karlı bir bursadan iyi günler herkese... hava çok soğuk değil ve heryer muhteşem kar dolu.. okullar da tatil.. sıcacık evimizde kızım,oğlum ve ben.. daha ne isterim.. eşimde olsa iyidi ya neyse.. o da evde dursa kim para kazanıcak :))))
halaa kimse gelmemiş
buneya... tatlım ben sana cevap yazdım ama.. üstte görmemiş olmazsın.. kime diyorum yazmışsın da en azınddan sana yazdığım mesaja bir iki kelime cevap yazabilirdin.. neyse tatlım sen bilirsin...
kimse yok mu. burada buluşacak saatlerımızı verelımde oyle yazışalım merak edıyorum neler yapıyorsunuz uzun bır sure oldu cunku ne dersınız canlarım ben kendımı anlatayım da kızım ruveyda nisan 6 da yasını doldurcak rabbım nasıp ederse inş.10,900 gr 74 cm boyu yurumeye yavas yavas basladı resmıde goruyorsunuz aklıma ne geldı paylasayım dedım benım tupbebekle oldu kızım bana hamıle oldugumu soylecekler 1 saat kaldı tahlıl gonderdık beklıyoruz hemen burayı actım ve haber bekledıgımı soyledım kardeslerme dua edelım dedım ıyıkı vardınız benım yanımda oldunuz sızı sevıyorum kadınlar kulubu yöneticileri ve nısan annelerı opuyorum sizi kocaman canlarım benimm
bu arada kilo tickerını görmedim sanmaaçok iyi didiyosun tatlımm.. kk de bi gruplamı zayıflıyon.. hangisi?? ayy sana şuncağzı söyliyim sadece.. biz ikimiz dünürüzz ama bu konudada aynı ştandartlardayız kilo konusuında
kismeler uğramamış
bugün dr.daydık.. benimkinde dr iğnelere devam dedi ve 2 tane krem verdi.. kulağımın dış yüzeyine sürücem: antibiyotikli krem birisi.. cuma saat 10 da gidicem tekrar ko ntrole..
oğluşumun da hem hafif öksürüğü vardı hem 11 aylık kontrolü.. paşam 11,400 gr. 77-78 cm boy.. maşallah kuzuma.. öksürüğü de ciğerler temizmiş. sadece boğazlarda akut faranjit dedi. ama antibiyotik yok.. o kadar ciddi değilmiş.. 2 öksürük şurubu tamamdır.. inş. geçicek öksürüğü paşamın da..,
öptük herkesiii
çok şükür iyiyiz cnım ya. ne olsun işte koşturup duruyorum peşlerinde.. kız 2 ye gidiyo.. oğlan 20 gün sonra yaşına giricek.. yürüme çabaları,düşmesi fln uğraşıyoruz.. ee sizden ne haber?dalgınlıgıma gelmiş olmamı canımcım kusura bakma haklısın eee neler yapıyorsun bebışlerın nasıl saglıkları iyi mi opuyorum
hımm görmedim tatlım.. ama biz aile arasında(30 kişi fln ) bi kutlama yapmayı düşünüyoruz..Refiye canım konu açtım ama kımse yazmamıs dogum gunlerı yaklastı neler yapıyoruz dıye
canım benim son adet tarihim 10 temmuz du. ve oğlum 1 nisan da doğdu. ama beklenen doğum 17 nisandı tabi.. netteki, hesaplayıcılarla bulabilirsin sanırım..Kendim 4 nisan doğumluyum. yine 4 nisan 2012 de doğum yapmak istiyorum.ne zaman hamile kalmalıyım sizce??
Huuuuuuuuu kizlarrrrr
Bu sekli koymayali çok olmus
AMANDA amanne kadar online olar arkadaşlar var kimleri görüyorum burda ne güzel ya sevinndm valla.....
ay deniz ya hamile kalmak ist,iyorum ben
ayy gönderiyim kııı.. 2 nin yanında 3 de büyür giderr :)))) inş. istediğin kiloya inersin/ineriz :)))masallah oglusuma benim ayrica gecmis olsun tatlim
damadima iyi bakamiyon sen gönder bana :)))
valla öyle kiz kilo kkiloyu cekermis :))))
ayrica evet canim kk 8. takimdayim
ayrica +90 topikine takiliyorum
kilo verme iyi gidiyor insallah böyle devam eder
siz göresiniz diye tickker yaptim :))))))))))))
günaayyydıııınnn kızlaaaaaarrrrumarım herkesler iyidir.. biz çok şükür iyiyiz.. bugün mevlüt var ya dedim işlere girişmeden bi bakayım buraya da
çok şükür iyiyiz cnım ya. ne olsun işte koşturup duruyorum peşlerinde.. kız 2 ye gidiyo.. oğlan 20 gün sonra yaşına giricek.. yürüme çabaları,düşmesi fln uğraşıyoruz.. ee sizden ne haber?
hımm görmedim tatlım.. ama biz aile arasında(30 kişi fln ) bi kutlama yapmayı düşünüyoruz..
canım benim son adet tarihim 10 temmuz du. ve oğlum 1 nisan da doğdu. ama beklenen doğum 17 nisandı tabi.. netteki, hesaplayıcılarla bulabilirsin sanırım..
ben o şekli görmüyorum.. görmek mi istemiyorum acaba
arada da olsa burayı da boşlamamak lazım diye düşünüyorum artık..
ayy gönderiyim kııı.. 2 nin yanında 3 de büyür giderr :)))) inş. istediğin kiloya inersin/ineriz :)))
günayydın ve iyi günler hanımlarr.. mı desemm dünürüm mü desem :)) son zamanlarda sadece ikimiz birşeyler yazıyoruz.. burayı boşlamayalım diyenler bir uğradılar geri kaçtılar :)
neyse biz çok şükür iyiyiz.. umarım herkeslerde iyidir..
canım dünürüm... kilolar gitsin.. ölsün kahrolsun .. bir daha da geri gelmesin ama 3. meselesi yaş be tatlım... bilmiyorum şimdiden tabi.. ayrıca nasip ve hakkımızda hayırlısı olsun diyorum ama şu anki düşüncem şu ki " bilerek ve isteyerek tekrar hamile kalmayı düşünmüyorum"ama tabi diyorum ya nasip.. belli de olmaz kızz.. bakarsın seneye yada birkaç yıl sonra değişir düşüncelerim.. daha erken ama tani olacağı varsa da olur.. kimbilir belki de şu an hamileyimdir :26: töööbe tööbe :)) Allah bilir.. hakkımızda hayırlısı olsun tatlımm minnoşumu öp benim yeri,me.. oyy güzel geliniimm
kızlar uzuuunca bır aradan sonra tekrar merhabane komık 2011 bebeklerı dogmak uzere ne kadar cabuk gectı 1 sene....herkes ıyıdır umarım bebıslerde ıyıdır napıo tosuncuklar bı bakıyım coook kacırdım ama yakalıyım artık bıyerden devam edıyım....
Kendim 4 nisan doğumluyum. yine 4 nisan 2012 de doğum yapmak istiyorum.ne zaman hamile kalmalıyım sizce??[/QUO
hazirandı sanırım.. temmuzmuydu yoksa:))))
merhaba arkadaşlar bende 2010 nisan annesiyim,aranıza yeni katıldım,27 nisan doğumlu bir oğlum var,
11 aylık kilosu 8 ,çok az buluyorum,iştahsız,sizin çocuklarınızın kiloları nasıl,
neler tavsiye edersiniz?ne yedireyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?