2010 Nisan Anneleri

iyi akşamlar kızlarr
bugün nasıl geçti anlamadım sabah kahvaltıya gittik arkadaşlarla sonrasında bebeğim arabasında uyuyunca babası işyerine götürdü bende çarşı işlerimi hallettim. eve gelmem 2 yi buldu. sonrasında hadi dip köşe temizlik yapayım dedim daha pazar yapmıştım ama hava güzel olunca dayanamadım koltuklarımı da yıkadım çamaşır as yemek yap bebekle ilgilen derken anca oturuyorum
sizler nasılsınız? keyifler yerindedir inşallahh
ay bu arada kilo vermeye başladım kızlarya keyfim yerine geldi ama bunda yaptığım diyetin ve sporunda etkisi var hergün sabahları evde 3 mil yürüyorum stepper da çalışıyorum falan kıyafetlerden de farketti topu topu 5 kilo ama bunada şükür demi:) yavaş yavaş diğerleride gidecek inşallahh

sibelciğim ,meltemciği,dünürcüğüm,jaleciğim hepinize teşekkürler güzel dilekleiniz için rabbim daha iylerini size nasip etsin inşallah
canım benimm çok sağoll
filizzz bi geliyorsun ceee yapıp gidiyorsun kuzum olmaz ki böyle
inşallah şu ağrılarında geçer bir an önce canımya ama öyle deli deli düşünme mavi ye kardeş lazım
iş içinde inşallah hayırlısıyla olur tatlımm bide cenevre gör dimii:)
Ah canımya bizde aynıyız 2. diş çıktı üst damağıda kabardı yavrumun inşallah onlarıda bir an önce çıkarırda geçer ağrısı
geçenlerde montessori den bahsetmişsinya canım inceledim başlamak lazım
bende oğluma bi tane minder yaptım resmini çekerim bir ara rakamlar falan var elimde diktim mindere de cırt cırtla ekledim küçük kas gelişimi için kendi kendine çıkarıp monte etsin diye
maşallah kuzeye canım elbet çıkar dişleride
cidden kızların da dediği gibi merak etmiyormusun canımya ben bir gün geçse hemen yapmak istiyorumda eşim engel oluyor:)
canımya inşallah daha iyidir göktuğum ve alerjide yoktur

bizimki park yatak değil ama çok derin bende alta yün döşek koydum ikiye katlayıp onun üzerinde de mekan yatağı var öylelikle alıyorum rahatlıkla

iyi akşamlar kızlarr.. bütün gün nasıl geçiyor anlamıyorum.. utkuyla ilgilen.. doyur uyut emzir. çornasını ayarla yoğurdu derken eda nın okula gidip öğlen yemeğine gelip tekrar gidişi.. bi de bugün pazara da çıktık.. salı malum :) utkuyu da götürdümhava çok güzel diye.. ama çok kalabalıktı yaa.. bide şu annesi sebze seçerken kaçırılan çocuktan sonra aklım gider oldu.. tabiki eltimle çıktık.. birimiz seçti diğerimiz uktuya baktı sonra öbürümüz seçti :)) Allah korusun yaa neler görüyoruz tv de..

nete zaten gıcık olmaya başladım.. dün kopuk durdu.. bende bu sabah teknik servisini aradım .. daha telefondayken düzeldi.. sonra dediler teknilk servis sizi arıcak gelmeden önce.. tamam dedik ama öğlene kadar hiç gitmedi net.. aradılar bende dedim şu ana kadar sorun yok sabahtan beri.. gelmenize gerek yok.. hay dilimi :)) onlar telefonu kapattı yine gidip gelmeye başladı.. acaba diyorum adam bana gelmeyin dedim diye kızıp hattı kesmiş olmasın :))) hehehe.. neyse şimdilik varken yazayım dedim.. bi kere geçmişş kaçırdımı gidiyo valla :)

