sakın ındırme gel ramazanda burda calar para toplarsınbizde akşam çayın yanında bisküvi götürüyrz benim kilo vemem bunda durdu sanrm birde regliym karnın şiş ya ramazan davulu gibi
dene belkı yer ben tembellıgımden vermedım dahakızlar şehriya çrbasını yerler dimi hani biraz uzunya şehriye ezmeye gerek kalmaz dimi?
selam nisan anneleri nasılsınız oo ben girmyeli neler olmuş yaa biraz göz attımmda geçmişe
filizcim geçmiş olsun canım
br haftadır rejime başaldım 1 kilo gitti sadece ama sütüm hemen azalıyor yaaa ne yapacam bilmiyorum yaa şu an hamile kaldığım kilomdayım ama ben zaten kiloluydum gazla biraz daha versem ne iyi olcak bakalım hayırlısı
oğlum hasta biraz nezle olmuş benden bulaşttı sanırım neyse şimdi biraz iyiceyiz
göktuşum anne sütünün kıymetini bilen bebişlerden ama önce çorba sonra süt içseydi daha iyi olcaktıyemedi tuğba ağladı bana meme ver diye bende kıyamadım ağlatmaya meme verdm.az snra tekrar vereceğim tatlım.
inmesi lazım meltem çk çirkin geliy bana göbeğim ya sarkık geliy mekik çekmeye başlasam iyi lcak
hayriyem naasılsın tatlım bizde trabzna gelip seninle gezmenin hayallerindeyz dünürle tatlım
burada uyuyan kızımkapı caldı ve uyandı sımdı 19 45 te anca uyudu yanı 3 kez 10 dakıka uyudu ve 14 saate yakındır uykusuzsakın ındırme gel ramazanda burda calar para toplarsın
dene belkı yer ben tembellıgımden vermedım daha
1 kere verdım yemedı bıda ugrasmadım
gecmıs olsun suyu bol iç sut cogalıyo
5 45 te klakan kızım ılk kez 10 dakak önce uyuduuuuu
ver emmek ıstıyosa emsın ben ılk oglumda 8 ay ek gıda veremedımyemedi tuğba ağladı bana meme ver diye bende kıyamadım ağlatmaya meme verdm.az snra tekrar vereceğim tatlım.
inmesi lazım meltem çk çirkin geliy bana göbeğim ya sarkık geliy mekik çekmeye başlasam iyi lcak
slm kızlar..bugün özge ve kuzi bizdeydi...Kaanın huysuzluğu hat safhada olsada güzel vakit geçirdik:))))
bu çocuk neden böyle yapıyo anlamıyorum ne olur bana yardım edin kızlar yaaa(((,
eve bi yabancı gelince anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor tabiri caizse((uyumak istemiyor oynasın istiyor aklı içerdekilerde kalıyor sonrada huysuzlanıp duruyor ama ne huysuzluk ((ne asabiyet ((yalnız büyüor diyemi böyle bu çocuk yaa ((bugün özgeler gitti sanki 5 dk önceki çocuk o değil mamasını yedi yattı yuvarlandı oynadı sonrada uyudu (((napıcam ben yaa (bizi kimse istemiycek (((
özge cok ıyı olmus sana sıkıntıdan patlıyodun cok sevındımSLM KIZLAR....
biz bugun çok gusel vakit gecirdik kuzumla....ama bugun sabahtan bır durgunluk vardı kuzide çözemedim gıttı sonrada tam aksine kaan saki bir dunya mesir macunu yemiş gibiydi amanınnn ben bilem şaştım kaldım hiç durmadı valla...
ama çok tatlıydı ikiside ve evde rahat oluyor ayrıca....
bizde yedikte yedik valla esrayla...hoş buz gibi cay kahve içmeye alıştımız için sorun olmadı
esra teyseee bize bol vitaminli sebze corbası yaptı ımmm harikayı tadı kuzi bir kase yedi valla....
tabi benim be ve karın ağrım artı sinezütum had safhadaydı bugun bende berbattım ....
burnumdan nefes alamıyrm yaa....
nese biz cok mutlu olduk ...
kuzimede çok i geliyor şimdiden arkadsı var ve bende öle...
yk hayriyeciğim ya ne kusuru aşklsun.bende yazı dört gözle bekliyrum
esracm bizim ğlanda bazen huysuzlanıy ama kalabalık misafr gelince ...misafir gidi bizim ğlan rahatlıyo kalabalık istemi benimki.....
