iyi geceler topiğim.......
bende face fazla giremeyp buraya takılanlardanm face ve msn bana çk cazip gelmiyo yani sevemedm fazla nedense...hoş çok vaktmde olmuyo kızlar ya
biz bugün oğluma bayramlık aldk aslında bu niyetle çıkmamıştık ama bayramlık gibi oldu.ayakkabıya varana kadar herşeyini aldk.teyzemz de bizim yılan hikayesine dönen ve bi türlü alamadığmz montunu alacak inş.....
bugün ğluma balık yedirdim kızlar mezgit balığını kızarmış ama sadece içinin beyaz etini yedirm biz yerken maşallah yedi kuzumartık çrbalarının menülerini zenginleştireceğim mesala taze fasulye buldum çok güzel ondan yedrcm yarın.tarhanam geldi mis gibi acısız pirinç,yayla mercimek çorbaları yapıcam.yalnız bunların hepsini hergün değişik olarak vermesem dimi yani damak tadı alışsın iyice....balıkta buğulama daha sağlıklı lur dimi kızlar gerçi ben 7.5 aylık lduğu zaman başlıycam bugün sadece tattı......
utkuma çk geçmiş olsun
ahmet yusufuma kca bi maşallahne güzelde kil almış byu uzamış öyle tabi annesinede koca bi maşallah çok uğraştı annecğn yusufcuğum.....
hayriyeciğim tatlım inşallah bol kazançlarınız olur.Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah poyrazımın dişinede maşallah darısı benim oğlana.....
kızlar bu arada göktuğa artık tam bi yumurta sarısını yedirebilyorm.ayrı ayrı vermeden hepsini karıştırıyrum böylelikle yiyr yumurtasuını öncedende böyle yemiydu taktik değiştrdk.....hade bana byeeee
Merhaba kızlar, bütün bebişler ve annelere sağlıklı birgün geçirsinler.
Oğluşumun boğazları şişmiş kızlar. Dün sürekli mızmızdı gece emzirirken çok sıcak geldi bir ateşini ölçtümki 38.9. Hemen ılık duş, calpol. Acile gittik doktor 37 düşmüştü o sırada 38 olduğu an duş aldırın dedi. Sabahta doktoruna götürdüm boğazlar fena olmuş. Bir hafta antibiyotik kullanacak.
Ek gıdayla ilgili çok kısa konuştuk. Artık herşeyi yiyecek dedi. 6 öğün aralar ve gece annesütü dedi. Özellikle pekmez (üzüm pekmezini) vurguladı mutlaka dedi. Tabi iştahsıdı kuzucuğum meğer boğazları dolu olunca yemekte zorlanıyormuş miniğim.
Nasılda anlamadık? Bir haftadır tek sorun sol gözü yaşarıyordu. Ne öksürük, ne hırıltı nede başka birşey vardı. Dün ateş yaptı ve ortaya çıktı.
Tabi kilo alımı yerlerde yine. 10 kiloyu yine geçemedik. 9 ve küsürlerinde sürekli sürünüyoruz. hatta biraz geriledik bile.
ayy çok sevindimm hayırlı olsun inciniz hayriyecim
aminnn meltemcimm
canımya çok geçmiş olsun kuzuma inşallah geçer bir an önce
ama kilosuna takılma bence gayet iyi hem bu aralar diş sıkıntısından bişeyde yiyemiyordur ki yavrum bide hastalık çıktı
iyileşsin bir an öncede toparlar annesi
canım benim çok sağol
sorma bende anlamıyorumki bunları daha önce götürdüğüm doktorda 4 aylıkken yavaş yavaş başla nasılsa mama veriyorsun demişti
dediğin gibi hepsi ayrı telden
bide mart doğumlu bizimkiler koca adam oldular artık:)
ve çevremdeki herkes alıştır diyor sonra yemek yemede problem yaşıyormuş bebekler
hoş yiyeceği 2-3 kaşık anca ama yinede veriyorum tatlım sırf kaşık mamalarına alışsın istemiyorum
yaklaşık 1 aydır 6 öğünü uyguluyorum hayatım sadece et koymuyordum 1 haftadır tavuk veriyorum birde çorbalarına et suyu katıyorum
böyle böyle alışacak kuzularımız
tekrar teşekkürler teyzesiiŞeniz
tşkler canım...amin..
