2010 Nisan Anneleri

GÜnaydın cıcı hamıle kardeŞlerım. Yenı katılan arkadaŞlar hoŞgeldınız. Herkese gÜsel bır gÜn dılerım. ÖpÜorum heppınızı

Hoşgeldin canım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..
Bende bulantı oluşumunun iyi bir işaret old. duydum tek avuntum bu :)

aramıza hoşgeldin ysmnshn :)

önümüzdeki aylar hayırlısıyla geçsin de hayırlısıyla al kucağına bebeğini inşallah..Allah sağlık sıhhat versin..

ben de hastaneden şimdi geldim kızlar.
üç tüp kan aldılar, zaten kansızım, hepten pelte oldum.

sonra diyetisyene gittim kontrole.. 2 haftada 2.5 kilo vermişim.
fazla bi mide bulantım, kusmam yok ama iştahım acayip kapandı. hiç bir şey yiyemiyorum.. zorluyorum kendimi ama anca bu kadar yiyebiliyorum işte

sizler nasılsınız ??
mide bulantısı olanlara Allah kolaylık versin..
bu sabah her zamankinden biraz daha fazla bulantım oldu da ne olduğumu şaşırdım vallahi. insanın öyle sürekli içinin kalkık olması pek fena..

ama çok şükür di mi :)
miniklerimizin büyüdüğünün göstergesi bunlar :)

nazar değmesin hiçbirine..Allah'ım korusun hepimizi ve +1'lerimizi :)

Günaydin canim kalp atislari icin doktor seni neden bu kadar bekletiyorki 6.7. hatadan sonra duymak mümkün olabiliyor bu arada yasadiklarimiz ayni leblebi ve bulanti ve ayni oranda gelisen su an dinginlikteki sancilar leblebiye ek olarak ben birde etimek türü seyler tavsiye edrim eger ki suyuda yemekle beraber icmeyince ben kendimi daha iyi hissediyorum normalde 3-4 litre su icen insanim ama dikkat ettigim yemekle degil aralarda icmeye gayret ediyorum

Sevgilye hayirli saglikli huzurlu hamisligin olsun canim

merhabalar.bu topiğe ben de kaydımı yaptırabilirim herhalde:)))
inşallah nasip olursa nisanda anne olmayı bekliyorum.2 aylık şu an bebişim. bi aksilik olmaz inşallah. çok zor bi dönem benim için.

hoşgeldin canım aminnn inş hayırlısıyla nisan annesi oluruz:Saruboceq:

Amin canım , teşekkür ederim..

Benim adet düzensizliğim var abartılı olmamakla beraber ayrıca hamile kalmadan önce tatile gidiyorum diye geciktirici hap kullanmıştım bu nedenle adet tarihim ve yumurtlama tarihim şaştı.. Son adet tarihim , hapı bıraktığım tarih olarak hesaplarsak 9 haftalık hamile görülüyorum ama doktor adet düzensizliği ve geciktirici nedeniyle tarih değişiminin hafta hesaplamasında değişikliğe yol açtığını söyledi. Söylemesi ayıp :kedi: hamile kalabileceğim tarihleri de biliyorum çok fazla beklemedik çok şükür bebeğimiz için çünkü.
Usg nin verdiği tarih 6 haftalık olarak görülüyor şu an ve benim bahsettiğim malum tarihle de uyumlu. Bu hafta yada haftaya kalp atışını dinleyebiliriz dedi ama eşimle gitmek istediğim için haftaya gitmeyi istedim..

merhaba kızlar.

merhabalar.bu topiğe ben de kaydımı yaptırabilirim herhalde:)))
inşallah nasip olursa nisanda anne olmayı bekliyorum.2 aylık şu an bebişim. bi aksilik olmaz inşallah. çok zor bi dönem benim için.

Hoşgeldin aramıza.

arkadaşlar rüyamda altın yüzük taktım nedir acaba?

merhaba kızlar, ben de hamile kamadan bir hafta önce rüyamda rahmetli dedemi görmüştüm. evinde mutfakta bişeyler arıyodum ve elime bir çift altın küpe geçti. anneme anlattım rüyamı ölü diri getirir ve altın küpe erkek çocuk habecisi dedi.nitekim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. günayder, altın yüzük hakkında bişey bilmiyorum dediğim gibi, sadece küpe erkek diyolar. 7 hafta oldu bugün ALLAH hepimizin bebeklerini korusun, olmayanlara da en kısa zamanda versin inşallah:ecrin_bebek:

meraba kızlar günaydınlar ben yeni kalktım uykucu oldum çıktım valla

bende baya oluyo rüya göreli altın kolye ve küpe takmıştım rüyamda kız evlat falan yazıyodu yanlış hatırlamıyorsam kızlar neyse farketmez valla kız erkek sağlıklı olsunda bu arada kızlar bu aralar sık sık kabus görüyorum normalmi bu sizdede oluyomu

hoşbuldık:) kızlar bilgisayar zararlı mı bebeğe radyasyon vs babam diyodu gecen gün çok girme diye de bu konuda tereddütlerim varmafoldumben

hoşbuldık:) kızlar bilgisayar zararlı mı bebeğe radyasyon vs babam diyodu gecen gün çok girme diye de bu konuda tereddütlerim varmafoldumben

Ben bu konuyu biraz araştırdım.Pc monitorleri özelliklede eski olanlar daha çok radyasyon yayıyormuş.Bu arada kablosuz modem kullanan varsa hamilelere ve 2 yaşına kadar olan çocuklara çok zararlıymış.

canım bende araştırdım valla okuduğum heryerde bir zararı yok yazıyordu şimdi kahvaltımı yaparken düşünüyordum eskiden insanlar hiçbişeye dikkat etmezlermiş yediklerine içtiklerine yaptıklarına ama sağlıklı bebekler doğururlarmış acaba bizmi biraz pinpirikliyiz diye düşünüyorum kızlar

günaydınnn
dr dan geldik şimdii kuzumu gördümm nekadar da
büyümüş dedimm dr daha küçücük 1.5 cm dedi
bende en son gördüümde 5 mm di dedimm güldü
beniimde her dr gittiğimde günü haftası şaşıyorr
şakacı benim bebekimm :)))

teşekkürler canım, ablam da hamile ve erkek bebek bekliyor onu da aynı rüya içinde altın kolye taktığını gördümopuyorumnanaktan aminn rabbim hepimizin bebişini korusun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…