hoşgeldinnnmerhaba arkadaşlar.
ben aranızda yeni değilim aslında hamileliğimden beri burayı takip ediyorum
nisan doğumlu bir oğluşum var benim de ..
tecrübe ve fikirlerimi paylaşmak istediğim için yazayım artık yeter dedim kendi kendime:)
ve yazdım:)
aramızahosgeldınmerhaba arkadaşlar.
Ben aranızda yeni değilim aslında hamileliğimden beri burayı takip ediyorum
Tecrübe ve fikirlerimi paylaşmak istediğim için yazayım artık yeter dedim kendi kendime:)
8 kıloyken 8 damlaydı 9 olduk hala aynı kullanıyoruz benım kızımda 8 nısan dogumlu 2 aya yakındır oturtuyorum benmerhabalar herkese.benimde 8 nisan doğumlu kızım var.kızlar merak ediyorum sizin bebekleriniz oturmaya başladımı.yoksa oturmaları için daha erkenmi.benim beş yaşında oğlum var.o daha geç oturmuştu. Ama kızım yatarken başını kaldırıyor ağlıyor otoutturuncada susuyor.cevap yazınlütfen.birde siz ferro sanolmu kullanıyorsunuz ferrum damlamı.kaçar damla yazarsanız sevinirim
offfff kızlar ben bu kaynanayla napacam şimdi de tutturdu hava çok güzel kucağıma alıp kaanı şöyle bir dışarı çıkarayım hava alsın diyor. Içime sinmiyor. Götürme desem sen bana güvenmiyon mu dicek. Evet güvenmiyom. Ama nasıl sölicem. 5 dakika kucağında gezdirse beli ağrıyo dışarda nereye bırakacak çocuğu beli ağrıyınca. Offffffff offfffff.
Tamam ben mesaili çalışınca o bakacak kaana ama belki dışarı da çıkaracak ama kaan çok hareketli kucakta da durmuyo, kusuyo off işte içime sinmiyo. Ben bazen kucağıma alıp markete eczaneye götürüyom şimdi ona olmaz desem bozulacak. Demesem içime sinmicek imdaatttttt...
tatlım çizim yetiştirmem lazım çıkamamki ama kasayım biraz şu çizimi yetiştireyim akşama doğru birlikte çıkalım en mantıklısı o galiba haklısıntugbacım 5 dakka sende cık o tasısın
hem dınlenmıs olursun gerı gelın 10 dak sonra
merhabalar herkese.benimde 8 nisan doğumlu kızım var.kızlar merak ediyorum sizin bebekleriniz oturmaya başladımı.yoksa oturmaları için daha erkenmi.benim beş yaşında oğlum var.o daha geç oturmuştu. ama kızım yatarken başını kaldırıyor ağlıyor otoutturuncada susuyor.cevap yazınlütfen.birde siz ferro sanolmu kullanıyorsunuz ferrum damlamı.kaçar damla yazarsanız sevinirim
merhaba arkadaşlar.
tecrübe ve fikirlerimi paylaşmak istediğim için yazayım artık yeter dedim kendi kendime:)
saol tatlım aynen dediğin gibi bende oğluma yaklaşamayınca hiç hasta olmamam gerektiğini anladım.tubacım ana oğul kısa hastalık atlatmışsınız aman çok şükür kısa olsun hastalık zor çekilmio.bende hasta olmayayım diorum yoksa oğluma yaklaşamamk onunla ilgilenenmek ağrıma gider valla zaten günde 1-2 saat zor görüom
herkeze günaydın ii haftalar..geçmişe bakamadım son bikaç sayfa anca.canım sıkkın iş yerinde canımı sıktılar sabah sabah..oysaki ne güzel bi pazar geçirmiştim oğlumla kocişimle..
saol tatlım aynen dediğin gibi bende oğluma yaklaşamayınca hiç hasta olmamam gerektiğini anladım.
