bugun benim de mide bulantılarım ilk defa basladı kızlar sevimsiz bişeymiş .. cok surmez inşallah
masalcım maşallah sizede inşallah hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayı nasip etsinmerhaba kızlar bişeyler söylemek için erken tabi ama eğer rabbim devamını nasip ederse bende nisan annesiyim 15 temmuzda aşılama transferim yapıldı bugün tam 1 aylık oldu bebişim rabbim hepimize nasip etsin isteyen herkeze versin
canımyaa maşallah bebeğimizekızlar 2. kez duydum bebişimin kalp atışlarını canım yavrum çok güzel atıyordu kalbi testlerimizde güzel çıktı dün gittim kontrole çok şükür Allahım herşey yolumda
tabiki naz cım hayırlı olsun sizedemerhaba kıslar benıde lısteye eklermısınız
naz1982 27 yaşındayım sat 11 temmuz
t.dogum tarıhı 16 nisan
57 ıle hamıle kaldım
kese goruldu
a.s canım maşallah sizede ne güzel ara ara uğra sen bizede ve bilgilendir inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağınaslm kızlar. maşallah ya 2010 nisan anneleride başlamışlar toplanmaya.. hepiniz sagsalim kavuşursunuz inşallah bebişlerinize...
agustos annesiyim can sıkıntısından forumda gezinirken sizede ugradım..
ilk zamanlarımız hatırladımda şimdi. çook eskide kalmış gibiyaaa
kese görüldü görülmedi kalp atışı var mı yokmu leke geldi bişeymi oldu gibi telaşları geride bırakdık şükürler olsun artık gelmesini bekliyorus oglumun..
vakit çok çabuk geçiyor haberiniz olsun.
dikkat edin kendinize artık tek başınıza değilsiniz..
ilk 3 ay tazen anae maydonoz ve btki çaylarından uzak durun nacizane tavsiyemdir..bol bol su için çok su içmek bebğin tutunmasını kuvvetlendiriyor..:)
hepinize saglıklı mutlu kıpır kıpır bir 9 ay diliyorum.
bizim agustos topiğimizde son 6 kişi kaldık dogurmayan. darısı başınıza...
evet gönülll cüm gittikçe artıyoruzsızın lıstede cogalmaya baslamıs..
bu haftalarda uykunuzun olması cokk normal sonra azalmaya baslayacak.
acaba nasıl bebısım saglıklımı,iyimi vs kuruntularla hamılelıgınızı zehır etmeyın arkadaslar..
herseyı akısına bırakıp hamılelıgınızın keyfını cıkarın.
Allahın ıznıyle hepımızın bebıslerı saglıklı olarak dunyaya gelecek...
günaydın arkadaşlar herkeşler nasıl bakalım iyimisiniz ay hepiniz iştahım yok diyosunuz ya ben obur olucam heralde çok açım sürekli yiyorum mide bulantım falan yok iştahım gayet yerinde hatta çok düzenli beslenmeye çalışıyorum öğün atlamayıp bide üstüne ara öğünler meyve falan .....zemuszemus
ya kendimi çok şartladım allahım umarım herşey yolundadır akşama kadar gögüslerim sızlicakmı yine diye bekliyorum allah hepimize akıl sağlıda versin ya kaydirigubbakcemile3
neyse hepinizi öptüm iyi bakın kendinize bide neler yapıyorsunuz haberdar edin bak opuyorumnanaktan
slm kızlar. maşallah ya 2010 nisan anneleride başlamışlar toplanmaya.. hepiniz sagsalim kavuşursunuz inşallah bebişlerinize...
agustos annesiyim can sıkıntısından forumda gezinirken sizede ugradım..
ilk zamanlarımız hatırladımda şimdi. çook eskide kalmış gibiyaaa
kese görüldü görülmedi kalp atışı var mı yokmu leke geldi bişeymi oldu gibi telaşları geride bırakdık şükürler olsun artık gelmesini bekliyorus oglumun..
vakit çok çabuk geçiyor haberiniz olsun.
dikkat edin kendinize artık tek başınıza değilsiniz..
ilk 3 ay tazen anae maydonoz ve btki çaylarından uzak durun nacizane tavsiyemdir..bol bol su için çok su içmek bebğin tutunmasını kuvvetlendiriyor..:)
hepinize saglıklı mutlu kıpır kıpır bir 9 ay diliyorum.
bizim agustos topiğimizde son 6 kişi kaldık dogurmayan. darısı başınıza...
çok sevindim adına ben de kocaelinde oturuyorum sen hangi hastaneye gidiyosun gerçi ben gölcükte oturuyorum ama merak ettim?
canım ben anadolu saglık merkezine gidiyorum:CüvCüv:
jnaz tebrik ederim liste güzel olmuş ellerine sağlık
Allah kalbi atan miniklerimizi çoğaltır inşallah
2010 nisan annelerinin muhtarıda sen ol bence
rica ederim canım
inşallah hem sayımız artar hemde sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize
ne güzel sende almışsın meleğini kucağına rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin:Saruboceq:
merhaba arkadaşlarr
bugün evsahibimin günü vardı davet edince ona gittim yeni geldim
ayy bi görseniz bi tane erkek bebek vardı 2 yaşlarında hiç kucağımdan inmedi annesinin yanına hiç uğramadı zaten elinde yediği şeylerden hep banada yedirdi. maşallahh ya
tabi onu görenler senin oğlun olacak galiba dediler çünkü kız bebekler hiç yaklaşmamış bana:)
sağol canımcım hamilelik çok zorlu bi süreç ve hormonlar bunu dahada zorlaştırıyo.
hamilelikte en zor şey stres.evet ben meleğimi aldım ama hamilelikte çok zor günler geçirdim,riskli gebeydim,doğum yapamayacağımı ilerleyen haftalarda komaya gireceğimi bile söylediler.evet zor geçirdim belki hamileliğimi ama stres yapmasaydım çok daha kolay olacaktı.dr ların her dediğine bakmayın ayrıca tevekkül edin,Allah kısmetinizdeni yazmıştır zaten.
o yüzden inşallah sağ salim sıkıntısız alırsınız meleklerinizi kucağınıza:Saruboceq:
Rabbimin izniyle bende nisan annesi olacağım.Sat:9 temmuz.beklenen doğum tarihi:16 nisan.Keseyi gördüm çoksükür.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?