günaydın kızlarr bu cumartesi ben de çalışıyorum of pof üfff kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese...anca girebildim. Benim kendi işim olduğu için hiç tatil yok:)) Yıllık izin istiyorum ben yaa:)))
Hafta sonu çalışmak hiç çekilmiyor ama ne yaparsın Kolay gelsin canımzemuszemus
günaydın kızlar bende geldim nihayet tarhan üzülme canım
bende çalışıyorum malesef akşam nasıl olacak bugün bilmiyorum offfff
günaydın herkese...anca girebildim. Benim kendi işim olduğu için hiç tatil yok:)) Yıllık izin istiyorum ben yaa:)))
Günaydın canım.Hemen sana izin yazıyorum:))kaydirigubbakcemile3
canim ama hoca bize
bebek ramazanin son gunude dunyaya gelmis olsa onun fitresini vermelisiniz demisti
yani bebek nefes aldigi ilk andan itibaren gecerlidir demisti
bende esimle benim fitremi verdim bebeginkini vermedim ,hoca öyle dedi diye :uhm:
kızlar bişey sorucam size... bulantı,baş dönmesi,kasıkta batma ok.. ama bende 3 haftadır fln aşırı kabızlık durumu varkocişime göre progestan yapıyomuş ama başka bu problemi yaşayan varmı? yada çözümünü bilen ve deneyen... nolur fikir bekliyorum...
Günaydın kızlar.Nasılsınız?
NAZ__24,Sütlü gayfe büyük geçmişler olsun canlar.Rabbim bütün kötülüklerden korusun.
kızlar bişey sorucam size... bulantı,baş dönmesi,kasıkta batma ok.. ama bende 3 haftadır fln aşırı kabızlık durumu varkocişime göre progestan yapıyomuş ama başka bu problemi yaşayan varmı? yada çözümünü bilen ve deneyen... nolur fikir bekliyorum...
canım kabızlık değilde afedersiniz tuvalette zorlanma yaşıyorum bende. ama kabızlıkta normalmiş bütün kaslar gevçediği için. benim doktorum kuru kayısı ye dedi bi kaçgün yedim gerçekten rahatlattı beni.
Progesteron olabilir ama bildiğim kadarıyla folic asit yapıyor. Sabah kuru kayısı ve su... Başka bi çaresi yok sanırım.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?