2010 Nisan Anneleri

canım nasılsın bitanem şükürler biz iyiyiz yorucu ama güzel bir doğum gününün ardından canım çok zorlanıyordursun rabbim kolaylık versin gaz sorununuz inşallah düzelir bir an önce keşke daha çok paylaşım yapsan gelsende aramıza canımcım

canım benim iyiym çok şükür,çok teşekkür ederim.
gizemin doğum günü kutlu olsun daha nice senelere mutlu mesut sağlıklı inş....
benim face adresim yok ,burada da kimse yok
ara sıra bakıyorum kimse yazmamış bende yazmıyorum :)
demekki yazmak gerekiyormuşki cevap gelsin
öpüyorum seni de gizemi de canım

hanımlar kızım 21 nisan doğumlu ve dün fark ettim 5.dişi yolda sizin bebeklerinizin kaç dişi var??

hanımlar kızım 21 nisan doğumlu ve dün fark ettim 5.dişi yolda sizin bebeklerinizin kaç dişi var??

slm sessiz topiğim(biz burda kocaman bir dokuz ay gçirdik seninle ve şimdi o günlerin üstüne kızım prensesim tam bir yaşını doldurdu daha nice senelere kızımla inşallah

zeyracm çok sevndim,hayırlı yaşlar olsun daha nice nice yılları kutlarız inşallah evlatlarımızın doğum günlerini.bizim paşanın da 3 ü pazar günü kutlucaz inşallah
ya dün gibi....çok duygusalım bu aralar
canım çok öpüyorum ikinizi

bu arada tüm nisan bebişlerinin ilk doğum günlerini kutlarım.Allah hepimizinkini analı babalı büyütür sağlıcakla inşallah

bizde sizi öpüyoruz canım kocaman evet bazen bakıyorum canım ama sen yaz yine ben burdayım ara ara bakıyorum burayıda yanlız bırkamıyorum bizim kız teyzesi çok yaramaz yaaa valla dermanım kalmıyo geceye bir sağa bir sola hep peşindeyim 2 adım attık daha yok emekleyerek gitmek istiyo gitceği yere ve acayip yerlerden tutunup kalkıyo düz duvara tırmanıyo çok yaramaz bir kız anlayacağın teyzesi bizden haberler böyle

biz 29 mart doğumluyuz 4 dişimiz var hala:))2side üstten yeni çıktı

saol canım benim özledim canım sohbetlerimizi yaa keşke daha çok görüşebilsek kuzumu öp benim için canımcım

kizlar sizi devamlı takipteyim ilk kez yazayım.
22 nisan doğumluyuz üssten 4 diş çıktı alttan 2 diş geliyor şimdide
biraz ters çıktı dişler :)

merhaba nisan anneleri...ilkkez yazıyorum bende.oğlum 19 nisan doğumlu ve 8 dişi var(4 üstte,4 altta)dün gördüm üsten 2 azı dişi de kabarmış bembeyaz olmuş.enzor dişlerimiz geliyo yanii.
birde oğlumun ilk yaş günü özel olsun istiyorum.ne yapabilirim.bikaç bişi var aklımda ama ben yinede fikirlarinizi bekliyorum.allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

bizde 31 mart dogumluyuz ve 6 disimiz var
ikki üst 4 alt :))

civ civ sizinkide kutlu olsun canim benim
tesekkür ederiz

hosgeldin canim aramiza dileklerin icin amin diorum insallah allahim hepimizin bebegine uzun ömür verir

merhaba kıazlar çok boşladım burayı çookkk ama inanın vaktim olmuyor mehmet salih sürekli vıc vıc geziyor kıyamam ben yaaa
yürüme yok hala emekliyoruz 5 dişimiz çıktı altıncı yolda anne baba meme emre dede nermin gel git su mama diyoruz burnumuzu gösteriyoruz sarılıyoruz bay bay diyoruz tay tay yapıyoruz şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi

slm kızlar bayadır giremiyorum buraya bu arada kullanıcı adımı değiştirdim eskisi _ezgi_ ydi melisin annesi:)
herkesi çok özledim ne güzel günler geçirmiştik burda doğum günü olan bebişlerin hepsine nice mutlu yıllar bizimde 13 ünde doğum günümüz az kaldı hazırlıklara başladık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…