merhabalar....
bugün temizlik yaptım ohhhhhhhh 1 cam ilebldm evi süpür sil balknlar falan ıfffffffff hemen akşam luy zaten göktuğ şöyle biraz uzun uyusa tüm camlarımı silerdm ya kltuklarımıda silmem gerek bi ara baya iş var yani cam,kltuk halı kapılar.....iş bitmez arkadaşlar......
gule gule kırlet bız galıba bennuyla uzerınde emzırme cabaları yaparken koltugun tahtaları cıkmıs bıde ben bayılırım evın seklını degıstırmeye oyana buyana cekerken karsı bınada dösemecı var anlastık ama ben agırdan alıyorum verınce toptan temızlık yapacam 1 gece orada kalcak koltuklar
fılız ben rejım kurallarını hep bılıyorum dun kendı hakkım dısında annemın hakkını yıyınce acıkmadım dogal olarak
sıcak su fılan ıcerım bıde bennu hıc kımsede durmuyor bende vden dısarı adım atamıyorum devamlıda emzırdıgım ıçın acıkıyorum
halleyler cokoprensler fılan
kola cıps hayattta agzıma surmem fılızcıgım
ja-le o 5 i bıyerdeler sutun tadını bozarmıs özge demıstı bana içme dıyeeee
hadi bakalim rejimciler hayirli ugurlu olsun ama sut verenler abarmayin meltem sen pasta boregi coregi kessen yeter 1 dilim ekmek 1 kase corba filan okadar abartmana gerek yok gunluk kalori ihtiyacinin altina dusersen hem sutun azalir hem kalitesi duser aksam yeme yeter gunduz ne yesen sorun olmaz abur cubur hamur isi degil tabi:)) aksam yeme dediysem aksma yemeginden sonra yani eline cipsini kolani boregini alip dizi seyretmece yapma.. aman neyse yauuv yap iste biseyler ise yarar elbet ..
ya benım esım kahvaltı turunu sevıyo o kılo da yapıyo malesef bana sulu yemek olsa fazla ekmek yemıyorum
neyse ugrascaz dıdıncezzzzzzzzzzz
hah bugun hıcbısey yemeden tartılacaktım ve 71 mısım
evet hemen kendıme ballı lımonlu ılık su yaptım içiyorum gun içinde bol ılık su ıcerım eger özgeden onay gelırse 5 ı bıyerdeye baslarım
bennuda herzamankı gıbı huysuzdu geceeeeeeeeeee
ay uyumak ıstıyorum 5 45 te n 7 ye kadar yatakta oyaladım bennuyuuuuuuuuu
görusuruz kızlar sonra hadı bay bay
maşallah özgürcümbende 48 kiloyla hamile kalmıştım,20 kilo aldım şimdi 50 kiloyum,doğum yaptığıma inandıramıyorum kimseyi :)
çok haklısın filiz refiyeninde dediği gibi aslında suç çocuğun değil yetiştirenleringecmis olsun sibelcim dikkat et kendine kis geliyor ..
ohh ne guzel keske bende gezmeye gitsem arkadaslarima( ama kimse yokki gidecek herkes beni bekliyor adanada her gunum dolu simdiden cok ozledim arkadaslarimi (
evet jalecim cocuk yetistirmek bir sanattir herkes o sanatin hakkii veremez malesef ee cocukta onemli tabi ama is anne babada bitiyor daha dogrusu cevre diyelim cunku sadece anne babayla olmuyor malesef okadar cok insan karisiyorki isin icine bakalim bizim bebeklerimiz nasil olacak ben bu konuda asala buyuk konusmak istemem cunku ablami abimi cok elestirdim zamaninda bakalim belki bende yasayacagim ayni seyleri cocugu ne cok SIKMAK lazim ona dokunma bunu elleme nede senin yasadigin olaydaki gibi saldim cayira mevlam kayira .. zaman ne gosterecek bakalim bizler icin??
hadi bakalim rejimciler hayirli ugurlu olsun ama sut verenler abarmayin meltem sen pasta boregi coregi kessen yeter 1 dilim ekmek 1 kase corba filan okadar abartmana gerek yok gunluk kalori ihtiyacinin altina dusersen hem sutun azalir hem kalitesi duser aksam yeme yeter gunduz ne yesen sorun olmaz abur cubur hamur isi degil tabi:)) aksam yeme dediysem aksma yemeginden sonra yani eline cipsini kolani boregini alip dizi seyretmece yapma.. aman neyse yauuv yap iste biseyler ise yarar elbet ..
temizlikte cok kilo kaybettirir funda hem evinde temizlenir ohh bi tasla iki kus:))) 60 cok iyi ya 5 leri gormeye cok az kaldi kiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz hadi bakim olmek var donemk yok ben boyle diyorum ama su anda hic birsey yapmiyorum ne diyet ne spor bu hafat cok bosladim su agrilarim bi gecsin yeniden basliyrm insallah tartiya 19 kaismda cikiyorum hadi bakalim 15gunum var 15 gunde almasam iyi vermesemde olur :)
merhabalar....
