2010 Nisan Anneleri

ben ankarada yım şuan için bilge hastanesi selçuk beye gidiyorum.
şimdilik dr iyi gibi.ama doğum nerde yaparım bilemiyorum.belkide ist annemin yanına giderim doğum için ilkini öyle yapmıştım.ist size önerebileceğim 2 hastane var.ikitelli batıbahat (çok metediliyor çok çok iyi bir hastane)vede madicana onur başeğmez benim dr.ilk hamileliğime hep o ilgilendi çok iyi bi dr.

teşekkürler zeyra ve yosun. bu arada çoklu alıntı nasıl yapılıyor ya ben bilmiyorum

canımilk alıntı yaptığın msjda no yazıyoya ortada ona sonra birdaha yapcaksan bidaha ona en son alıntıdada alın yapa basıcaksın bitanem umarım anlatabilmişimdir bitanemopuyorumnanaktan

Almanyada ense kalinligi testi icin ekstra 200€ istiyorlar ve kafayi yemis bunlar yaaa saglik sistemi iyice cökmüs bu memlekette cocuk yapin cocuk yapin diyorlar nüfusumuz gittikce yaslaniyor diyorlar.Ama herseyide paraya döküyorlar bu test icin para isterler ama cocuk sakat dogduktan sonrada tirilyonlari cocuklar icin harcarlar öteki yandan engelli ve özürlülerin burda o kadar cok haklari varki her konuda öncelik ve kolaylik onlarin öylede olmasi gerekiyor ama bu sakatlikla ilgili durumu ana karninda teshis edip bunu önleyelim demezler.(Bunu aynen doktorumada söyedim )Ama dün kuzenim yüregime su serpti

Kendisi kadin dogum doktoru olan bir hanim arkadasi ikili ve üclü testi ben bile yaptirmadim sonuclar net ve kesin degil olsada cok anlam yüklememek lazim demis kendisi hamile olan bir kadin dogum doktoru bunu söylüyorsa bende kalbimi frah tutacagimve ne ikili ne üclü test falan istemiyorum.Analarimiz ne testle nede folik asitle nede magnezyumla calsiyumla dogurmamis simdi diyecegiz Ekolojik dengenin bozulmasi insan sagliginida etkiledigi icin böyle bir durum önceden de olmadigi icin eski kadinlar daha rahatmis.Hayir efendim önceden alkol ve sigarayi kullanan medical ve ilac sektörüne bu kadar saldiran insanlar analarimiz yokmus.Dogum kontrol haplarinin faydasi diyoruz ama yan etkilerinin söylemeyen neler oldugunu biliyormusunuz?.Neyse ya benim cenem düstü sadece paylasamak istedim yoksa kimsenin canini sikmak veya tartisma konusu acmak degildi amacim
Herkese sevgiler

arkadaşlar bişi sorucam nasıl yatıyorsunuz?? Yan yatınca kollarım çok ağrıyor. Yüz üstü yatamıyorum korkuyorum. Sırt üstü çok rahatım ama bir ara okumuştum sakıcalı diye.. Siz napıyorsunuz??-tatlicadiarzu-

canım sırt üstü yatamıyorum bende karnım sanki gerilir gibi oluyo internette okumuştum ilk üç ay önemli değil yatış pozisyonu ama 3 aydan sonra sol tarafımızda yatmak dah iyiymiş kan dolaşımı açısından birde ben hep dizlerimi kendime çekerek yatarım daha rahat ediyorum bitanem:CüvCüv:

ben 12 haftaya girdim artık biraz daha dikkat etmem gerekiyor bu durumda.. Napalım alışıcaz. Herşeye değer onları sağlıkla bi kucağımıza alalımda inşallah:CüvCüv:

ben 12 haftaya girdim artık biraz daha dikkat etmem gerekiyor bu durumda.. Napalım alışıcaz. Herşeye değer onları sağlıkla bi kucağımıza alalımda inşallah:CüvCüv:

İnşallah inşallahh.Bende sıkıntılıyım o konuda.Hep yüzüstü yatarım aslında doğru değil.Alışacağız düzgün yatmaya bebişler için.zemuszemus

kesinlikle çok haklısın canım bende oldum olası nedense bayan jımekologların ıyı olmadıgını düşünüyorum kızımdada jınekologum erkek tı daha ıyıdı dogrusu bayanlar çok kibirli kaprisli bazen takıntılı olabılıyor hem cınsım için böyle bişey soylem kotu ama malesef öyleeekaydirigubbakcemile

İnşallah inşallahh.Bende sıkıntılıyım o konuda.Hep yüzüstü yatarım aslında doğru değil.Alışacağız düzgün yatmaya bebişler için.zemuszemus

bende ilk kızıma kadar hep yüzüstü yatardım başkatürlü uyuyamazdım onda bi alıştım mecburıyetten yan yatmaya şimdide baska türlü yatamıyorum :)sırnaşık şey

canım sana katılıyorum genellleme yapmak pek doğru değil ama biraz öyle ben ankarda yaptırdım tüp bebeğii orda tedavi gördüm gazi üniversitesinde mehmet hocaydı doktorum o kadar şeker biriydiki anlatamam sana insana moral veriyo seni dinliyo o kadarda yoğun olmasına karşın ama bzizm burası küçük bir il burda hastahane sanki onların gibi davranıyolar bazı doktorlar ama susmamak lazım yoksa sen sus ben sus daha kötü bizim sayemizde ordalar aslında her meslekte öyle canım sadece doktorlukta değil delikafadulden

kızlar benim kaç gündür içimde böyle durduk yere sıkıntı oluyo sanki boğulacam gibi geliyo nefes alamıyorum gibi neden acaba sizdede oluyomu böyle yaa

kızlar benim kaç gündür içimde böyle durduk yere sıkıntı oluyo sanki boğulacam gibi geliyo nefes alamıyorum gibi neden acaba sizdede oluyomu böyle yaa

hamilelik stresidir ben yaşamıyorum ama olanları biliyorum.Rahat olmaya çalış. Öyle anlanlarında en ii terapi dua etmektir bence.:teselli:

hamilelik stresidir ben yaşamıyorum ama olanları biliyorum.Rahat olmaya çalış. Öyle anlanlarında en ii terapi dua etmektir bence.:teselli:

slm nazlı aramıza hoşgeldin buarada sende izmirlimişsin neresinden?hangi hastahaneye gidiğyorsun şuanda?:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…