- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 44
ben içiyodum ama şu anda bıraktım.yaa kzılar bişiy sorucam size aranızda sigara içeniniz varmı_? yada içipte hamile kaldığını duyunca bırakan. ben tekmiyim die merak ettimde...
keşke bırakabilsem deniyorum ama hep aklımın bi köşesinde var ama çok çok azalttım sadece yemeklerden sonra içiyorum günde 4-5 tane geçmiyor inşallah bırakırımklava:
evet çok zor bir süreçten geçiyoruz her yönüyle.ama fazla kasmamamız gerekiyor.özellikle sigara konusunda.kasdıkça daha çok içmek istiyceksiniz.ah ahhhhhhhhh en büyük vicdan azabim önceden cok büyük konustum hamile kalirsam hemen sigarayi birakirim diyordum tövbe Allah im yardim et diyorum ama bir ara tiksindim bir ara cogalttim midem de hic belli olmuyorki bir gün tam hamilelikle ilgili seyleri yasiyorum diger gün normalden dah saglikli hissediyorum kendimi bendede cok büyük korku bos hamilelik mi diye ama kese görünmüstü inanin hanimlar doktora gitmeyi korkuyorum.22 sinde kalp atislari icin randevum var bugün gitmek istedim ama cesaret edemedim
Dün sinirlerim hat safhada idi yerimde hop hop zipladim cocuga bir sey oldumu diye cok korktum hep dular okudum hamile oldugumu unutup nasil böyle bir aptallik yaptim :sinifsinif:bilmiyorum ardindan cok büyük sanci cektim sanki icerde cani cok yaniyorda onun caninin yanmasi benim canim canimi yakiyordu kanamam gelirmi diye hep tuvalete kostum ama korkumla yüzlesmeye korkuyorum doktor birde sigarayi sorarsa yalanda söyleyemem bu konuda nikotin bandi falanda kullanamam napacagim ben ya bir ara ne güzel tiksindim simdi yine 5-6 oldu Allah im yardim diyorum hep nasil bir teselli ile birakacagim bunun icin karnimdaki masumdan baska büyük bir neden olamaz kendime nasil hakaretler ediyorum ama nafile ah hanimlar ah zormus ya
irademin sifir oldugunu hic bilmezdim taki böyle aci bir deneyim yasayana kadar :çok üzgünüm:
iyi akşamlar arkadaşlarr
bugün öğlen çok iyiydim ama ne oluyorsa akşamları oluyor
felaket hazımsızlık mide yanması ve şişkinlik çekiyorum üzerimdeki ağırlıkta cabası
resmen boğazıma kadar geliyor mide yangınım
ah ahhhhhhhhh en büyük vicdan azabim önceden cok büyük konustum hamile kalirsam hemen sigarayi birakirim diyordum tövbe Allah im yardim et diyorum ama bir ara tiksindim bir ara cogalttim midem de hic belli olmuyorki bir gün tam hamilelikle ilgili seyleri yasiyorum diger gün normalden dah saglikli hissediyorum kendimi bendede cok büyük korku bos hamilelik mi diye ama kese görünmüstü inanin hanimlar doktora gitmeyi korkuyorum.22 sinde kalp atislari icin randevum var bugün gitmek istedim ama cesaret edemedim
Dün sinirlerim hat safhada idi yerimde hop hop zipladim cocuga bir sey oldumu diye cok korktum hep dular okudum hamile oldugumu unutup nasil böyle bir aptallik yaptim :sinifsinif:bilmiyorum ardindan cok büyük sanci cektim sanki icerde cani cok yaniyorda onun caninin yanmasi benim canim canimi yakiyordu kanamam gelirmi diye hep tuvalete kostum ama korkumla yüzlesmeye korkuyorum doktor birde sigarayi sorarsa yalanda söyleyemem bu konuda nikotin bandi falanda kullanamam napacagim ben ya bir ara ne güzel tiksindim simdi yine 5-6 oldu Allah im yardim diyorum hep nasil bir teselli ile birakacagim bunun icin karnimdaki masumdan baska büyük bir neden olamaz kendime nasil hakaretler ediyorum ama nafile ah hanimlar ah zormus ya
irademin sifir oldugunu hic bilmezdim taki böyle aci bir deneyim yasayana kadar :çok üzgünüm:
kızlar az önce doktordan geldim nedeni malumunuz kanamam oldu hemen hastaneye gittik doktorum geldi muayene etti sonuç düşük tehlikesi en az bir hafta dinleneceksin dedi en azından bebeğin kalp atışlarını duyuncaya kadar o zaman tehlike biraz daha azalıyor dedi ve progestan verdi ooofff yaaa neden ben normal bi hamilelik geçiremiyorum senağlama
Ben anlamadım bunun jel olarak ve hap olarak kullanılanı ayrı ayrı mı o zaman.
Doktorum da pek ilgisiz hastane doktoru of ya hap dokunuyorsa vajinadan alacakmışım
merhaba kızlar biz de dün kesemizi gördükk büyümüştüü dışgebelik olayı gündemdenn kalktıı
haftaya gel kalp atışına bakalımm dedi boş gebelikk mi dedii
benim bu doktor abartıyormu dur nedirr yahuuu
korkuyorum şimdii acaba duyabilecekmiyimm böcüümünn kal atışlarını
ya ben yine yanlış alıntı alıpyanlış mesaj yazmışım şaşkınım valla kusura bakmayın kızlar kaydirigubbakcemile3
seni anlayabiliyorum herşey rayına bir otursa sıkıntımız kalmayacak allahım duy sesimizi . zahmetsiz olmuyor hanımlar bende hergün kolumdan pıhtılaşmayı önleyici iğine vuruluyorum kollarım şimdiden morarmaya başladı dokuz ay düşünsenize ama herşeye rayız değilmi yeterki sağlıcakla alalım kucaklarımıza
iyi akşamlar arkadaşlarr
bugün öğlen çok iyiydim ama ne oluyorsa akşamları oluyor
felaket hazımsızlık mide yanması ve şişkinlik çekiyorum üzerimdeki ağırlıkta cabası
resmen boğazıma kadar geliyor mide yangınım
kızlar ya benım gıbı kılolu hamışler kımler yanlızmıyım boyun 1,65 71kıloyum kılodan cnefret edıyorum ben kendımı bıldım bılelı kıloluyum ve rejım yaparıııım cok hareketlı olmama ragmen spor yuruyuş falan yapıyordum şimdı hamışım rejım yapmıyorum tup bebek oldugu için cok dıkkat edıyorum fazla yormuyorum kendımı ama kılo alıyorum ne yapıcam yanlızmıyım ne bulantı ne kusma ya hıçbırsey yok ınanırmısınız dedım kı inş kotu olurum hep kusarım zayıflarım dedım ama hıçbır sorun yok ya hazımsızlık tek sorunum .karnım şişiyo ama gazdan patlıcakmışım gıbı opuyorum hepınızı 20 agustos kalp atısı dınlıcez inş. dua edın arkadaslar.
günaydın kızlar ben hiç bir şey yiyemiyorum ya siz ne durumdasınız mutfağımdan nefret ediyorum her şey kokuyor ve midemi bulandırıyor içim dışım kraker oldu yanlız olmadığımı bilmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?