• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlarrr
bir haftasonu daha çabucak geçti hiçbişey anlamadım valla evde olunca
birde oğlum yemiyor kızlaryaa ne yaparsam yapayım mamasınıda zorla içiyor
bide yeni huy edindi sabah kahvaltı mamasını mızmızlanarak yiyor şekilden şekile giriyorum karşısında
birde beni tembel ayakta durmayı sevmiyordu dünden beri koltuktan destek alıp duruyor tabii önüne ilgisini çekecek birşeyler koyarsak
bana gelince haftasonunu kendime tatil ilan ettim spor yapmadım
ama bu sabah tekrar başladım içtim ılık suyumu 4,5 km yürüdüm sonrada kahvaltımı ettim
temizliğimi yaptım ütülerimi bitirdim oğlumda uyudu aldım yeşil çayımı keyif zamanı
inşallah biraz uyurda face de bakabilirim

JALE : jalcim sezeryan normalden beter aslinda da o anin heycanini yasamiyosun o bakimdan iyi uyudun uyandin bitmis:))) ama sonra cok agrili oluyor diyorlar ablamda 2 defa sezeryan oldu anlator durur:))) spiralde neymis bize islemez:))

ya kizlar bu dis neymis boyle ya bugun artik huysuzluk son safhaya ulasti sanki o skain sessiz kiz gitti yerine baska bir cocuk geldi saatlerdr uyumuyor agliyor agzini eline sokup kasimaya calsiiyor ne yaptiysak fayda etmedi disine jel surduk pispisadik oyun oynattik muzik dinlettik banamisin dmeiyor surekli mizmizmiz simdide hickirik tuttu rahat bi 30 dkdir hickiriyr su verdim gecmedi memede de sut kalmadi artik emzirmekten bugun bitecekmi cok merak ediyorum gercekten??
sorma filizcim uyandığımda kötü bir ağrı hissetmiştim ama 1 hafta falan sürdü ağrılarım sonra geçti oda dayanılmayacak gibi değil zaten sadece ilk gün ağrı kesici vermişlerdi
kendimi biliyorum asla normal doğuramazdım:9: o yüzden spiral taktırabilir mişim gibi gelmiyor
o dişi sorma canımya bizde aynıyız bazen mızmızlığından başım çatlıyor biraz diğer odaya geçip kendime geliyorum sonra ilgileniyorum oğlumla
hıçkırık için limon diyorlar ama ben hiç denemedim
daha doğrusu geçenler de bir arkadaşa gitmiştik benim akıllı kocam limon yalatmış yavruma
ama hıçkırığı geçti diyor
maşallah yusufuma kendini özlettin canı yaa faceyede pek girmiyon sanırım yada ben rastlamıyorum zaten çocuklar bırakmıyor bi mesaj yazacam kaç defa klktım anlatamam

