2010 Nisan Anneleri

günaydınlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
sağlun kızşlar 3e geliydu yattığımda sırtım klum fena....geçmiş lsun dileklernz içinde sağlun bugün öksürük daha çk arttı burun akıntıda fazla.paşam hep kucak istiy iş yapmak imkansız mecburen gece yapırm işlermi bu seferde geç yatıyorm

günaydın herkese cumhuriyet bayramımız kutlu olsun ben ayrı konu açmıştım ama buraya taşımız editörümüz ben nisan bebişlerinden oyun grubu kurmak istiyorum haftada bir gün bir saat bebişler biraraya gelip beraber oynayacak hem motor gelişimleri için hem sosyalleşmeleri için büyük fırsat gruba eleman aranıyor istanbulda oturup katılnak isteyenler hadin buluşalımmm

canım gunaydın....
biz böle bir grup kurduk uzun zaman oluyor ve ben kendimi paraladım ist analarını toplamak için nese sukur şimdi...sen de bize katıl bence hazır kurulmuş bir grup var zaten ....sen facadeki gruptada varmısın canım...birde nerede otyrsun....

fundacım çok gecniş olsun onca i,şle uğrasmısın tatlım ....
amann dikkat et oğlulada yaw bende baya hasta ettim bu ara kuziyi....

hayrişim gunaydın....

meltem gunaydın

canım gunaydın....
biz böle bir grup kurduk uzun zaman oluyor ve ben kendimi paraladım ist analarını toplamak için nese sukur şimdi...sen de bize katıl bence hazır kurulmuş bir grup var zaten ....sen facadeki gruptada varmısın canım...birde nerede otyrsun....

ayyyy tatlım ya ses verdin ne güzel benim buluştuğunuzdan haberim varda nasıl nede ne zaman takip edemedim ama artık istiyorum gültepede oturuyorum leventte ve bunu devamlı bi program halinde yapmak istiyorum montessori eğitimi var biliyomusun onunla ilgili bişiler yapıp bebişlerle paylaşırız süper olur ben bi kreş aradım hafta 1 gün 1 saatlik böle bi etkinliğe 250 tl istediler bende ilk buluşmada varım facede varım tarık yiğit babanın facei benim yokta ama açacam böle olmuyo

ayyyy tatlım ya ses verdin ne güzel benim buluştuğunuzdan haberim varda nasıl nede ne zaman takip edemedim ama artık istiyorum gültepede oturuyorum leventte ve bunu devamlı bi program halinde yapmak istiyorum montessori eğitimi var biliyomusun onunla ilgili bişiler yapıp bebişlerle paylaşırız süper olur ben bi kreş aradım hafta 1 gün 1 saatlik böle bi etkinliğe 250 tl istediler bende ilk buluşmada varım facede varım tarık yiğit babanın facei benim yokta ama açacam böle olmuyo

hım.... uzakmışız baya...
bizim hatunlar beylikduzunde ikisi,biri sefaköyde ben avcılardayım...
ama ortak yerlerrde buşuşyrz...
gelirim dersen süper olur...evt o eğitim sistemini biliyorum gayet yararlı...
sen hemen ilk iş bir face ac hatda şimdi sonrada beni ekle...
ve öle daha aktif olursun facede grupta....

teşekkürler hayrişim daha nice senelere yıllara inşallah evlatlarımızda eşinde inşallah gitmez diyeyişm o zamn sen yanlız kalma:))

dünürcüğüm tekrar geçmiş olsun o huysuzluk bizimkızdada var ama nasıl gece ara ara uyanıyo artık anlamıyorum bence dişimiz yakın bizim ben daha kahvaltı hazırlayacağım kaçıyorum öptüm damadımı seni kocaman

sağl özgecm ve dünürcüm ayva yaprağı verdm şimdi azcık içti burun fena tıkalı ya nasıl hasta ediyrum ben bu çcuğu ya seneye artık ne lursa lsun kalriferli eve taşıncam olmuy böyle birden yanı soba odada dar sayılır bunalıy çocuğm