özge geçmiş lsun tatlım güzel vakit geçirmenize sevndm çk güzel luy kk arkadaşlıkları biz dünürle çk çk iyiyiz fatşlada tanışıyrm facedeki grupta var yazın hayriyeyle tanışcaz inşallah.yurdagülcüğüm gelşrse buraya mutlaka tanışmak istiyrum inşallah vakti olur burda akrabaları baya var misafir etmek istiyrum başkada b,izim çevrede kimse yok....
verdm valla meltemcm memeyi durmuy anam benimki memede meme maşallah kuzuma ama çrbasını uyanduıktan snra yedrdm
bide şunu söliycem ne kadar rejim yaparsak yapalım göbek için spor şart.bana yarayan en iyi göbek eritme hareketi ;yarım mekik,görünmez sandalye ve ter mekik ti.her gün düzenli olarak 2 defa yaptım 20 şer kere.çok işe yaradı tavsiye ederim..:)))
slm bacılarrrr nasılsınzı ayy daha yeni oturdum sabahtan bu yana temizlik yaptım dip köşe misafirlerim kaldı bu gece bizde dayımlar gelmişti 4 yaşındaki kızlarıyla ayy öyle kötü oldumki dayımlar yemeği falan yedi çayı içtiler dışarı çıktı eşimde eşiyle ben kaldım evde kızı nezle olmuş öksürük hapşırık nasıl kolladım gizemi anlatamam bana durup durup gelinimzi ayy bişey olmaz dert etme falan diyo ama gizem zaten dün banyo yaptırmıştım bi kaç defa öksürdü bende hemen öksürük şurubu vermiştim ilerlememsi için şu an şükürler olsun bişeyciği yok ama nasıl korktum hastalancak diye neyse gizoşun tabi bütün oyuncakları yerlerde süründü ve benim en kızdığım şey bişeyi bir bebek dağıtınca annesinin dur dememsi gizemin beşiğiin üstüne çıkmış tepiniyo resmen yaa bişeyde diyemedim gizem zaten gece benle yatıyo bugün bütün çarşafları falan aldım nevresimini değiştirdim diğerini taktım yaa birde kızlar ben annemlere bile gitsem rahat edemiyorum kızımla sanki tam ilgilenemiyorum gibi gizemin mamsının meyvesinin yoğurdunun herşeyinin belirli saatleri var valla çok yoruldum dün gelinde oturdu elişi ypatı ben bulaşıkları makinaya at çay demle yatak yorgan çıkar yatak hazırla derken saat geçti kızım doğru düzgün mamasını yiyemedn uyudu ve çok huzursuzdu yaaa
he kızlar ya bende diyet yapmadm adet lunca vermeye başladm birde göktuğ bi dönem çk huysuzdu nunla ilgilenrken gitti kilolar....biraz daha vermem lazım hayriyeciğim yepyeni ktlarım var kenarda gebelik öncesi sigarayı bıraktığımda kil alırken almştım çk az giyilmiş kaliteli ktlarım dal gibi lmak istiyrum ben 34 bedendm ya şimdi o pantlanlara bakınca iç geçiriyorum
jaleciğim geçmiş olsun birkaç gecedr benimde bğazımda ağrı luyo ama ılık bişeyler içince geçiyo
evdeysen hiç işin bitmiyo aslında gezeceksin valla ne dert ne gam ne temizlik düşünüyosun valla keşke dünürcüğüm ne olsa biliyomusun senle şöyle fatoş gibi altlı üstlü oturuverseydik ne has olurdu yaa
sim kızlar ....
öncelikle beklenen haberi vereyımile değilim çok sukur ne korktum ama...
şimdide esradayız oğlumla...
kuzi kaanın oyuncaklarıyla oynuyo
kaanda uyumaya calışıyo...
öpüldunuz...
offfffff hiçbişeye yetişemiyom. okuyom okuyom cevap yazamıyom, çizimleri bitiremiyom, kaanımla ilgilenemiyom, rahimeyle bile 2 çift laf edemedim
zeynocum, jalecim yaramaz misafir çocuklarından dertliymişsiniz. bende hep gittiğim yerde çocuk varsa fazladan koyarım kaanın yemeğini mamasını. çocuklar birbirlerinden heveslenir yemek konusunda çünkü:) belki oda yemek ister diye:) kaan da bir keresinde 1.5 yaşında bir misafirin çocuuğunun yemediği muhallebisini hüpletmişti:)))) yeni yöntemim de açılmamış bir kaşık mamasını çantaya atıyom çıkıyom evden çok rahat oluyo:) önceden ölçüp ölçüp kaplara mamaları paylaştırır, sularını ayrı ayrı hazırlardım çantaya sığmazlardı. artık eve gidiyosam su bile almıyom gider gitmez rica ediyom azıcık su kaynatıp soğutuveriyom.
topikkkk hatunları 78 olmuşum verdiğim kiloların 3 kg geri aldım. beni de bir gaza getiriverin hayrına hiç rejim yapasım yok yaaaa
selam nisan anneleri nasılsınız oo ben girmyeli neler olmuş yaa biraz göz attımmda geçmişe
filizcim geçmiş olsun canım
br haftadır rejime başaldım 1 kilo gitti sadece ama sütüm hemen azalıyor yaaa ne yapacam bilmiyorum yaa şu an hamile kaldığım kilomdayım ama ben zaten kiloluydum gazla biraz daha versem ne iyi olcak bakalım hayırlısı
oğlum hasta biraz nezle olmuş benden bulaşttı sanırım neyse şimdi biraz iyiceyiz
slm kızlar..bugün özge ve kuzi bizdeydi...Kaanın huysuzluğu hat safhada olsada güzel vakit geçirdik:))))
bu çocuk neden böyle yapıyo anlamıyorum ne olur bana yardım edin kızlar yaaa(((,
eve bi yabancı gelince anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor tabiri caizse((uyumak istemiyor oynasın istiyor aklı içerdekilerde kalıyor sonrada huysuzlanıp duruyor ama ne huysuzluk ((ne asabiyet ((yalnız büyüor diyemi böyle bu çocuk yaa ((bugün özgeler gitti sanki 5 dk önceki çocuk o değil mamasını yedi yattı yuvarlandı oynadı sonrada uyudu (((napıcam ben yaa (bizi kimse istemiycek (((
SLM KIZLAR....
