Canım kıyamam ya.Ama eşinede kızmak lazım bu durumdalmaz: lmaz:
selam kızlar. 2 günlük eğlenceli bir istanbul seyaahti yaptım. kapalı çarşı, mısır çarşısı, bağdat caddesi, sultanbeyli, cadde bostan, her bi yerindeydim valla. bi de ben kullandım gidip gelirken. bebişimde saolsun hiç sorun çıkarmadı. geldik sapasağlam ve morali yüksek...
valla kimselere güvenmeyin. bizim bebeğimiz 7 seneden sonra oldu. aman duyunca görseydiniz hallerini, maman neye ihtiyacın olursa haber ver, canım çekerse sööle.. sadece bi gün aradım midem kötü yemek yaoamadım eşime size göndereyim iftara diye yemek yok deyip soktular lafı.. kasaba minnet edeceğime keser kolumu yerim derler aynen öölee valla.eşime bende kızdım canım hatta eve geldi bir ara ve ciddi ciddi tartıştık ama
gece konuşunca onada hak verdim oda iki arada kalıyor ve çok kızıyor ailesine
bütün gece benimle birlikte o da uyumadı
ve ablası onada emrivaki yapmış ve ablaları bana iş yaptırmaz diye düşünmüş
Canım kablosuzsa hiç degilse kullanmadığız zamanlarda kapatın ve az kullanılan bir odaya taşıyın pc'yi.
merhaba yosuncum
bilmez olurlar mı gelen kişi görümcem ve bana hiç sizde kalacağız bile demedi
ve hiçbirşeye de elini sürmedi Allahtan ablaları daha anlayışlı onlar yardım etti biraz ve gecede çocuğunu götürdüler yoksa o işe gidince 5 yaşındaki çocukla ben kalacaktım ve bir dk yerinde durmuyor
selam kızlar. 2 günlük eğlenceli bir istanbul seyaahti yaptım. kapalı çarşı, mısır çarşısı, bağdat caddesi, sultanbeyli, cadde bostan, her bi yerindeydim valla. bi de ben kullandım gidip gelirken. bebişimde saolsun hiç sorun çıkarmadı. geldik sapasağlam ve morali yüksek...
herkeste var sanırım bu tip bi görümce:) allahtan benimki daha hamile oldugumu bilmiyor bilse çoktan damlamıştı
ben misafiri çok severim canım akrabalık ilişkilerimizde baya kuvvetlidirkızlar benim eşimin pek akrabası yok biz yunanistan göçmeniyiz eşim ise arnavut bilemiyorum belki rumelililerde böyle akraba ilişkileri çok olmuyor ya da bizim ailelerimize özgü bir durum. bu nedenle misafir vs hiç ağırlamıyorum pek de şikayetçi değilim hamilelikte bu durumdankötükedihüso kendinizi yormayın derim ben evi bile toplayamıyorum zaman zaman zaten yapı olarak tembelimdir bir de bu bulantıyla misafirden hoşlanmazdımkötükedihüso
çok haklısın demircimvalla kimselere güvenmeyin. bizim bebeğimiz 7 seneden sonra oldu. aman duyunca görseydiniz hallerini, maman neye ihtiyacın olursa haber ver, canım çekerse sööle.. sadece bi gün aradım midem kötü yemek yaoamadım eşime size göndereyim iftara diye yemek yok deyip soktular lafı.. kasaba minnet edeceğime keser kolumu yerim derler aynen öölee valla.
maleseff canımherkeste var sanırım bu tip bi görümce:) allahtan benimki daha hamile oldugumu bilmiyor bilse çoktan damlamıştı
eşin çok iyi yapmış canımcanım yaa kıyamam sana ben evlendiğimin ilk senesi bu gibi durumlarla çok karşılaştım kayınvalidem benden habersiz benim adıma kaç kere tanımadığım kendi arkadaşlarını bana getirdi hiç haberim olmuyodu bir tlfn geliyodu şunlar gelicek en sonunda eşimle konuştum eşimde annesiyle konuştuda hallettik benim hayatta tahammül edemeyeceğim şeylerden biride benim adıma karar verilmesi sorulmadan sen yine iyi dayanmışsın o görümcene canım benim neyse atlatmışsın birde tuhaf olan eşini aryıp enişteyide özel davet ettirmesi ne acayip ya hayatta en son yapacağım şey vallakafamçokkarıştı
takmayın kızlar bunlardan her yerde var maalesefff
kızlar sandalyede otururken bel ağrınız oluyomu bende bugünlerde başladı
ya bi de beni kimse ciddiye almıyo. midem diyorum, belim diyorum. hemen oooo daha mercimek kadar sırf naz yapıyosun diyolar. maalesef etrafım erkeklerle dolu olduğu içinn derdimi anlamıyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?