teşekkürler zeyra ve yosun. bu arada çoklu alıntı nasıl yapılıyor ya ben bilmiyorum
hoşgeldiniz yosun ve yeni gelen tüm arkadaşlarkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bişi sorucam nasıl yatıyorsunuz?? Yan yatınca kollarım çok ağrıyor. Yüz üstü yatamıyorum korkuyorum. Sırt üstü çok rahatım ama bir ara okumuştum sakıcalı diye.. Siz napıyorsunuz??-tatlicadiarzu-
canım sırt üstü yatamıyorum bende karnım sanki gerilir gibi oluyo internette okumuştum ilk üç ay önemli değil yatış pozisyonu ama 3 aydan sonra sol tarafımızda yatmak dah iyiymiş kan dolaşımı açısından birde ben hep dizlerimi kendime çekerek yatarım daha rahat ediyorum bitanem:CüvCüv:
ben 12 haftaya girdim artık biraz daha dikkat etmem gerekiyor bu durumda.. Napalım alışıcaz. Herşeye değer onları sağlıkla bi kucağımıza alalımda inşallah:CüvCüv:
ben ilk kez bebişim olmadığını öğrendiğim zamn devlet hastahanesine bir doktora gittim bir tane bayan doktor vardı o zamn hayatımda ilk kez kadın doğumcuyla tanışmam tam bir rezaletti yani neyse hemşire kız bana dediki yaa sen istersen başka gün gel dedi bende neden falan dedim cvb vermedi yanındaki arkadaşınada dönerek dahada çok genç falan dediler ama ben hala birşey çakmadım sonra bana dedilerki biz bişey diyince suçlu biz oluyoruz dediler neyse sıram geldi bana doktorun ilk sözü otur dedi bacaklarını aç kendini sıkma emirvaki ne yapıcağımı şaşırdım zaten stresten ölüyorum sonra o aleti bir soktu afedersiniz arkadaşlar ama hayvana bile insan olan öyle davranmaz bende o acıyla koluna bir tekme attım yeter yaa ddim bırak bakma dedim ben hayvan değilim dedim kadın bir oldu bir oldu yaşlı bir bayandı o gün o kadına çok ahh ettim bu mesleği adam gibi helalinden yapanda var böyle sadece bakmak için yapanda şikayet falan ettim başhekime hamilelik testimi öğrenmek için gittiğim bir poliklinikte çalışıyor aman dedim yok ben almim dedim hemen gittim devlet hastahanesinde yaptırdım testimi rabbim insanlara ilk önce vicdan versin bence herşeyde her meslekte vicdan çok önemli
İnşallah inşallahh.Bende sıkıntılıyım o konuda.Hep yüzüstü yatarım aslında doğru değil.Alışacağız düzgün yatmaya bebişler için.zemuszemus
bende ilk kızıma kadar hep yüzüstü yatardım başkatürlü uyuyamazdım onda bi alıştım mecburıyetten yan yatmaya şimdide baska türlü yatamıyorum :)sırnaşık şey
kesinlikle çok haklısın canım bende oldum olası nedense bayan jımekologların ıyı olmadıgını düşünüyorum kızımdada jınekologum erkek tı daha ıyıdı dogrusu bayanlar çok kibirli kaprisli bazen takıntılı olabılıyor hem cınsım için böyle bişey soylem kotu ama malesef öyleeekaydirigubbakcemile
ne güzel-ne güzel keşke bende yatabilsem öyle.
kızlar benim kaç gündür içimde böyle durduk yere sıkıntı oluyo sanki boğulacam gibi geliyo nefes alamıyorum gibi neden acaba sizdede oluyomu böyle yaa
ne güzel-ne güzel keşke bende yatabilsem öyle.
hamilelik stresidir ben yaşamıyorum ama olanları biliyorum.Rahat olmaya çalış. Öyle anlanlarında en ii terapi dua etmektir bence.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?