fundacım görüşemiyoz pek kızdınmı yoksa bana pek cevap yazamıyom herkese atladım mı seni yoksa? gez valla bize de gel ama:)yaza ehliyeti alınca birbirimize gidip gelmek daha klay olacak canım.bende gezmek istiyrum dışarısı güneşli ama biraz daha iyileşsn kuzucuğm
tatlım veririm ama rejim yaparsam oda hiç içimden gelmiyo. evin içinde insan sıkılıyo sürekli atıştırıyo bende hep ıvır zıvır şeyler yiyom. tiramisular içinde afiyet olsunnn:)tuğbiş emin ol verisin ben sanırım verdiklerimide geri alacam yaa kendimi ben yemeye verdim bu aralar canım çerez türü şeyleri çok çekiyo yemekten ziyade inşallah almam
ohh rahatladımm valla bi düşündüm senle ne zamandır yazışmadık gibi geldi aynı bende otur kalk çiz oku atlıyom birilerini hep alındın mı yoksa dedim.yk yavrum ya arada oturup kalkkıyom tatlm ne kızması aşkolsun inşallah tatlım sende gel buralara
sana alınırmıyım hiç canım benim ğlan kucağımda burnunu temizledm şimdi ben atladım sanırım msjnı canım ya kusura bakma.....
yok yok ne kusuru :) çizimler yoğun kaan yaramaz:) kaanla ilgileneyim desem çizimler aksıyo. çizimlere ağırlık versem kaan resmen tavır yapıyo. babaannesinden bana gelmiyo bir görsen bu sefer çok üzülüyom. süper babaanne aynı valla saçma sapan şeylerle uğraşıyo:))) ama kaan bayağı alıştı artık babaanneye içim azıcık rahat babaanne ona diil kaan babaanneye uyuyo:)))))çizimler nasıl gidiyo benim kaan oğlum nasıl?ya süper babanne o neler yapıyo?ben bi çrba kaynatayım oğlana gelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?