kızlarrrrr iyigecelerrr ben yine alıntılarıma cevap yazamadım. topluca teşekkür edicim özür dileyerek. kaynana konusunda desteğiniz ve dualarınız için, kaanın sağlık durumu ile ilgili güzel dilekleriniz ve maşallahlarınız için hepinize çooook teşekkür ederim. kusura bakmayın ne zaman alıntı yapıp tek tek cevap vermeye kalksam kaan uyanıyor:) ay bu saatten sonra uyanırsa deliririm:)
yalnızzzzz refişimmm valla açıkcası face de görüp burda görmeyince birilerine kızdı küstü gibi düşünmüştüm sadece zaman sorunu olmasına çok sevindimm:) özletme kendiniii:)
hayrişim mağazanız hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlı ve huzurlu devam eder inşallah.
fundacım insanın hamileliğinde ve lohusalığında yaşadıkları çok derin izler bırakıyomuş gerçekten seni çok iyi anlıyoorum bende o günlerde bana yaşatılanları içimden bir türlü atamıyorum.
kızlar hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun atladığım unuttuğum arkadaşlarım kusura bakmayın nolur zaman yok, akıl hiç yok okuyom okuyom unutuyom:)
sağol canım amin...
herkeze günaydın ii haftalar..dün yemeğe misaifirmiz vardı çok yoğun bi pazar geçirdim gecemizde kötü noktalandıarkadaşın bebeişine verdik beşiğimizi poyrazı yatağıma koydum etrafına yastık koyup ama uyuduktan yarım saat sonra bi ağlama sesi bi gittik poyraz yastıkla beraber yataktan düşmüş.delirdim resmen yaa bu ikinci düşüşü ben ne biçim anneyim dedim yaaa.okadar yastığı itip nasıl düştü bu çocuk yaaa..çok ağladı kuzum ağlaya ağlaya uyudu tekrar.misafirlerden de bişi anlamadık onlarda 10,30 gibi gittiler zaten..kötü bi gündü yani.etkisi hala üstümde..aman çok dikkat edin bebişlere acaip hareketlendiler..
ayva yapragıyla ıhlamur kaynatıp içiyorumGünaydın kızlar
hepimiz için ii bi hafta olur inşallah
.Zeynepcim bende sen gibiyim ne kadar emerse kar diye karnı açıkdımı hemen meme veriyorum..Yarın Gizoşuma
MMeltemcim geçmiş olsun..
Bizde dün günü birlik ıspartaya gidip geldik ama ben şifayı kaptım sanırım bogazlarım açıyo..Ama o bitmek bilmeyen yola ragmen çok güzeldi.. Ana kokusunu almak başka bişey
fundacım buharda pişir balığı bence eğer vereceksen tavuğuda aynı.ben başladım valla kemik suyu tavuk balık filan.doktorum başla dedi.
geçmiş olsun..9 küsür kiloya yerlerdemi diosun canım ya maşallah kilosu yerinde takma kafana sağlığı yerinde olsun yeterki..
hayrısım gecmıs olsun dıkkat etmek gerek ben asla koymuyoem 2 aylıktan berı eh bende ötekılerı dusurdum tecrubelıyım ya artık dusurmuyomayy çok sevindimm hayırlı olsun inciniz hayriyecim
aminnn meltemcimm
ama kilosuna takılma bence gayet iyi hem bu aralar diş sıkıntısından bişeyde yiyemiyordur ki yavrum bide hastalık çıktı
tşkler canım...amin..
sağol canım amin...
herkeze günaydın ii haftalar..dün yemeğe misaifirmiz vardı çok yoğun bi pazar geçirdim gecemizde kötü noktalandıarkadaşın bebeişine verdik beşiğimizi poyrazı yatağıma koydum etrafına yastık koyup ama uyuduktan yarım saat sonra bi ağlama sesi bi gittik poyraz yastıkla beraber yataktan düşmüş.delirdim resmen yaa bu ikinci düşüşü ben ne biçim anneyim dedim yaaa.okadar yastığı itip nasıl düştü bu çocuk yaaa..çok ağladı kuzum ağlaya ağlaya uyudu tekrar.misafirlerden de bişi anlamadık onlarda 10,30 gibi gittiler zaten..kötü bi gündü yani.etkisi hala üstümde..aman çok dikkat edin bebişlere acaip hareketlendiler..
günaydın kızlarr...
