2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlarr
dün girmemle çıkmam bir oldu
nasılsınız
ben keyifsizim bugün dün gece yorgunluktan hiç uyuyamadım yatılı misafirimde vardı
bide son 2 gündür bulantılarım başladı ne güzel hiç olmadı derken
anlayışsız insanlardan nefret ediyorum kızlaryaa

evet yaa ben de sürekli kabus görüyorum hatta dün epey bi süre kendime gelemedim:gitme:

meraba canım bak kızdım sana şimdi hani daha hamişken öyle misafir peşinde dolaşmayacaktın canım onlarda anlasın ama valla ben hamişliğimden bu yana gelenlere ikramlarımı hazırladım ama servisi hep gelenler yaptı canım kendini yorma ama bak bulantılarında başlamış bebişini yorma tatlı annecikopuyorumnanaktan

gözün aydın canım hoşgeldin bitanema.s.

çok sık rüya görmeyen görsede pek hatırlamayan biri olarak bende çok sık kabus görüyorum uykudan sıçrıyorum 1-2 haftadır.

zeyracım bende öyle diyordum zaten hatta artık misafir alamam da demiştim eşime ve dün çok kötüydüm dün saat 4 te küçük görümcem aradı akşama bi planınız var mı diye bende yok dedim tamam o zaman iftara size geliyoruz dedi kapattı ve ben şok tabi benden sonra eşimi aramış akşama size iftara gelicez enişteni ara davet et ve sizde kalacağız onun yanında gece bizde kalın diyeceksin demiş eşimde tamam demiş ve diğer ablalarını aramış jale rahatsız yardım edin diye onlar geldiğinde ben herşeyi yapmıştım ve bana kızdılar niye hayır demedin diye
neyse zaten görümcem ve eşi ezan okundu öyle geldiler
ve bana bir kere bire sizde kalmak istiyoruz demedi ben bu evin neyiysem hatta ablalarına soruyor çocuğun eşofmanlarını getirdiniz mi diye
saat 11 de benim uykum geldi yatakları hazırlayalım dedi ve uyudu bide sahur var biliyorsunuz kalktım hazırladım kalktılar yedi ve yine gitti uyudu sabahta eşini bırakmış işe gitmiş
ben ne diyeyim şimdi buna kızlaryaa bütün gece uyumadım hem yorgunluktan hem ağrılarımdan hemde sinirimden

Kızlar aklınıza geldikçe nas ve felak surelerini okuyun. Özellikle yatarken.:1hug:

canım ben okuyorum sürekli ayetel kürsüyü falanda ama görüyorum internetten araştırdımda hormonlardanmış sanırım inşallah geçicek bu kabus dolu günlerde bebişimizi kucağımıza alırızkafamçokkarıştı

görümcen çok düşüncesizmiş canım diyecek bir şey yok böylesineklava:

canım ya bitanem benim o görümcen sana resmen eziyet etmek istemiş ya bu insanları anlamıyorum benimde kardeşim var o evlenince böyle yaparmıyım diye düşünüyorum aklım almıyo yani neden bırakmazlar erkek evleneince ablası dayısı emmisi bacısı yakasını anlamam sanki gelinler alıp gidecek oğullarını neden mutlu olsuna bakmazlar neyse canım benim atlatmışsın ama görümcen kusura bakmada yemiş içmiş gitmiş tam bir kaynana edasıyla:umursamaz:

Hadi gözün aydın bebişin iyiymiş sevindim.a.s.

merhaba canım.Sana yatılı niye geliyorlarki durumunu bilmiyorlar mı?Biliyorlarsa da sana hiçbişey yaptırmamaları lazımDediğin gibi kişi anlayışsız olursa elden birşey gelmiyor:umursamaz:

Canım kıyamam ya.Ama eşinede kızmak lazım bu durumdalmaz:lmaz:

teşekkürler kızlar cevaplarınız için benimki kablosuz modem neyse napalım tedbirimizi mümkün mertebe alacağız ama geri kalan ALLAH tan. Sağlıkla doğarlar inşallah hepimizin bebekleri

teşekkürler kızlar cevaplarınız için benimki kablosuz modem neyse napalım tedbirimizi mümkün mertebe alacağız ama geri kalan ALLAH tan. Sağlıkla doğarlar inşallah hepimizin bebekleri

Canım kablosuzsa hiç degilse kullanmadığız zamanlarda kapatın ve az kullanılan bir odaya taşıyın pc'yi.

merhaba canım.Sana yatılı niye geliyorlarki durumunu bilmiyorlar mı?Biliyorlarsa da sana hiçbişey yaptırmamaları lazımDediğin gibi kişi anlayışsız olursa elden birşey gelmiyor:umursamaz:

merhaba yosuncum
bilmez olurlar mı gelen kişi görümcem ve bana hiç sizde kalacağız bile demedi
ve hiçbirşeye de elini sürmedi Allahtan ablaları daha anlayışlı onlar yardım etti biraz ve gecede çocuğunu götürdüler yoksa o işe gidince 5 yaşındaki çocukla ben kalacaktım ve bir dk yerinde durmuyor

selam kızlar. 2 günlük eğlenceli bir istanbul seyaahti yaptım. kapalı çarşı, mısır çarşısı, bağdat caddesi, sultanbeyli, cadde bostan, her bi yerindeydim valla. bi de ben kullandım gidip gelirken. bebişimde saolsun hiç sorun çıkarmadı. geldik sapasağlam ve morali yüksek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…