bizimde aynı yaa şişmiş kabarmış ama bi çıksaydı ohh be diyecektim rahatlayacaktık ikimizde hıçkırsın mavim kilo alıyor demek maşallah anam bende sprial den korkarım ilk doğumhacum normal olmasına rağmen
hacercim bende özledim sizi canımya
face o kadar az giriyorum ki buraya girersem orası kalıyor oraya girersem burası
bide yusuf un huysuzluğu bazen ne okuduğumu unutuyorum
cvp yazdım zannediyorum yazmamışım falan
inşallahh yasin paşanında çıkarda dişleri rahatlar yavrum
günydınlar herkese dün çok güzel hava verdı ilk saatler çok güzel geçti taki parka gitmek için evden çıkana kadar çıktık eşim sen sür arabayı dedi neyse geçtim az gittim dar bi yoldu gerizekalı manyak biri gençten bi çocuk araba ile önüme çıktı ne yapayım derken duvara vurdum arabayı çizildi baya günümüz brbat oldu resmen yaa eşim diyo cana glmesin yaa adama çarpsaydın yaa çocuk olsaydı hata bende panik oldum frene geç bastım ama salak hızlı dönülürmü virajlarda hala başım ağrıyor sinirden yaa işte biden böyle hastalık geçti çok şükür tekrardan bulaşmazsa diş çıkmafdığı için huysuzluğumuz hadsafhada
canımya çok geçmiş olsun
cana gelmesinde ama insanın sinirleri bozuluyor
bende ehliyet aldım duruyor öyle annemlerdeyken babam veriyordu arabayı çalışıyorduk ama burda arabamız olmadığı için çalışma imkanımda yok . pratik yapsam çok iyi olacak
uzun bir aradan sonra günaydın arkadaşlar uzun süredir buraya girmiyordum aslında burası özleniyor.geçmişe göz attım biraz diyet konusu geçmiş bende başlıycam diyorum başlamıyorum bugün spora gidicektim yakın arkadaşımızın halası ve yegeni vefat etti annei ve kızına araba çarptı kızı daha 4 yaşındaydı başsağlığına gidicez spor hayalimde yarına kaldı artık akşama eşim gelince gidicem bebişe o bakıcak .emine eylül çok huysuz arkadaşlar ya 2 haftadır geceleri uyumuyorz dün ece çok kötüydü ağrı kesici verdim ondan sonra bebeğim rahatladı gözleri kapalı sürekli inliyor yani ağlıyor sallayınca susuyor emzirmeye çalııyorum 2 dk çekip bırakıyor bunlar diş belirtisimi bilmiyorum birde 4 gündür kucagıma ladıgımda yanaklarımı çenemi yiycek gibi yapışıp ısırmaya çalışıyor açlıktanmı diyorum emdikten sonrada öle acaba damaklarını sürtüyor ya anlayamdım.geleceksede gelsin artık şu dişler.buarada bende dün koca 1yıldır alıcam deyipte alamadığım kolye ve bileziğimi aldım biz önceden araba almak için tüm bileziklerimi satmıştık şu spor tek takılan kalın bileziklerde gözüm kalıyordu durumumuz yok sonra alırım diye hep erteliyordum amannn dedim insan mutlu oluyor be ya meltem zayıfla kız zayıfla 20 gr az değil bacım:)
fadimecim başla tabi canım aslında yusuf a bakacak biri olsa bende istiyorum ama yok malesef evde yapmaya çalışıyorum işe de yarıyor ama devamlılık şart
o tanıdığınıza da rabbim sabır versin çok zor
eylülün nesi var acaba inşallah iyileşir bir an önce
takılarında hayırlı olsun canımm benimde bileziklerimi bozdurmuştuk bir setim birde kelepçelerim kaldı
bazen düşünüyorum acaba kelepçeleri versemde o bileziklerden mi alsam diye
bennuda öyle yapıyor aclıktan degıl dişlerınıkasıyolar zayıfla demek kolay ama ya zzyıflamak
insallah bılezık bahane zayıflasam bı
zayıflarsın meltemcim hem emzirirken daha kolay veriliyor
kötümü ucunda bilezikte var

günaydın güzel nisan annişleriii.....hepimize iyi haftalar.....

Kaan bütün gece uyanıp uyanıp ağladı yavrum:(((diş çıkarmadık daha ama sanırım yoldalar bembeyaz diş etleri:(((acaba diyorum gece muhallebisine çok şey karıştırıyorum kilo alsın diye onlarmı rahatsız ediyor kuzumu?birde dün bayramlık almaya çıktık acaba üşüttümü yoksa yoruldumu ? offf ne zor dilinden anlamamak:(((
merhaba esracım
geçenlerde senin kerevizli yemeğinden yaptım oğluma ama yemedi ben yedim :)
inşallah kaan da bir an önce çıkarır dişlerini de rahatlar kuzum

bennuda öyle yapıyor aclıktan degıl dişlerınıkasıyolar zayıfla demek kolay ama ya zzyıflamak
insallah bılezık bahane zayıflasam bı
inşallah meltem hem zayıfla hem tak bileziği koluna ben 1 yıldır hep durumumuz yok sonra alırım sonra diye diye dün artık yeter dedim girdim çok begendiğim bileziğimi aldım üstünede kolye :)) rahatladım valla...

