- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
iyi akşamlar kızlarr
bugün keyif yaptık biraz oğlumla tabii keyif denilirse 7 de kalktı 9 da uyudu sonrada bende gittim odama 11 e kadar uyumuşum tabii o arada eşim ilgilenmiş bebişimle. 11 den sonra da anca kahvaltısıydı banyosuydu derken 1 de uyudu bende dip köşe temizlik yaptım ütü yaptım mutfakta biraz değişiklik yaptım 3 te uyandı yavrum yeni uyudu
bende açtım pc yi
dediğin gibi bende inanıyorum görüşeceğimize sanırım yaza kalacak artık kardeşini ziyarete gelirseniz inşallahh
içinden gelmiyorsa arama canım sonuçta aradığında da bak arıyor soruyor mu diyorlar ki
bu konuyla ilgili topik var istersen orayı bi oku daha çok bilgilendirir seni
meltemde linki vermiş zaten sırayla yavaş yavaş başlarsın sende
merhaba hayriyecim inşallah bundan sonrada erkenden uyumaya fırsat bulursun
herkes face de canım
bugün keyif yaptık biraz oğlumla tabii keyif denilirse 7 de kalktı 9 da uyudu sonrada bende gittim odama 11 e kadar uyumuşum tabii o arada eşim ilgilenmiş bebişimle. 11 den sonra da anca kahvaltısıydı banyosuydu derken 1 de uyudu bende dip köşe temizlik yaptım ütü yaptım mutfakta biraz değişiklik yaptım 3 te uyandı yavrum yeni uyudu
bende açtım pc yi
canımyaa kısmet değilmiş öyleyseslm kızlar nasılsınız bende gizoşu yeni uyuttum yoğurdunu yedirip sanırım inşallah 1 saat uyur bakalım hava burada inanılmaz güzel yazdan kalma bir hava var evin içi 21 derece ama sanırım birden soğuyacak
jaleciğim eşim gelecekti bizede beraber gideriz diyordu arabayı alıp geliriz diyordu ama sanırım satılmış alacağımız araba nasip değilmiş ama çok isterdim gelmeyi canım bakalım kısmet belki inşallah bir gün kavuşacağız ama ne zamn
dediğin gibi bende inanıyorum görüşeceğimize sanırım yaza kalacak artık kardeşini ziyarete gelirseniz inşallahh
hadi bakalım mervecim kaçışı yok eninde sonunda olacak kuzu:)slm kızlar nasılsınız dun bızım ası gunumuzdu ama berat aren pacayı kurtardı:) pnomokok asısı gelmemıs yapmadılar bugun gelecektı guya ama haber gelmedı bakalım ne zmn gelır.cuma gunu de gorumcemın gelın hamamı var o zmna kadar yapılsa da kendıne gelse yavrum cumartesı de kına gelecek haftada dugune edırneye gıdılecek bu araar trafık yogun.arayıp sormuyorum valla naptınız dıye hıc ıcımden gelmıyo
içinden gelmiyorsa arama canım sonuçta aradığında da bak arıyor soruyor mu diyorlar ki
canım biz 2 aydır başladık tam anlamıylaMerhaba arkadaşlar.Benim kızım bugün tam 6 aylık oldu.4 tane aşı oldu.Size şunu sormak istiyorum.ek gıdalara başladınız mı neler veriyorsunuz ben çok zorlanıyorum.
bu konuyla ilgili topik var istersen orayı bi oku daha çok bilgilendirir seni
meltemde linki vermiş zaten sırayla yavaş yavaş başlarsın sende
herkeze günaydın..dün gece erkenden yattım yine bugün hem dinç uyandım hemde başağrım geçti çok şükür..ayy ne kötü şu baş ağrısı.beni en çok pc ye devamlı bakmak etkilio ..sayfa hiç ileerlememiş dünden beri..hanımlar nerdesiniz yahuuu..
merhaba hayriyecim inşallah bundan sonrada erkenden uyumaya fırsat bulursun
herkes face de canım