2010 Nisan Anneleri

kızlar oyun grubu ile ilgili bir arkadaş yazı yazmıştı şimdi bulamadım.istanbul eyüpteyim civarda oturan arkadaşlar oyun grubu kuralım.bir çok site var ama ben burdaki arkadaşlarla olsun istiyorum.ilgilenen arkadaşlara duyurulur

canım
oyun grubumuz var sanırım uzağız sana beylikduzu ,avcılar sefaköy civarındayız hepimiz... ama katılmak istersen buyur gel valla ne gusel olur...

slm kızlar nasılsınız ?bizi dügün telasesi basadı
dun elin hamamı var gorumcecımın bugu kınası haftaya da dugun canım cıkıyo vala berat aren de hasta atlatamadı yavrum antıbıyotknd fayda etmıyo bogazında balgam var yutkunamıyo bıle n versem mıdesı bulanıyo.
kızlar ya ben bu esımı anlamıyorum vala kafayı ıycem ıyıce zıtltstk aamla sabah kahvaltıyı yaptı gıyındı gıttı cocugu tutuumda etrafı topara emıyo ınsan bu kadar m dusuncesız olur uyuyan bı cocuk degıl kı berat aren uyutup da ıs yapıyım desem sınırden aglıyorum valla kahvaltı ortada hla ev desenız dandını kuafore gıdılecek daha napıyım ben bu adamı sımdı????

hiç bişiycik yapma bırak evi ya ...
biseferde dandini kalsın... sen al bebeni gıyın susulen kuaföre gıt yuzunude asma ,gulucukler at sahtede olsa...
şimdi sen gelinsin tum gözler sende olur....

canım
oyun grubumuz var sanırım uzağız sana beylikduzu ,avcılar sefaköy civarındayız hepimiz... ama katılmak istersen buyur gel valla ne gusel olur...

canım seni yazılarından takip ediyorum benim adım özge bebişimin adı kuzey.)))şimdi kış ama yaza doğru neden olmasın ve bir daha forum istanbulda falan buluşursanız katılmak isterim eğer iş saatlerim müsaitse.çocuklar için gerekli gerçekten.bizim için farklılık olur.

iyi akşamlar kızlarr
bugün sorun vardı netimde açamadım hiç sağolsun eşim geldi de halletti
insanın eşi bilgisayarcı olunca böyle oluyor:)
aradım öğleden sonra eve servis istiyorum dedim sağolsun oda kırmadı geldi
ahmet yusuf ta yeni uyudu teyzeleri pestilim çıktı resmen oyalayacağım diye tv ye bakmak istiyor diye hiç açmıyorum evde seste olmayınca sıkılıyor yavrum
sabah hayrişim senin kuru kayısı, yaban mersinli kan üzümlü kahvaltı tarifin vardı ya onu yedi oğlumda yaptı biraz rahatladı

günaydın kızlar herkese hhayırlı haftasonları şimdiden

jaleciğim canım çok geçmiş olsun canım dişten bişey yemek istemeyebilir ahmetim canım kaşığı reddedebiliyomuş bebekler kabızlığıda inşallah geçer en kısa zamnda canım benim kayısıyı hayrişin dediği gibi bir dene canım aç karnına suyunu içir baklım inşallah işe yarar

