2010 Nisan Anneleri

Çok şükür bende iyiyim bulantılar dışında.zemuszemuszemuszemus

şükürler olsun canım bende bulantı olmadı pek hafif hafif doktora ne zaman gideceksin canım genel kontrole ben bu hafta doktorum gelirse inşallah gideceğim rabbim nasip ederse

şükürler olsun canım bende bulantı olmadı pek hafif hafif doktora ne zaman gideceksin canım genel kontrole ben bu hafta doktorum gelirse inşallah gideceğim rabbim nasip ederse

Canım ayın 29unaydı.Ense kalınlığına bakarız demişti dr ama ben bayramdan önce bi daha göreyim diye cumaya randevu aldım:):sm_cool:

evet canım leyla hanım için çok yoğun olduğunu duymuştum ama bi bakıcam işte inş doğru tercihtir:Saruboceq:

bencede güler yüz çok önemli,bende doktorumdan memnun değilim,bana göre yeteri kadar ilgili değil,ben sormasam cevap vereceği yok,sanki silah dayamışıda bu mesleği yap demişler gibi,işinden bıkmış sanki,belki deneyimli bir doktordur ama bende doktorumu değiştircem kızlar bakalım inşlh iyi bir doktorla karşılaşırım ....

kızlar ense kalınlığı için herhangi bir hafta var mı ve ekstra bişe yapılıyor mu? yani normal ultrasonla mı ölçülüyor acaba?

Haklısın baştan sona.Ben öyle buzdolabı doktora gitmem asla.Benim doktorum maşallah şeker.Bebeği görünce benim gibi oda seviniyor.

sana katılıyorum yaşayan biri olarak çok doğru tanımladın canım yaa valla silah dayamışız sankiiiklava:

evet, size katılıyorum elbette güleryüz önemlidir. her ne kadar psikologumuz değil jinekoloğumuz olsalar da insan kendini rahat ve güvende hissetmeli.

kızlar ense kalınlığı için herhangi bir hafta var mı ve ekstra bişe yapılıyor mu? yani normal ultrasonla mı ölçülüyor acaba?

11. 14. hafta canım ense kalınlığı ölçmek için zamn yani ikili test canım kan falan veriliyo sanırım birde ultrasyonda doktor ölçümler yapıyo yanılmıyorsam ben bu hafta gittiğimde sorucam bakalım opuyorumnanaktan

sana katılıyorum yaşayan biri olarak çok doğru tanımladın canım yaa valla silah dayamışız sankiiiklava:

ben avrupa yakasında oturuyorum canım ve bebeğim 8 haftalık oldu daha adam akıllı bi doktor bulamadım,meltem has.-ethica has.-medicana -hospitalium hastaneleri arasında kararsız kaldım hepsini tek tek deneyemem bi şekilde de en iyiyi bulmam gerek,yarın başlıycam artık sanırım meltem hast. başlarım, valla ne zormuş ya konu bebişlerimiz olduğu zaman ince eleğip sık dokumak gerekiyo,yoksa çokmu memnuniyetsiz bi anne oldum ben kızlar,hiç doktor yüzü görmeyenler ne yapsın:???

ben ilk kez bebişim olmadığını öğrendiğim zamn devlet hastahanesine bir doktora gittim bir tane bayan doktor vardı o zamn hayatımda ilk kez kadın doğumcuyla tanışmam tam bir rezaletti yani neyse hemşire kız bana dediki yaa sen istersen başka gün gel dedi bende neden falan dedim cvb vermedi yanındaki arkadaşınada dönerek dahada çok genç falan dediler ama ben hala birşey çakmadım sonra bana dedilerki biz bişey diyince suçlu biz oluyoruz dediler neyse sıram geldi bana doktorun ilk sözü otur dedi bacaklarını aç kendini sıkma emirvaki ne yapıcağımı şaşırdım zaten stresten ölüyorum sonra o aleti bir soktu afedersiniz arkadaşlar ama hayvana bile insan olan öyle davranmaz bende o acıyla koluna bir tekme attım yeter yaa ddim bırak bakma dedim ben hayvan değilim dedim kadın bir oldu bir oldu yaşlı bir bayandı o gün o kadına çok ahh ettim bu mesleği adam gibi helalinden yapanda var böyle sadece bakmak için yapanda şikayet falan ettim başhekime hamilelik testimi öğrenmek için gittiğim bir poliklinikte çalışıyor aman dedim yok ben almim dedim hemen gittim devlet hastahanesinde yaptırdım testimi rabbim insanlara ilk önce vicdan versin bence herşeyde her meslekte vicdan çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…