sağol canım seninde ramazanın hayırlı olsun.sıcaklardan bizde dertliyiz
selamm sevgiliii topiğim :))
ayy çok duygulandım buraya yazınca... buraya ilk yazdığımda hamile bile değildim..şimdi 16,5 aylık yaramazz oğlum var.. uzun zamandır face de grup kurup,paylaşımlara ordan devam edince burasını boşladık tabi.. ilk göz ağrım kk ne girmek kolay olmadı tabi.. şifremni unutmuşum yeni şifre istedim maille gönderdiler sağolsunlar.. ne zamandır aklımdaydı.. ayy iyi oldu yaw.. bizden kimse yazmıyormu artık buraya acaba.. pff.. neyse azıcık bakınayım ben :) herkesleri ve de bebişlerini öperim
ii yapmıssın canm bennde yenikaıldım guruba allah bagııslasın canım benkide 15buçuk aylık oldu valla bu siteii oluyo neyse tanıstıgıma memnun oldum
ana kızlar nerdesınız ben tatıle gıttım geldım kımse gırmemeıs[/QUOTE
valla en güzelini sen yapmıssın canım biz burda sıcaktan kavrulalım sen tatilini yaptında geldin ramazanda neyzpcaz kızlar ben izmiredeyim sıcaktam ramazanı nasıl geçirecegimim hiç düsünemiyorum malum istanbuldan geldim buraya 2sene oldu ama halen sıcagına alısamadım kızımı bir görseniz sıcaktan ne bsey yiyo nede uuyabiliyor meltemcim senin bebişe yaptıgın çorba tariflerden varsa ilete bana bende deniyim arık neti tükettim çorbalardan tamam tatil güğzeli ben aranıza yeni katılmıstım seninlende tanıstıgıma memnun oldum
kızlar nerdesininz çok sıcak bebişim sıcaktan durmuyo ramazanda geldi hayırlı olsun
valacanım eve klima taktıdrdık bugün okadarserinki izmir gibi bir yerde her eve klıma şarttır
selamm sevgiliii topiğim :))
ayy çok duygulandım buraya yazınca... buraya ilk yazdığımda hamile bile değildim..şimdi 16,5 aylık yaramazz oğlum var.. uzun zamandır face de grup kurup,paylaşımlara ordan devam edince burasını boşladık tabi.. ilk göz ağrım kk ne girmek kolay olmadı tabi.. şifremni unutmuşum yeni şifre istedim maille gönderdiler sağolsunlar.. ne zamandır aklımdaydı.. ayy iyi oldu yaw.. bizden kimse yazmıyormu artık buraya acaba.. pff.. neyse azıcık bakınayım ben :) herkesleri ve de bebişlerini öperim
slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))
selam kızlar
ramazanınız mubarek olsun hergun gıreyım dıyorum fırsat bulup gıremıyorum kızlar corba tarıflrını en guzel nısan bebeıslerı ek gıdaya baslıyor vardı kk da oradan alabılırsınız hayrısım mama annemızle guzel paylasımlarda bulunduk ay neydı o gunler
bennu sultan hala fazla konusmasada anne abı ve teyzeyı guzel söyluyor dada desede hala babasına
tam tatlılık zamanlrı benımle msn ded görusebılırsınız buraya gırmemm zor oluyo
benım hormonlı kızıma yaptıgım yemek tarıflerımden ıstersenız msn den daha kolay ulasırsınız özelden atın msj
gelelım bana 65 kılo ıle dogum yapmıs olan ben suan 76 laardayım kosu bandı aldım ramazzandan sonra daha sıkı kullananrak acıl zayıflamam lazım gelmekte ıste bızden haberler bu kadar göruserız bebeklerınıze ve kendınıze ıyı bakın
Herkese yeniden merhaba !!
Herkese yeniden merhaba !!
sağol canım seninde ramazanın hayırlı olsun.sıcaklardan bizde dertliyiz
bende memnun oldum canım... bu site ilk göz ağrımızdı ama şimdi face daha kolay geliyo hepimize.. 57 kişiyiz grupta. orda paylaşım yapıyoruz.. neyse burayı unutmuştum nerdeysebakarım arada.. seninkini de Allah bağışlasın canım.
facede nisan annelerimi gurubunuz canım benimde burası ilk göz ağrım
bende memnun oldum canım... bu site ilk göz ağrımızdı ama şimdi face daha kolay geliyo hepimize.. 57 kişiyiz grupta. orda paylaşım yapıyoruz.. neyse burayı unutmuştum nerdeysebakarım arada.. seninkini de Allah bağışlasın canım.
facede nisan annelerimi gurubunuz canım benimde burası ilk göz ağrım
evet canım bende memnun oldum nisan anneleri gurubundayız ara sıra çocuklardan fırsat oldukca giriryoruz canım neyse tanıstıgıma memnunoldum görüsmek üzere hoscakal
mrh haımlar daha önce kadınlar kulübünden bi grup annelere hatıra olsun diye aynı oyuncaklar örmüşdük,ilgilenirseniz siteme bi göz atın
hayatımın içinden.....
oyuncaklarımdan bazıları
Eki Görüntüle 275072 Eki Görüntüle 275073 Eki Görüntüle 275074 Eki Görüntüle 275074 Eki Görüntüle 275075
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?