2010 Nisan Anneleri

hoşgeldinnn demek onca zamandır takip ettin taş olsa çatlar ayol nasıl dayandın yazmadan:))

offfff kızlar ben bu kaynanayla napacam şimdi de tutturdu hava çok güzel kucağıma alıp kaanı şöyle bir dışarı çıkarayım hava alsın diyor. içime sinmiyor. götürme desem sen bana güvenmiyon mu dicek. evet güvenmiyom. ama nasıl sölicem. 5 dakika kucağında gezdirse beli ağrıyo dışarda nereye bırakacak çocuğu beli ağrıyınca. offffffff offfffff.
tamam ben mesaili çalışınca o bakacak kaana ama belki dışarı da çıkaracak ama kaan çok hareketli kucakta da durmuyo, kusuyo off işte içime sinmiyo. ben bazen kucağıma alıp markete eczaneye götürüyom şimdi ona olmaz desem bozulacak. demesem içime sinmicek imdaatttttt...

aramızahosgeldın
8 kıloyken 8 damlaydı 9 olduk hala aynı kullanıyoruz benım kızımda 8 nısan dogumlu 2 aya yakındır oturtuyorum ben

tugbacım 5 dakka sende cık o tasısın
hem dınlenmıs olursun gerı gelın 10 dak sonra

tugbacım 5 dakka sende cık o tasısın
hem dınlenmıs olursun gerı gelın 10 dak sonra
tatlım çizim yetiştirmem lazım çıkamamki ama kasayım biraz şu çizimi yetiştireyim akşama doğru birlikte çıkalım en mantıklısı o galiba haklısın

canım hoşgeldin..benim oğlum destekli oturuyo ama çok uzun süre oturtmuyorum..daha var çünkü diye biliorum..ferro sanol un dişleri çürüttüğünü öğrendiğimden beri ferrum kullanıorum ben günde iki defa 7 damla şeklinde

ii sabretmişsin canım hoşgeldin nihayet..beklioruz fikir ve tecrübelerini:)

fundaa geçmiş olsun canım yaa nasıl üşütmüş öle yavrum okadarda sakınıon harbiden yaa..kendini suçlama hemen hasta olacak çocuk oluyo işte sen ne yaparsan yap..inşallah çabuk atlatırsınız canım benim..

tubacım ana oğul kısa hastalık atlatmışsınız aman çok şükür kısa olsun hastalık zor çekilmio.bende hasta olmayayım diorum yoksa oğluma yaklaşamamk onunla ilgilenenmek ağrıma gider valla zaten günde 1-2 saat zor görüom

herkeze günaydın ii haftalar..geçmişe bakamadım son bikaç sayfa anca.canım sıkkın iş yerinde canımı sıktılar sabah sabah..oysaki ne güzel bi pazar geçirmiştim oğlumla kocişimle..

saol tatlım aynen dediğin gibi bende oğluma yaklaşamayınca hiç hasta olmamam gerektiğini anladım.
işyerinde ne oldu canım yaa kim sıktı canını boşver akşam oğlunu görünce bütün sıkıntın geçer
güzel geçen pazarının acısını çıkartmalarına izin verme hayatım.

hayrısım ne olduda canını sıktılar bosver uzulme

jalecım 2 kez yazdım ama sorun oldu ıncınız hayırlı olsun

tubacım oğlum aklıma geldiğinde bile annesinin sinirlerinin geçmesine yetio yavrum benim..

aman iş işte meltemcim.patron a darlandım ama hepsi aynı..çalış çalış sonuçta işçisin.daha çok koparmaya bakıolar amann salladım bende ..

