- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
bende baya oluyo rüya göreli altın kolye ve küpe takmıştım rüyamda kız evlat falan yazıyodu yanlış hatırlamıyorsam kızlar neyse farketmez valla kız erkek sağlıklı olsunda bu arada kızlar bu aralar sık sık kabus görüyorum normalmi bu sizdede oluyomu
merhaba kızlarr
dün girmemle çıkmam bir oldu
nasılsınız
ben keyifsizim bugün dün gece yorgunluktan hiç uyuyamadım yatılı misafirimde vardı
bide son 2 gündür bulantılarım başladı ne güzel hiç olmadı derken
anlayışsız insanlardan nefret ediyorum kızlaryaa
günaydınnn
dr dan geldik şimdii kuzumu gördümm nekadar da
büyümüş dedimm dr daha küçücük 1.5 cm dedi
bende en son gördüümde 5 mm di dedimm güldü
beniimde her dr gittiğimde günü haftası şaşıyorr
şakacı benim bebekimm :)))
evet yaa ben de sürekli kabus görüyorum hatta dün epey bi süre kendime gelemedim:gitme:
Kızlar aklınıza geldikçe nas ve felak surelerini okuyun. Özellikle yatarken.:1hug:
zeyracım bende öyle diyordum zaten hatta artık misafir alamam da demiştim eşime ve dün çok kötüydüm dün saat 4 te küçük görümcem aradı akşama bi planınız var mı diye bende yok dedim tamam o zaman iftara size geliyoruz dedi kapattı ve ben şok tabi benden sonra eşimi aramış akşama size iftara gelicez enişteni ara davet et ve sizde kalacağız onun yanında gece bizde kalın diyeceksin demiş eşimde tamam demiş ve diğer ablalarını aramış jale rahatsız yardım edin diye onlar geldiğinde ben herşeyi yapmıştım ve bana kızdılar niye hayır demedin diye
neyse zaten görümcem ve eşi ezan okundu öyle geldiler
ve bana bir kere bire sizde kalmak istiyoruz demedi ben bu evin neyiysem hatta ablalarına soruyor çocuğun eşofmanlarını getirdiniz mi diye
saat 11 de benim uykum geldi yatakları hazırlayalım dedi ve uyudu bide sahur var biliyorsunuz kalktım hazırladım kalktılar yedi ve yine gitti uyudu sabahta eşini bırakmış işe gitmiş
ben ne diyeyim şimdi buna kızlaryaa bütün gece uyumadım hem yorgunluktan hem ağrılarımdan hemde sinirimden
canım ya bitanem benim o görümcen sana resmen eziyet etmek istemiş ya bu insanları anlamıyorum benimde kardeşim var o evlenince böyle yaparmıyım diye düşünüyorum aklım almıyo yani neden bırakmazlar erkek evleneince ablası dayısı emmisi bacısı yakasını anlamam sanki gelinler alıp gidecek oğullarını neden mutlu olsuna bakmazlar neyse canım benim atlatmışsın ama görümcen kusura bakmada yemiş içmiş gitmiş tam bir kaynana edasıyla:umursamaz:zeyracım bende öyle diyordum zaten hatta artık misafir alamam da demiştim eşime ve dün çok kötüydüm dün saat 4 te küçük görümcem aradı akşama bi planınız var mı diye bende yok dedim tamam o zaman iftara size geliyoruz dedi kapattı ve ben şok tabi benden sonra eşimi aramış akşama size iftara gelicez enişteni ara davet et ve sizde kalacağız onun yanında gece bizde kalın diyeceksin demiş eşimde tamam demiş ve diğer ablalarını aramış jale rahatsız yardım edin diye onlar geldiğinde ben herşeyi yapmıştım ve bana kızdılar niye hayır demedin diye
ve bana bir kere bire sizde kalmak istiyoruz demedi ben bu evin neyiysem hatta ablalarına soruyor çocuğun eşofmanlarını getirdiniz mi diye
saat 11 de benim uykum geldi yatakları hazırlayalım dedi ve uyudu bide sahur var biliyorsunuz kalktım hazırladım kalktılar yedi ve yine gitti uyudu sabahta eşini bırakmış işe gitmiş
ben ne diyeyim şimdi buna kızlaryaa bütün gece uyumadım hem yorgunluktan hem ağrılarımdan hemde sinirimden
günaydınnn
dr dan geldik şimdii kuzumu gördümm nekadar da
büyümüş dedimm dr daha küçücük 1.5 cm dedi
bende en son gördüümde 5 mm di dedimm güldü
beniimde her dr gittiğimde günü haftası şaşıyorr
şakacı benim bebekimm :)))
merhaba kızlarr
dün girmemle çıkmam bir oldu
nasılsınız
ben keyifsizim bugün dün gece yorgunluktan hiç uyuyamadım yatılı misafirimde vardı
bide son 2 gündür bulantılarım başladı ne güzel hiç olmadı derken
anlayışsız insanlardan nefret ediyorum kızlaryaa
Kızlar karnınızın alt tarafındaki şişliği farkediyomusunuz???
zeyracım bende öyle diyordum zaten hatta artık misafir alamam da demiştim eşime ve dün çok kötüydüm dün saat 4 te küçük görümcem aradı akşama bi planınız var mı diye bende yok dedim tamam o zaman iftara size geliyoruz dedi kapattı ve ben şok tabi benden sonra eşimi aramış akşama size iftara gelicez enişteni ara davet et ve sizde kalacağız onun yanında gece bizde kalın diyeceksin demiş eşimde tamam demiş ve diğer ablalarını aramış jale rahatsız yardım edin diye onlar geldiğinde ben herşeyi yapmıştım ve bana kızdılar niye hayır demedin diye
teşekkürler kızlar cevaplarınız için benimki kablosuz modemneyse napalım tedbirimizi mümkün mertebe alacağız ama geri kalan ALLAH tan. Sağlıkla doğarlar inşallah hepimizin bebekleri
merhaba canım.Sana yatılı niye geliyorlarki durumunu bilmiyorlar mı?Biliyorlarsa da sana hiçbişey yaptırmamaları lazımDediğin gibi kişi anlayışsız olursa elden birşey gelmiyor:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?