2010 Nisan Anneleri

fundacım kolay kolay pütürlü yemeyen kaan bile tel şehriyeyi çok rahat yiyor. kendi yediğimizden az daha çok haşlıyom tabi yumuşacık oluyo. sebzelerine bile katıyom ben doyurucu olsun diye kaan seviyo sanırım pirinçlilerden daha zevkle yiyo

ayy bu arada bugün kaanın sebzesini blendırdan geçirmedim çatalla ezdim yedi çok seivndim valla:)

selam nisan anneleri nasılsınız oo ben girmyeli neler olmuş yaa biraz göz attımmda geçmişe
filizcim geçmiş olsun canım
br haftadır rejime başaldım 1 kilo gitti sadece ama sütüm hemen azalıyor yaaa ne yapacam bilmiyorum yaa şu an hamile kaldığım kilomdayım ama ben zaten kiloluydum gazla biraz daha versem ne iyi olcak bakalım hayırlısı
oğlum hasta biraz nezle olmuş benden bulaşttı sanırım neyse şimdi biraz iyiceyiz

bizde akşam çayın yanında bisküvi götürüyrz benim kilo vemem bunda durdu sanrm birde regliym karnın şiş ya ramazan davulu gibi
sakın ındırme gel ramazanda burda calar para toplarsın
kızlar şehriya çrbasını yerler dimi hani biraz uzunya şehriye ezmeye gerek kalmaz dimi?
dene belkı yer ben tembellıgımden vermedım daha
1 kere verdım yemedı bıda ugrasmadım

gecmıs olsun suyu bol iç sut cogalıyo

5 45 te klakan kızım ılk kez 10 dakak önce uyuduuuuu

yemedi tuğba ağladı bana meme ver diye bende kıyamadım ağlatmaya meme verdm.az snra tekrar vereceğim tatlım.

inmesi lazım meltem çk çirkin geliy bana göbeğim ya sarkık geliy mekik çekmeye başlasam iyi lcak

göktuşum anne sütünün kıymetini bilen bebişlerden ama önce çorba sonra süt içseydi daha iyi olcaktı

hayriyem naasılsın tatlım bizde trabzna gelip seninle gezmenin hayallerindeyz dünürle tatlım

cnm ya şimdi gördüm msjını kusura bakma o ara bakıp dışarı çıktım.bende öle bi hevesliyimki sorma ..çabuk yaz gelsin kavuşayım kk dostlarıma yaaaa

slm kızlar..bugün özge ve kuzi bizdeydi...Kaanın huysuzluğu hat safhada olsada güzel vakit geçirdik:))))

bu çocuk neden böyle yapıyo anlamıyorum ne olur bana yardım edin kızlar yaaa(((,
eve bi yabancı gelince anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor tabiri caizse((uyumak istemiyor oynasın istiyor aklı içerdekilerde kalıyor sonrada huysuzlanıp duruyor ama ne huysuzluk((ne asabiyet((yalnız büyüor diyemi böyle bu çocuk yaa((bugün özgeler gitti sanki 5 dk önceki çocuk o değil mamasını yedi yattı yuvarlandı oynadı sonrada uyudu(((napıcam ben yaa(bizi kimse istemiycek(((

burada uyuyan kızımkapı caldı ve uyandı sımdı 19 45 te anca uyudu yanı 3 kez 10 dakıka uyudu ve 14 saate yakındır uykusuz ver emmek ıstıyosa emsın ben ılk oglumda 8 ay ek gıda veremedım
nıye sutum okadar çoktukıııı

evı kıskanıyodur belkı bılememkı

kızlar recıme gırdım sutlerım doldu nıye bılıyomusunuz
sabahtan berı dunyanın sıcaga yakın ılık suyunu içtım
ve sutler dolduuuuuu

