a.s. hoşgeldin cnım şükürler olsun iyiyiz bitanem sen nasılsın
Çok şükür bende iyiyim bulantılar dışında.zemuszemuszemuszemus
şükürler olsun canım bende bulantı olmadı pek hafif hafif doktora ne zaman gideceksin canım genel kontrole ben bu hafta doktorum gelirse inşallah gideceğim rabbim nasip ederse
hoşgeldin yosun sağol iyiyiz sen nasılsın?
herkese iyi pazarlar.ben de medipol hastanesi seval pata ya gidiyorum.geçen yıl kürtajımıda o yapmıştı,memnunum çünkü beni rahatlatıyor,beni anlıyor,çok şükür bir problem olmasza doğuma kadar devam edicem sizlere de tavsiye ederim,randevu saatlerimde onda fazla beklemiyorum.ama diğerleri fazla kalabalık sanırım.
tabikii, adalet hanım çok soğuk davrandı ilk hamileliğim ve hiç ilgilenmedi ben sordum da zorla cevap verdi kaç haftalık dedim çok küçük dedi mesela dedim zorla cevap verdi.akıntım var normal mi dedim normal de olsa anormal de olsa sert bi şekilde hiç bişe yapamam dedi . ben de biliyorum ilaç kullanamam bu dönemde ama önerebileceğiniz birşey var mı dedim yok dedi.acil bir durumum olursa size ulaşabileceğim bir numara var mı dedim hastaneyi ararsınız dedi.oysaki ben akşam haftasonundan bahsediyorum sonuçta gündüz olursa bende hastaneyi aramak yerine giderim yanii ve şuan aklıma gelmeyen bi çok davranış çok kötü bir ilkti yanii.ben orada belli belirsiz bir kesenin heyecanıyla ölürken buz gibi tavırlarıyla heyecan falan bırakmadı bende.sanki onun hastası olmıyım diye elinden geleni yapmak istedi bilmiyorum ama güleryüz hepimiz için çok önemlidir diye düşünüyorum yanlış mıyım kızlar?
tabikii, adalet hanım çok soğuk davrandı ilk hamileliğim ve hiç ilgilenmedi ben sordum da zorla cevap verdi kaç haftalık dedim çok küçük dedi mesela dedim zorla cevap verdi.akıntım var normal mi dedim normal de olsa anormal de olsa sert bi şekilde hiç bişe yapamam dedi . ben de biliyorum ilaç kullanamam bu dönemde ama önerebileceğiniz birşey var mı dedim yok dedi.acil bir durumum olursa size ulaşabileceğim bir numara var mı dedim hastaneyi ararsınız dedi.oysaki ben akşam haftasonundan bahsediyorum sonuçta gündüz olursa bende hastaneyi aramak yerine giderim yanii ve şuan aklıma gelmeyen bi çok davranış çok kötü bir ilkti yanii.ben orada belli belirsiz bir kesenin heyecanıyla ölürken buz gibi tavırlarıyla heyecan falan bırakmadı bende.sanki onun hastası olmıyım diye elinden geleni yapmak istedi bilmiyorum ama güleryüz hepimiz için çok önemlidir diye düşünüyorum yanlış mıyım kızlar?
bencede güler yüz çok önemli,bende doktorumdan memnun değilim,bana göre yeteri kadar ilgili değil,ben sormasam cevap vereceği yok,sanki silah dayamışıda bu mesleği yap demişler gibi,işinden bıkmış sanki,belki deneyimli bir doktordur ama bende doktorumu değiştircem kızlar bakalım inşlh iyi bir doktorla karşılaşırım ....
Haklısın baştan sona.Ben öyle buzdolabı doktora gitmem asla.Benim doktorum maşallah şeker.Bebeği görünce benim gibi oda seviniyor.
kızlar ense kalınlığı için herhangi bir hafta var mı ve ekstra bişe yapılıyor mu? yani normal ultrasonla mı ölçülüyor acaba?
kızlar ense kalınlığı için herhangi bir hafta var mı ve ekstra bişe yapılıyor mu? yani normal ultrasonla mı ölçülüyor acaba?
maşallahhhhhhinşallah bizde muayene dönüşerimizde hep böyle güzel şeyler yazarız:))
sana katılıyorum yaşayan biri olarak çok doğru tanımladın canım yaa valla silah dayamışız sankiiiklava:
sen kime gidiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?