2010 Nisan Anneleri

dalgınlıgıma gelmiş olmamı canımcım kusura bakma haklısın eee neler yapıyorsun bebışlerın nasıl saglıkları iyi mi opuyorum

canım benim hatırlamamı tüp bebk kardeşliğinden teeenasılsın görüşemedik dediğinden beri doğru canım maşallah kızına canım benim nasıl olalım iyiyiz şükür düşe kalka büyüyoz teyzesi:))daha yürüme girişimimiz yok ama emekleyerek her dedliğe giriyoz bizde şimdilik ama sürekli elinden tutup gezeceğiz canım

AMANDA amanne kadar online olar arkadaşlar var kimleri görüyorum burda ne güzel yasevinndm valla.....

ay deniz ya hamile kalmak ist,iyorum ben

masallah oglusuma benim ayrica gecmis olsun tatlim
damadima iyi bakamiyon sen gönder bana :)))

valla öyle kiz kilo kkiloyu cekermis :))))
ayrica evet canim kk 8. takimdayim
ayrica +90 topikine takiliyorum
kilo verme iyi gidiyor insallah böyle devam eder
siz göresiniz diye tickker yaptim :))))))))))))9

günaayyydıııınnn kızlaaaaaarrrr umarım herkesler iyidir.. biz çok şükür iyiyiz.. bugün mevlüt var ya dedim işlere girişmeden bi bakayım buraya da

dalgınlıgıma gelmiş olmamı canımcım kusura bakma haklısın eee neler yapıyorsun bebışlerın nasıl saglıkları iyi mi opuyorum
çok şükür iyiyiz cnım ya. ne olsun işte koşturup duruyorum peşlerinde.. kız 2 ye gidiyo.. oğlan 20 gün sonra yaşına giricek.. yürüme çabaları,düşmesi fln uğraşıyoruz.. ee sizden ne haber?
Refiye canım konu açtım ama kımse yazmamıs dogum gunlerı yaklastı neler yapıyoruz dıye
hımm görmedim tatlım.. ama biz aile arasında(30 kişi fln ) bi kutlama yapmayı düşünüyoruz..
Kendim 4 nisan doğumluyum. yine 4 nisan 2012 de doğum yapmak istiyorum.ne zaman hamile kalmalıyım sizce??
canım benim son adet tarihim 10 temmuz du. ve oğlum 1 nisan da doğdu. ama beklenen doğum 17 nisandı tabi.. netteki, hesaplayıcılarla bulabilirsin sanırım..
Huuuuuuuuu kizlarrrrr
Bu sekli koymayali çok olmus
ben o şekli görmüyorum.. görmek mi istemiyorum acaba
AMANDA amanne kadar online olar arkadaşlar var kimleri görüyorum burda ne güzel yasevinndm valla.....

ay deniz ya hamile kalmak ist,iyorum ben
arada da olsa burayı da boşlamamak lazım diye düşünüyorum artık..
ayy gönderiyim kııı.. 2 nin yanında 3 de büyür giderr :)))) inş. istediğin kiloya inersin/ineriz :)))

insallah canim benim ya okadar istiyorumki
ayrica ücüncüye hazirlik olur

günayydın ve iyi günler hanımlarr.. mı desemm dünürüm mü desem :)) son zamanlarda sadece ikimiz birşeyler yazıyoruz.. burayı boşlamayalım diyenler bir uğradılar geri kaçtılar :)

neyse biz çok şükür iyiyiz.. umarım herkeslerde iyidir..

canım dünürüm... kilolar gitsin.. ölsün kahrolsun .. bir daha da geri gelmesin ama 3. meselesi yaş be tatlım... bilmiyorum şimdiden tabi.. ayrıca nasip ve hakkımızda hayırlısı olsun diyorum ama şu anki düşüncem şu ki " bilerek ve isteyerek tekrar hamile kalmayı düşünmüyorum" ama tabi diyorum ya nasip.. belli de olmaz kızz.. bakarsın seneye yada birkaç yıl sonra değişir düşüncelerim.. daha erken ama tani olacağı varsa da olur.. kimbilir belki de şu an hamileyimdir :26: töööbe tööbe :)) Allah bilir.. hakkımızda hayırlısı olsun tatlımm minnoşumu öp benim yeri,me.. oyy güzel geliniimm

oylamaya katılırsanız çok sevinirim

........................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar uzuuunca bır aradan sonra tekrar merhaba ne komık 2011 bebeklerı dogmak uzere ne kadar cabuk gectı 1 sene....herkes ıyıdır umarım bebıslerde ıyıdır napıo tosuncuklar bı bakıyım coook kacırdım ama yakalıyım artık bıyerden devam edıyım....

evet canim bizden baska yazan yok :)))
bu kilolar bi sekilde gidecek insallah ya
ama 3 . istemiyorum degil hani ama söyle bunlari bir büyütüm allah nasip kismet ederse ozaman
dedigin gibi nasip kismet canim bakarsin yine birlikte karar verir yapariz birer tane daha :))))
hakkimizda hayirlisi insallah
bende haftaya cuma allah nasip ederse bi arkadaslari toplayacam hani kutlama demiyimde kizimin eglencesini yapacam diyim allah nasip ederse bakalim iste bendende böyle canim :))

hosgeldin canim
bizim bebeisler iyi valla seninki nasil ????
bu arada facede takildigimiz icin burasi biraz durgun kaldi canim benim

:)))) temmuz . temmuzz :)))

benim sat 10 temmuz du.. utku 1 nisan doğumlu.. ama tabi hesaplayıcılarda 40 haftanın dolumu 17 nisan olarak görünüyodu o ayrı :))

merhaba arkadaşlar bende 2010 nisan annesiyim,aranıza yeni katıldım,27 nisan doğumlu bir oğlum var,
11 aylık kilosu 8 ,çok az buluyorum,iştahsız,sizin çocuklarınızın kiloları nasıl,
neler tavsiye edersiniz?ne yedireyim?

merhaba arkadaşlar,
nasılsınız?
çok özlüyorum burayı
benim face de yok herkes face e takılıyor

kızım hala gazlı bir bebek öyleki kendi gazını kendi hala çıkaramıyor.
mutlaka kucağıma alıp pıt pıt vuruyorum
yediğim her şegaz yapıyor diye çok sınırlı yiyorum.
kızıma da doğru düzgün birşey yediremiyorum
hergün ; bu gün başaracağız deyip hırslanıyorum sonra benim yediklerimden dolayı saatlerce sancıdan kıvranan kızımı görünce çokkk üzülüyorum anlatamam.
ne yapmam gerek bilmiyorum.
bu gaz ve gaz sancısı çok feci kızlar yaa..

merhaba canım hoşgeldin aramıza
11 aylık erkek bebek en az 7200 g – 67.5 cm,
en fazla 12200 g – 81.5 cm olmalıymış
yani seninki referans aralığın içinde kalıyor zayıf değil
yüksek kalorili şeyler denemelisin
muz ,pekmez , muhallebi gibi
ama inanki kilo değil, önemli olan sağlıklı olması
eğer sağlığında sorun yoksa hiç dert etme
tabi doktorun ne diyor bu konuda ,bu çok önemli.

Allah bebeklerimize bol sağlık,sıhhat nasip etsin.

slm sessiz topiğim(biz burda kocaman bir dokuz ay gçirdik seninle ve şimdi o günlerin üstüne kızım prensesim tam bir yaşını doldurdu daha nice senelere kızımla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…