:çok üzgünüm:kızlar bende bu bebek çizelgesinden yapmak istiyorum bir türlü beceremedim.herşey ingilizce.bana yardımcı olurmusunuz lütfen

sağl özgecm ve dünürcüm ayva yaprağı verdm şimdi azcık içti burun fena tıkalı ya nasıl hasta ediyrum ben bu çcuğu ya seneye artık ne lursa lsun kalriferli eve taşıncam olmuy böyle birden yanı soba odada dar sayılır bunalıy çocuğm

canım ya benimde oğlumun burnu tıkanık geceleri uyuyamıyor.soğuk buhar makinasıda aldım açılmıyo burnu bi türlü.fizyolojik serumda fayda etmiyor.ne yapıcam şaşırdım kaldım

kızlar bigün daha bitti çok şükür birazdan çıkıcam oğlumu alıcam ordan doğruu eve..çaya kaynanamla görümcem gelicekmiş poyrazı özlemişler..rizede felaket yağmur var yaz havası dşye diye nazar ettim havayı yağmur deli gibi yağıo..kaloriferleride yakmamıştım bugün allahtan altta fırın var evim soğuk olmuyo..neyse ben kaçtım hepinize ii akşamlar...

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsunnn bizde bu arada tam 7 aylık olmuşuz:))
sizinde kutlu olsun tatlım
maşallah gizemime annesi nice aylara inşallah
cnım utkuşuma geçmiş olsun..umarım ilaçsız çabuk atlatır..yorgun yorgun bisürü iş çıkmış sana kıyamam..allah daha büyük dertler vermesin cnm..

idilde katıldı demek huyuz bebeler kervanına:) dişi çıkıcaktır ozamn annesi yakında..çıkınca rahatlarsınız..

7 aylık olmuş gizoşum kocaman olmuş maşallah sana gizemim:)

günaydın herkeze..herkez tatil valla bugün biz çalışıoz kahrolsun özel sektör:))))) fazla yoğun geçmz bugün benim..havalarda soğudu inş hasta etmem poyrazı kalın giydiriom beresini filn takıp götürüom anneme ama gene ödüm patlıo.artık babamız gelmio bizle sabhları oğlumla başbaşa gidioz.arabada oto koltuğuna oturtuyom onu bayılıo dışarıyı seyredio.bide müzik açıoz ohhh kısa yolculuk yapıoz ana oğul:))) buarada bursada mobilya fuarı varmış yarın sabah eşim bursaya gidebilirmiş p.tesi sabah döncekmiş bidaha offf onun biyere gitmesine hala alışamadım yaaa...inşallah gitmez..
hayriyecim inşallah hasta olmaz paşam canım sıkı sıkı giydiriyorsun arabaylada gidip geliyor kuzumun özel şöförü bile var:)
inşallah gitmez öyleyse tatlım bende hiç sevmiyorum evde eşim olmadan kalmayı
günaydın herkese cumhuriyet bayramımız kutlu olsun ben ayrı konu açmıştım ama buraya taşımız editörümüz ben nisan bebişlerinden oyun grubu kurmak istiyorum haftada bir gün bir saat bebişler biraraya gelip beraber oynayacak hem motor gelişimleri için hem sosyalleşmeleri için büyük fırsat gruba eleman aranıyor istanbulda oturup katılnak isteyenler hadin buluşalımmm
merhaba canım
istanbulda olsaydım seve seve katılırdım
günaydınlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
sağlun kızşlar 3e geliydu yattığımda sırtım klum fena....geçmiş lsun dileklernz içinde sağlun bugün öksürük daha çk arttı burun akıntıda fazla.paşam hep kucak istiy iş yapmak imkansız mecburen gece yapırm işlermi bu seferde geç yatıyorm
canım benimya Allah kolaylık versin sana
ne oldu paşama böyle ya o kadar dikkat ediyorsun ama olacaksa oluyor yine
acil şifalar versin rabbim
canımm sen niye hasta edesinki tatlım o kadar üstüne düşüyorsun ki
bende bu sene kafaya koymuştum tatlım eğer eşim askerliği olmasaydı kesin taşınmıştım
kızlar bigün daha bitti çok şükür birazdan çıkıcam oğlumu alıcam ordan doğruu eve..çaya kaynanamla görümcem gelicekmiş poyrazı özlemişler..rizede felaket yağmur var yaz havası dşye diye nazar ettim havayı yağmur deli gibi yağıo..kaloriferleride yakmamıştım bugün allahtan altta fırın var evim soğuk olmuyo..neyse ben kaçtım hepinize ii akşamlar...
canımya hem ev hem iş hem misafirler Allah kolaylık versin sana
çok teşekkürler kızlar
allah razı olsun
inşallah bir an önce iyileşir mehmet salihcik
hayriyeciğim çk sağl tatlım beni aramanla beni çok mutlu ettin inşallah bundan snra daha sık görüşcez tatlım.bu akşam kayınvalidemlere gittik eşimin annannesi rda kalıyoya hastaneden çıktı geçmiş olsuna gittik.neyse hiç halim hatrım srulmadı direk göktuğla ilişkiler bi sğuk tavırlar falan.geldk eve eşime hissetmedin mi sğukluğu diyrum hissettim ama sende soğuk davranıysun dedi bende benim geçerli nedenm var en azından dedim.çay falan içmedm görümcem surat asar gibi yaptı çk ta tınnnnn yani ya...ben görevimi yaptm nlar ben hastayken hiç gelmiylar benden bu kadar walla.....