işyerinde ne oldu canım yaa kim sıktı canını boşver akşam oğlunu görünce bütün sıkıntın geçergüzel geçen pazarının acısını çıkartmalarına izin verme hayatım.
hayrısım ne olduda canını sıktılar bosver uzulme
jalecım 2 kez yazdım ama sorun oldu ıncınız hayırlı olsun
özgeee nerdesin msnde de yoksun noldu bizim kahvaltııııı
özgeee nerdesin msnde de yoksun noldu bizim kahvaltııııı
ay hayırlı olsun arabanızslm kızlar nasılsınız bugün benim için çok yoğun bir gün oldu misafirlerim vardı az önce gittiler 10 kişiye yakın gizemle o arada çok ilgilenemdim bugün en güzel olay ise sonunda arabamıza kavuşmamız oldu eşim gece nöbetine gitti arabamıza bile inip 5 dakika bakamadım balkondan baktım :)gğzeldi şükürler olsun ayy zindan gibiydi arabasız çok sıkılmıştım ehh yarın artık gezmeye gideriz eşim nöbetten dönünce kendimede şöyle bayramlık bişeyler bakacağım artık bayram geliyo biz kızımla bu gece yanlızız evde çok zormuş yaaa eşim 1 aydır senelik izinini kullanıyodu ne güzel evde sobamı yakıyodu sabah kalkınca şimdi mumla arayacağım ama olsun sonuçta 2 günde bir nöbeti geliyo oda güzel bugün gelen misafirlerimin arasında bizim ev alacağımız mütehatin eşide vardı kesin sözünü aldık evin rabbim izin verirse yaza başlanacakmış yapılmaya bir 2-3 sene bulur tam teşekküllü yapılması artık biraz kendimizi sıkacağız birazda fındık dükkan kirası falan bende gizem 1 yaşını geçince çalışacağım eve en azından bir katkısı olur aslında ev var bizim ama küçük ve kayınvalidemlerin önceki evi orayı kiraya veriyoruz inşallah hayırlısıyla bir evim olsun başka bişey istemiyorum kızımın rızkına ona bişeyler bırakmak adına inşallah zaman çabuk gçerde evimize taşınırız içime çok siniyo yapılacağı yerde çünkü tam denize karşı yine ben denizsiz görmeden yaşayamam sanırım yaa
bu arada bugün tam 7 aylık oldu canım oğlum.. sağlıkla büyü annemm :)
Allah Allah neyi var bennu nun böyle canımya rabbim kolaylık versin sana dagunaydın kızlar
benım kızım dun 1 saatlık uykuyla aksamı ettı ve gece boyunca bagırdı durdu ya
ne olacak böle annamadım gıttı
refıs ne guzel tesaduf olmus ahand agene bagırıyo bay
sibelcim geçmiş olsun canım meltemde demiş ben öyle durumlarda peditus kullanıyorum geçiyor ama eğer ilerlemişse doktora götür bencekızım grip oldusabah bi baktım resmen büyük insan gibi sümüklenmiş ayy hırıkhırık zor nefez alıyoo
..ilk defa bu kadar tıkanıyo ben napıcam şimdi DR götürsem ilaç verir hemen ilacda kullanmak istemiyorum.YARDIMMMMMM
merhaba ilknurcum benimde 18 mart doğumlu oğlum var oturmayı çok seviyor bu aralar hiç yatıramıyorummerhabalar herkese.benimde 8 nisan doğumlu kızım var.kızlar merak ediyorum sizin bebekleriniz oturmaya başladımı.yoksa oturmaları için daha erkenmi.benim beş yaşında oğlum var.o daha geç oturmuştu. ama kızım yatarken başını kaldırıyor ağlıyor otoutturuncada susuyor.cevap yazınlütfen.birde siz ferro sanolmu kullanıyorsunuz ferrum damlamı.kaçar damla yazarsanız sevinirim
merhaba canım hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar.
