- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 44
merhaba kızlarrr
bir haftasonu daha çabucak geçti hiçbişey anlamadım valla evde olunca
birde oğlum yemiyor kızlaryaa ne yaparsam yapayım mamasınıda zorla içiyor
bide yeni huy edindi sabah kahvaltı mamasını mızmızlanarak yiyor şekilden şekile giriyorum karşısında
birde beni tembel ayakta durmayı sevmiyordu dünden beri koltuktan destek alıp duruyor tabii önüne ilgisini çekecek birşeyler koyarsak
bana gelince haftasonunu kendime tatil ilan ettim spor yapmadım
ama bu sabah tekrar başladım içtim ılık suyumu 4,5 km yürüdüm sonrada kahvaltımı ettim
temizliğimi yaptım ütülerimi bitirdim oğlumda uyudu aldım yeşil çayımı keyif zamanı
inşallah biraz uyurda face de bakabilirim
kendimi biliyorum asla normal doğuramazdım
o yüzden spiral taktırabilir mişim gibi gelmiyor
o dişi sorma canımya bizde aynıyız bazen mızmızlığından başım çatlıyor biraz diğer odaya geçip kendime geliyorum sonra ilgileniyorum oğlumla
hıçkırık için limon diyorlar ama ben hiç denemedim
daha doğrusu geçenler de bir arkadaşa gitmiştik benim akıllı kocam limon yalatmış yavruma
ama hıçkırığı geçti diyor
face o kadar az giriyorum ki buraya girersem orası kalıyor oraya girersem burası
bide yusuf un huysuzluğu bazen ne okuduğumu unutuyorum
cvp yazdım zannediyorum yazmamışım falan
inşallahh yasin paşanında çıkarda dişleri rahatlar yavrum
cana gelmesinde ama insanın sinirleri bozuluyor
bende ehliyet aldım duruyor öyle annemlerdeyken babam veriyordu arabayı çalışıyorduk ama burda arabamız olmadığı için çalışma imkanımda yok . pratik yapsam çok iyi olacak
o tanıdığınıza da rabbim sabır versin çok zor
eylülün nesi var acaba inşallah iyileşir bir an önce
takılarında hayırlı olsun canımm benimde bileziklerimi bozdurmuştuk bir setim birde kelepçelerim kaldı
bazen düşünüyorum acaba kelepçeleri versemde o bileziklerden mi alsam diye
kötümü ucunda bilezikte var
geçenlerde senin kerevizli yemeğinden yaptım oğluma ama yemedi ben yedim :)
inşallah kaan da bir an önce çıkarır dişlerini de rahatlar kuzum
bir haftasonu daha çabucak geçti hiçbişey anlamadım valla evde olunca
birde oğlum yemiyor kızlaryaa ne yaparsam yapayım mamasınıda zorla içiyor
bide yeni huy edindi sabah kahvaltı mamasını mızmızlanarak yiyor şekilden şekile giriyorum karşısında
birde beni tembel ayakta durmayı sevmiyordu dünden beri koltuktan destek alıp duruyor tabii önüne ilgisini çekecek birşeyler koyarsak
bana gelince haftasonunu kendime tatil ilan ettim spor yapmadım
ama bu sabah tekrar başladım içtim ılık suyumu 4,5 km yürüdüm sonrada kahvaltımı ettim
temizliğimi yaptım ütülerimi bitirdim oğlumda uyudu aldım yeşil çayımı keyif zamanı
inşallah biraz uyurda face de bakabilirim
sorma filizcim uyandığımda kötü bir ağrı hissetmiştim ama 1 hafta falan sürdü ağrılarım sonra geçti oda dayanılmayacak gibi değil zaten sadece ilk gün ağrı kesici vermişlerdiJALE : jalcim sezeryan normalden beter aslinda da o anin heycanini yasamiyosun o bakimdan iyi uyudun uyandin bitmis:))) ama sonra cok agrili oluyor diyorlar ablamda 2 defa sezeryan oldu anlator durur:))) spiralde neymis bize islemez:))
ya kizlar bu dis neymis boyle ya bugun artik huysuzluk son safhaya ulasti sanki o skain sessiz kiz gitti yerine baska bir cocuk geldi saatlerdr uyumuyor agliyor agzini eline sokup kasimaya calsiiyor ne yaptiysak fayda etmedi disine jel surduk pispisadik oyun oynattik muzik dinlettik banamisin dmeiyor surekli mizmizmiz simdide hickirik tuttu rahat bi 30 dkdir hickiriyr su verdim gecmedi memede de sut kalmadi artik emzirmekten bugun bitecekmi cok merak ediyorum gercekten??