kızlar bugün ğlumla dışarı çıktk hava süperdi arabasında hep oturmak istiy benim oğlan bende oturttum çok hşuna gitti.....mntumuzuda yllamış teyzesi yıkadm mis gibi giydircem kuzuma.birde bugün göktuğa oyuncak arba aldm kendi hareket ediy resmen peşinden gidecek çk heyecanlanıyo...

ayşecm bende kudum dün akşam inşallah güzel haberlerini alıcağz mehmet salihin.sünnetinide ettirn ya 2 işlem lmasın bi daha sünnet düğününü snra yaparsınız sen büyükleri bşver onlar kendi burunlarının dikine gitmeye bayılırlar
canım benimya kendi hatalarını görmezler bide sana kulp bulurlar
nefret ediyorum böyle insanlardan
hayırlı olsun montuda yavrumun dün alışverişe çıktık ama biz market alışverişini bitirene kadar lcw kapanmıştı bir dahaki sefere kaldı :(

günaydın kızlar nasılsınız..

Biz Elifimle gayet iyiyiz çok şükür bide kabızlığımız olmasa daha bi süper olcaz da

Bi gün Burnum cadının elinde kalıcak ya emişirken bi eli kolu durmuyo sürekli burnumu asılıyo agzımı açıp dişlerime dokunmak istiyo..Sizinkilerde yapıyormu?
ah canımya bizde aynıyız zavallı yavrum öyle zorlanıyor ki

