hoşbulduk arkadaşlar...herkes rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirir de bebeğini hayırlısından kucağına alır inşallah.
ben de bulantı 2 hafta oldu ve çok hafif hiç bişi yiyemedim ve zayıfladım.ama şimdi hiç yok gibi bişey. arada bir ve bazı şeylere oluyo.doktoruma bulantım yok dediğinde korktu hemen bebeğin kalp atışlarına baktı.bulantının ilk 3 ayda olması normalmiş ve iyiymiş dediğine göre.çok bulantı olursa ilaç bile yazmıştı bana. çok bulantı ve kusma yaşayan arkadaşlar ilaç isteyin doktorunuzdan...
valla beniz çok az olmasına rağmen çok kötü oluyordum.Allah yardımcınız olsun.
Sabahlar benim için çok zor geçiyor artık
Kusmuyorum ama kusmaktan beterim elim ayağım titriyor midem hop oturup hop kalkıyor , doktor 12. haftaya kadar olucak bunlar dedi , beyaz leblebi yiyorum yatışıyor biraz ama içim dışım leblebi oldu.. Doktor susuz bırakma vücudunu dedi , su içince daha kötü oluyor dedim başta olur ama sonra o denge düzelir dedi. Kasık ağrılarım azaldı arada sırada oluyor artık , bunun dışında gazman oldum çıktım , gazdan ölüyorum heryerim gaz olmuş yaa niye anlamadım.. Miskinlik abidesiyim koca gün yatıyorum yine yorgunum ve hala uyuyabilirim saatlerce.. Karnım doymak bilmiyor , sürekli bi açlık hissi..
Haftaya kalp atışı duymaya gidicez kısmetse , herşey yolunda gider inşallah.
merhabalar.bu topiğe ben de kaydımı yaptırabilirim herhalde:)))
inşallah nasip olursa nisanda anne olmayı bekliyorum.2 aylık şu an bebişim. bi aksilik olmaz inşallah. çok zor bi dönem benim için.
Günaydin canim kalp atislari icin doktor seni neden bu kadar bekletiyorki 6.7. hatadan sonra duymak mümkün olabiliyor bu arada yasadiklarimiz ayni leblebi ve bulanti ve ayni oranda gelisen su an dinginlikteki sancilar leblebiye ek olarak ben birde etimek türü seyler tavsiye edrim eger ki suyuda yemekle beraber icmeyince ben kendimi daha iyi hissediyorum normalde 3-4 litre su icen insanim ama dikkat ettigim yemekle degil aralarda icmeye gayret ediyorum
Sevgilye hayirli saglikli huzurlu hamisligin olsun canim
merhabalar.bu topiğe ben de kaydımı yaptırabilirim herhalde:)))
inşallah nasip olursa nisanda anne olmayı bekliyorum.2 aylık şu an bebişim. bi aksilik olmaz inşallah. çok zor bi dönem benim için.
arkadaşlar rüyamda altın yüzük taktım nedir acaba?
meraba kızlar günaydınlar ben yeni kalktım uykucu oldum çıktım valla
Günaydın canım.Hoşgeldin nasılsın?
hoşbulduk canım benim biraz mide bulantım vardı bu sabah canım şükürler olsun iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktan
hoşbuldık:) kızlar bilgisayar zararlı mı bebeğe radyasyon vs babam diyodu gecen gün çok girme diye de bu konuda tereddütlerim varmafoldumben
merhaba kızlar, ben de hamile kamadan bir hafta önce rüyamda rahmetli dedemi görmüştüm. evinde mutfakta bişeyler arıyodum ve elime bir çift altın küpe geçti. anneme anlattım rüyamı ölü diri getirir ve altın küpe erkek çocuk habecisi dedi.nitekim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. günayder, altın yüzük hakkında bişey bilmiyorum dediğim gibi, sadece küpe erkek diyolar. 7 hafta oldu bugün ALLAH hepimizin bebeklerini korusun, olmayanlara da en kısa zamanda versin inşallah:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?