- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 44
merhaba rosemaria hayırlı olsun bebişin canım hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar benide 2010 nisan annelerine ekleyebilirsiniz .Perşembe günü gittiğimde doktor 4 haftalık dedi 5,6mm lik çok küçük bir kese görüldü sata göre ben geç yumurtlamışım olsun yeter ki sağlık olsun 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem inşllh kese büyümüş olur. ancak 3 hafta sonra yani 7 haftalık kalp atışı duyulur dedi. Rabbim inşlh bebeklerimizi kucağımızda gösterir.
ekliyorum hemenbenim sat 1 temmuz ama tahmin olarak geç döllendiğimden doğum 10 nisan filan yaş 26 kilom 70 benide eklerseniz sevinirm .5,6mm kesecik var
a.s canım hoşgeldin sende hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin rabbimselam kızlar allah nasip ederse bende 2010 Nisan annesiyim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
çok mutluyumhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın canım nasılsın maşallah gün geçtikçe artıyor sayımızgünaydın şeker annelerr nasılsınız bakalım bir gün siteye giremedim sayımız ne kadar artmışaramıza yeni gelen arkadaşlar hepinize hoşgeldiniz diyorum allah herkese bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.
merhaba gülsümcümm inşallahhMerhabalar bende 5 haftalık hamıleyım nısandaa doğum inşallah sağlıklı alırız kucağımıza ılk gebeliğimd epreeklemsi ıle tanıştım ve şuan çok korkuyorum
a.s zümmin cim ne güzel haberlerle gelmişsin bizeselam herkese....bende keseyi gördüm pit pit kalbi atiyordu fasulyemin
ben tatildeyim canımcım okullar açılınca başlayacağım kısmetsenazcımm bende tutmayı düşünüyorummm ama çaışırkenn çokk zor olurr diyoruumm
buarada sen çalışıyomusun banada 6. haftada ulturason resmi verirmiki
Hanimla bir dakika acil cevap lütfen kafamçokkarıştı
Bu kese görüldü mevzusu kafami karistirdi yani ultrasondaki resmi verince kese görünmüs oluyor degilmi?
bende aynıydım tatlım ama son bir haftadır geçti iştahsızlık bende de var ama kendimi zorlayıp yiyorum canımtşkler iyiyim jnaz cım sadece iştahım yok hiç birşey yemek istemiyorum birde sürekli uyumak istiyorum sen nasılsın canım
selam kızlar bütün hamile arkadaşları tebrik ederim 4 günüm kaldı benimde bazı belirtiler var ama bakalım hayırlısı belki bikaç gün sonra bende aranıza katılabilirimm
günaydın kızlar her girdiğimde hamişler dahada bi artmış oluyor:) yeni hamişlerin hepsini tebrik ederim bide okudum coğunuz doktora gidip gitmeme konusunu erkenmi demiş bence gidin en azından bi sorun varsa erken öğrenilir inşallah herkesin bebeği sağlıklıdır tabii ama bende öle oldu öğrendikten bi hafta sonra gittim doktor daha erken gelseydin dedi ama yavaş yavaş yoluna giriyor sata yetişeceğiz inşallah kabızlık içinde doktor bi ialç verdi cok etkili
hoşbuldum teşekkür ederim..
benim sat3 temmuz d.tarihi 9 nisan 28 yaş 65 kilo şimdiden tşkler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
neslicimm günaydın canımm
ne güzel aman beslen canım hiçbirşeyden de geri kalma :) hem düzenlide beslenince hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
saol canımda benim bulantım falan olmayacakmı ??? sanırım bunların hepsi korkudan tüm bu belirtiler hamileliğin belirtileri olunca sanki belirtisiz hamilelilk olmicakmış korkusu sarıyo insanı yani beni:sinifsinif:
kokulardan falanda rahatsız değilim allahım hayırlısını ver inşallah :Saruboceq:
aaa çok hoş olmuş pıt pıt atıyor kalbi inşallah bizde ayın 20 sinden sonra duyarız
kutlarım sizi alkisalkisalkis
selam kızlar topiki yeni gördüm allahım nasip ederse bende nisan annesi olacam inşallah...:Saruboceq:
dün eşimle gittik pıt pıt atıyordu kalbi çok şükür......
nisan ilk haftası dedi tahmini doğum.......
allahım herkese ama isteyen herkese nasip etsin inşallah.........:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?