bugün temizlik yaptım ohhhhhhhh 1 cam ilebldm evi süpür sil balknlar falan ıfffffffff hemen akşam luy zaten göktuğ şöyle biraz uzun uyusa tüm camlarımı silerdm ya kltuklarımıda silmem gerek bi ara baya iş var yani cam,kltuk halı kapılar.....iş bitmez arkadaşlar......
gule gule kırlet bız galıba bennuyla uzerınde emzırme cabaları yaparken koltugun tahtaları cıkmıs bıde ben bayılırım evın seklını degıstırmeye oyana buyana cekerken karsı bınada dösemecı var anlastık ama ben agırdan alıyorum verınce toptan temızlık yapacam 1 gece orada kalcak koltuklar
fılız ben rejım kurallarını hep bılıyorum dun kendı hakkım dısında annemın hakkını yıyınce acıkmadım dogal olarak
sıcak su fılan ıcerım bıde bennu hıc kımsede durmuyor bende vden dısarı adım atamıyorum devamlıda emzırdıgım ıçın acıkıyorum
halleyler cokoprensler fılan
kola cıps hayattta agzıma surmem fılızcıgım
ja-le o 5 i bıyerdeler sutun tadını bozarmıs özge demıstı bana içme dıyeeee
ya benım esım kahvaltı turunu sevıyo o kılo da yapıyo malesef bana sulu yemek olsa fazla ekmek yemıyorum
neyse ugrascaz dıdıncezzzzzzzzzzz
hah bugun hıcbısey yemeden tartılacaktım ve 71 mısım
evet hemen kendıme ballı lımonlu ılık su yaptım içiyorum gun içinde bol ılık su ıcerım eger özgeden onay gelırse 5 ı bıyerdeye baslarım
bennuda herzamankı gıbı huysuzdu geceeeeeeeeeee
ay uyumak ıstıyorum 5 45 te n 7 ye kadar yatakta oyaladım bennuyuuuuuuuuu
görusuruz kızlar sonra hadı bay bay
meltemcim ben emzirmiyorum ya o yüzden içiyorum canım ortada süt yok ki tadı bozulsun:)
kilonda öyle çok değil canımya biraz kıstın mı rahat 5-6 k,lo verirsin benim 5,5 k,lo vermiş halim 70,5 sabah tartıda gördüğüm rakam:
kızlar ben recıme basladım
çorba 1 dılım ekmek yedım
nıye basladım recıme cunku hala acıkmadım neyse bugun baslayım barııııııııııııııııııı
jale en gıcık oldugum cocuk tıpı gecenlerde bennuda mamasını yemedı gezmede cocuk annesıne bundan yap bana eve gıdınce dedı verdım almadı annesının gözune bakıyo
annesı al dedı ama eve gıdınce benı dövmuycen demı dedı
bızde öle yetıstırsek bebelerı
merhabalar....
özge hade beeeeeee meraktaym burda
jaleeeeeeeeeeeeee sıkma tatlı canını böyle tipler çok var ya nasılda anaları rahat ediy anlamıyrum walla....bize gellen çcuklarda aşırı rahat anneleri siz kızın diy herkes kendi kızsın walla çocuğuna
filiz bende 60.5 kg yum 59 la hamile kalmıştım ama ben daha 53 lere inmek istiyrum ama durdu kilo almam hatta dikkat etmesem falan tekrar almaya geçicem malum kış ğlanda hasta evde kaldm hareket azaldı yaw
kızlar zayıflamak iyiluyo ya az ya da çok vucut kilo vermeye başlayınca devamı geliy inş istediğinz killara kavuşursunuz...........
deneyek barıııbide şunu söliycem ne kadar rejim yaparsak yapalım göbek için spor şart.bana yarayan en iyi göbek eritme hareketi ;yarım mekik,görünmez sandalye ve ter mekik ti.her gün düzenli olarak 2 defa yaptım 20 şer kere.çok işe yaradı tavsiye ederim..:)))
gunaydın guzel nısan annnelerı nasılsınız
hatırladınız mı benı
bu arada diyetteyiimmm.. açıııımmmm.. kimse bana sataşmasın şu sıralarrr.. yolarıımm :)))
bide şunu söliycem ne kadar rejim yaparsak yapalım göbek için spor şart.bana yarayan en iyi göbek eritme hareketi ;yarım mekik,görünmez sandalye ve ter mekik ti.her gün düzenli olarak 2 defa yaptım 20 şer kere.çok işe yaradı tavsiye ederim..:)))
gunaydın guzel nısan annnelerı nasılsınız
hatırladınız mı benı
meraba canımmmm kaçarmıyım hiç çizim yapıyomevet ben ocak annnesıyım
tarhannnnnnnnnnnnn
bakım kacma özledım beya
nasılsın kaan cık nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?