naklinde birkaç gün içinde oda olacak nasipse iyileşiyor kızlar Allahın izni ile oğluşum
moralim bozuk kızlar eşime çok sinirlendm bu akşam yine....eşim bugün hastaneye gitti elinde egzama vardı annanneside hastanede.neyse annesini görmüş annesi çk özledm göktuğla fundayı demiş.ay dedim beni özlermi?ağladım demiş eşime fotoğrafımızı görmüş falan.bende dedim onlar sahte gözyaşları seni etkiliyo dedim.bunun böyle olduğunada adım kadar eminim.sadece torununu özlemiştr eminim buna kızlar.eşim daha söylene söylene diceksiniz ki sen neden söyledn öyle ya bu kadın varya oğluna ağlayarak herşeyi yaptırıyo bana diyoki bu akşam geçenki tartışmamızda bana ters bi hareketi olmuştuya eşimin onu diyorum annen ağladı diye yaptın inat ediydu yok diyodu bu akşamda sendee olsan aynı davranırsn diyo yani bende ona aynı hareketi yaparmışım.ya kızlar ben napcam ya walla boğazıma kadar geldi ya bıktım artık ailesinden.istemiyrum ya ve meltemcm haklı çıktın eşime demişki annesi funda bizi istemiyor.eşimde bana diyo dedim istenecek hareketlerde bulunuylarda ben mi bilmiyrum anlamıyrmuyum ben sevilip sevilmediğimi küçük bi bebek dahi anlıyo ya.eşimi öyle etkiliyoki gözyaşlarıyla kadın eşimin ruhu değişiyo resmen başka insan oluyo.ben dedim öyle sık görüşmek istemiyorum bana diyki bende gitmem ailene gitme dedim bende zaten ailem sana çok kötün davrandı dedim seni her hafta arayıp srdular,ablam sana tüp bebek parasını verdi nlada görüşme daha dedim senin ailkende 2-3 ayda bir yanımıza geldi sen nlarla görüş dedim oğlumu götüremezsin ama dedim bundan snra nasıl istrese öyle davransın inanın çocuk olmasa çekemem kızlar çok bunalttılar çok
aman bitanem yaa sen herkesden ve herşeyden önemlisin kendine dikkat et ne olurtuğbacm eşimde aynen göktuğla ilgilenirken na soruy kaka yaptn mı diye deli ediy beni snrada bana suyo ben nasıl bileceksem baksana diyrum sana bi sru srduk diy kısacası deli ediyo walla...
hayriyecm çok üzüldm tatlm ya offfffffff..... bu akşam bizde kaza atlattık pusetnden attı kendini son anda tuttum yoksa kafayı yere vuruyodu aklım çıktı....kucakladm hemen artık çk dikkat etmek gerek ben pusetnde yediyrum yemeği bazende masanın üzerine kyuydm pusetle göktuğu amannnnnnnnnn Allah krusun düşüncesi bile kötü
kızlar hasta olanlara toptan geçmiş olsun inanın akşam sıkıntılandımya kalp çarpıntm başladı
aminn özgecimiki dakka bir göz atayım dedim....yarın eşimin doğum gunu ailecek kutlycz sabahtan kalkıp hazırlık yapmam gerek ...
gecmişi hiç okkuycak vaktım yok kızlar face bana daha kolay geliyor ordan takip edyrm burayı boşluyorum...
hayrışim poyrazı dusurdun sanırım...bende kaçyaptım of cok zor allahım korusun onları gecen uyurke dustu kamyonundan aklım cıktı hungur hungur ağladım bende...
fundacım allah sabır versin sana,aillede ki huzursuzluk çok ozr ben bes yıl sonr atlattım sanırım ama nazar değmsin bidaha yıpranmak istemyrm...
valla meltemden allah razı olsun binbir kere...
ben duanın gucune çok inanırım çünkü...
allahta onun kapanmayn bir derdine derman olsun en kısa zamnda..
zeynepcim;bende senin gibiyim kuzeyi içten sevdiklerini gördukçe herseyi unutyrm....aslınd ben hiç kinci değilimdir kin tutmam sadece bana yapılannı unutmam...ama küsmem darılmam...
kaynanam benimlede ii bikaç zamandır....
benim için ilk defa bişi yaptı...bugun...