tuğbacım kolay gelsin canımgünaydın güzel bayanlarr karar verdim bütün engellere rağmen bugün herkese alıntı yapicimmm:))
saol tatlımm valla sen göktuşuma o kadar üzülrken aman kaan da hafif atlattı gribi diyemedim canım yaa. bizim çocuklarımız ev çocuğu oldu dışarı çıkarmaya korkuyoz ondan bu kadar narinler galiba. biraz daha dış hayata alıştırmak lazım belkide.
ay canım yaaa bende sinir oluyom ne zaman dışarı çıksak kaynanam bi taraftan başkaları bir taraftan ver çocuğu diyo. kaynanalarla ömür geçmez çık dolaş şekerim alışveriş merkezleri heryerden sıcak zaten:)
aman da aman sizin buluşacağınız yoktu zaten iyi olmuş tesadüf. vay beee biri de benim arkamdan bağırsa birgün kızzz tarhannn tuğba diye ne güzel olur:)
ayyy bezlerden açtın konuyu yaramı deştin. 1 ay önce fiyatı uygun diye bilmeden prima uyu-oyna aldım. anam anam berbattt hala 2-3 tane var bitiremedim bir türlü. gebzede hiç görmemiştim ben aktif bebek alıyodum tek prima çeşidi de o sanıyodum.
kaan aktif bebek 4 numarayla bile geceleri üstüne kadar işemeye başladığı için bende 4+ aldım sanırım boyu daha uzun bize de tam geldi bu numara. bir daha da prima aktif bebekten şaşarsam fatih ürek e benziyeyim:))
yurdagülcüm özledim ya görüşemiyozz alın artık şu arabayı da gelin bizim geleceğimiz yok bu gidişlekıyamam idilim diş sıkıntısı çekiyo demek. geçicek canım dün 2 yaşında kızı olan bir arkadaşa gittik. bugüne kadar hep şikayet ederdi bizim gibi uykusuzluktan yorgunluktan. dün bi baktım rahatlamış artık keyfi yerinde. kızı laftan anlıyo kendi kendine oyalanıyo. sanırım kuzular 2 yaşa gelince biz de bayağı bir rahatlarız tatlım:)
tatlımmm hayırlı olsun incileriniz ya şöyle dişlerinin göründüğü bir resim çeksenizde biz de görsek şu incileri:)
çok geçmiş olsun canımmm ben bu konuda deneyimsizim. hafif bir nezleyi ıhlamur-kuşburnu ile atlattık biz çok şükür darısı başınıza canım
canım benim oğlumun oturmaya gönlü yok oturtunca durmak istemiyo ya sevmiyo oturmayı ya da hazır değil daha. demekki senin kızında oturmayı sevmiş:) ana aramızda birkaç arkadaşın bebeği oturuyo.hatta emekleyenler bile var:)) yani bebekten bebeğe değişiyo canım.
en iyisi işin bitince beraber çıkın canım ben bile uzun süre kucağımda taşıyamıyorum oğlumuofffff kızlar ben bu kaynanayla napacam şimdi de tutturdu hava çok güzel kucağıma alıp kaanı şöyle bir dışarı çıkarayım hava alsın diyor. içime sinmiyor. götürme desem sen bana güvenmiyon mu dicek. evet güvenmiyom. ama nasıl sölicem. 5 dakika kucağında gezdirse beli ağrıyo dışarda nereye bırakacak çocuğu beli ağrıyınca. offffffff offfffff.
tamam ben mesaili çalışınca o bakacak kaana ama belki dışarı da çıkaracak ama kaan çok hareketli kucakta da durmuyo, kusuyo off işte içime sinmiyo. ben bazen kucağıma alıp markete eczaneye götürüyom şimdi ona olmaz desem bozulacak. demesem içime sinmicek imdaatttttt...
