sibelciğim canım kuzuma geçmiş olsun bu arada yazmayı unutmuşum canım ıhlamur iyi gelir canım kahvaltılarında içir bi çay bardağı kadar[/QUOTE
]sağol canım
ıhlamur ve elma kabugunu sürekli içiriyom
sibelcm burnunda daha dğrusu göğsüne hırıltısı varsa bekletme.bizim ğlan perşembe burun akıntısı ve öksürükle başladı.dr kendiliğinden geçsin bekle dedi.c.tesi çcuğumun göğsü öyle hırıltılıydıki aynen köpek hırıltısı gibi 13.30 da başladı 4 ü geçerken dr daydık bronşiolit dediler.Allahım korusun meleklerimizi.....
canım şimdilik burnunda tıkalı sürekli açıp temizliyoz inşallah aşağıya indirmeden atlatırız.sürekli dinliyom gögsünü
Dr aradık 2-3günü geçmezse gel dedi
selam millet
cok bosladim buralari ne olmus ne bitmis dedikodulardan bi haber kaldim faceye girip cikiyorum orayi takip etmesi kolay cok birikmiyor ama insan burdan bi kopunca donemiyor ya( su siralar bide bilgisayar yuzu gordugum yok hastayim 1 haftadir regl olcam agrilari basladi lanet kistlerim yine cildirdi hayati zindan ediyorlar bana seytan diyor aldir gotsin toptan rahim yumurtalik ne varsa temizlet gitsin bebisimde var artik ihtiyacim yok onlara acidan baska bisey vermediler bana ergenligimden beri 15 yasimdan beri ben bu cileyi cekiyorum nerdeyse 15 sene olacak cilem dolmamais doldurmaya devam ediyorum hamileyken ve sonrasindaki 5 ay rahattim taaaa ki regl olana kadar off ulen off bunalimdayim.... neyse insallah yarina bi girip bakayim buralara yeniden boslamayim artik:))
bu arada esim bi si teklifi aldi acayip mutluyuz daha dogrusu teklif degil henuz gorusmeye cagiriyorlar buraya 8 saatlik bi mesafede bir universiteden haftaya gidicek ben yalniz kalcam 1 gun simdiden stres oldum aman neyse olsun da isimiz bakarim artik tek basima 1 guncegizde nolcek eger anlasirlarsa esimi o universite isvicreye yollayacak calismasi icin hani su tv de biara cok mesur olmustu bi deney varya buyuk patlama deneyi iste orda calsicak yani yeni yildan sonra isvicreye tasiniyoruz kismetse sizlere cenevreden seslenecegim 3-4 ay sonra heheheh:)) yuppiiii...
neyse bukadar yeter yarinda yazarim insallah beni gaza getirin kizlar ya unuttum kk yi((
Filizcim hadi hayırlı olsun şimdiden
selam millet
cok bosladim buralari ne olmus ne bitmis dedikodulardan bi haber kaldim faceye girip cikiyorum orayi takip etmesi kolay cok birikmiyor ama insan burdan bi kopunca donemiyor ya( su siralar bide bilgisayar yuzu gordugum yok hastayim 1 haftadir regl olcam agrilari basladi lanet kistlerim yine cildirdi hayati zindan ediyorlar bana seytan diyor aldir gotsin toptan rahim yumurtalik ne varsa temizlet gitsin bebisimde var artik ihtiyacim yok onlara acidan baska bisey vermediler bana ergenligimden beri 15 yasimdan beri ben bu cileyi cekiyorum nerdeyse 15 sene olacak cilem dolmamais doldurmaya devam ediyorum hamileyken ve sonrasindaki 5 ay rahattim taaaa ki regl olana kadar off ulen off bunalimdayim.... neyse insallah yarina bi girip bakayim buralara yeniden boslamayim artik:))
bu arada esim bi si teklifi aldi acayip mutluyuz daha dogrusu teklif degil henuz gorusmeye cagiriyorlar buraya 8 saatlik bi mesafede bir universiteden haftaya gidicek ben yalniz kalcam 1 gun simdiden stres oldum aman neyse olsun da isimiz bakarim artik tek basima 1 guncegizde nolcek eger anlasirlarsa esimi o universite isvicreye yollayacak calismasi icin hani su tv de biara cok mesur olmustu bi deney varya buyuk patlama deneyi iste orda calsicak yani yeni yildan sonra isvicreye tasiniyoruz kismetse sizlere cenevreden seslenecegim 3-4 ay sonra heheheh:)) yuppiiii...