Kaan bütün gece uyanıp uyanıp ağladı yavrum:(((diş çıkarmadık daha ama sanırım yoldalar bembeyaz diş etleri:(((acaba diyorum gece muhallebisine çok şey karıştırıyorum kilo alsın diye onlarmı rahatsız ediyor kuzumu?birde dün bayramlık almaya çıktık acaba üşüttümü yoksa yoruldumu ? offf ne zor dilinden anlamamak:(((
esra ya benim kızmda aynı canım ya ben de önce açmı acaba diye düşündüm ama yo ya sanırım diş gibi biran önce çıksalar bari de bebeişlerimiz acı çekmese

inşallah meltem hem zayıfla hem tak bileziği koluna ben 1 yıldır hep durumumuz yok sonra alırım sonra diye diye dün artık yeter dedim girdim çok begendiğim bileziğimi aldım üstünede kolye :)) rahatladım valla...

esra ya benim kızmda aynı canım ya ben de önce açmı acaba diye düşündüm ama yo ya sanırım diş gibi biran önce çıksalar bari de bebeişlerimiz acı çekmese

gule gule tak

ya emzırırken zayıflıyom dıye homını gırtlak
64 ten 71 olmusum

iyi günler kızlarr.. öğle yemeğimi yiycem şimdi oleyyy :)) ay çok acıktım yaa... ben hep aralarda abur cubur.. bisküvi nutella fln atıştırdığımdan şimdi 3 ana 3ara öğün muhabbetine daha bümyem alışamadı sanırım.. elim ayağım titriyo ayoll :) acıktığımı hissetmeyeli aylar olmuş.. özlemişi de aslında bu duyguyu :))

umarım herkes iyidir.. hasta olanlara geçmiş olsun...yeni eşya,bilezik v.s alanlara hayırlı olsun... kaza yapanlara(face de yazıyo ama hacerler buraya yazdımı bilmem) geçmiş olsun diyrum... ve yemeğe gidiyoruum :)))

KIZLAR MERHABA
DUA edin bana Bİ EV İŞİMİZ VAR.EĞER DEDİĞİMZ FİYATA VERİRSE GEÇİCEZ.SADECE MUTFAK DOLABINI TAKTRCAZ DİĞER HERŞEYİ HAZIR EV GÜZEL DAHA GEZMEDM AMA AYNI APARTMNDA ARKDAŞM OTURUYO.6 ODA KİLERİ VEÇAMAŞR ODASIDA VAR.İNŞ OLUR

hehhe.. aynı benn :)) emziriyorum karnım çok acıkıyo dşye yiye yiye .. ne güzel hamilelik öncesi kiloma inmişken(hoş o kilo da kötü ya neyse) nerdeyse doğuma girdiğim kiloyu görmek üzereyim :(

fundacım Allah gönlünüze göre versin.. hakkınızda hayırlısı olsun tatlım.. inşallah olur ev işiniz...

herkeze slm.sabah beri bi sürü alıntı yaptım hepsi gitti.bi girip yzamadım yaa..çok yoğun işler ödemeler siparişler gelen giden bitmio..pazar günümüz keyifli geçti poyraz hernekadar huysuz olsada annemide alıp çarşıya çıktık oğlum biara uyudu arabasında bizde rahat rahat alışveriş yaptık anacımla..bu kez kocişimle bana cicişler aldık.poyraza yeter diyerekten:))) akşamları yine uyumuyo poyraz 8 de uyuyan çocuk ısrarla 10 lara kadar uymuyor.sabahda geç uyanmıo 10 da uyuduğu halde gene 6,30 da dikilio..c.tesi akşamıda eşimle bi arkadaşa gittik yemeğe.burnumuzdan getirdi poyraz sağolsun bizde paşa paşa evimizin yolunu tuttuk uzuuuuuncaaa bi süre ara verdik akşam oturmalarına..

KIZLAR MERHABA
DUA edin bana Bİ EV İŞİMİZ VAR.EĞER DEDİĞİMZ FİYATA VERİRSE GEÇİCEZ.SADECE MUTFAK DOLABINI TAKTRCAZ DİĞER HERŞEYİ HAZIR EV GÜZEL DAHA GEZMEDM AMA AYNI APARTMNDA ARKDAŞM OTURUYO.6 ODA KİLERİ VEÇAMAŞR ODASIDA VAR.İNŞ OLUR

ayy inşallah olur fundam yaaa..6 oda süper yaaa geniş geniş ohh miss...bende 6 ay evlendiğimde kirada oturdum ay ne zordu ha diyince kira günü geliodu.borç harç geçtik şükür evimize..borçlarda kira öder gibi ödüoz bitti gibi çok şükür.inşallah sizde bian önce dilediğiniz gibi bi ev sahibi olursunuz