selam herkese ayy çok yoğun bi haftaydı yaa hiç nete giremedim neyse şimdilik rahtım bebeğimide uyuttum çok şükür aşı olduk pazartesi günü çok şükür ateşimiz çıkmadı yavrum 4 tane aşı birden yedi üç tab bacağından bi tane de damla nasıl acımı dedim hemşireye ayy bizde merak ettik baktık çok acı dedi tüberkiloz aşısı çok acıtır o bacağına fazla bastırmayın 2 gün dedi neyse düzeldi çok şükür
evet gelelim kiloya boy atmamış oğlişim hala 72 cm kiloda 9000 gr olmuş gelişimi çok ii dedi ee ek gıdayada başladık hiç bişeyden sakınmıyom bilmiyom herkes bi türlü diyo bende yusufu nasıl yetiştirdiysem öle yapacam valla yediğimiz yemeklerden mesla pilavla sulu yemeği ezip veriyorum dün akşam zeytinyağlı taze fasülye ile pilav yedi yarasın oğluşuma pıraasada nceki gün vermiştim daha öncede bamya yemeği pilavla yemekte sorun yok ama kahvalltı beni öldürüyo yaa hiç bişy yemiyo yaa ne yapacağımı şaşırdım yumurta yiyo azıcık okadar bu arada oğlum balığa bayılıyor benim yememe müsade bile etmiyo yaa sanırım ben hamile iken çok yedim ondan o da çok seviyor neyse şimdilik bu kadar geçmişe bi göz atayım ama çok sayfa birikmişse bakamam sanırım
hasta olan bebelere geçmiş olsun allahım acil şifalar vesin
hacercim geçmiş olsun yasin paşaya
sen daha iyi bilirsin ne yedireceğini hayatım
yarasın paşaya
kızlarrrrrrrrrr selaammmm:))))

bugun anneme geldim.....
daraldım....kuziye de bakarlar azcık diye....
veeee sok sok sok bana paket geldi ana bi baktım meltemden....
herkes evde sok tabi hayırdır özge falan diye....
dedim ki oğlumun nevalesi geldi....
ohhh meltem teysesi ellerine sağlık misler gibi valla öle makbule getiki saolasın

veee aradan baya zaman gecti....
şimdi gene kargo geldi...
evde kocaman bir kahkaha patladı annem diyorki genemi tarhana bari buda erişte falan olsaydı diye ....
kardeşim diyor ki abla sen internet aleminde baya popülersin belli oldu kanıtlandı ne kadar sevenin var diyo aysem guzelim ellerine sağlık.....

ve ikinizden de allah razı olsun emek verdiniz bebelerinizin mamasını benimle paylaştınız hakkınızı helal edin bacılar öpüyorum beni çok sevindirik ettiniz
keşke bende annemlere gitsem
artık bayramı bekliyorum dört gözle
nevalelerinizide afiyetle yesin kuzicik
ıyı geceler kızlar ıdılden fırsat bulup pek gıreıyorum artık ınanılmaz yaramaz bı kızım var yerınde durmuyor ne yapıcam bılmıyorum

burda felaket bır fırtına var saat 3 ten berı elektrıkler yok ıyıkı cepten gırebılıyorum yoksa sıkıntıdan patlarım allahtan ıdıl erkenden uyudu bu saat erken gelıyor bana artık kucul hanım 11 den once uyumadıgı ıcın babasıda yorgundu gunlerdır gec gelıyordu garıbım o da erkencokten sızdı koltukta bende burardayım umarım herkes ıyıdır
özledik seni yurdagülcüm
bütü bebişler aynı bu ay
BUGÜN ÇK yruldm kızlar ya göktuğ 5 gündr sürekli kucak istiy çk mızmız sanırm diş geliyo yksa hep böyle lacaksa işim zor.öğleden snra eşim geldi yine göktuğ huysuz he bu arada burnu akıy ğluşumun öksürüğü de var.bizim oğlan buluttan nem kapıy ya çk hasta ldu bu 4.sğuk algınluığı neyse dr a götürdk ilaç vermedi kendi kendine yensn dedi artarsa getirrisinz dedi.akşama kadar kadar iş yaptımki yruldum walla....akşamda tam yatıcam bi de baktım bizim mutfağın halısı su ayyyyyyy kadarçk iş çıktıki lavabo çıkmş alttan lavabo altı,bulaşık makinamın altı,tüpün altı su içinde raları sildm halılarımı sildm mahvldm resmen şimdide yatağa atıyrum kendimi byeeee
ah canımyaa bi ton iş çıkmış sanada
geçmiş olsun göktuğuma
inşallah geçer bir an önce annesi
[/B]cumhurıyet bayramınız kutlu olsun

sağol meltemcim sizinde kutlu olsun

iyi akşamlar kızlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
bugün ne problemdi kk ya girmek
oğlumda çok huysuz kızlarya sabahtan beri hiçbişey yemedi en fazla 2 tatlı kaşığı
şekilden şekile giriyorum yemek yesin diye elini tutsam ayağı durmuyor kafa sürekli hareket halinde zaten
birde kabızlığımız var 5 gün oldu hala yapamıyor ıkınırken o kadar zorlanıyorki çok üzülüyorum onu öyle görünce