hayrişim güle güle kullanın cicilerinizi aklın şimdi poyrazdadır annesi inşallah akşam çabuk olurda kuzucuğuna bir an önce kavuşursun canım arkadaşım ben almayacağım bayramlık bizim kızın çok var daha el sürmediği kıyafet geçen bayramda aldığımız kot elbisesini hiç giymedi daha dayısı alınca cicilerini bakalım bizde belki onu giyeriz bayrama:))aslında bana lazım bir bayramlk araba olmayıncada ne mümkün bu soğuğa dışarı çıkmak:))
çok sağol bitanemm bende dişe bağlıyorum artık canım ama o yemedikçe de kötü oluyorum
kayısı suyu içti ama bana mısın demedi tatlım kahvaltıdan sonra yaptı biraz
bende bayrama bişey almayacağım Ahmet Yusuf a dediğin gibi bizimde çok var yazık bir iki kere giydiriyorum küçülüyorlar
kendimede geçen annemlere gittiğimde etek ve yelek dikmiştim hatta yeleğimin sırtı açık:) onları giyeceğim sadece içine gömlek almam lazım
slm kızlar nasılsınız ?bizi dügün telasesi basadı
dun elin hamamı var gorumcecımın bugu kınası haftaya da dugun canım cıkıyo vala berat aren de hasta atlatamadı yavrum antıbıyotknd fayda etmıyo bogazında balgam var yutkunamıyo bıle n versem mıdesı bulanıyo.
kızlar ya ben bu esımı anlamıyorum vala kafayı ıycem ıyıce zıtltstk aamla sabah kahvaltıyı yaptı gıyındı gıttı cocugu tutuumda etrafı topara emıyo ınsan bu kadar m dusuncesız olur uyuyan bı cocuk degıl kı berat aren uyutup da ıs yapıyım desem sınırden aglıyorum valla kahvaltı ortada hla ev desenız dandını kuafore gıdılecek daha napıyım ben bu adamı sımdı????
canımya boşver evi cidden üstten bi topla sonrada bak keyfine madem yardım etmiyor beyefendi o zaman laf etmeyede hakkı yok bence
herkese merhaba ben yeni uyeyim çok beğendim bu siteyi gerçekten kadınlar için her şeyvar.iki çocuk annesiyim kızım nisanda doğdu yani ikinci kızım allah herkese nasip etsin inşallah
merhaba nahide cim hoşgeldin aramıza
rabbim uzun ömürler versin yavrularına
aramıza hos geldın gule gule buyut bebklerını

gunaydın kızlar
omzum tutulmus sabaha kadar bennu bagırıyor pişpişlıyorum emmıyor bazen emıyor bazen bagıra bagıra uykuya dalıyor
kasgevsetıcı ıctım bugun
komsumun annesı erzıncandan geldı onu davet ettım bugun hadı hoscakalın arada bakarım gene
meltemcim geçmiş olsun canımyaa nedir bu bebişlerin huysuzlukları böyle büyüdükçe huy değiştiriyorlar Allah kolaylık versin
ahh jalecim geçmiş olsun ahmetime..kabızlık çok zor yediklerini hazmedemioki o yüzden iştahsızdır kuzum.facedeki nisan annelerinde kabızlıkla ilgili çok şey paylaşmış arkadaşlar bi bak istersen.ben kuru kayısı haşlayıp püre yapıp yedirmiştim işe yaramıştı poyraza..

hoşgeldin canım..güle güle büyüt bebeğini..bekleriz bundan sonra..

günaydın herkeze..rize acaip soğuk kaloriferleri kökledik valla..dışarısı buz gibi ve oğlum bugün babannesinde:( dün akşam kayınvalidem gelmedi asansörü bozulmuş 7.katta oturduğu için inip çıkamam bi daha dedi.yarın poyrazı ben bakayım çok özledim dedi eşim de kırma annemi götürelim senin annende dinlensin hem dedi bişi diyemedim sorun olmasın die bugün götürdüm inşallah günü ii gecer kuzumun.gerçi oğlum orda olunca millet doluşuyo oraya bana gelemiolar yaa ..eşimde haftaiçine erteledi bursaya gitme işini ordan doğtaşın fabrikasına çanakkaleye de geçeceklermiş yani 3-4 gün olmayacak burda bizde poyrazla anneme taşınacaz :)dün akşam görümcem geldi sadece oturduk yemek yedik filan oğluma kazakla bady almış bayramlık hediye..çok beğendik bizde..extra bende çıkıp bişiler bakacam kuzuma..
hayriyem çok sağol tatlım bende orda yazanların çoğunu denedim ama işe yaramadı malesef
senin kahvaltı tarifini kullandım bende ellerine sağlık canımm
demek bu sefer kayınvalden istedi bakmayı
inşallah hatalarının farkına varmışlardır canım
eşinde gittiğinde su gibi akıp geçsin sizin için zaman
hayrıs gule gule gıysın poyraz cıcılerını