kendimi biliyorum asla normal doğuramazdım

o dişi sorma canımya bizde aynıyız bazen mızmızlığından başım çatlıyor biraz diğer odaya geçip kendime geliyorum sonra ilgileniyorum oğlumla
hıçkırık için limon diyorlar ama ben hiç denemedim
daha doğrusu geçenler de bir arkadaşa gitmiştik benim akıllı kocam limon yalatmış yavruma
ama hıçkırığı geçti diyor
hacercim bende özledim sizi canımyamaşallah yusufuma kendini özlettin canı yaa faceyede pek girmiyon sanırım yada ben rastlamıyorum zaten çocuklar bırakmıyor bi mesaj yazacam kaç defa klktım anlatamam
bizimde aynı yaa şişmiş kabarmış ama bi çıksaydı ohh be diyecektim rahatlayacaktık ikimizde hıçkırsın mavim kilo alıyor demek maşallah anam bende sprial den korkarım ilk doğumhacum normal olmasına rağmen
face o kadar az giriyorum ki buraya girersem orası kalıyor oraya girersem burası
bide yusuf un huysuzluğu bazen ne okuduğumu unutuyorum
cvp yazdım zannediyorum yazmamışım falan
inşallahh yasin paşanında çıkarda dişleri rahatlar yavrum
canımya çok geçmiş olsungünydınlar herkese dün çok güzel hava verdı ilk saatler çok güzel geçti taki parka gitmek için evden çıkana kadar çıktık eşim sen sür arabayı dedi neyse geçtim az gittim dar bi yoldu gerizekalı manyak biri gençten bi çocuk araba ile önüme çıktı ne yapayım derken duvara vurdum arabayı çizildi baya günümüz brbat oldu resmen yaa eşim diyo cana glmesin yaa adama çarpsaydın yaa çocuk olsaydı hata bende panik oldum frene geç bastım ama salak hızlı dönülürmü virajlarda hala başım ağrıyor sinirden yaa işte biden böyle hastalık geçti çok şükür tekrardan bulaşmazsa diş çıkmafdığı için huysuzluğumuz hadsafhada
cana gelmesinde ama insanın sinirleri bozuluyor
bende ehliyet aldım duruyor öyle annemlerdeyken babam veriyordu arabayı çalışıyorduk ama burda arabamız olmadığı için çalışma imkanımda yok . pratik yapsam çok iyi olacak
fadimecim başla tabi canım aslında yusuf a bakacak biri olsa bende istiyorum ama yok malesef evde yapmaya çalışıyorum işe de yarıyor ama devamlılık şartuzun bir aradan sonra günaydın arkadaşlar uzun süredir buraya girmiyordum aslında burası özleniyor.geçmişe göz attım biraz diyet konusu geçmiş bende başlıycam diyorum başlamıyorum bugün spora gidicektim yakın arkadaşımızın halası ve yegeni vefat etti annei ve kızına araba çarptı kızı daha 4 yaşındaydı başsağlığına gidicez spor hayalimde yarına kaldı artık akşama eşim gelince gidicem bebişe o bakıcak .emine eylül çok huysuz arkadaşlar ya 2 haftadır geceleri uyumuyorz dün ece çok kötüydü ağrı kesici verdim ondan sonra bebeğim rahatladı gözleri kapalı sürekli inliyor yani ağlıyor sallayınca susuyor emzirmeye çalııyorum 2 dk çekip bırakıyor bunlar diş belirtisimi bilmiyorum birde 4 gündür kucagıma ladıgımda yanaklarımı çenemi yiycek gibi yapışıp ısırmaya çalışıyor açlıktanmı diyorum emdikten sonrada öle acaba damaklarını sürtüyor ya anlayamdım.geleceksede gelsin artık şu dişler.buarada bende dün koca 1yıldır alıcam deyipte alamadığım kolye ve bileziğimi aldım biz önceden araba almak için tüm bileziklerimi satmıştık şu spor tek takılan kalın bileziklerde gözüm kalıyordu durumumuz yok sonra alırım diye hep erteliyordum amannn dedim insan mutlu oluyor be ya meltem zayıfla kız zayıfla 20 gr az değil bacım:)
o tanıdığınıza da rabbim sabır versin çok zor
eylülün nesi var acaba inşallah iyileşir bir an önce
takılarında hayırlı olsun canımm benimde bileziklerimi bozdurmuştuk bir setim birde kelepçelerim kaldı
bazen düşünüyorum acaba kelepçeleri versemde o bileziklerden mi alsam diye
zayıflarsın meltemcim hem emzirirken daha kolay veriliyorbennuda öyle yapıyor aclıktan degıl dişlerınıkasıyolar zayıfla demek kolay ama ya zzyıflamak
insallah bılezık bahane zayıflasam bı
kötümü ucunda bilezikte var
merhaba esracımgünaydın güzel nisan annişleriii.....hepimize iyi haftalar.....
Kaan bütün gece uyanıp uyanıp ağladı yavrum((diş çıkarmadık daha ama sanırım yoldalar bembeyaz diş etleri
((acaba diyorum gece muhallebisine çok şey karıştırıyorum kilo alsın diye onlarmı rahatsız ediyor kuzumu?birde dün bayramlık almaya çıktık acaba üşüttümü yoksa yoruldumu ? offf ne zor dilinden anlamamak
((
geçenlerde senin kerevizli yemeğinden yaptım oğluma ama yemedi ben yedim :)
inşallah kaan da bir an önce çıkarır dişlerini de rahatlar kuzum