neyse bukadar yeter yarinda yazarim insallah beni gaza getirin kizlar ya unuttum kk yi((
slm kızlar nasılsınız bugün benim için çok yoğun bir gün oldu misafirlerim vardı az önce gittiler 10 kişiye yakın gizemle o arada çok ilgilenemdim bugün en güzel olay ise sonunda arabamıza kavuşmamız oldu eşim gece nöbetine gitti arabamıza bile inip 5 dakika bakamadım balkondan baktım :)gğzeldi şükürler olsun ayy zindan gibiydi arabasız çok sıkılmıştım ehh yarın artık gezmeye gideriz eşim nöbetten dönünce kendimede şöyle bayramlık bişeyler bakacağım artık bayram geliyo biz kızımla bu gece yanlızız evde çok zormuş yaaa eşim 1 aydır senelik izinini kullanıyodu ne güzel evde sobamı yakıyodu sabah kalkınca şimdi mumla arayacağım ama olsun sonuçta 2 günde bir nöbeti geliyo oda güzel bugün gelen misafirlerimin arasında bizim ev alacağımız mütehatin eşide vardı kesin sözünü aldık evin rabbim izin verirse yaza başlanacakmış yapılmaya bir 2-3 sene bulur tam teşekküllü yapılması artık biraz kendimizi sıkacağız birazda fındık dükkan kirası falan bende gizem 1 yaşını geçince çalışacağım eve en azından bir katkısı olur aslında ev var bizim ama küçük ve kayınvalidemlerin önceki evi orayı kiraya veriyoruz inşallah hayırlısıyla bir evim olsun başka bişey istemiyorum kızımın rızkına ona bişeyler bırakmak adına inşallah zaman çabuk gçerde evimize taşınırız içime çok siniyo yapılacağı yerde çünkü tam denize karşı yine ben denizsiz görmeden yaşayamam sanırım yaa
hayrişim süpermiş yaa bende elimden geldiğince ingilizce şarkı masal falan okuyorum birde resim albümmüzü ezberledi gizoş bizi resmen resimlerde görünce heyecanlanıyo dur bende deneyeyim bir müsait zamnımda bende geçen aylarda şu balon çıkaran suluklardan almıştım onlara bayılıyo yaptıkca bizim bir hocamız demişti çocukların eğitiminde bu tür oyunların zihinlerini geliştirdiğini senin yazdıklarında süper
amın zeynepcıgım nasıp olur ınsallah bızede sızde kazasız belasız kullanın ınsallah
bennu yıne sabaha kadar bagırdı emmıyor o tarafa bu tarafa cevırıyorum pişpişlıyorum uyuyor
aksam dısıne jel surdum agrı kesıcı surup verdım anca uyudu atesı yok ısalı yok dısıde yok 1 hafta kaldı 7 aylık olmamıza
yıne kalktı babasını ugurladı mıctı etttı emmmedı bende mama yaptım uyuyunca tıktım ve yarım saat önce uyandı kalktık yanı attım yer oynuyo
saat daha 7 bılem olmamış ve ben 04 20 den berım uyanıkım
ve bu arada gunaydın kızlar sankı öglen oldu
Slm kızlar...
Kuzey bugun 7 aylık oldu...
Ve biizm hala incimiz yok...
Ve bugun buluşacaktık kara bahtım kem talihim malesef olmadı....
şansımızada hava dehset guzel mübarek...
Ve ben evdeyim....
Ve ben bu muhittden cevreden nefret edyrm bi allahın kulu yok...
Canım çok sıkılıyor birsuru işim var kuzıyı uyutdum ama yapmak istmrm yapıyorum yapıyorum ama gözükmüyor ev işi çok nankör....
Bu arada ben hala regl olmadım kafayı yemek üzyrm yarın bir test alıp yapcam yeter ikinciye aya girdim....
günaydınlar....
birkaç gecedr ğlum sabah 5 gibi uyanıy emiyo azcık snra daha uyumuy ya yanıma yatırıppışpışlıyrum yada kucakta malum ev sbalı lduğu için yatktanda pek çıkarmak istemiyrum dün gece 1 saat uyanık kaldı bende face kk derken gece 2 de yattım.ancak gece bakabiliyrum gündüz maalesef bakamırum hallımın üstünü kapattm alerjini neden kaynaklandığını bilmiyruz daha....taçtan battaniye almıştım kalın acaba onuda kaldırsam mı diye düşünüyrum unuttum antibakteriyel miydi acaba battaniyesi bugün 5 te kntrlü var alerji testi ne zaman yapılabilr diye srcam eğer tza karşı çıkarsa sba yakıyruz kömürü poşetliyruz ama dun talaş kavbuk tzu var....kış ortasıda taşınmak güç olur......
hayriyeciğim bizde park yatak kullanıyruz tatlım ben yaz rtasında geçirdm aşağıya 10 kildan snra geçirin yazıdu ben 9 kg yu geçerken geçirdm bel ve sırt ağrın oluyo canım ama ben yatağının üzerine ince bi yrgan daha attım biraz daha yükselttim istersen sende öyle yap tatlım şimdi biraz daha iyi...
filizcm sakın öyle dedlilik yapma derinime bi kardeş dğur yanlız kalmasn yavrum.sakın gideym aldırayım falan deme çaresi ykmu bu durumun ya bayada çekiymuşsun.....eşinin işide inşallah hayırlı lur canım sizin için ne iyiyse o olsun tatlım.....
yurdagülcm inşallah gönlünüze göre bi araba bulursunuz tatlım biz aldık baya da sıkıntısı oluy arabanın ama kimseye yalvarmıyrum en azından beni dr a götür diye.........
özge hade patlat bi bmba kuziye kardeş geliyo diye:))
meltemcm baştada yazdm benim sıpada öyle sanırım diş başka ne lacakki uykuya dalamıy benimki bakınıyo 1 saat ama baya mızmız oluy tabi......
kızlar araba kltuğu aldınızmı bebişlerinize biz bu ay alacağız hangi markalar iyi ve daha uzun süre kullanışlı tabi fiyatıda uygun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?