2010 Nisan Anneleri

çok şükür benim kocam a allah bi sabır vermiş taş maşallah umarım sizler de de vardır aynısından

valla benımkııne bı haller oldu ben sınırlıyım obendende sınırlı konusmuyorum suan napıcam bılmıyorum

ya gorumcem yuzunden oldu ondan oncekı aksam yenı telefon almıs alyans almıs cok ıyıdır
ama dun aksam çok sınırlendım gorumcem benı durup dururken facebooktan sılmıs bende dedım ne oluyor ya buna dedim o benı ordan sıldıyse bende onu komple sıldım dedım vay efendım nıye oyle dıyormusum kavgaya tutustuk moralım cok bozuk bende dun gece odada yattım gıtmedım yanına konusmuyoruz suan

tüh ya zaten en üzücüsü de başkaları yüzünden yapılan kavgadır ya canını acıtır insanın

evet sorma ya ama konusmıcam anlasın hatasını ya hamıle kalmadan once ne hayaller kurardık ama benı şimdi hıc alttan almıyor senağlama

sıkma bence sen canını eminim anlayacaktır sen 2 kişilik üzülüyosun bak unutma

canım çok üzüldüm bende yaşadım aynı şeyi bi hafta önce korkumu nasıl ağladığımı anlatamam dinlenmeye çalışıyorum ama yapamıyorum ruhuma ters sürekli yatmak ama mecbur dinleniyorum yatmasamda oturyorumm umarım herşey yolunda gider hepimiz için dua et ve ii bak kendine:Saruboceq:

çok geçmiş olsun düşüğün belirtisi sadece kanamamı oluyo

ben daha bebegımı goremedım sadece cok mınık bır kese gozuktu 6+5 de gıdıcem yıne ihsallah busefer gorur ve duyarım

yazgülüm çok geçmiş olsun. bende üç gece önce kahverengi akıntım oldu. banada doktorum progestan ve yatak istirahati verdi. bende çok endişeliyim ama allah büyük. elbet yardımcımız olucaktır.

ben 6 hafta bitti kızlar. benim kocam dengesiz.. bir cok iyi herseye susuyor ve bana delidir ne yapsa yeridir muamelesi yapıyor , bir benden sinirli :)) allah onlara da sabır versin ama insan cok ilgi sevkat bekliyor boyle meyveler falan soysun getirsin istiyor hehehe

ben daha bebegımı goremedım sadece cok mınık bır kese gozuktu 6+5 de gıdıcem yıne ihsallah busefer gorur ve duyarım

aynen bende sadece kese göründü onu da ben anlayamadım zaten cumartesi gidicem tam 6+5 oluyo inş kalp atışlarını duyarız alkisalkisalkis

evet çilekli hamıle kalmadan once bana neler soyluyordu ama şimdi oyle davranmıyor ne oldu anlamadım aslında cok ıyıdır uzerıme tıtrer benım eşimin ailesı 10 para etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…