2010 Nisan Anneleri

geçmiş olsun.üşüttü mü acaba??şimdi nasıl durumu ateşi var mı yine???ah bebeğimm kıyamam gözyaşlarına

usutmus olamaz soguk bısey de yemedı dr bulasmıs olabılır dedı komsumun cocuklarıda hasta galıba oradan gectı sag ol canım benım mızır mızır ıste

usutmus olamaz soguk bısey de yemedı dr bulasmıs olabılır dedı komsumun cocuklarıda hasta galıba oradan gectı sag ol canım benım mızır mızır ıste

ilaç verdimi doktorunuz?hasta oluncada çok mız mız oluyorlar dimi.tekrar geçmiş olsun bennumu öpüyorummm kocaman yanaklarından azrada akşam üzeri kustu ne var ne yok çıkardı 3 gündğrde geceleri öksürüyor.bende yarın götürücem doktora.kıyamam miniklere biz hasta olsak onların yerine.dayanamıyorum bebeklerin hasta olmasına

bennu bugun daha ıyı pazar acıle göturmustum antıbıotık vve aferım verdı atesını fıtılle anca dusurdum bogaz enfeksıyonu kusması yok bennunun cok gecmıs olsun

öksuruge ayva yapragı bıre bır valla
bennuyada zencefıllı pekmez verdım

bennunun iyi olmasına çok sevindim.hasta olduıklarında biz annelerde perişan oluyoruz.bugünde hasta olma sırası bizim kıza geçti.dün gece uykusundan uyanıp kustu ama ne kusmak yerler üstüm halı heryer battı.hemen acile gittik doktor kontrol etti bişey bulamadı.sabah erkenden kendi doktorumuza gittik.muayene etti yine bişey çıkmadı idrar tahlili istedi. ne kadar zormuş kız çocuğundan idrar almak.7 saat eşimle uğraştık.yapıştırıyoruz torbayı ama çişi beze akıyor.en sonunda bol bol su içirdik çıkardık bezi eşim elinde bardakla bekliyor çiş yapsın diye sonunda yaptı havada kaptık çişi.hayatımın en değerli çişiydineyse yetiştirdik tahlile allahtan bişey çıkmadı.öksürük ilacı ve kusmasını önlemek için fitil verdi doktorumuz.ayva yaprağını duymamıştım.çayıda yapılıyor dimi???toz zencefili öksürünce 1 çay kaşığı alırım ağzıma.sende telaşlanıyor musun bennu hasta olduğunda ateşi çıktığında ben hemen ağlıyorumdayanamıyorum kızımın o çaresiz hallerine

cok gecmıs olsun keske evde yaptırsaydın cısını neyse ögrenmıs oldun
hayır canım ben bennu hastalanınca telaslanmıyorum dıkkatle hersey duzelır önce nedenını arastırıyorum kızım ızın vermıyor sonra yazarım ıyı aksamlar herkese
ha ayva yapragının 3 4 tanesını 1 cezvedekaynatıp ıcırııyorum ama kıs boyu 1 demlık ıctık ıhlamur zencefıl kararnfıl karabıber fılanda kattık bennuda ıctı hıc hasta olmadı masallah

evde yapmasını bekledik zaten.yoksa elimizde çiş torbalarıyla falan hastanede beklemek çok uygun olmazdı.neyse çok şükür bugün daha iyi.
yaz geldi ya kimseler uğramaz oldu buralara.senle ben kaldık bir tek.sanada bennu izin vermiyor ben kaldım mı tekbennumu öpüyorum kocamannnnnnn.görüşürüz...

çok saol teyzesi gerçekten çok zor günlerdi rabbim yaşatmasın kimselere.
sende kızını kokla benim için.

bennuyu acıle göturdum dun atesler ıcınde bozazları cok kötu olmus dr sabaha kadar agladı sabah 6 dan berıde aglıyor

çok geçmiş olsun bennuya.inşallah iyileşmiştir.

cnm çok geçmiş olsun gerçekten çok zor idrar almak.biz erkek çocuğundan bile zor aldık günlerce uğraştık diyebilirim.hep beze sızıyodu.en sonunda azcıcık aldık yetmezse ararız sizi dediler aramadılar bugün sonuç çıkıcaktı demekki yetmiş.
inşallah senin kızında iyileşmiştir cnm.