iyi günler kızlarr.. öğle yemeğimi yiycem şimdi oleyyy :)) ay çok acıktım yaa... ben hep aralarda abur cubur.. bisküvi nutella fln atıştırdığımdan şimdi 3 ana 3ara öğün muhabbetine daha bümyem alışamadı sanırım.. elim ayağım titriyo ayoll :) acıktığımı hissetmeyeli aylar olmuş.. özlemişi de aslında bu duyguyu :))

umarım herkes iyidir.. hasta olanlara geçmiş olsun...yeni eşya,bilezik v.s alanlara hayırlı olsun... kaza yapanlara(face de yazıyo ama hacerler buraya yazdımı bilmem) geçmiş olsun diyrum... ve yemeğe gidiyoruum :)))
ben okuyana kadar sen akşam yemeğinide yemişsindir refiyecim
ama ben daha karar veremedim akşama bi yanım yeme diyor bi yanımda açsın ye diyor:)

KIZLAR MERHABA
ayy canımyaaa inşallahh hakkınızda hayırlısı ise olur bir an önce

herkeze slm.sabah beri bi sürü alıntı yaptım hepsi gitti.bi girip yzamadım yaa..çok yoğun işler ödemeler siparişler gelen giden bitmio..pazar günümüz keyifli geçti poyraz hernekadar huysuz olsada annemide alıp çarşıya çıktık oğlum biara uyudu arabasında bizde rahat rahat alışveriş yaptık anacımla..bu kez kocişimle bana cicişler aldık.poyraza yeter diyerekten:))) akşamları yine uyumuyo poyraz 8 de uyuyan çocuk ısrarla 10 lara kadar uymuyor.sabahda geç uyanmıo 10 da uyuduğu halde gene 6,30 da dikilio..c.tesi akşamıda eşimle bi arkadaşa gittik yemeğe.burnumuzdan getirdi poyraz sağolsun bizde paşa paşa evimizin yolunu tuttuk uzuuuuuncaaa bi süre ara verdik akşam oturmalarına..
hayriyecim hayırlı olsun sizin cicilerinizde
Ahmet Yusuf ta öyle huysuzlanıyor ki hele uyku saati geldiğinde gittiğimize gideceğimize pişman oluyoruz
inşallah düzene girer bu bebeler

kızlar eve baktık süper yarın haber gelecek inşallah hayırlısı olur ev hoşuma gitti birkaç eksiği var o da olsun ne yapayım ya çok zorlancaz aslında ama Allahım yardım eder inşallah.....dua edin kızlar ya

kızlar eve baktık süper yarın haber gelecek inşallah hayırlısı olur ev hoşuma gitti birkaç eksiği var o da olsun ne yapayım ya çok zorlancaz aslında ama Allahım yardım eder inşallah.....dua edin kızlar ya

rabbım hakkınızda hayırlısını versın
refıs acıkınca ılık sıcaga yakın su içiyorum ben
yada meyve yıyorum
ama kesmıyor ya ıdare edecegızz
hayrısım gule gule gıy cıcılerını
evet gelelım bıze
dun aksama kadar mızırdanan bana bı iş yaptırmayan bebe uyudu accık nete takılam dedım babamız bastırdı neyse o uyurken
bende kalktım yenı bulasık makınama baharat takımlarımı filan bosaltıp yerlestırdım aksam yemegınıde yedık makınamı calıstırdım
ha bu arada bennu hanım yemekten sonra 1 saat oturdu oynadı kendı kendıne

günydınlar herkese dün çok güzel hava verdı ilk saatler çok güzel geçti taki parka gitmek için evden çıkana kadar çıktık eşim sen sür arabayı dedi neyse geçtim az gittim dar bi yoldu gerizekalı manyak biri gençten bi çocuk araba ile önüme çıktı ne yapayım derken duvara vurdum arabayı çizildi baya günümüz brbat oldu resmen yaa eşim diyo cana glmesin yaa adama çarpsaydın yaa çocuk olsaydı hata bende panik oldum frene geç bastım ama salak hızlı dönülürmü virajlarda hala başım ağrıyor sinirden yaa işte biden böyle hastalık geçti çok şükür tekrardan bulaşmazsa diş çıkmafdığı için huysuzluğumuz hadsafhada

gecmis olsun Allah beterinden korusun napcaksin artik cana gelmesinde bide bebeklerinde arabadaydi ya bisey olsaydi iyi tarafindan bak olaya adana trafiginde sofor olmak cok zor maganda kayniyor heryer..