herkese iyi haftalar diliyorum.. biz gece yine uyumadık sabaha kadar.. babamızı attık yataktan minik erkekimle uyuduk ama uyumak denirse.. saat başı mıkır mıkır.. uyandı döndü durdu.. emdii az uyudu yine uyandı.. elini ağzına götürüyo sürekli.. sanırım dişlerden.. aman Allahtan ateş yok yauykusuzluk etkilemiyo artık beni :))
dünkocişimle yatak odamızın tavanını boyadık.. daha doğrusu o boyadı :) ilk tecrübesiydi.. ama nisan yağmurlarında su almıştı.. alacalı bi haldeydi.. gözüme takılıyodu.. deidk ya beceririrz ya bozarız.. tabi odanın boyanıcak hale getirilmesi.. boyanmasıı damlayanların silinmesi.. soonra kocayı evde yakalamışken bütün evin süpürtülüp sildirilmesi akşamı buldu... bi de akşam da gezmeye götürttük kendimizi :))) ohhh.. ama sağolsun akşama kadar da sürdürdüğü halde tavan bemneyaz oldu.. eferim dedim kocama :)) ödülünü de aldı :)) hehehe... neyse yorucu ama hoş bi haftasonuydu...
ebrucum.. çok saol tatlım... tel.den giriyo arkadaşlar face deki gruba ama sen neden giremiyosun ki acaba allah allah.. telf. farkından mı ki.. sadece tartışmalara giremiyolar.. neyse .. iyi gezmişsiniz.. tabi hava süperdi.. bizdegündüz yatak odamızı badana yaptık(eşimin ilk deneyimi ama süper oldu:)) akşam da bize çok yakın koçtaş açıldı ya realin yerine duymuşsundur.. metro falan da açıldı.. oraya gittik bizde..
tuğbacım.. saol cnım... zaman sorunu evet.. diğer dediklerin hakkıında yorum yapmıcam artık.. hep aynı mesele.. aman ben yazdım ama o bana yazmadı.. falaan f,ilennn... ben herkese cvp yazmaya çalışıyorum ama 1 kere gözden kaçırıp da yazmadımı anında cevaplanmayan kişi oluyorum :)))) herkese yazdım ama bazı kişiler benim bi mesaj üstteki mesdaja cvp yazıyo bana cvp gelmiyo ya neyse.. düşünmüyorum vede takmıyorum artık..face daha kolay geliyo bana hem.. hemde face de normalde de irtibatta olduğum ark.lar akrabalar fln da var.. hepsi bi yerde :)) ama buraya da vakit olsa da hep girip yazabilsem keşke.. öptüm canım kaan ve seni..
meltemciim.. geçmiş olsun cnım neyse ki atlatım yazmışsın..
sibelcim.. canım gezmişsiniz ama hasta daolmuşsun çok geçiş olsun.. ıhlamur fln iç sıcak sıcak iyi gelir.. inş. geçer bi an önce tatlım..
hayriyecim.. geçmiş olsun güzelim yaa.. bizde 1 kere düşürdük utkuyu.. bliyorumne beter bi duygu.. hem ben gece yanıma yatırdım da emzirirken uyuyakaldığım için düşürdüm.. allahtan yatağımız alçak ve yerde utku yuvarlansın diye serdiğimiz kalın bataniye vardı ama ben yine de sabaha kadar ağlamıştımAllah korumuş canım... inş. bi daha olmaz.. bu arada geçmişi okuyamıyorum ama mağaza demiş ark.lar.. hayırlı olsun .. bol kazançlar dilerim..
utku birazdan uyanır.. kahvaltısı için yumurtasını koyayım haşlanmaya :) bu arada halaa pijamalarla takılıyorum.. değiştireyim.. annemler hast.ye gidiceklermiş.. öğleye doğru dönüşte bana uğrarlar diye tahmin ediyorum... evim toplu ve temiz şükürler olsun ama bi kek yapayım bari çayın yanına :)
şimdilik herkese iyi günlerr...
refıs ıyı gule gule kullan yatak odanı
deneye deneye ögrencekler
boyacılıgıda zordur yanı tavan boyamak
özge emanetnı verdım postaya
para vermeyeceksın ha
sabahın körunde gıttım pttye ptt adama dıyorumkı acele et 4 aylık bebeyı bıraktım dusurdu zaten gecen dıye adam bısey olmaz bende cok dusmusum dedı
hayrıs sıkma canını
Günaydın bayanlar.
Bir şey sormak istiyorum.
