- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 40
merhaba canım ne güzel inşallah seneye bizde anlatırız böyle zaman cidden çok çabuk geçiyor daha dün evlendim derken 10 ayımız doluyor bilemerhaba kılzar bende geçen sene bugün hamile olduğumu öğrendim ve mucizem 9 nisanda geldi allah isteyen herkeze nasip etsin ne çabuk geçmiş 1 sene
sağol canım aminnAminn inşallah hayırlısıyla.Sanada geçmiş olsun karamsar olma,Allah şifa versin.
slm arkadaşlar dünden beri pek uğrayamadım buraya ama özledim valla sizi gerginim hala ağrılarım var yine akıntım oldu bugün korkuyorum ama artık korkmaktanda bıktım korktukça üstüme geliyo sanki allaha emanet etttim bebeğimi kısmetimse gelecek ben elimden geleni yapıyorum bu arada aklınızda bulunsun hızlı hareket etmeyin hele hele hızlı yürümekten sakının
aman buketçim dikkat et kendine ve bak bütün doğum yapan arkadaşlar stres yapmayın diyorlar inan herşey olacağına varıyor bende tedirginim her an birşey olacakmış gibi geliyor ama bu tamamen kuruntumuz
akıntına gelince sitede okuyorum aylarca akıntısı olduğu halde sağlıkla bebişini kucağına alan o kadar çok insan varki
dediğin gibi artık daha yavaş hareket etmemiz gerek ben bir kaç gün dikkat etmedim ve bel ağrısından duramıyordum
merhaba kızlar ben haziran annesiyim siz şimdi sabırsızlıkla bebişlerinizi bekliyosunuz bizde sabırla bebişleri büyütüyoruz ahh o haftalar geçmek bilmiyo sanırdım ama nasıl geçtiğini anlamadım allah hepinizin bebişlerine kavuşmayı nasip etsin sağ sağlim alırsınız inş kucağınıza bu ilk haftalar çok dikkat edin sakın bişeyi almak için yüksek bi yere uzanmayın kendinizi çok yormayın ilk ve son haftalarda çok dikkat edin neyse kendinize çok iyi bakın vede o güzel bebişlere:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
merhaba cemre cim ne tatlıdır şimdi bebişin ve gün be gün büyümesini izliyorsunmerhaba kızlar ben haziran annesiyim siz şimdi sabırsızlıkla bebişlerinizi bekliyosunuz bizde sabırla bebişleri büyütüyoruz ahh o haftalar geçmek bilmiyo sanırdım ama nasıl geçtiğini anlamadım allah hepinizin bebişlerine kavuşmayı nasip etsin sağ sağlim alırsınız inş kucağınıza bu ilk haftalar çok dikkat edin sakın bişeyi almak için yüksek bi yere uzanmayın kendinizi çok yormayın ilk ve son haftalarda çok dikkat edin neyse kendinize çok iyi bakın vede o güzel bebişlere:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canımyaa ben doktoruma sormayı unuttum ama kararsızım bakalım bu hafta annemlere gittiğimde birde istanbulda görüneyim doktora diyorum ondan sonra bilgilendirim senidearkadaşlar nerelerdesiniz yyaaa bişey sorcam sizlere ramazan geldi malum oruç tutacakmısınız ben tutmak istiyorum ama bebeği etkilermi bide ilaç kullanıyorummm siz ne yapacaksınız
işte tatlım herkes aynısını söylüyor kendini yorma yat die ama ne mümkün sonuçta bir evin işi bizi bekliyor gelen gidende cabasıevet canım benim kanamam olmadan önceki iki günde misafirim vardı çok yorulmuştum aynı günde hızlı hızlı yürüyerek aannemlkere gittim ve sonuç ne kadar dikkatsizim diyorum şimdide bel ağrım çok benimde bide dün bi arkadaş nane maydanoz ve yeşil çay kullanmayın demiş dikkat edelim çalışıyon demi sen
arkadaşlar nasılsınız valla ben bugün denize gittim şimdi ölüyom belimin ağrısından aslında fazla denize de girmedim ama
kızlar acayip bel ağrısı çekiyorum ara ara bulantılarım oluyor birde kasıklarımda ağrı var üüff yaa kendimi iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?