çok saol canım... allah allah bennu kesn diş çıkarıcak bence yaa. bu huysuzluk utkunun diş patlatana kadarki dönemine benziyo çünkü.. gerçi daha tam atlatamadık ama buna da şükür..
maşallah utku ya canım nice aylara yıllara inşallahh
inşallah canım.. çok saol..
refiye ne güzel bi tesadüf lmuş filizciğimle görüşmek baya iyi, lmuştur ya ne güzel....
.
evet canım yaa.. çok hoş oldu.. inşallah devamı da gelirse daha güzel olucak. bu arada burdan yazdımmı bilmiyorum.. face e yazdım ama.. çok geçmiş olsun göktuğa ve maşallah aynı zamanda.. gelişimi gayet iyi ilerden gidiyo...
ohhoooo.. ben de sadece ben boşladım sanıyodum ama bakıyorum da çook varmış benim gibi.. :))) ağrın sızın için çok geçmiş olsun diyorum.. utku durmuyooo kucağıma geldi çok yazamıycam bu konuda pek bilgim de yok açıkçası.. ama inş. geçer ağrıların cnımm.. iş için de hayırlı olsun.. eşin ve sizin için ne hayırlı olucaksa öyle olur inşallah...
iş bitmiyooo.. ben bunu anladım.. yapmasan biticek de bi başladımı onu yap bunu yıka topla süpür akşam oluyo hala ev aynı... bide çocuklarr .. amannn yandannn :)))
kilo konusunda süper gidiyosun valla canım yaa.. 29 ekim itibariyle bende başladım bişiylere ciddi olarak.. 1 yıl içindevermek hedefim.. neden 1 yıl.. çnkü çoook var vermem gereken.. ama vericemm.. ayrıntıya girip de nedenlerini yazsam sayfalar yetmez.. çok kırıldım şu son 10 gündür fln herkese.. sanki milletin tek derdi olmuşum.. sanki ben çok memunum.. neyse uzatmıyım.. ama görücek herkess.. vericeeeemmm :)))) hıı şimdilik giden sadece 1 kilo.. o da vücuttaki su mudur bilemem ama bi şekilde gidicek bu kilolarr... yeter yaa.. 2 haneli sayıların sonlarında değil ortalarında bi kiloya sahip olmak istiyorum bende artık :))) kilomu tahmin etmek zor olmıcaktır bak ipucu da veriyorum :))) hehe.. inşallah sende istediğin kiloya inersin canım..

herkese iyi akşamlar.. utku azıttı yine.. klavyeye saldırıyo.. durmuyo zapdedemiyuorumm..

valla ben bi çocukla başedemiyorum Allah kolaylık versin sana canım
ev işini sorma canım inan gün nasıl bitiyor anlamıyorum zaten gündüzlerde pek kısaldı
kilo konusunda başka şansım yok zaten kendime yakıştıramıyorum bu halleri canımya gardrob kıyafet dolu ama ben hiçbirine giremiyorum birde her önüne gelen laf söylüyor
bende kendi kendime kızıyorum doğum yapalı 8 ay oldu hala veremedin diye.
o milletin derdine de hiç sorma hatır bile sormadan kendi hallerine bakmadan bide bize laf söylüyorlar
sende verirsin tabiki canım bak başlamışsın da bende şubat ortasına kadar vakit verdim kendime yavaş yavaş vereceğim inşallahh

ayy jalem ya kusura bakma ne olur sımdı farkettım canım mesajına begenmedı ısaretlemısım ben telefondan gırıyorum nete begendımı ısaretlıycektım begenmedımı ısaretlemıs salak telefon ayy valla ne uzuldum dıyorum kız verdıgım kılolarımı begenmedımı acaba dıycek saka bır yana yenı arkettım ve hemencık duzelttım caım cok ozur

yurdagülcüğüm canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için hemşom benim

jaleciğim maşallah o zamn tam gaz ileri gitsin kilocuklar ben kaç oldum ilemiyorum ama eski pantalonlarım artık oluyo bikaçı hariç canım bende hedef olarak onları aldım:))

slm kimsesiz topiğim sanırım herkes facede buralar pek bir ıssız (bizde bu akşam ne zamndır dışarı çıkamadık sonunda çıktık ailecek yemeğe gittik güzel geçti akşamımız fundayıda çağırdım ama onlar göktuğumu doktora götüreceklerdi gelemediler başka bir gün gideriz inşallah dünürümle