Son düzenleme:
herkese merhaba ben yeni uyeyim çok beğendim bu siteyi gerçekten kadınlar için her şeyvar.iki çocuk annesiyim kızım nisanda doğdu yani ikinci kızım allah herkese nasip etsin inşallah

aramıza hos geldın gule gule buyut bebklerını

gunaydın kızlar
omzum tutulmus sabaha kadar bennu bagırıyor pişpişlıyorum emmıyor bazen emıyor bazen bagıra bagıra uykuya dalıyor
kasgevsetıcı ıctım bugun
komsumun annesı erzıncandan geldı onu davet ettım bugun hadı hoscakalın arada bakarım gene

iyi akşamlar kızlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
bugün ne problemdi kk ya girmek
oğlumda çok huysuz kızlarya sabahtan beri hiçbişey yemedi en fazla 2 tatlı kaşığı
şekilden şekile giriyorum yemek yesin diye elini tutsam ayağı durmuyor kafa sürekli hareket halinde zaten
birde kabızlığımız var 5 gün oldu hala yapamıyor ıkınırken o kadar zorlanıyorki çok üzülüyorum onu öyle görünce

ahh jalecim geçmiş olsun ahmetime..kabızlık çok zor yediklerini hazmedemioki o yüzden iştahsızdır kuzum.facedeki nisan annelerinde kabızlıkla ilgili çok şey paylaşmış arkadaşlar bi bak istersen.ben kuru kayısı haşlayıp püre yapıp yedirmiştim işe yaramıştı poyraza..

herkese merhaba ben yeni uyeyim çok beğendim bu siteyi gerçekten kadınlar için her şeyvar.iki çocuk annesiyim kızım nisanda doğdu yani ikinci kızım allah herkese nasip etsin inşallah

hoşgeldin canım..güle güle büyüt bebeğini..bekleriz bundan sonra..

günaydın herkeze..rize acaip soğuk kaloriferleri kökledik valla..dışarısı buz gibi ve oğlum bugün babannesinde:( dün akşam kayınvalidem gelmedi asansörü bozulmuş 7.katta oturduğu için inip çıkamam bi daha dedi.yarın poyrazı ben bakayım çok özledim dedi eşim de kırma annemi götürelim senin annende dinlensin hem dedi bişi diyemedim sorun olmasın die bugün götürdüm inşallah günü ii gecer kuzumun.gerçi oğlum orda olunca millet doluşuyo oraya bana gelemiolar yaa ..eşimde haftaiçine erteledi bursaya gitme işini ordan doğtaşın fabrikasına çanakkaleye de geçeceklermiş yani 3-4 gün olmayacak burda bizde poyrazla anneme taşınacaz :)dün akşam görümcem geldi sadece oturduk yemek yedik filan oğluma kazakla bady almış bayramlık hediye..çok beğendik bizde..extra bende çıkıp bişiler bakacam kuzuma..

günaydın kızlar herkese hhayırlı haftasonları şimdiden

jaleciğim canım çok geçmiş olsun canım dişten bişey yemek istemeyebilir ahmetim canım kaşığı reddedebiliyomuş bebekler kabızlığıda inşallah geçer en kısa zamnda canım benim kayısıyı hayrişin dediği gibi bir dene canım aç karnına suyunu içir baklım inşallah işe yarar