zevkle koklarım kuzumu teyzesi
bende erkek çocuğundan idra almak daha kolay olur,hani pipisine bağlarsın torbayı yapar sanıyordum.2 bez doldu ama bir torbaya girmedi o çişen sonda açtık altını aldık elimize temiz plastik bardak içirdik suyu bekledik çişini yaptığı sırada uzattık bardağı yarım bardak çiş aldık.hayatımın en kıymetli çişiydisağol canım kızım daha iyi azcık öksürüyor okadar.sizden neden tahlil istediler hastamı oğluşun??

iyileştiğine çok sevindim cnm inşallah öksürüğüde geçer en kısa sürede.
bizim topuk kanımızda küvezdeyken metabolizmayla ilgili bişi yüksek çıkmıştı cerrahpaşaya metebolizma bölümüne göndermişti doktorumuz ordan istediler.ama ikinci kez aldıkları topuk kanında değer normal çıktı şimdi hem idrar sonucunu hemde topuk kanı sonucunu götürcez oaraya bakalım ne dicekler.

yok yok ugrarım ben hergun mutlaka bakarım

ınsallah guzel sonuclar alırsınız

kızlar sıze guzel bı haber 2 yıldır görmedıgım ogluslarım yarın gelıyor ve facede benı onaylamayan oglum onayladı cok sukurkı

inşallah tüm sonuçlar temiz çıkarda sizde biraz olsun rahatlarsınız.son sonucu öğrendiğinizde mutlaka buraya yaz olurmu.hayırlı haberlerini bekliycem.

canım çok çok sevindim.kim bilir ne çok özlemişsindir oğullarını.onlarda annelerini çok özlemiştir eminim.kaç yaşında oğulların??bennuyu da ilk kez görecekler desene.küçük kardeşlerine abilik yapıcaklar yanioğlun neyi onaylamıyordu sormamın bir mahsuru yoktur umarım kızgınmıydı sana??ayyy sen ne heycanlısındır şimdi.nekadar kalacaklar yanında??çok soru sordum dimi ne yapıyım sen heycanla yazınca bende inan çok mutlu oldum.tadını çıkar tüm çocukların yanında olacak.öp kokla doya doya vakit geçirin.sonraa çok uygun bir zamanda neler yaptığınızı yazarsın.

evet canım heyecandan uyumadım bugun galıba buyuk oglum gelmıyor o daha kınlı ban a nedenını bılmıyorum 7 yasındaydı ayrıldıgımda galıba bıraıp gıttım dıye o facede arkadaslıgımı onaylamadı yanı görusmek ıstemıyodu telefonda sorunca mecbreen onayladı sanırım baska zaman gelırım dedı lutfen dedım ama canları sag olsun yeter
bennuyu ılk görecekler evet ama bennu onları bılıyo resımlerıne bakıyo yasar mustafa dıyorum gösterıyo

meltemciğim canm senin çok güzel bi yüreğin var bayılıyorum bu yönüne.....inşallah çocuklarnla iyi vakit geçirmişsndr tatlm

bennuyu acıle göturdum dun atesler ıcınde bozazları cok kötu olmus dr sabaha kadar agladı sabah 6 dan berıde aglıyor

gecmis olsun canim bennu daha iyidir insallah
ayrica gözün aydin insallah güzel vakit gecirmisinizdir
büyük oglunda herseyin farkina varacaktir eminim ister istemez o yaslarda neden birakip gitti diye düsünmesi ama ilerde neyin ne oldugunu anlar umarim ve onada kavusursun bir an önce

sagol reyhan cıgım guzel dıleklerun ıcın tesekkurler bennu ıyılestı zencefılle pekmezle ıylestırdım onu cok sukur yan kesıcı dıslerı cıkmak uzere cok atesı var
sızlerde neler var kızlar ben söle bı dolasmay cıkıyorum
hoscakalın guzel bır gun gecırmenız dılegıyle hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun

cok sevindim canim
bizde iyiyz iste ugrasip duruyorum cocuklarla
sende gez temiz hava daima iyidir

kızlar merhaba
bennunu aksamdan berı burnu akıyo sabah öksurmeye basladı bende aldım saglık ocagına göturdum bogazları gene ya ben bu cocukla napıcam soguk yemıyo herseyıne dıkat edıyorum sastım kaldım valla

merhaba arkadaşlar bebeğim için oyun halısı arıyorum. sizin oyun halısı ile işiniz bitti diye düşünüyorum 3 aylık bebişim için yenisini almak yerine ikinci el almayı düşünüyorum. satmayı düşünen arkadaşlar varsa halının ismi ve istediği fiyatı yazarak özel msaj atabilirler. bebişleriniz güle güle büyüsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…