SLM KIZLAR....
biz bugun çok gusel vakit gecirdik kuzumla....ama bugun sabahtan bır durgunluk vardı kuzide çözemedim gıttı sonrada tam aksine kaan saki bir dunya mesir macunu yemiş gibiydi amanınnn ben bilem şaştım kaldım hiç durmadı valla...
ama çok tatlıydı ikiside ve evde rahat oluyor ayrıca....
bizde yedikte yedik valla esrayla...hoş buz gibi cay kahve içmeye alıştımız için sorun olmadı
esra teyseee bize bol vitaminli sebze corbası yaptı ımmm harikayı tadı kuzi bir kase yedi valla....
tabi benim be ve karın ağrım artı sinezütum had safhadaydı bugun bende berbattım ....
burnumdan nefes alamıyrm yaa....
nese biz cok mutlu olduk ...
kuzimede çok i geliyor şimdiden arkadsı var ve bende öle...

yk hayriyeciğim ya ne kusuru aşklsun.bende yazı dört gözle bekliyrum

esracm bizim ğlanda bazen huysuzlanıy ama kalabalık misafr gelince ...misafir gidi bizim ğlan rahatlıyo kalabalık istemi benimki.....

özge geçmiş lsun tatlım güzel vakit geçirmenize sevndm çk güzel luy kk arkadaşlıkları biz dünürle çk çk iyiyiz fatşlada tanışıyrm facedeki grupta var yazın hayriyeyle tanışcaz inşallah.yurdagülcüğüm gelşrse buraya mutlaka tanışmak istiyrum inşallah vakti olur burda akrabaları baya var misafir etmek istiyrum başkada b,izim çevrede kimse yok....

verdm valla meltemcm memeyi durmuy anam benimki memede meme maşallah kuzuma ama çrbasını uyanduıktan snra yedrdm

özge cok ıyı olmus sana sıkıntıdan patlıyodun cok sevındım

afıyet olsun göktuga

sana katiliyorum hayriye oyle zayiflamakla olmuyor hala vucut deforme toplayamadi kendini ama gobek bolgesi en zor kaslanan yer yillarca calsimak lazim bende bu aralar biraktim ama cok hizli bir donus yapacagim insallh

zeynepcim inanirmisin en guzleini onlar yapiyor gazmsiz olcaksin hayatta bak benim ablamda boyle cocuklari saldim cayira mevlam kayira gezer tozar kendi biseyi dert stres etmez kendine ben onla sokaga cikmak istemiyorum hic aksama donunce stresten basim agriyor magazalara girer o oglanlari heryeri doker sacar aman elleme yapsinlar nolcak der hatun susunde pusunde gezmesinde hic dert etmiyr ben kafayi yiyorum baka simid gor demessin 35 yasinda tas gibi kadin akilli cunku :)))

34 bedende cok be funda gozumuz yok 38e raziyiz okadarini da ne yapayim kemik torbais oluruz anacim bozver sen 3 kilo daha versen guzel olur 57 iyidir :)

ahh keske bende olsam zeynep en cokta senin mamalardan otlanmak icin :)) ya ben ne corba ne yogurt ne yumurta hala meyve puresindeyim(

sim kızlar ....
öncelikle beklenen haberi vereyımile değilim çok sukur ne korktum ama...
şimdide esradayız oğlumla...
kuzi kaanın oyuncaklarıyla oynuyo
kaanda uyumaya calışıyo...
öpüldunuz...

ohhh teaannnriim sukurler olsun :))))

eferim sayin tarhan akilli kaidnsin vesselam bende bundan sonra fazla fazla mama gotureyim aklimda bulunsun ...

rejime gelince yivrim abur cuburu kestinmi kafadan 10 kilo goder diyete ne hacet:))

sagol hacercim snein oglanda iyilesmis hadi gozumuz aydin.. kiloloari ii veriyodun sen noldu yavv pasta boregi kes anacim kess gerisi gelir..

