2010 Nisan Anneleri

elifçim böyle düşünüp hem kendini hemde bebeğini üzme canımyaa
inşallah hiçbirşey olmayacak bebişlerimize kalbini ferah tut

yaa kzılar bişiy sorucam size aranızda sigara içeniniz varmı_? yada içipte hamile kaldığını duyunca bırakan. ben tekmiyim die merak ettimde...
ben içiyodum ama şu anda bıraktım.
keşke bırakabilsem deniyorum ama hep aklımın bi köşesinde var ama çok çok azalttım sadece yemeklerden sonra içiyorum günde 4-5 tane geçmiyor inşallah bırakırım klava:

yazgülüm benimde hep aklımda ama 1 gününü hiç içmden geçirince 2.günden sonra artık daha az aklına düşmeye başlıyo.şu anda aklıma geliyo,5-10 saniye sürüyo ve geçiyo.ilk zamanlar içime çekmeden içtim sonra baktım içime çekesim gelmiyo ne gerek var dedim.vicdan azabı çekmemden iyidir içmemek.

evet çok zor bir süreçten geçiyoruz her yönüyle.ama fazla kasmamamız gerekiyor.özellikle sigara konusunda.kasdıkça daha çok içmek istiyceksiniz.
bir de benim belirtiler ilk zaman ki gibi değil,biraz daha normale indi,sancılarım ,mide bulantım vs.bende korkmaya başladım.acaba normal mi bu yoksa bişey mi var???çok korkuyorum...

selam kızlar bende 5 hafta 4 günlük hamileyim ama şimdiden mide bulantları başladı ilk yavrrumda da9 ay çıkarmıştımyediğmi dışarı atıyodum su bile içsem inş bunda öle olmaz olursa yandım ilk çocuğumda 20 kilo verdim ama bebeğim maşallah nerdeyse 4 kilo doğdu zayıflamış fiiit olmuştum 78 ile amile kaldım doğumdan sonra 60 kilo idim inş bunda da öyle olur 80 kilo oldum yine 4 sene içinde neyse hamilelikte bu aralar çok yorgun geçiyo bitkin bezgin sürekli uyumak istiyorum

senindemi öyle yaa benmde öyle aşam olunca herşey başlıo

kızlar az önce doktordan geldim nedeni malumunuz kanamam oldu hemen hastaneye gittik doktorum geldi muayene etti sonuç düşük tehlikesi en az bir hafta dinleneceksin dedi en azından bebeğin kalp atışlarını duyuncaya kadar o zaman tehlike biraz daha azalıyor dedi ve progestan verdi ooofff yaaa neden ben normal bi hamilelik geçiremiyorum senağlama

canım içindeki canı düşünmelisin ama daha doğmadan onu zahirliyon kaan kocatepe diyebi jinekolog var bugün onun sitesine baktım orda yazıyodu yanında 6 sigara içen bi annesanki kendisi 1 sigara içmiş gibi zarar veriyomuş kendine düşün sen 5 6 tane içiyomuşsun en azından 1 veya 2 tane içsen yine fazla zararı olmaz zeka geriliğine bile yol açıyomuş zararları çok düşük tehlikesi bile yapıyomuş........en azından içenler en aza indirmeli

geçmiş olsun canım yaa ilk zamanlar kendini yormamalısın sürekli yatmalısın daha küçük deyip kendimize bakmıyoruz ama ilk zamanlar çok önemli biraz dnlen inş geçer morelini yüksek tutmalısın yoksa devam ediyomuş üzülmemelisin allah kolaylık versin

Ben anlamadım bunun jel olarak ve hap olarak kullanılanı ayrı ayrı mı o zaman.
Doktorum da pek ilgisiz hastane doktoru of ya hap dokunuyorsa vajinadan alacakmışım

canım jel olanı var eczaneden de alabilirsin hap ta var iğnede hap etkilyosa jeli dene ii geliyo ama oo hem etkilemiyoda

bence abaartıyo dış gebelik olması için kese görünmemesi lazım diye biliyorum ben fallop tüplerinde oluyo kafaya takma inş bişey olmaz

canım allah yardımcın olsun :Saruboceq::Saruboceq:allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi bakacaz kii bebeklerimizz kucağımızda kucağına aldığında herşeyi unutacan bilmiyoum ilk bebğinmi ama.........

aynen cnm gündüz gayet iyi hissediyorum çok şükür uyku dışında ama akşam oldumu başlıyor midem şişmeye ve ağrımaya çok rahatsız oluyorum bende akşamları

kızlar ya benım gıbı kılolu hamışler kımler yanlızmıyım boyun 1,65 71kıloyum kılodan cnefret edıyorum ben kendımı bıldım bılelı kıloluyum ve rejım yaparıııım cok hareketlı olmama ragmen spor yuruyuş falan yapıyordum şimdı hamışım rejım yapmıyorum tup bebek oldugu için cok dıkkat edıyorum fazla yormuyorum kendımı ama kılo alıyorum ne yapıcam yanlızmıyım ne bulantı ne kusma ya hıçbırsey yok ınanırmısınız dedım kı inş kotu olurum hep kusarım zayıflarım dedım ama hıçbır sorun yok ya hazımsızlık tek sorunum .karnım şişiyo ama gazdan patlıcakmışım gıbı opuyorum hepınızı 20 agustos kalp atısı dınlıcez inş. dua edın arkadaslar.

günaydin buneyacim egerki listeye bakacak olursan eylül 35 ile ben senin yanindayim :lepi:yas 35 boy ,165 kilo 72
yanliz degilsin hayatim Bu arada hayirli olsun Allah hayirli saglikli dogum nasip etsin insallah:CüvCüv: ben 30 yasimdan sonra (evlendikten sonra )17 ayda 17 kilo aldim,

günaydın kızlar ben hiç bir şey yiyemiyorum ya siz ne durumdasınız mutfağımdan nefret ediyorum her şey kokuyor ve midemi bulandırıyor içim dışım kraker oldu yanlız olmadığımı bilmek istiyorum

canım valla ben cok guzel götürüyorumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…