biz bugun çok gusel vakit gecirdik kuzumla....ama bugun sabahtan bır durgunluk vardı kuzide çözemedim gıttı sonrada tam aksine kaan saki bir dunya mesir macunu yemiş gibiydi amanınnn ben bilem şaştım kaldım hiç durmadı valla...
bizde yedikte yedik valla esrayla...hoş buz gibi cay kahve içmeye alıştımız için sorun olmadı
esra teyseee bize bol vitaminli sebze corbası yaptı ımmm harikayı tadı kuzi bir kase yedi valla....
tabi benim be ve karın ağrım artı sinezütum had safhadaydı bugun bende berbattım ....
özgişim tatlım iyiki geldiniz vallahi her nekadar sizi rahat ettirmek için pek bişey yapamasamda güzeldi...dün biraz netten araştırdım yabancılama dönemi deniyormuş buna..7. ayda bütün bebeklerde başlıyormuş ama yalnız büyüyenlerde daha belirgin oluyormuş...napiim artıkın...gerçi sana karşı pek yabancılamıyor paşam ama:)))
kızlar bir görücektiniz ösgeye hayran kaan:)))ilk gördü nasıl gülüyo nasıl utanıyo...bi bakıyo bi kaçıyo özgeden yapmadığı maymunluk kalmadı...onu bırakıp uyumadı bile...zaten ondan sonra uykusu başına vurdu kuduruğumun:)))
kuziminde tüm masumluğu üzerindeydi aşkımın:)))maşallah yavru kuşuma benim...
Kaanla süper anlaşıyorlar bir mendil çekişmeleri vardı görmeliydiniz..
ohh ohh maşallah yarasın bennuya gitsin kilolar:90:kızlar recıme gırdım sutlerım doldu nıye bılıyomusunuz
sabahtan berı dunyanın sıcaga yakın ılık suyunu içtım
ve sutler dolduuuuuu
özgeee heryere herkese gidiyon bi bana gelmiyon aşk olsun bacım yaaa. geçmiş olsun bu arada tatlım:)SLM KIZLAR....
herşeyin ortasını bulmak lazım yav taş gibiymiş ablan maşallah ama azıcıkın da gam tasa lazım insana:)zeynepcim inanirmisin en guzleini onlar yapiyor gazmsiz olcaksin hayatta bak benim ablamda boyle cocuklari saldim cayira mevlam kayira gezer tozar kendi biseyi dert stres etmez kendine ben onla sokaga cikmak istemiyorum hic aksama donunce stresten basim agriyor magazalara girer o oglanlari heryeri doker sacar aman elleme yapsinlar nolcak der hatun susunde pusunde gezmesinde hic dert etmiyr ben kafayi yiyorum baka simid gor demessin 35 yasinda tas gibi kadin akilli cunku :)))
eferim sayin tarhan akilli kaidnsin vesselam bende bundan sonra fazla fazla mama gotureyim aklimda bulunsun ...
rejime gelince yivrim abur cuburu kestinmi kafadan 10 kilo goder diyete ne hacet:))
ohhh keyif siizn hatunlar ya ozendim simdi size , bizde gecenlerde bi partiye gittik cok kalabalikti uyku gozunden akiyor banamisin demedi ust kata ciktim emzirdim pispsiladim yok cocuk illa diyor beni asagiya indir bakicam saga sola uyumadi kerata yolda kucagimda sizdi 8 kiloyu tasidim :)))
özgeye herkes hayran şekerim kaan da işini biliyomuş yavrum. ayyy o mendil çekişmeyi videoya falan alsaydınız canım yaa çok merak ettim.özgişim tatlım iyiki geldiniz vallahi her nekadar sizi rahat ettirmek için pek bişey yapamasamda güzeldi...dün biraz netten araştırdım yabancılama dönemi deniyormuş buna..7. ayda bütün bebeklerde başlıyormuş ama yalnız büyüyenlerde daha belirgin oluyormuş...napiim artıkın...gerçi sana karşı pek yabancılamıyor paşam ama:)))
kızlar bir görücektiniz ösgeye hayran kaan:)))ilk gördü nasıl gülüyo nasıl utanıyo...bi bakıyo bi kaçıyo özgeden yapmadığı maymunluk kalmadı...onu bırakıp uyumadı bile...zaten ondan sonra uykusu başına vurdu kuduruğumun:)))
kuziminde tüm masumluğu üzerindeydi aşkımın:)))maşallah yavru kuşuma benim...
Kaanla süper anlaşıyorlar bir mendil çekişmeleri vardı görmeliydiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?