pazar günümüz keyifli geçti demiştim dışarı filan çıkmadık ama ailece çok eğlendik.sabahın köründe poyrazla kalkmış olsamda :)))babamız 11 de uyandı giidp bize sıcacık börekler aldı bende bişiler hazırladım hepbirlikte kahvaltı yaptık.evi şöle bi spürdüm önemsemedim fazla çünkü kadın gelicek bu hafta.yemeklerimi ocağa atıp başladık poyrazla oynamaya.oda çok keyif aldı bizde..bernayla msn de geçen gün bebeklerin motor gelişimleri için çok faydalı olan montessori eğitiminden bahsetmiştik nette araştırdım eşimle konuştum filan ilk uygulamamamızı dün yaptık.bildiğiniz mutfak için olan sarı bezlerden kitap yaptık oğlumuza.pc den renkli hayvan resimleri çıkardık asetatla kaplayıp beze yapıştırık..çok güzel oldu poyraz akşama kadar onunla oynadı tabi babasıda bende resimleri tek tek gösterip hayvan isimlerini söleyip seslerini çıkardık neyse uzatmayayım bi şekilde başladık eğitime.eşimde bende araştırdıkça uygulmaya devam edecez.sırada kumaşlardan top yapmak var..özellikle süet kumaşlardn olması grekiomuş dokunma duyusu için..yazarım sizede denedikçe..ayy çok acıktım ben yemeğe kaçıorummmmm byy

slm kızlar nasılsınız bugün benim için çok yoğun bir gün oldu misafirlerim vardı az önce gittiler 10 kişiye yakın gizemle o arada çok ilgilenemdim bugün en güzel olay ise sonunda arabamıza kavuşmamız oldu eşim gece nöbetine gitti arabamıza bile inip 5 dakika bakamadım balkondan baktım :)gğzeldi şükürler olsun ayy zindan gibiydi arabasız çok sıkılmıştım ehh yarın artık gezmeye gideriz eşim nöbetten dönünce kendimede şöyle bayramlık bişeyler bakacağım artık bayram geliyo biz kızımla bu gece yanlızız evde çok zormuş yaaa eşim 1 aydır senelik izinini kullanıyodu ne güzel evde sobamı yakıyodu sabah kalkınca şimdi mumla arayacağım ama olsun sonuçta 2 günde bir nöbeti geliyo oda güzel bugün gelen misafirlerimin arasında bizim ev alacağımız mütehatin eşide vardı kesin sözünü aldık evin rabbim izin verirse yaza başlanacakmış yapılmaya bir 2-3 sene bulur tam teşekküllü yapılması artık biraz kendimizi sıkacağız birazda fındık dükkan kirası falan bende gizem 1 yaşını geçince çalışacağım eve en azından bir katkısı olur aslında ev var bizim ama küçük ve kayınvalidemlerin önceki evi orayı kiraya veriyoruz inşallah hayırlısıyla bir evim olsun başka bişey istemiyorum kızımın rızkına ona bişeyler bırakmak adına inşallah zaman çabuk gçerde evimize taşınırız içime çok siniyo yapılacağı yerde çünkü tam denize karşı yine ben denizsiz görmeden yaşayamam sanırım yaa

hayrişim süpermiş yaa bende elimden geldiğince ingilizce şarkı masal falan okuyorum birde resim albümmüzü ezberledi gizoş bizi resmen resimlerde görünce heyecanlanıyo dur bende deneyeyim bir müsait zamnımda bende geçen aylarda şu balon çıkaran suluklardan almıştım onlara bayılıyo yaptıkca bizim bir hocamız demişti çocukların eğitiminde bu tür oyunların zihinlerini geliştirdiğini senin yazdıklarında süper

sabahtan beri milyon kere girip yazdım bir dünya şey.. tam cevapla butonuna tıklıcam net koptu.. ne akla hikmetse kaydetmedim de yazdıklarımı.. bunu yazıp bekliycem inş. net geldiğinde enter lıcam :))

filizcim(ipeğin annesi) tatlım bi dünya şey yazmıştım sana ama şimdi onları yazıcak ne vaktim ne takatim var.. tanıştığımıza gerçekten çok sevindim... sen ve kızınla daha uzun vakit geçirmek tam manasıyla tanışıp sohbet etmek isterim çoook hemde.. hava erken de kararsa kış da gelse beni etkilemez.. :)) sarınır sarmalanır çıkarım gezmeye.. sen kendi durumunun uygun olduğu zamandan haber ver :))) inş. bi fırsatını yaratırız da görüşebiliriz tatlım..

