2010 Nisan Anneleri

canım tarhana yapacağım bebe ekmeği koyuyorum bir dilim içine birde ben kıymalı yayla çorbası yapacağım dünürcüğüm bu hafta pirinçli falan yoğurtlu inşallah sever canım

evdeysen hiç işin bitmiyo aslında gezeceksin valla ne dert ne gam ne temizlik düşünüyosun valla keşke dünürcüğüm ne olsa biliyomusun senle şöyle fatoş gibi altlı üstlü oturuverseydik ne has olurdu yaa

sim kızlar ....
öncelikle beklenen haberi vereyım hamile değilim çok sukur ne korktum ama...
şimdide esradayız oğlumla...
kuzi kaanın oyuncaklarıyla oynuyo
kaanda uyumaya calışıyo...
öpüldunuz...

ooo süper özge güzel vakit geçiriniz esraya slm kuzuları öpün bizim için hamiş değilmisin valla şimcik olmadı patlatıverseydin bir bomba yaa

offfffff hiçbişeye yetişemiyom. okuyom okuyom cevap yazamıyom, çizimleri bitiremiyom, kaanımla ilgilenemiyom, rahimeyle bile 2 çift laf edemedim

zeynocum, jalecim yaramaz misafir çocuklarından dertliymişsiniz. bende hep gittiğim yerde çocuk varsa fazladan koyarım kaanın yemeğini mamasını.
çocuklar birbirlerinden heveslenir yemek konusunda çünkü:) belki oda yemek ister diye:) kaan da bir keresinde 1.5 yaşında bir misafirin çocuuğunun yemediği muhallebisini hüpletmişti:)))) yeni yöntemim de açılmamış bir kaşık mamasını çantaya atıyom çıkıyom evden çok rahat oluyo:) önceden ölçüp ölçüp kaplara mamaları paylaştırır, sularını ayrı ayrı hazırlardım çantaya sığmazlardı. artık eve gidiyosam su bile almıyom gider gitmez rica ediyom azıcık su kaynatıp soğutuveriyom.

topikkkk hatunları 78 olmuşum verdiğim kiloların 3 kg geri aldım. beni de bir gaza getiriverin hayrına hiç rejim yapasım yok yaaaa

özge beeee boşuna heyecan yaptırdın bize. aşk olsun sen gez gez bize gelme. bana niye gelmiyon bacım yaaaa. esraya, kaana ve kuzeye sevgilerrrr iyi eğlenceler:)

yaza ehliyeti alınca birbirimize gidip gelmek daha klay olacak canım.bende gezmek istiyrum dışarısı güneşli ama biraz daha iyileşsn kuzucuğm

hayriyem naasılsın tatlım bizde trabzna gelip seninle gezmenin hayallerindeyz dünürle tatlım

özge gez bacm gez tpiktn biriyle buluşmk süprr luo esraya selam bebeleride öp bebn yerime

biri bana dur desin yaaa ben şu an fatoşun akşam getirdiği iki koca dilim tiramisuyi bitirdim yuhh bana artık yaaa gizemede şaştım kaldım 2 saattir uyuyo valla maşallahı var ama bu demek oluyoki akşama kadar uyku yok demek

tuğbiş emin ol verisin ben sanırım verdiklerimide geri alacam yaa kendimi ben yemeye verdim bu aralar canım çerez türü şeyleri çok çekiyo yemekten ziyade inşallah almam

bizde akşam çayın yanında bisküvi götürüyrz benim kilo vemem bunda durdu sanrm birde regliym karnın şiş ya ramazan davulu gibi

yaza ehliyeti alınca birbirimize gidip gelmek daha klay olacak canım.bende gezmek istiyrum dışarısı güneşli ama biraz daha iyileşsn kuzucuğm
fundacım görüşemiyoz pek kızdınmı yoksa bana pek cevap yazamıyom herkese atladım mı seni yoksa? gez valla bize de gel ama:)

tuğbiş emin ol verisin ben sanırım verdiklerimide geri alacam yaa kendimi ben yemeye verdim bu aralar canım çerez türü şeyleri çok çekiyo yemekten ziyade inşallah almam
tatlım veririm ama rejim yaparsam oda hiç içimden gelmiyo. evin içinde insan sıkılıyo sürekli atıştırıyo bende hep ıvır zıvır şeyler yiyom. tiramisular içinde afiyet olsunnn:)

yk yavrum ya arada oturup kalkkıyom tatlm ne kızması aşkolsun inşallah tatlım sende gel buralara

yk yavrum ya arada oturup kalkkıyom tatlm ne kızması aşkolsun inşallah tatlım sende gel buralara
ohh rahatladımm valla bi düşündüm senle ne zamandır yazışmadık gibi geldi aynı bende otur kalk çiz oku atlıyom birilerini hep alındın mı yoksa dedim.

sana alınırmıyım hiç canım benim ğlan kucağımda burnunu temizledm şimdi ben atladım sanırım msjnı canım ya kusura bakma.....

çizimler nasıl gidiyo benim kaan oğlum nasıl?ya süper babanne o neler yapıyo?ben bi çrba kaynatayım oğlana gelim

kızlar şehriya çrbasını yerler dimi hani biraz uzunya şehriye ezmeye gerek kalmaz dimi?

sana alınırmıyım hiç canım benim ğlan kucağımda burnunu temizledm şimdi ben atladım sanırım msjnı canım ya kusura bakma.....

çizimler nasıl gidiyo benim kaan oğlum nasıl?ya süper babanne o neler yapıyo?ben bi çrba kaynatayım oğlana gelim
yok yok ne kusuru :) çizimler yoğun kaan yaramaz:) kaanla ilgileneyim desem çizimler aksıyo. çizimlere ağırlık versem kaan resmen tavır yapıyo. babaannesinden bana gelmiyo bir görsen bu sefer çok üzülüyom. süper babaanne aynı valla saçma sapan şeylerle uğraşıyo:))) ama kaan bayağı alıştı artık babaanneye içim azıcık rahat babaanne ona diil kaan babaanneye uyuyo:)))))

göktuşuma afiyetler olsunnn miss gibi çorbasını içsin büyüsün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…