Bebeklerinizin kıyafetlerini elinizde mi makinede mi yıkıyorsunuz?
Sabun tozuyla elde yıkamayı tavsiye ederler ya.
Uygulayabilen var mı diye merak ettim.
Günaydın bayanlar.
Sabun tozuyla elde yıkamayı tavsiye ederler ya.
Uygulayabilen var mı diye merak ettim.
geçmiş olsun rabbim acil şifa versin canım güzel dileklerin içinde saol çok zorlamayınca kendiliğinde geri dönüş oldu:))gunaydın kızlar
ben esımı ugurladıktan sonra bı göz atayım dıyorum malum pazar sıra gelmıyyokı bana
zeynepcım masallah ınatla epey emdırdın gızemı
yarasın bal kızına
dun esımle alısverıse gıdelım bennuyuda göturelım dedık
tam kapıdan cıkarken uyudu hatun aleyna evde kalacaktı bırakalım dedık
mamada bıberonda karnıdatok
eve geldımkı hergun ablasıyl saatlece oynayan cocuk kucagıma bı atladı ıç çeke çeke bagırıyor
sonra babasına aynı aglamıyor ha resmen bıseyler anlatıyor
bende felaket grp olmusum özel karısımım ayva yapragı 1 gunde atlttım allaha sukur
hadı bakalım azcık yatayım dınleneyımmmm
canımcım sanada geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin tatlısı boşver canım inan zorlama ters tepiyo 1 aydır nerdeyse emme savaşı veriyorduk gizoşla o kadar yıprandımki emme konusunda bende bıraktım baktım kuş gibi benim göğüsü n yalamaya çalışıyo sonra bir tuttu ımmm ımm ımm diye emmeye başladı şok tabi ben:))Günaydın kızlar
hepimiz için ii bi hafta olur inşallah
.Zeynepcim bende sen gibiyim ne kadar emerse kar diye karnı açıkdımı hemen meme veriyorum..Yarın Gizoşuma
MMeltemcim geçmiş olsun..
Bizde dün günü birlik ıspartaya gidip geldik ama ben şifayı kaptım sanırım bogazlarım açıyo..Ama o bitmek bilmeyen yola ragmen çok güzeldi.. Ana kokusunu almak başka bişey
fundacım buharda pişir balığı bence eğer vereceksen tavuğuda aynı.ben başladım valla kemik suyu tavuk balık filan.doktorum başla dedi.
geçmiş olsun..9 küsür kiloya yerlerdemi diosun canım ya maşallah kilosu yerinde takma kafana sağlığı yerinde olsun yeterki..
ayy çok sevindimm hayırlı olsun inciniz hayriyecim
aminnn meltemcimm
tşkler canım...amin..
sağol canım amin...
canım benim öncelikle yeni işyeriniz bol kazançlı ve berekletli olur canım hayırlı olsun işyeriniz poyrazımada çok büyük geçmiş olsun canım benim rabbime şükürler olsun bişeyciği yokmuşya en önemlisi o canımcım aklın gitmiştir hayrişim yaaa(
ben hepsini kullanmış biri olarak roxy diyorum 100 yüz sabun tozu ve mikemmel omo matikten memnun kalmadım hacı şakirdende roxy hem hesaplı hem benim çok hoşuma gitti dene istersenGünaydın bayanlar.
Günaydın güzel bayanlar;
Hasta olan anne ve bebelere geçmişler olsun,dişi çıkan bebişlerimizin incileri hayırlı olsun,
Hayriyeciğim işyeriniz hayırlı ,bereketli olsun poyrazımızada geçmiş olsun.Gelişimi güzel giden bebişlerimize kocaman kocaman maşallah.Bebişleri iştahsız olan annelere Allah yardım etsin.
Günaydın canım.Oğlumum çamaşırlarını makinada sabun tozuyla yıkıyorum.1 yaşına kadarda bu şekilde yıkamayı düşünüyorum.Yumuşatıcıdaki ve deterjandaki kimyasallar 40 yıkamada zor çıkıyormuş.
canımıniçi mehtabım nasılsın canım bende gizem uyanmadan bir bakayım dedim şimcik eli kulağındadır uyanır bizim kız daha sebze çorbasını atmadım şimdi onu pişircem bugün biraz geç kaldık sebze çorbasını pişirmede sorma gizoş artık7de kalkıyo sonra oyunlarla tekrar uyuyo falan düzenimiz bozuldu yine canım hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?