Son düzenleme:
merhaba

ben buraya girmeye hiç fırsat bulamıyorum özledim sizi yaw...
ben ada'ya bayramlık aldım. ama adidas ayakkabımızın teki kayıp:(( çok üzüldük yenisine baktık spor ayakkabılar 45 tlden başlıyor. vermek istemedim o kadar para.. bakalım fiyonklu ayakkabımızı giyeriz artık.

birde çok ilginçtir ki hiç yemek düzenim olmamasına ragmen kilo alıyorum. verdiklerimi de almaya başladım. Sorun değil kilo benim için zaten zayıfım ama nasıl oluyor anlamadım..

merhaba

ben buraya girmeye hiç fırsat bulamıyorum özledim sizi yaw...
ben ada'ya bayramlık aldım. ama adidas ayakkabımızın teki kayıp:(( çok üzüldük yenisine baktık spor ayakkabılar 45 tlden başlıyor. vermek istemedim o kadar para.. bakalım fiyonklu ayakkabımızı giyeriz artık.

birde çok ilginçtir ki hiç yemek düzenim olmamasına ragmen kilo alıyorum. verdiklerimi de almaya başladım. Sorun değil kilo benim için zaten zayıfım ama nasıl oluyor anlamadım..

duzensız beslenme kılo yapar nazlıcım ben 64 ten 73 e cıkmısım
esım dahıl herkesı kandırıyorum bebek emzırıyom dıye ama alakası yok

Merhaba kızlar,

(ek gıda bölümüne de yazdım)Son iki gündür bebeğim kaşığı reddetmeye başladı. Kahvaltısını falan sütle karıştırıp bulamaç yapınca asla yediremiyorum. >Elimle veriyorum. ayrı ayrı, peynirini, yumurtasını falan. Kahvaltıyı hadi bişşekilde idare ediyoruz ama sebze çorbasını ya da yoğurdunu nasıl yediririm bilemiyorum. İki gündür doğru düzgün ne yoğurt yedi nede sebze. Anne sütü de almasa hasta olacak yavrum. Çok moralim bozuk

kokoşcum
seni ekliyciktim ama malese ark isteği yok sende
sen beni ekle özge yıkılmaz soyal...

kızlar çk kötü bi gün geçrdm
öğledn sonra oğlumun göğsü baya hırıltılandı hastaneye giittk bronşit olmuşuz hava verdiler ventolin yani sonra kocaman bi iğne yaptılar.bize yapılan büyük şırıngalarla ya nasıl olur büyük şırınga dedim ama adam iplemedi bile beni.ne iğnesi dedim alerji dedi tekrar üstüne ne iğnesi diye sordum ağzının içinde bişey geveledi anlamadm.ya kocaman iğneyi vururlarken oğlum öyle çok ağladıki....Allah kahretsn beni ya bu 4. soğuk algınlığımız ya nasıl hasta ediyrum ben ya anlamıyrum milletn çocuğu kapıda gezio bişey olmuyo biz araba ile gidiyrz hasta ediyoruz.geçen gün kendini bilmez bi kız mağazada şp diye öptü göktuğu o gün hasta oldu yavrum ya...tanımadıkları çcuğu niye öperlerki ya şimdi ğlum baya hasta of çk kötüyüm ya çk ağladı ğlum yarım saat yıktı hjastaneyi tanbi bende nla beraber annem aradı beni ağladğımı duyunca geldiler hemen sağlsunlar ana olmak çk zor ya.....mafoldumben