allah herskesin ailesine huzur versin gerisi boş...böle olunca eşimlede aramda sorun olmuyor hamdolsun
canım benimyaa kıyamam sanazeynep oğlum hasta olduğunda arkadaşım olarak her gün aradın beni. oğlumun babanneside 1 kere aramaya tenezzül etmedi.çocuk ararken yoktular yanımda hasta olduğunda da bi telefnu çok görüyolarsa artık evimde de işleri yok.sinirlerimi yıprattılar iyice.inan kalp çarpıntım başladı bugün yine nefes alamaz ldum herşleyi geçtm eşim hala hala savunuyo.evliliğimizin ilk yılında da böyle lmuştu snra sinir bşaltmıştm
geçmiş olsun filizcim inşallah ateşlenmeden atlatır ipek kızımslm arkadaşlar
herkese sağlık diliyorum
bugün aşımızı olduk bizde hepsini bacaktan yaptı hemşire bir bacaına 2 bir bacağına bir bide ağızdan çocuk felci aşısını verdi son aşı yakıyormuş kıyameti kopardı kızım zor sakinleştirdim dün gece hiç uyumamıştı tabi bende resmen ayakta sallandım bugün bu geceden korkuyordum ateşlenir diye ama çok şükür aşırı bir ateşi olmadı
meltemcim Allah sabır versin sana canımoh be ne guzel haber rabbıme sukurler olsun ınsallah onuda kolay atlatır
zaten hep cocuk hatırınada senınkı yuva yıkacak kadar kötu degıl umursamaz ol bırazcık
gıtme byramdan bayrama gıt onlar gelsın zeynebınde dedıgı gıbı
esınle aranı bozmaktan baska ıse yaramıyolar
esınlede ıyı olmaya calıs ayetel kursıyı oku esının uzune ve kaynananlar geldıgınde yada gıttıgınde allahım agzını dılını bagla de bak göreceksın hergun esıne mutlaka yap
özgecım enıste beyın yenı yası hepınıze saglık mutluluk ve bol paralar getırsın
eh bıde hayırlısıyla kız evlat
bunları kaynanana yada esınede sorsana neden aramamıslar o zaman canları yanmamısmı torunumuz nasıl dıye merak etmemıslermı ne cevap verecekler acaba
bılemem kızlar burdan yorum yapması kolay ama anca yasayan bılır
benımde melek gıbı bı kocam var buradada bı kaynana aleyna
bı duysanız neler yaptıgını
ben co tutumlu bı ınsanımdır para bırıktırmeye bayılırım hergun attıyorum bı kenara bırıktırıp oyun halısı alacagım neyse faceden hatırlarsanız kahvaltıya mısafırım var yazmısstım ankara annelerınden arkadas geldı paradan konu acıldı aleyna hala evde gıtmedı okula bak ben nasıl para bırıktırıyorum anam elımı bı attımkı yok
cumaydı ogun ctesı sabah aleynayı uyandırdım sordum ben almadım
sıkstırdım dövmuycem babana söylemıycem 5 mılyon aldım dedı yalan 17 5 vardı 2 bucuk kalmıs neyse dun aldım hepsını okulda tost aldım sımıt aldım bıttı sen benım paeama nıye göz dıkıyosun ya agzıma gelenı saydım
neyse ufo almaya gıttım geldımkı pudıng yapmıs benı yumusatacak
kızdım amabı agzıma aldımkı yanık tadı var yemek yapacam tencere yok
hemde ensık kullandıgım sen yaktın attın dıyorum ok dıyo 3 hafta oldu evde vıtrınler dahıl aramadıgı yer kalmadı ben aramadım heralde dedım çöpe atmıstır
neyse pazar gunu tencereyı komsu balkondan gösterıyo dıbınde pudıng yanık
yan apartmanın bahcesıne atmıs bakkaldan para ustu getırıyo anam 1 saat sonra bak bı mıktar mutlaka yok esım gcen sene benım kızım yalan söylemez hırsızlık yapmaz
sımdı dedımkı yatak odama gırme hırsızsın sen babasıda onayladı
yalancılıda onaylandı ama uvey anayım ya evden göndermeye ıftıra atıyom sanıyodu esım
ya ne vardı oturaydım bebelerımın basında sakın sakın dusunmeyın böyle seyler
bı kötu gıdıpte ıyısı asla asla gelmıyo
tuvalete gırer tahretlenmez 20 tane camasırdan çöpe ata ata 3 tane kalmıs dönusumlu gıyıyo
ya ınsan kendı bebesıyle ugrasamıyo
ya işte böyle hergun dır dır bebeyı bana sevdırmıyo kıskandıgından hergun bı sıkayet buluyo aramızı bozacak
aman kızlar kafanızı sısırdım kusura bakmayın
günaydın kızlarr.... tam sayfayı açtım geçmişe bakıyordum utku uyandı.. şimdi kucakta klavyeye saldırıyo :) ne kadar yazabilirsem yazıcam ama unuttuklarımkusuruma bakmasın nolurr..
jaleciim.. saolasın cnım. öyle valla evde bi iş olduumu bende rahat olamıyorum.. bide tavan yaa. yattığım yerden bakınca gece lambasının ışığındagökyüzünü andırıyodu.. ay,yıldızlar falan :))))))) şimdi beybeyaz :)) demekki neymiiişş kocaları azıcık pohpohlayıp gaza getirmek lazımmış.. amann sen süper yapıyosuun demeklazımmış.. boyanın yarısında odaya bi girdim yerler damla damla boya.. içim gittiii kalbim durucak sandım :) azıcık damlattım diyo o da:)) amaaan dedim içim gide gide silerim ben sen işine bak süper olmuş hayatım :)) çıkmazsa tellerim falan :) hehe.. sonra bitince baktım ki yerde tek iiz yok :) gaazzzz lazıım hahaha
umudumsun bebeğim.... canımçok sevindim utku bebeğin sağlık durumuna.. inşallah herşey çok daha iyi olucak.. sağlıık ve mutluluk dolu bi ömür sizi bekliyor inş. canım.. gemiş olsun tekrardan.. Allah yardımcnız olsun..
.[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?