hayrişim güle güle kullanın cicilerinizi aklın şimdi poyrazdadır annesi inşallah akşam çabuk olurda kuzucuğuna bir an önce kavuşursun canım arkadaşım ben almayacağım bayramlık bizim kızın çok var daha el sürmediği kıyafet geçen bayramda aldığımız kot elbisesini hiç giymedi daha dayısı alınca cicilerini bakalım bizde belki onu giyeriz bayrama:))aslında bana lazım bir bayramlk araba olmayıncada ne mümkün bu soğuğa dışarı çıkmak:))

slm kızlar nasılsınız ?bizi dügün telasesi basadı
dun elin hamamı var gorumcecımın bugu kınası haftaya da dugun canım cıkıyo vala berat aren de hasta atlatamadı yavrum antıbıyotknd fayda etmıyo bogazında balgam var yutkunamıyo bıle n versem mıdesı bulanıyo.
kızlar ya ben bu esımı anlamıyorum vala kafayı ıycem ıyıce zıtltstk aamla sabah kahvaltıyı yaptı gıyındı gıttı cocugu tutuumda etrafı topara emıyo ınsan bu kadar m dusuncesız olur uyuyan bı cocuk degıl kı berat aren uyutup da ıs yapıyım desem sınırden aglıyorum valla kahvaltı ortada hla ev desenız dandını kuafore gıdılecek daha napıyım ben bu adamı sımdı????

dun elin hamamı var gorumcecımın bugu kınası haftaya da dugun canım cıkıyo vala berat aren de hasta atlatamadı yavrum antıbıyotknd fayda etmıyo bogazında balgam var yutkunamıyo bıle n versem mıdesı bulanıyo.
kızlar ya ben bu esımı anlamıyorum vala kafayı ıycem ıyıce zıtltstk aamla sabah kahvaltıyı yaptı gıyındı gıttı cocugu tutuumda etrafı topara emıyo ınsan bu kadar m dusuncesız olur uyuyan bı cocuk degıl kı berat aren uyutup da ıs yapıyım desem sınırden aglıyorum valla kahvaltı ortada hla ev desenız dandını kuafore gıdılecek daha napıyım ben bu adamı sımdı????

sen çocuğuna bak kuaförü hallet boşver toplama hiçbiyer sorarsada napiim durmadı azcık oyalasaydın toplardım hayatım aşkm cnm cicim yaparsın takma boşver

sen çocuğunla ilgilen bence kuaförden de geri kalma evi filan boşver o ki yardım etmio sende yapma bugünlük..

günaydın kızlar herkese hhayırlı haftasonları şimdiden

jaleciğim canım çok geçmiş olsun canım dişten bişey yemek istemeyebilir ahmetim canım kaşığı reddedebiliyomuş bebekler kabızlığıda inşallah geçer en kısa zamnda canım benim kayısıyı hayrişin dediği gibi bir dene canım aç karnına suyunu içir baklım inşallah işe yarar

hayrişim güle güle kullanın cicilerinizi aklın şimdi poyrazdadır annesi inşallah akşam çabuk olurda kuzucuğuna bir an önce kavuşursun canım arkadaşım ben almayacağım bayramlık bizim kızın çok var daha el sürmediği kıyafet geçen bayramda aldığımız kot elbisesini hiç giymedi daha dayısı alınca cicilerini bakalım bizde belki onu giyeriz bayrama:))aslında bana lazım bir bayramlk araba olmayıncada ne mümkün bu soğuğa dışarı çıkmak:))

sağol zeynepcim..bizdede daha poyraza giydirmeden küçülenler var öle acıorum ki valla onca kıyafet..şuanda ihtiyacı yok gerçi ama hoşuma giido ona bişeler almak bakalım bende kendime bişiler bakacam ama hiç zamanım yokki:(

hayrıs gule gule gıysın poyraz cıcılerını

tşk ederiz meltem teyzesi..

kızlar oyun grubu ile ilgili bir arkadaş yazı yazmıştı şimdi bulamadım.istanbul eyüpteyim civarda oturan arkadaşlar oyun grubu kuralım.bir çok site var ama ben burdaki arkadaşlarla olsun istiyorum.ilgilenen arkadaşlara duyurulur

Back
X