2010 Nisan Anneleri

çok geçmiş olsun. allah sağlıklısını en yakın zmanda vericektir. emin ol. ben 2 tane kaybettim. allah üçüncüüsnden saklasın inşallah.:gitme:

cnm herşeyde vardır bir hayır.
üzülme gene olur demekki sağlıklı değildi bebeğin.
sağlıksız bir bebek dünyaya getirmek istermiydin.
bunu hiç bir anne istemez.sağlıksız bebekler düşer cnm bunu dr söylemiştir sana.
benimde geçen yıl düştü 6 haftalıktı gelişim bozukluğu vardı.allah bir daha yaşatmasın:Saruboceq:

yvonna Allah sabır versin canım , tekrar sağlığına kavuş ve hemen yeni adımlarla güzel haberlerle gel.

canım çok geçmiş olsun bitanem bu gibi durumlarda insan donuyo resmen canım rabbim en yakın zamanda mucizeni tekrar yaşatır inşallah canım herşeyde bir hayır vardır canım:gitme:

merhaba arkadaşlar.Allahın izniyle bende 2010 nisan annesi olucağım.8 hafta 3 günlük hamileyim.uzun zamandan beri takip ediyorum burayı ama yazmak bugüne kısmetmiş.benim doktorum bir problem olmamasına rağmen bana hep yatak istirahati önerdi.o yüzden çok sık giremicem.ama sizi hep takip ediyorum.hadi kendinize çok iyi bakın tabi bebişlerede.hoşçakalın

canım hoşgeldin bitanem benima.s.

:dance:
Kızlar siz hangi hastane hangi doktora gitmektesiniz?

şu an ne hastanem ne doktorum belli. çok sevdiğim güvendiğim bir hastanede bir doktorum vardı. kadın işten ayrılmış. Henüz başka bir hastaneye yerleşmedi. Hastane konusunda da, bir arkadaşım daha benimle aynı hastaneye gidiyordu. şu an 7 aylık hamile. Doktor ayrılınca doktorsuz kaldı kız bu durumda. birde üstüne geçen akşam kanaması olmuş. hastaneyi aramışlar ve gece dr bulunmuyormuş bunu öğrenmişler. tam bir hüsran oldu bizim için yani. Şu an araştırıyorum. bakalım bu hafta kara vericem.

selam kızlar... yvonna arkadaşım ne yazık ki bazı şeylerin önüne geçemiyoruz hayatta. her ne kadar istesek de yaradanın böyle uygun gördüğü bu gibi durumlarda bize sabretmek ve güçlü durmak düşüyor.sen bu gibi tesellileri etrafından pek çok kez duymuş olsan da inşallah en kısa zamanda yeni bir müjdeyle sevindirirsin bizleri. sağlık ve sabır diliyorum ALLAH tan sana, senin durumunda olan tüm arkadaşlara...

canım benim çok geçmiş olsun inan insan donuyor allahım sabrını verir inş mucizeni tekrar bekliyoruz dikkat ettine olur mu?

ben doktorumun özel muayanesine gidiyorum canım tahlil falan yapılcaksa hastahanede yaptırıp gösteriyorum doktorumdan memnunum sadece biraz az konuşuyo :) o kadar gerekni söylüyo benim 4 senedir doktorumdu ayrıyettten benim için ilgiden önce bilgisi önemli o yüzden değiştirmeyeceğim sanırım

hoşgeldin canım allah sağlık sıhhat versin bize ve bebişlerimize

Kızlar siz hangi hastane hangi doktora gitmektesiniz?

mrb canım
ben ümraniyede erdem hastanesine adalet hanıma gittim ama bin pişman oldum.daha sonra ki gidişimde de aynı hastanede bakiye hanıma gittim daha iyiydi ama yinede beklediğim gibi değildi.şimdi de düşünüyorum medipolden randevu aldım leyla hanıma bakalım inş bu son olur da doktorumuzu biliriz.çok zor bişe yaa.
bu arada tavsiyesi olan var mı acaba?

memnun olmama nedenleriniz nedir bunları da açıklar mısınız? karşılaştırabilmemiz açısından yararlı olacaktır.

herkese iyi pazarlar.ben de medipol hastanesi seval pata ya gidiyorum.geçen yıl kürtajımıda o yapmıştı,memnunum çünkü beni rahatlatıyor,beni anlıyor,çok şükür bir problem olmasza doğuma kadar devam edicem sizlere de tavsiye ederim,randevu saatlerimde onda fazla beklemiyorum.ama diğerleri fazla kalabalık sanırım.

memnun olmama nedenleriniz nedir bunları da açıklar mısınız? karşılaştırabilmemiz açısından yararlı olacaktır.

tabikii, adalet hanım çok soğuk davrandı ilk hamileliğim ve hiç ilgilenmedi ben sordum da zorla cevap verdi kaç haftalık dedim çok küçük dedi mesela dedim zorla cevap verdi.akıntım var normal mi dedim normal de olsa anormal de olsa sert bi şekilde hiç bişe yapamam dedi . ben de biliyorum ilaç kullanamam bu dönemde ama önerebileceğiniz birşey var mı dedim yok dedi.acil bir durumum olursa size ulaşabileceğim bir numara var mı dedim hastaneyi ararsınız dedi.oysaki ben akşam haftasonundan bahsediyorum sonuçta gündüz olursa bende hastaneyi aramak yerine giderim yanii ve şuan aklıma gelmeyen bi çok davranış çok kötü bir ilkti yanii.ben orada belli belirsiz bir kesenin heyecanıyla ölürken buz gibi tavırlarıyla heyecan falan bırakmadı bende.sanki onun hastası olmıyım diye elinden geleni yapmak istedi bilmiyorum ama güleryüz hepimiz için çok önemlidir diye düşünüyorum yanlış mıyım kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…