canım baktım ama o herkesin kesmesi gereken kurbanmış ben o hariç adamıştım olrsa diye artık doğunca keserim akikayıda ayrı keseriz artıkopuyorumnanaktan
kızlar slm uzun zamandır gelemedim yanınıza ,
bi trafik kazası geçirdik eşimle ciddi bir kazydı ama ,
şükür üçümüzde de bir sorun yok allah korudu bizi
bebeğimizin yüzü suyu hürmetine sizler nasılsınız bakim
bir aksilik yok inş hamişlerde
canım fitremizi dün verdik ama hiç karnımdaki bebiş aklıma gelmedi verirken bak iyi hatırlattın canım saol bitanem opuyorumnanaktan
cnm karnındaki bebiş içinde ver.
ben oğluma hamileykende vermiştim.
şimdide verecem hem bizim için hem bebişimiz için.
ha evet o zaman haklisin canim adak olunca dogum olduktan sonra en kisa zamanda kesmen vacip olur Allah kabul etsin canim Allah bebegine saglikla kavusmani nasip etsin insallah
günaydın kızlarr bu cumartesi ben de çalışıyorum of pof üfff kaydirigubbakcemile3
günaydın tarhan..
Allah kolaylık versin ya, cumartesi de mi iştesin
bulantılar falan ne alemde
canım bende bulantı falan hiç yok. başka şikayetlerim var mide yanması, gaz, alerji falan ama bu sabah iyi gibiyim. normalde cumartesileri çalışmıyom ama bu hafta işimiz vardı çalışıyoz hamileykende hiççç çekilmiyo akannehir
seninde bulantın çok zorlamaz seni inşallah. bu arada bu listeyi jnaz arkadaşımız düzenliyor fakat her geldiğinde bütün eski sayfaları okuyamadığı için bilgilerinizi ona özel mesajla atarsanız ilk geldiğinde listeye ekler sizideşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?