selam millet

iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum hepinize geldim anacim burdayim gayri ama iste dedigim gibi son gunlerde hic iyi deglilim resmen bunalimdayim depresyon belirtileri gosteriyorum hani derler yaherseyin basi saglik iste o lafa cok inaniyorum ben agri sizi beni bitirdi gece yarilarikalkip duz duvarlara tirmaniyorum resmen ve o acinin icinde biri gelip dese ki filiz buyuk ikarmiye sana cikmis bi git defaol basimdan derim para pul araba ev dunya mali birsey yok gozumde tek iyi olayim ama neyse moralim yerine geldi cunku az once nette arastirdim dogum kontrol ilaci buldum bitane sute etki etmeyen zaten benim doktorum zamaninda onermisti bana spinal mi dir nedir ondan takma fikri vardi bizde ama dr istemedi senin bu kistlerinin gecmesi icin arka arkaya yap kurtul filan diyerek kadin bizi postalamisti ah essek kafam zaten normal dogum sirasinda takilabiliyomus plesenta cikar cikmaz ahh esek filiz ah taktiraydinya o neyse .. kizlar benm sorunum yumurtlamayla ilgili yani yumurtladigim surece agrilarim oluyor hamile kaldigim an bick gibi kesildi ve sonrasinda da adet lana kadar iyiydim yani dogumdan sonraki 5 ay .. neyse cok anlattim kafa sisirdim kusura bakmayin ozetle buldum careyi yarin sabah gozumu acar acmaz dr arayacagim okeyi aldigim anda eczaneye kosup alcam ilaci..

bugunluk haberler boyle alinti yapamadim ama yarin herkese yetisiciiim insallah ama butun ayzilari okudum tektek kacak bir anda yaziyorum kiz heran uyanabilir ohoo daha cok sey var anlatacak neyse
bos vakitte yazarim

bu arada HAYRIYE cim tesekkur ederim mesajin icin bende arastiriyorum simdi guzel bisyeler bulursam hem burada hem facedeki grupta paylasacagim ( ay adini unuttum kiz neydi mossotorjimiyidi neydi o :)))

ayy kopamadim Allahim ya :)) bu arada son bisey 61 kiloyum dogum oncesi kiloma 3 kg kaldi 4 versem 57 iyidir yuppi :)) 1 haftadir spora gidemememe ragemn ve diyeti zaten boslayali cok oldu. sanirim uzuntu ve sters ve agrilardan boyle oldu ama olumsuz gelismelerde var sutum de azldi sinirlerim cok yiprandi cokkk bakalim iyi haberlerle donmek sitiyorum artik opulduzun hepiniz muckss bebelere iyi bakin

kızlar gunaydın jale ve refıye sızı tebrık edıyorum ve sıddetle tavsıye edıyorum sız zayıflayın ben arkanızdan gelecem yook yok
yoksa ben sız den önce zayıflarımmı demem gerekıyodu nerde bende bu bogaz varken ımkansız neyse deneyecem genede
ugrasacam ne kadar canım aksama kadar tatlı cekmıs olsada
insallah bıran önce zayıflarızzzzzzzzzzzzz

ayy filizcim seni o kadar ıyı anlıyorumki senle aynı durumdayım bir endometriyozisli olaraktan canım doğur geçermiş koca bir yalan felaket bir kanama ağrı sancı cabası ama bende birşey duydum ilaçlı bir spiral varmıs arkadasıma dru tavsiye etmiş hem kanamayı azaltıyor hem agrıyı geçiriyormus ben aylık iğne vurulmayı düşünüyordum korunma yönetmi olarak arkadasın dru migrenli olanlar kesinlikle yaptırmasına agrıyı tetikliyor demiş bende çok fazla korkmama ragmen bu spirali düşünmeye başladım biraz pahalı bişeymiş ama ssk bir kısmını karşılıyormuş bakalım bende bu ara druma gidip danısıcam ve taktırmayı düşünüyorum çok korkuyorum o ayrı ama ağrılar dayanılmaz oluyor geçekten her ay o agrılara katlanmaktansa en azından bir kere canım yanar ve inş. işe yarar diye düşünüyorum.
bu arada fıstık gibi olmussun valla süper zayıflıyorsun onceden ilk derin mavı dükkat çekiyordu resimlerde şimdi anası daha dikkat cekici maaşallah çok güzelsin canım benim