başkaaa başkaaa :)

sibelcim.. geçmiş olsun.. inş. atlatır kuzucuğun... ıhlamur verebilirsin ılık ılık.. burnuna da sütünden damlatabilirsin.. ilaçsız ben bunları biliyorum sadece...

ayy daha bir sürüydü ama yaa unuttum hepsini.. neyse hasta olanlara geçmiş olsun diyorum genel olarak...

iyi akşamlar herkese.. tekrar alıntı yapamıycam utku yine huysuz...

bu arada bugün tam 7 aylık oldu canım oğlum.. sağlıkla büyü annemm :)

ay hayırlı olsun arabanız
ınsallah saglıkla gecersınız evınıze

saglıklı gunler utku nıceyıllar guzel gunler göresın ınsallahhhh

evet bennu sadece 6 dan berı yarım saatten fazla ayagımda sallayarak uyudu ve enson 7 ye gelırken bı basladıysa bagırmaya 20 07 yı gösterıyodu saat
nını meme kucak hersey hak getıre baydı bugun benı

iyi akşamlar kızlarr
gün nasıl geçiyor akşam oluyor anlamıyorum oğlumda uyku namına bişey yok şimdi babasıyla oynuyor bende bakayım dedim

gunaydın kızlar
benım kızım dun 1 saatlık uykuyla aksamı ettı ve gece boyunca bagırdı durdu ya
ne olacak böle annamadım gıttı
refıs ne guzel tesaduf olmus ahand agene bagırıyo bay
Allah Allah neyi var bennu nun böyle canımya rabbim kolaylık versin sana da
sibelcim geçmiş olsun canım meltemde demiş ben öyle durumlarda peditus kullanıyorum geçiyor ama eğer ilerlemişse doktora götür bence
merhaba ilknurcum benimde 18 mart doğumlu oğlum var oturmayı çok seviyor bu aralar hiç yatıramıyorum
merhaba canım hoşgeldin aramıza

tuğbacım kolay gelsin canım
funda da çok istemişti dişlerinin resmini ama izin vermiyor ki veled
en iyisi işin bitince beraber çıkın canım ben bile uzun süre kucağımda taşıyamıyorum oğlumu
hayriyecim başkasının derdini çekmek zor tatlım Allah kolaylık versin

meltem çok sağol canım
arabanız hayırlı olsun bitanemm gezin bol bol
sanada anlattım ben hiç dokunmuyorum sobaya bazen işten çağırıyorum soba söndü diye:)
inşallah evinizide en kısa zamanda bitirirler tatlım
maşallah utku ya canım nice aylara yıllara inşallahh

çok zor canımya bugün Ahmet Yusufta hiç durmadı

sibelciğim çk geçmiş lsun tatlım.....
refiye ne güzel bi tesadüf lmuş filizciğimle görüşmek baya iyi, lmuştur ya ne güzel....
hayriyeciğim ben senin bahsettiğinden yapmadım ama kitap alcam bu şekilde aslında eğitim halısı aldım üzerinde hayvanlar ve var tuşlara basıysun sesi çıkıyo....eğitim halısıda iyi ama kitapta iyi lur diye düşündm önümüzdeki ay gelecek kabartmalı hayvan resimleri...bu dediğin eğitimi bende bi araştırayım canım sende farklı bişeyler yapıpta yazarsan sevinirim tatlım paylaşalım iyi olur canım.....
geçmiş olsun dilekleriniz için yurdagülcüm,tuğbacım ve hayriyeciğim sağlun kızlar unıuttuklarm varsa özür.....

zeynepcim arabanı hayırlı lsun ev sözünüde almışsınız hayırlı lsun tatlım .hemencecik bize gelin heeee

geçmiş olsun diyenler sağolun ...
kuzum uyudu zor nefes alıyo kuzum benimmm.Ihlamur elma kabugu çayı yaptım bugun baya ii geldi ..İnşllh en kısa zamanda atlatırızz

Zeynpcim arabanız hyrlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…