SÜTlü kahvecim, bencede yap Allah kabul etsin.... Ufakta olsa yapmak gerekir derler :) çocuğuna tekrar geçmiş olsun iyi hafta sonları ben kaçtım kızlar ii bakın kendinize ve bebişlerinize :)
buradayım canım okuyorum bugün çok keyifsizim konuşmaya dermanım okumakla yetiniyom o yüzdenopuyorumnanaktan
kızlar ben bişey soracağım ben biliyorsunuz tüp bebekle hamiş kaldım şimdi ben hep olmadan önce bebğim olursa kurban kesicem derdim şimdi ben hamileyim doğuncamı kesicem acaba yoksa doğduktan sonramı çevremde soruyorum doğunca kesmen lazım diyolar sütlü kahve sadaka verim diyince aklıma geldi benim kaç zamndır aklımda bu konu ama bilmiyorum ne yapacağımı:uhm:
tamam bitanemm iyi olda opuyorumnanaktan
bazen bana da öyle oluyorr bu gün bebişi görmek yaradı
8 haftadır ilk kez kendi evimi kendimm temizledimm kaydirigubbakcemile3
cnm fitre verilecek bu aralar karnındaki bebiş içinde verindoğumdan sonra kurban kesilir
kızlar ben bişey soracağım ben biliyorsunuz tüp bebekle hamiş kaldım şimdi ben hep olmadan önce bebğim olursa kurban kesicem derdim şimdi ben hamileyim doğuncamı kesicem acaba yoksa doğduktan sonramı çevremde soruyorum doğunca kesmen lazım diyolar sütlü kahve sadaka verim diyince aklıma geldi benim kaç zamndır aklımda bu konu ama bilmiyorum ne yapacağımı:uhm:
saol canım benim sağlığım gayet iyi. tabii akıl sağlığımı saymazsak kaydirigubbakcemile3 biz zamane hamileleri biraz nazlıyız galiba. benden öncekiler benle dalga geçiyolar ben son aya kadar kendi işimi kendim yaptım diyolar:umursamaz: gerçi hepsi evhanımı işten eve gidince hiçbişeye halim kalmıyo. gözün aydın bebişini gördüğüne sevindim ben artık bayramdan sonra görecem ikili teste gidince.
Bende hamile kalırsam diye acelebacı adamıştım Bilirmisinz irmik helvası yapılır kur'an okunur. Ve öğrendiğimizden hemn sonra yaptık. Sende bebeğim olursa diye adamışsın. Olduktan snra yaparsın herhalde bana öyle geldi. Niyet önemli.... Sağlıkla kucağına al da öyle yap bence de.
Bende hamile kalırsam diye acelebacı adamıştım Bilirmisinz irmik helvası yapılır kur'an okunur. Ve öğrendiğimizden hemn sonra yaptık. Sende bebeğim olursa diye adamışsın. Olduktan snra yaparsın herhalde bana öyle geldi. Niyet önemli.... Sağlıkla kucağına al da öyle yap bence de.
"akika kurbani" ile ilgili Google da arastirma yaparsan sorunun cevabini bulabilirsin hayatim belki
"akika kurbani" ile ilgili Google da arastirma yaparsan sorunun cevabini bulabilirsin hayatim belki
canım geçmiş olsun bitanem bilmezmiyim o baş ağrısını ben hemde migrenli olarak ben ilaç almayada korkuyorum canım o yüzden 2 gün çekiyorum ekstra mide bulantısıya tekrar gözün aydın bebişinde sağlılıymış bak annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?