Ben kabullenemiyorum gittiğini.
Etrafımda kimseye belli etmemeye çalışıyorum üzüldüğümü. Eşim uyurken ağlıyorum elimde değil..
İçim çok fena acıyor..,
Keşke bunları yaşamasaydım.
Allah her isteyene sağlıklı bebeklerini kucaklarına versin..
Ben kabullenemiyorum gittiğini.
Etrafımda kimseye belli etmemeye çalışıyorum üzüldüğümü. Eşim uyurken ağlıyorum elimde değil..
İçim çok fena acıyor..,
Keşke bunları yaşamasaydım.
Allah her isteyene sağlıklı bebeklerini kucaklarına versin..
Günaydın..
Perşembe gün kontrole gittik ve ilk kalp atışlarını gördük. pıtpıt atıyordu
Fakat cuma gün çok kanamam oldu ve ne yazık ki kalbi durdu.
Dün aldırdık miniğmizi. Kalbim acıyor..
merhaba arkadaşlar.Allahın izniyle bende 2010 nisan annesi olucağım.8 hafta 3 günlük hamileyim.uzun zamandan beri takip ediyorum burayı ama yazmak bugüne kısmetmiş.benim doktorum bir problem olmamasına rağmen bana hep yatak istirahati önerdi.o yüzden çok sık giremicem.ama sizi hep takip ediyorum.hadi kendinize çok iyi bakın tabi bebişlerede.hoşçakalın
Kızlar siz hangi hastane hangi doktora gitmektesiniz?
Günaydın..
Perşembe gün kontrole gittik ve ilk kalp atışlarını gördük. pıtpıt atıyordu
Fakat cuma gün çok kanamam oldu ve ne yazık ki kalbi durdu.
Dün aldırdık miniğmizi. Kalbim acıyor..
merhaba arkadaşlar.Allahın izniyle bende 2010 nisan annesi olucağım.8 hafta 3 günlük hamileyim.uzun zamandan beri takip ediyorum burayı ama yazmak bugüne kısmetmiş.benim doktorum bir problem olmamasına rağmen bana hep yatak istirahati önerdi.o yüzden çok sık giremicem.ama sizi hep takip ediyorum.hadi kendinize çok iyi bakın tabi bebişlerede.hoşçakalın
Kızlar siz hangi hastane hangi doktora gitmektesiniz?
mrb canım
ben ümraniyede erdem hastanesine adalet hanıma gittim ama bin pişman oldum.daha sonra ki gidişimde de aynı hastanede bakiye hanıma gittim daha iyiydi ama yinede beklediğim gibi değildi.şimdi de düşünüyorum medipolden randevu aldım leyla hanıma bakalım inş bu son olur da doktorumuzu biliriz.çok zor bişe yaa.
bu arada tavsiyesi olan var mı acaba?
mrb canım
ben ümraniyede erdem hastanesine adalet hanıma gittim ama bin pişman oldum.daha sonra ki gidişimde de aynı hastanede bakiye hanıma gittim daha iyiydi ama yinede beklediğim gibi değildi.şimdi de düşünüyorum medipolden randevu aldım leyla hanıma bakalım inş bu son olur da doktorumuzu biliriz.çok zor bişe yaa.
bu arada tavsiyesi olan var mı acaba?
memnun olmama nedenleriniz nedir bunları da açıklar mısınız? karşılaştırabilmemiz açısından yararlı olacaktır.
Merhaba kızlar,nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?