ohhh keyif siizn hatunlar ya ozendim simdi size , bizde gecenlerde bi partiye gittik cok kalabalikti uyku gozunden akiyor banamisin demedi ust kata ciktim emzirdim pispsiladim yok cocuk illa diyor beni asagiya indir bakicam saga sola uyumadi kerata yolda kucagimda sizdi 8 kiloyu tasidim :)))

herkeze günaydın hayırlı cumalar...bizde pek bi havadis yok.gecemiz bi uyanık bi uykuda geçti.dşler çiftlendi ama gene ağlayarak uyanıo poyraz.9 unda ki kontrolümüzü iple çekiorum.tlf la sorduğum yetmedi doktoru rehin alacam bu kez..:)))

özgişim tatlım iyiki geldiniz vallahi her nekadar sizi rahat ettirmek için pek bişey yapamasamda güzeldi...dün biraz netten araştırdım yabancılama dönemi deniyormuş buna..7. ayda bütün bebeklerde başlıyormuş ama yalnız büyüyenlerde daha belirgin oluyormuş...napiim artıkın...gerçi sana karşı pek yabancılamıyor paşam ama:)))

kızlar bir görücektiniz ösgeye hayran kaan:)))ilk gördü nasıl gülüyo nasıl utanıyo...bi bakıyo bi kaçıyo özgeden yapmadığı maymunluk kalmadı...onu bırakıp uyumadı bile...zaten ondan sonra uykusu başına vurdu kuduruğumun:)))

kuziminde tüm masumluğu üzerindeydi aşkımın:)))maşallah yavru kuşuma benim...

Kaanla süper anlaşıyorlar bir mendil çekişmeleri vardı görmeliydiniz..

oh allah muhabbetınızı artırsın ne guzel olmussssss

AHHH AHHHH bana da gelin kızlar yaaa ben de istiyommmm.
bizim kaan da birileri geldimi canavarlaşıyo canım önce yabancılıyo çoğunlukla uyutmak beslemek işkence oluyo normal sanırım. ya da bütün kaanlar böyle:)))

kızlar recıme gırdım sutlerım doldu nıye bılıyomusunuz
sabahtan berı dunyanın sıcaga yakın ılık suyunu içtım
ve sutler dolduuuuuu
ohh ohh maşallah yarasın bennuya gitsin kilolar:90:

özgeee heryere herkese gidiyon bi bana gelmiyon aşk olsun bacım yaaa. geçmiş olsun bu arada tatlım:)

herşeyin ortasını bulmak lazım yav taş gibiymiş ablan maşallah ama azıcıkın da gam tasa lazım insana:)
cicim akıllı hatunluktan diil şimdilerde diş yüzünden iştahı kaçtı kaanın ama tam bir oburikstir normalde. mazallah kaan aç kalırsa bizi yer valla mecbur tedbirli çıkıyom evden
kız abur cuburu kesmeyle 10 kilo gitcek olsa ne ala ama gitmez benimkiler illa 1000-1200 kalorilik diyet yapacam çok denedim daha önce başkası kurtarmıyo.
bide özeniyom size diyon ulen kaan kaan olalı bir parti göremedi kuzum

özgeye herkes hayran şekerim kaan da işini biliyomuş yavrum. ayyy o mendil çekişmeyi videoya falan alsaydınız canım yaa çok merak ettim.

esracığım özgeciğim maşallah size facedede çok tatlısınız çok güzel oluyo yakından muhabbet etmek dimi kaanla kuziyede bayıldım yaaa maşallah onlara

fifocuğum valla bazen bende diyorumki erken yaşlancam diyorum ben çok kafaya takarım aslında bazen ablan gibi olmakta lazım valla ben çıldırırım valla yapamam sanıırım canoo yaaa hee bu arada keşke yakında olsakta ben derin mavime neler yaprım keşkem canım siz gelin ben yapayım o zamn bu arada eşinin iş görüşmesi ne oldu hayırlısı olur canım inşallah sizin için

Günaydınlar......sabah 9 da kalktı bizim hrz annesi alışkındı halbuki daha uzun uyumasına ama neyse bende grip lcam sanırım ya uffffffffff göktuğa geçmese bari çcuğum yeni yeni atlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…