uzun bir aradan sonra günaydın arkadaşlar uzun süredir buraya girmiyordum aslında burası özleniyor.geçmişe göz attım biraz diyet konusu geçmiş bende başlıycam diyorum başlamıyorum bugün spora gidicektim yakın arkadaşımızın halası ve yegeni vefat etti annei ve kızına araba çarptı kızı daha 4 yaşındaydı başsağlığına gidicez spor hayalimde yarına kaldı artık akşama eşim gelince gidicem bebişe o bakıcak .emine eylül çok huysuz arkadaşlar ya 2 haftadır geceleri uyumuyorz dün ece çok kötüydü ağrı kesici verdim ondan sonra bebeğim rahatladı gözleri kapalı sürekli inliyor yani ağlıyor sallayınca susuyor emzirmeye çalııyorum 2 dk çekip bırakıyor bunlar diş belirtisimi bilmiyorum birde 4 gündür kucagıma ladıgımda yanaklarımı çenemi yiycek gibi yapışıp ısırmaya çalışıyor açlıktanmı diyorum emdikten sonrada öle acaba damaklarını sürtüyor ya anlayamdım.geleceksede gelsin artık şu dişler.buarada bende dün koca 1yıldır alıcam deyipte alamadığım kolye ve bileziğimi aldım biz önceden araba almak için tüm bileziklerimi satmıştık şu spor tek takılan kalın bileziklerde gözüm kalıyordu durumumuz yok sonra alırım diye hep erteliyordum amannn dedim insan mutlu oluyor be ya meltem zayıfla kız zayıfla 20 gr az değil bacım:)

fadimecim basiniz sagolsun uzucu bi haber o eve bir ates dusmusturki sorma simdi off :((

maviste cok huysz kok sokturuyor bize sanki o akilli uslu kiz gitmis yerine bi baskaso gelmis hep aglamakli mizmiz uyumuyor yatmiyor cildiriyor:(( sporada basla en kisa zamanda gor bak insanin psikolojisine de cok iyi geliyor ehme evden uzaklasiysun hem dinc oluyosun hem zayifliyosun harika yani..

hep ayni mi ya bu bebeler bizimkide ayni dakika basi kalkiyor ama neyseki aglama huylari yok gerci onuda edindi son zamanlarda ama en azindan gece aglamaz sagolsun ..

dogru diyosn refiye surekli biseyler yerken (luzumsuz yere) bi turlu bi tatmin olamiyor insan icindeki boslugu doldurmaya calisyor ama o bosluk nasil bisyese bi turlu dolmuyor ne cipsle ne nutellayla ama diyetin o olumlu psiklojisini hicbr nutella veremez bunuda unutma sekerim:)) bende ilk zamalar cok takiyodum ac dolaniyodum ama simdi okadar abartmiyorum hatta hic diyette degilim ama o eski surekli tikinma halimde yok cok sukur 70 kilodan 60 aindim kendimi daha dinc daha enerjik daha iyi hissefiyorum sutumde yerinde cok sukur :))

KIZLAR MERHABA
ayy hadi insallh funda yeni ev yeni bir baslangic harika..

ohh ne guzel gezin ozendim valla . burda hersey var heryer alisveris merkezi hemde dev gibi ama inanirmisin adanada haftasonlari reale gitmeyi ozledim:((

rabbım hakkınızda hayırlısını versın
refıs acıkınca ılık sıcaga yakın su içiyorum ben
yada meyve yıyorum
ama kesmıyor ya ıdare edecegızz
hayrısım gule gule gıy cıcılerını
evet gelelım bıze
dun aksama kadar mızırdanan bana bı iş yaptırmayan bebe uyudu accık nete takılam dedım babamız bastırdı neyse o uyurken
bende kalktım yenı bulasık makınama baharat takımlarımı filan bosaltıp yerlestırdım aksam yemegınıde yedık makınamı calıstırdım
ha bu arada bennu hanım yemekten sonra 1 saat oturdu oynadı kendı kendıne