hayriyecim başkasının derdini çekmek zor tatlım Allah kolaylık versincanım hoşgeldin..benim oğlum destekli oturuyo ama çok uzun süre oturtmuyorum..daha var çünkü diye biliorum..ferro sanol un dişleri çürüttüğünü öğrendiğimden beri ferrum kullanıorum ben günde iki defa 7 damla şeklinde
ii sabretmişsin canım hoşgeldin nihayet..beklioruz fikir ve tecrübelerini:)
fundaa geçmiş olsun canım yaa nasıl üşütmüş öle yavrum okadarda sakınıon harbiden yaa..kendini suçlama hemen hasta olacak çocuk oluyo işte sen ne yaparsan yap..inşallah çabuk atlatırsınız canım benim..
tubacım ana oğul kısa hastalık atlatmışsınız aman çok şükür kısa olsun hastalık zor çekilmio.bende hasta olmayayım diorum yoksa oğluma yaklaşamamk onunla ilgilenenmek ağrıma gider valla zaten günde 1-2 saat zor görüom
herkeze günaydın ii haftalar..geçmişe bakamadım son bikaç sayfa anca.canım sıkkın iş yerinde canımı sıktılar sabah sabah..oysaki ne güzel bi pazar geçirmiştim oğlumla kocişimle..
meltem çok sağol canımhayrısım ne olduda canını sıktılar bosver uzulme
jalecım 2 kez yazdım ama sorun oldu ıncınız hayırlı olsun
arabanız hayırlı olsun bitanemm gezin bol bolslm kızlar nasılsınız bugün benim için çok yoğun bir gün oldu misafirlerim vardı az önce gittiler 10 kişiye yakın gizemle o arada çok ilgilenemdim bugün en güzel olay ise sonunda arabamıza kavuşmamız oldu eşim gece nöbetine gitti arabamıza bile inip 5 dakika bakamadım balkondan baktım :)gğzeldi şükürler olsun ayy zindan gibiydi arabasız çok sıkılmıştım ehh yarın artık gezmeye gideriz eşim nöbetten dönünce kendimede şöyle bayramlık bişeyler bakacağım artık bayram geliyo biz kızımla bu gece yanlızız evde çok zormuş yaaa eşim 1 aydır senelik izinini kullanıyodu ne güzel evde sobamı yakıyodu sabah kalkınca şimdi mumla arayacağım ama olsun sonuçta 2 günde bir nöbeti geliyo oda güzel bugün gelen misafirlerimin arasında bizim ev alacağımız mütehatin eşide vardı kesin sözünü aldık evin rabbim izin verirse yaza başlanacakmış yapılmaya bir 2-3 sene bulur tam teşekküllü yapılması artık biraz kendimizi sıkacağız birazda fındık dükkan kirası falan bende gizem 1 yaşını geçince çalışacağım eve en azından bir katkısı olur aslında ev var bizim ama küçük ve kayınvalidemlerin önceki evi orayı kiraya veriyoruz inşallah hayırlısıyla bir evim olsun başka bişey istemiyorum kızımın rızkına ona bişeyler bırakmak adına inşallah zaman çabuk gçerde evimize taşınırız içime çok siniyo yapılacağı yerde çünkü tam denize karşı yine ben denizsiz görmeden yaşayamam sanırım yaa
maşallah utku ya canım nice aylara yıllara inşallahhbu arada bugün tam 7 aylık oldu canım oğlum.. sağlıkla büyü annemm :)
ay hayırlı olsun arabanız
ınsallah saglıkla gecersınız evınıze
saglıklı gunler utku nıceyıllar guzel gunler göresın ınsallahhhh
evet bennu sadece 6 dan berı yarım saatten fazla ayagımda sallayarak uyudu ve enson 7 ye gelırken bı basladıysa bagırmaya 20 07 yı gösterıyodu saat
nını meme kucak hersey hak getıre baydı bugun benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?