2010 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar.Nasılsınız?

NAZ__24,Sütlü gayfe büyük geçmişler olsun canlar.Rabbim bütün kötülüklerden korusun.

günaydın herkese...anca girebildim. Benim kendi işim olduğu için hiç tatil yok:)) Yıllık izin istiyorum ben yaa:)))

Hafta sonu çalışmak hiç çekilmiyor ama ne yaparsın Kolay gelsin canımzemuszemus

saol canım neyseki sizler varsınız:)

günaydın kızlar bende geldim nihayet tarhan üzülme canım
bende çalışıyorum malesef akşam nasıl olacak bugün bilmiyorum offfff

napalım bizde burda yazışarak akşamı getiririz canımcım:)

günaydın herkese...anca girebildim. Benim kendi işim olduğu için hiç tatil yok:)) Yıllık izin istiyorum ben yaa:)))

:))))) e şekerim kendine rapor al kendi kendine gösterrr

kızlar bişey sorucam size... bulantı,baş dönmesi,kasıkta batma ok.. ama bende 3 haftadır fln aşırı kabızlık durumu var kocişime göre progestan yapıyomuş ama başka bu problemi yaşayan varmı? yada çözümünü bilen ve deneyen... nolur fikir bekliyorum...

Benim patron kocam, onunkide ben:) Onun şampiyonası olduğu için ben ona 10 gün izin verdim Yarın bitiyor. O da haftaya bana izin verir herhalde!! Yoksa hakkaten dr'dan rapor istiyeceğim. Elimde bi yazılı evrak olsun dimi:))))

cnm hacanın ne dediğine pek takılmıyorum.kendi içimin rahatlığı için veriyorum.
allah bebişimi karnımda korusun düşüncesi var belkide.sen bilirsin tatlım opuyorumnanaktan

canım kabızlık değilde afedersiniz tuvalette zorlanma yaşıyorum bende. ama kabızlıkta normalmiş bütün kaslar gevçediği için. benim doktorum kuru kayısı ye dedi bi kaçgün yedim gerçekten rahatlattı beni.

Progesteron olabilir ama bildiğim kadarıyla folic asit yapıyor. Sabah kuru kayısı ve su... Başka bi çaresi yok sanırım.:1no2:

kıslar ben bügün ağda yaptım inşallah bişi olmaz.çekerken sarsmamaya çalıştım ama ne kadar dikkat edersem edeyim genede sarsıldı.

canım çook sağolasın.. denicem hemen.. birazdan çıkıp aliim.. inşallah faydası olur... o dediğin zorlanma zaten var canımcım da bide çok afedersiniz ama haftada bir yapabilince daha bi kötü oluyomuş... salı günü kendi dr.da kontrolüm var.. ona da sorucam... fikir için sağol canım. opuyorumnanaktan

Progesteron olabilir ama bildiğim kadarıyla folic asit yapıyor. Sabah kuru kayısı ve su... Başka bi çaresi yok sanırım.:1no2:

hmmm.. bak o da olabilir.. folbiol de kullanıyorum günde 2 tane.. kayısıda hemfikiriz o zaman :) hemen başlıcam bende.. sağol canım opuyorumnanaktan

KIZLAR BEN DE PROGESTAN KULLANIYORUM. DOKTOR ıLACI VERıRKEN MEVCUT KABIZLIK ARTAR DEMıŞTı.ZATEN VARDI YANı.BOL BOL ıNCıR VE KAYISI GÜNDE EN AZ 12 BARDAK SU ıÇ DEDı.ÇOK KÖTÜ OLUYORUM YAA.2 3 GÜNDE BıR ZORLA VALLA.Bı DE ŞıKıNLıK OLDUĞU ZAMN HıÇ ÇEKıLMıYO HAYAT YAA. PROGESTAN A BAŞLADIKTAN SONRA ıÇTıKTEN 1 SAAT SONRA ŞıDDETLı BAŞ DÖNMESı VE UYKU YAPIYO. SıZDE DE OLUOY MU.BEN SABAH 1 AKŞAM 2 ıÇıYORUM.BıR DE DOKTOR KABIZLIK ıÇıN ŞURUP VERDı OSMALAK DıYE. O DA ı GELıYO AMA MÜMKÜN MERTEBE ıÇMEMEYE ÇALIŞIYORUM.ıLAÇ ıÇıYORUM ZATEN BıRSÜRÜ. :bbo:

Çalışırken hamilelik zor gerçekten kızlar
Yıllık izne çıktım ev gibisi yokmuş gerçekten de..
Kariyer evet önemli ama çocuk daha önemli :) Hayat şartları zorlamasa oturur ev hanımı olurdum belki de diyorum şimdilerde , çünkü Allah kısmet ederde kucağımıza sağ salim alabilirsek bebeklerimizi , bir zaman sonra işe geri dönme vakti gelicek , peki ben bebeğimin gülüşünü , anne diyişini göremiycek miyim ? Benim yerime ilk bakıcılar mı tanık olucak o güzel anlara

o başdönmesi bende de oluyo canım.. progestan içtikten 1-1,5 saat sonrası... ama ben yine de sabah-akşamüzeri-yatarken 1'er içiyorum canm...

Kabızlık bende baştan beri var canım.Arkadaşlarında dediği gibi kuru kayısı çok iyi geliyor.Dene bence.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…