cok acikinca biskuvi ye yada kraker ama zaten yemegini guzel yersen acikmassin sadece ekmegi azlt yeter yemeklerden kisma sulu yemek corba pilav ye ama ekmek yeme yada az ye tabi bide porsiyonlari azlat cacikta cok super bisey acikinca yogurda dogra hiyari ye ohh mis:))))
bende 19 kaismda tartiya cikiyorum su anda 61 im 60 diyrum sagda solda ama:)) 19 kasima kadar vercem 1 kilo olcem 60 ehehehe

herkeze günaydın..sayfa ilerlememiş yine..nisan kuzucukları huysuz analarına fırsat vermiolar sanırım.dün akşam poyraz uyuyana kadar hırçındı yine ama allahtan erken uyudu ara ara uyansada hiç kaldırmadım yatağından salladım tekrar uyudu.bende evi toparlayıp erkenden yattım.haa buarada kaynanam geldi akşam poyrazı sevip gittti.eşimle de bi karar aldık bayramda ilk gün kurban ve ziyaret işini halledecez 2 .gün dağda bi tesis var burda bize 1,5 saat uzaklıkta harika bi doğası var.oraya gidip kalmayı düşünüoruz bakalım umarım sorun çıkmaz.harika masörler var orda sıcak havuzu var ayy öle ihtiyacım varki inşallah gideriz yaaa..

filizcim süpriz buluşunu sabırsızlıkla bekliorum tatlım biz en son top yaptık poyraza.farklı kumaşlardan minik minik toplar yaptık çokda güzel oldu

meltem sağol canım seninde bulaşık makinen hayırlı olsun elini sıcak sudan soğuk suya sokma artıkın:)))

fundaa evi beğenmene sevindim hani olacaksada beğendiğin ev olucak ne güzel..zorlanmadan olmuyo tatlım.inşallah ii ahberler gelirde ev sahibi olursun güzelim

merhaba arkadaşlar günaydın herkese. uzuuuun bir aradan sonra işe başladım 4-5 gün çalışıp bayramdan sonra ücretsiz izne ayrılıcam. dolayısıyla Mete'm den ayrıyım :2: ama buraya girme fırsatım olacak en azından sizle konuşarak gideririm özlemimi. geçmişe pek bakamadım çünkü en son ne zaman girdiğimi bile unuttum. yakın zamanda olup bitenlerden haberim oldu ancak kusura bakmayın nolur. herkes huysuzluk ve uykusuzluktan şikayetçi galiba ben de dahil bugün parça parça ya 2 saat uyudum yada 3 ve sabah da işe geldim diş midir huysuzluk mu bilemiyorum artık.

hacercim geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın.

ya hepsinde var esracım huysuzluk heralde dişten

KIZLAR MERHABA

ay fundacım inşallah hayırlısıysa tez vakitte size nasip olsun canım.

Son düzenleme:
slm kızlar umarım bütün bebeişler anneleri iyiyidir biz birazcık hastayız kızım düne oranla daha bir iyi sanki ama gece yine ateşlendi ve ben başında 2 saat bekledim üstünü soydum ilacını içirdim şu anda antibiyotiğini verdim uyuyo bütün teyzelerine teşekkür ederiz yanımıazda olan geçmişe şöyle bir baktım

hayriyeciğim canım ohh ne güzel yap bir tatil canım sen daha iyilerini hakediyosun hem çalışıp hem bebekle uğraşmak çok yoruyodur insanı düşünebiliyorum canım telini yazsana bana özelden ben sana yolladım canımcım

sinemciğim hadi hayılrı olsun yeni iş yılın ama fazla sürmeyecekmiş eee kuzumdan ayrı kalamz annesi meteyi öp benim için eve gidince o zamn

dünürcüğüm canım hadi hayırlısı canım inşallah içine sinmiştir ev olur canım taşınması zor olur ama taşınıncada sen huzurlu olacağın için önemli değil inşallah güzel haberle veririsin

meltemciğim canım ohh yakışır valla bulaşık makinası hayatın vazgeçilmez bir parçası bencede hele çocukta olunca yemekti bulaşıktı ütüydü bir işin eksiliyo valla ben elime geçen herşeyi atıyorum tava tencere hiç bişey yıkamıyorum elimde öylede rahat ediyorumki sende rahatlığını göreceksin

jaleciğim canım benim çok saolasın ayrıca her zamn yanımda bana destek olduğun için canım arkadaşım iyiki varsın iyiki buraya üye olup seni tanımışım sesin bile huzur veriyo insana canım benim

Back
X