bu arada herkese günaydınlar hanımlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

biz sabahın 6 sında uyanıyoruz tabi uyumak denirse gece saat bası ağlaya ağlaya uyanan bir idil ve artık uykusuzluktan yorgunluktan gözünü açamayan ben off off artık dişmidir nedir bi çıksa da azıcık uyusak bari depresyonu hiç heaba katmıyorum bile :)

al bızdende o kadar bennu uyanmıs 6 30 da sacımı cektı ben uyandım

filizcim benimde her sağlığım bozulduğumda aklıma gelen şey herşeyden önemli sağlık olduğu..valla kıymet bilmioruz..inşallah bian önce geçer ağrıların canım..eğer çözüm spiral yada bi hapsa hemen başla psikolojini bozacak kadar ağrıların varsa çekilecek gibi değildir yani..montessori ismi canım :)))rica ederim ne demek..aklıma yatan herşeyi paylaşıorum sizinle..yeterki bi faydam dokunsun..maşallah kilolarda gitmiş..resimlerden belli çok hoş görünüosun canım

canım neler yapmışısn öle maşallah..işi gücü btircem die kendine eziyet etme zaten bebekle yeterince yoruluyosun..hiçbişe kendi sağlığından ve bebeğinden önemli deil..5 kg az mı jalecim yaa maşallah.sporun gözünü seveyim valla yaa..her derde derman :)))bende bırakmadım hala devam ediorum.

ohh ne güzel sefanız olsun yeni cicinizle attalara gittiniz demek..allah bozmasın canım hzuurla sağlıkla mutlulukla tekrar tekrar nasip etsin..

günaydın herkeze...poyrazın huysuzluğunun nedeni tekrardan çıkıverdi ..evetttttttt 2.dişimizde patladı nihayet yan yana ikiside.amanın bi yakıştıki sormayın..ne çabuk büyüdüler yaa ..bide sabah gözünü açar açmaz çığlıklar eşliğinde gagaaaa babaaa deyip duruyor eşime diorum babadan kahvaltı istio hadi kalk hazırla die:)))) işine gelio diyor oda..:))neyseki çok şükür 2.dişimizde atlattık.bakalım bundan sonrakileri beklioz..

fundacım dün akşam aradaığın için çok tşk ederim sesini duymak ve muhabbet harikaydı..çok öpüorum canım..

filizciğim inşallah ağrıların bir an önce geçer tatlım yaa benimde 7 aydır ağrımıyodu bu ayki adetimde 2 tane minoset içtimde öyle kendime geldim yaa amann nedir bu kadınların çektiği adamlar ne rahat valla ama sakın aldırma falan yokkk yaa derin maviye ilk önce bir kardeş sonra ne yaparsan yap yani öyle yok kızımı kardeşsiz bırakmak:))

hayriyeciğim çok saolasın canım valla iyi geldi bana dışarı çıkmak uzun zamndır çıkmamıştık bu arada poyrazımın 2. inciside hayırlı olsun canım bizim kızda babababa dedeee nenenene bişeyler diyo kalkar kalkmaz birde ağzını bişeyler der gibi oynatıyo bayılıyorum yumuruyorum rersmen ağzını canıma sokasım geliyo çok tatlılar çokkk çok büyük bir sevgiymiş bu evlat sevgisi yaa hiç bir sevgiye benzemiyo ona bakarak uyumayı küçücük ellerini tutarak konuşmayı o kadar çok seviyorumki canımız onlar canparelerimiz bizim

ne demek canım arkadaşım daha çk arayacağm seni paylaşılacak çkn şey var tatlım

selamın helllo millet.....
bana meraksız diyenler olmuş kızlar ya meraktayım elbet ama korkuyrum ben yanılmak istrm hani stres fala geciktım demek istrym kendime hamileliği konduramyrm....
yok yok almıycam test karnım şişer anlarım zaten:))))
bu arada dun gece saat 3,5 uyandım kuru ve pilav yedim bir bardakta kola içıtım yattım...acayıpp acıktım...yaaaaa bomba falan ptlakmak istrm ben yaaa hazır değilim kaldırmam vala bi ikinciyiiii allah bana acısın olmayanlara versin.....kuzi cok zor bi bebek ve daha cok minnak ve benim gebelik cor zorlayıcı ve riskli gectı yapamam valla

