Progestan yazıyor genelde doktorlar.Kanama olmasa bile,koruyucu olarak.Böyle peynir ekmek gibi yazıldığına göre kullanmamız lazım heralde diye düşünüyorum.Bu arada bende kullanıyorum.Vajinal jeli bitti kapsüle başlayacağım bugün.
a canım senin doktor abartmış iyicemerhaba kızlar biz de dün kesemizi gördükk büyümüştüü dışgebelik olayı gündemdenn kalktıı
haftaya gel kalp atışına bakalımm dedi boş gebelikk mi dedii
benim bu doktor abartıyormu dur nedirr yahuuu
korkuyorum şimdii acaba duyabilecekmiyimm böcüümünn kal atışlarını
ben içmiyorum canım
yaa kzılar bişiy sorucam size aranızda sigara içeniniz varmı_? yada içipte hamile kaldığını duyunca bırakan. ben tekmiyim die merak ettimde...
ne güzel ben içiyordum bıraktım ama zor oldu ne yalan sölimalkisalkisalkis
a.s.
aman tatlım ne güzel bırakmışsın inşallah bir daha da başlamazsın
ewet şeker yalnız değilsinklava:
anladım canım kullanmaya devam edecegım ozaman.
merhaba istanbulda nerede oturuyorsun bilmiyoruma ma ben haznedardaki meltem hastanesine gidiyorum. ilk bebeğimdede meltem hastanesine gidiyordum ve güzel ilgileiyorlardı. doktorum Ayten Bölükbaşı
Canım bende Meltem hastanesine gidiyorum jülide hn'a ama bugun aradım işte şu progestan ile ilgili ama asistanından telefonu bile almadı ben sordum asistan ona sordu geçiştire geçiştire madem progestan dokunuyor vajinadan alsın dedi kapattı uyuz oldum doktor arıyorum kendime. Ayten hn ilgili mi ya? Neşe hn a da gitmiştim hele ondan hiç memnun kalmadım hiçççç.
ben sadace ayten e gittim meltem hastanesinde vardiyası akşam 18,30da başlıyor canım istersen birde aytene git ben çok memenunum yani. inşallah senin içinde hayırlısı olur..
pfff keşke sende bıraksan bırakmayı denemedinmi hiç
keşke bırakabilsem deniyorum ama hep aklımın bi köşesinde var ama çok çok azalttım sadece yemeklerden sonra içiyorum günde 4-5 tane geçmiyor inşallah bırakırımklava:
bayanların hepsindemi var nedir bu ilgisizlik tabi muhakkak çok iileride vardır ama ne bileyim hiç ii bi bayan jinekolog duymadım ben... b tanesi evlendiğimin ikinci haftası beni mahvetti mikrop kaptım aylarada çektim... aman dikkat et ii araştır bi çok kişiden fikir al ii bi doktor bulursun inşallahCanım bende Meltem hastanesine gidiyorum jülide hn'a ama bugun aradım işte şu progestan ile ilgili ama asistanından telefonu bile almadı ben sordum asistan ona sordu geçiştire geçiştire madem progestan dokunuyor vajinadan alsın dedi kapattı uyuz oldum doktor arıyorum kendime. Ayten hn ilgili mi ya? Neşe hn a da gitmiştim hele ondan hiç memnun kalmadım hiçççç.yasakkelime
keşke bırakabilsem deniyorum ama hep aklımın bi köşesinde var ama çok çok azalttım sadece yemeklerden sonra içiyorum günde 4-5 tane geçmiyor inşallah bırakırımklava:
yaa kzılar bişiy sorucam size aranızda sigara içeniniz varmı_? yada içipte hamile kaldığını duyunca bırakan. ben tekmiyim die merak ettimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?