öğledn sonra oğlumun göğsü baya hırıltılandı hastaneye giittk bronşit olmuşuz hava verdiler ventolin yani sonra kocaman bi iğne yaptılar.bize yapılan büyük şırıngalarla ya nasıl olur büyük şırınga dedim ama adam iplemedi bile beni.ne iğnesi dedim alerji dedi tekrar üstüne ne iğnesi diye sordum ağzının içinde bişey geveledi anlamadm.ya kocaman iğneyi vururlarken oğlum öyle çok ağladıki....Allah kahretsn beni ya bu 4. soğuk algınlığımız ya nasıl hasta ediyrum ben ya anlamıyrum milletn çocuğu kapıda gezio bişey olmuyo biz araba ile gidiyrz hasta ediyoruz.geçen gün kendini bilmez bi kız mağazada şp diye öptü göktuğu o gün hasta oldu yavrum ya...tanımadıkları çcuğu niye öperlerki ya şimdi ğlum baya hasta of çk kötüyüm ya çk ağladı ğlum yarım saat yıktı hjastaneyi tanbi bende nla beraber annem aradı beni ağladğımı duyunca geldiler hemen sağlsunlar ana olmak çk zor ya.....mafoldumben

Çok geçmiş olsun canım ya. Sakınan göze çöp batar derler ya. Bana bak hiç allerji testi yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bir an önce yaptırın. Ben çocukken allerjik astım geçirmiştim. Benimki sonradan olmuştu ama bir arkadaşımın bebeğinde doğuştan vardı. Tedavi ile bir yaşına kadar attı, iyileşti. Allah korusun ihmal etmemekte fayda var canım

göktusa gecmıs olsun fundacım ya gercekten sakınan göze çöp batıyor allah acıl sıfalar versın

özgürcüm,meltemcim sibelcim çjk sağlun .ğluma alerji testi yaptrmadm.yaptırmayı düşünüyrdm bu geldi başımıza.1 yaşından snra yapıyrlar diye biliyrum ben dr a soracağm yinede.esasında dr un söylemesi gerekjirdi alerji iğnesi yapacaklr diye ben ısrarla vuran adama srunca söyledi

fundacığım canım çok geçmiş olsun canım yaaa kıyamam ben ona yaaa offf canım dün akşam aradım seni ne yaptınız diye çokk geçmiş olsun bitanem araba olsa hemen gelirdik valla bir türlü alamadık gitti şu arabayı ne kadar zormuş arabasızlık inşallah aldığımızda geliceğm yanına en kısa zamnda canım benim

slm kızlar hayırlı pazarlar herkese bizde artık geceleri hiç uyumaz olduk nerdeyse başa sardık yaa gizoş devamlı uyanıyo ve benim kucağımda uyumak istiyo yatırdığımda ağlıyo ve bensiz bir dakika ayrı kalmak istemiyo resmen kıyamet koparıyo babasındada beni gözleriyle arıyo kuzum yaa nasıl yalvarıyo beni al diye canım kuzucuğum benim süt hakgetire artık bitti bitecek gibi emmek istiyo bu seferde süt olmayınca ağlıyo yaa off yaa çok canım sıkılıyo ama kısmet aldığı kadar alsın artık ne yapayım ek gıdaları epey bir geçiş yaptık bizde sebze çorbası tarhana dün et haşladım suyundan verdim azıcıkda pirinç ekledim sevdi kızım sebzede artık sorunumuz yok şükürler olsun zamanla alıştı birde kendi yemek istiyo kaşığı elimden alıp zaten suluğumuz dekor bizim artık sadece bardaktan içiyoruz ne içersek bu hafta köfteye geçeceğiz tavada yapacağım az yağlı olarak bakalım denememiz nasıl bitecek

Merhaba kızlar,

(ek gıda bölümüne de yazdım)Son iki gündür bebeğim kaşığı reddetmeye başladı. Kahvaltısını falan sütle karıştırıp bulamaç yapınca asla yediremiyorum. >Elimle veriyorum. ayrı ayrı, peynirini, yumurtasını falan. Kahvaltıyı hadi bişşekilde idare ediyoruz ama sebze çorbasını ya da yoğurdunu nasıl yediririm bilemiyorum. İki gündür doğru düzgün ne yoğurt yedi nede sebze. Anne sütü de almasa hasta olacak yavrum. Çok moralim bozuk

canım zorlama ve aç bırak ben öyle çözdüm bu olayı ve işe yardı canım oyunlarla falan alışır canım inşallah

Back
X