össssgeeeeeeeee
her hamılelık aynı olmaz
ben dıger 2 sınde hıc cekmedıgımı cektım bennudan dogum öncesı ve sonrası
yanı ılk hamılelıgım olsaydı bıda asla dogurmazdım

hayırlıysa berı gelsın hayırsızsa gerı gıtsın
bu arada hayrıs ve funda muhabbetnızı kıskanıyom valla allah bozmasın

bızde annanemızle gezdık kızımı mama sandalyesıne oturttum sıkıldı
annanemız yemek ısmarladı bıze
benusada yedırdım kunefe ve ıskenderın salcalı yogurtlu pidesını manyak kızım bıberondakı mamanın yuzune bıle bakmadı

ay özgecim bnmde midemde bulantı var son zamanlarda stres ve uykusuzluga baglıyorum ama ınsallah oyleır kac defadır eczanenın onunden gectım ama senın gıbı cesaret edemıyorum korkudan allahım ınsallah bısey yoktur bende sıyırırım heralde. hamılelıgımı hatırlamak bıle ıstemıyorum gercı o kadar bekledık ugrastık olmadı tüple oldu sımdı kendılıgınden mı olcak.dedıgın gıbı allahım olmayanlara versın

Yurdagulcum katiliyorum sana her ay her ay cekilecek dert degil ama benim agrilar adet doneminde olmuyor oncesinde oluyor yumurtlama doneminde eskiden 30 gunun 20si agrirdi abartiydi yani simdi 1 hafta filan once yavastan basliyor sonra bi tavan yapiyor geceli gunduzlu 2 saate bir geliyor yarim saat bacaklarimi hissetmiyorum mideme vuruyor kusma oluyor bazen ter basiyor sonra agri gidince kulce gibi devriliyosun soguk soguk terleme ya daha ne sayayim igrenc bisey iste ama dedigim dogum kontrol ilaci (mini pill) sute etki etmiyor ama kotu haber turkiyede satilmiyor( ise yararsa 4-5 kutu alirim sonrasi Allah kerim aylik igne bende olmustum zamaninda onunda faydasi oluyor dene tabiki ama once sute ne etkisi olacak onu bi sor mutlaka sanada gecmis olsun canimcim(

hayriyecim tesekkur ederim dedigim gibi su anda dusunme asamasindayim :)) uygulamaya gecmek icin bekliyorum :)) aklima gelen ve yaptigim seyleri paylasirim resim bile cekerim istersen..

zeyno kuzum ben 2. bebeyi dusunmuyorum yivrim o yuzden toptan aldircam seyi :)) eheheh:)

abaooooooooooooooooo 2. bebekmi neoooyy ay bayiliciiimmm:)) yavrum tirsma bisey olmaz benim ilk adet 1 bucuk ay once olmustu ama ben neden gecikti diye endise etmiyorum cunku ilk zamanlar duzensizlik normal ayrica ben su anda belirtileri gosteriyorum yani haftaya kalmaz regl olurum buda ne demek nerden basksan 2ay sonra oldum demek ayda 1 bbekleme artik yani bi sure bisi olmaz rahat ol insallh..

ohh iskenderide yedi bennu helal olsun:)) sende yedin tabi meltem ohh goturrr bakalim nasil zayiflayacan bu yemeyle:)) bende diyeti biraktim valla ama hala tatli pasta ve cipsten koladan uzak duruyorum sporada gidemedim 1 hafta ama ona ragmen kilo kaybediyorum ansil oluyor anlamadim sanirim uzuntu ve stresten(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…