2010 Nisan Anneleri

2 li testi bazı doktorlar yaptırmıyo. 3 lü daha sağlam diyolar. benimki de bana bıraktı tercihi.

bu arada nasılsınız kızlar bebişler nasıl??

ben iyiyim ummahancım.. bebiş de iyidir sanırım.. arada sağ kasığımdaki batma ve içerden bebiş çimdiriyomuş kaydirigubbakcemile3 gibi bi hissin dışında bişiyimiz yok allaha şükür :Saruboceq: sen nasılsın? senin bebiş nasıl canımm ?

canımm ben hala karar vermiş değilimm
yaptırmak istemiyorumm açıkcasıı

Rabbim kimseye kötü sonuç göstermesin ama kötü çıksa ne olacak? Büyük konuşmak istemem asla Allah Bebeğimizden vazgeçme hatasından korusun. kaç kişininki kötü çıkmış bebekleri sapasağlam doğmuş. Ben vazgeçemem ya kıyamam. Allahım sana emanet. :Saruboceq:
Bende yaptırıp yaptırmamada kararsız kaldım. Yaptırmak ta istemiyorum açıkçası

ikili test konusunda da doktorum bana net bişey demedi açıkçasıı... zaten dün devlet hast. de poliklinik günüydü ve bayaa yoğundu.. çok uzun görüşemedik... ama 12 ekimde gelirsin yine dedi.. bende ense kalınlığı,2li test fln mı yapılıcak o zaman dedim.. o da evet hepsini o zaman yapçaz dedii... ben yaptırmayı düşünüyorum yine de... kızımda yaptırmadfım çok da sağlıklı ve akıllı allaha şükürr.. ama bu tedaviyle kaldığı için dr. önermişti tüm testleri yaptırmamızıı.. gerçi şimdiye kadar herşey normal seyrinde ilerliyo ama bilemiyorum yaa.. kararsızım galibaa.... :bbo:

bebeg83 canım ben iyiyim bulantılar ve uyku hali dışında sorun yok ama bulantılar yüzümü bile solduröuş öle diyolar ya bu kadar bulantı olacağını sanmıyorum nasıl iş bu bazıları hiç dert çekmeden geçiriyor ilk ayları biz bulantıyla uğraşıyoruz habire.. ne yiyeceğimi şaşırdım tiksintide var biçok şeyi yiyemiyorum.. :S

benim doktorum test sonucu olumsuz çıkarsa iğne falan yapılacağını söölemişti tedavi amaçıl. 3. lü taramanın sonunda ama.

bu konuda kafsı karışanlardan biride benim,yeni doğum yapan kaç kişiye sordum sorduklarım gerek duymamış,bende hep acabadiyorum,Allah esirgesin evlerden ırak,kötü bişi duyduk ne yapabilirizki,gercekten bu bir test yuzde yuz doğrulk payıyda düşük ama çok kararsızım bilmiyorum belki ikili yaptırıp üçlüyü yaptırmm diyorum,

doktorum testler hakkında bişey söylemedi ayda bir kontrole gidicem bu kadar ama bu ay gittiğimde test falan yapar heralde :S

selam kızlar ruzenin canım 10 haftada baya göbiş yapmışsın bulantın falan olmuyormu kıs? iyi yiyorsun heralde..

bulantım çok sık değil ama tiksintim çok fazla,ilk iki ay acayip yedim ama şimdilerde minnacık yiyiip doyuyorum hemen,üç kilo aldım aslında,ama zaten benim varolan bir göbeğim vardı fit değildim canım anlıycan....ondan böle göbüş yaptık...

ruzenin anladım canımcım bendede göbiş vardı halada aynı bi büyüme yok henüz çokmu erken acaba ??

kızlar bana ne diyorlar biliyormusunuz senin arkan çıkmaya başlamış bebiş kız olcak diyorlar ne kadar doğruki ne? :)) göbişte belirgin bir değişiklik yok

kızlarr muhabbet çook güzell.. size de doyum olmaz ama çıkıyorum şimdi... toplantımız 11 buçukta malumm.. ancak hazırlanırız... dönüşte giricemm inş.. görüşürüzz.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn.. opuyorumnanaktan

canım yinede ikiliyi yaptır bence aklında kalmasın. bende üçlüyü yaptırmamayı düşünüyorum ama tabi o zaman kararım değişmezse.buarada göbişini gördüm çok tatlı maşallah ya. özendim benim önceden tahta gibi bir göbeğim vardı şimdi biraz normale döndü ama şimdide herkesin göbeği gibi :hulya: bende çok belli olmasını istiyorum yazemuszemus

buarada başının ağrısı geçti mi ? benim hala ço ağrıyor bide mide bulantım var kaç gündür bulanmıyordum mafoldumben . daha kötü olursam izin almayı düşünüyorum.

ya bi şey soracağım. Çevremde duyuyorum millet hamile hemile cam siliyo halı siliyo. Bizde 3. aydan sonra yapabilcez mi? herifim kadın tutmama izin vermiyoo.

Yorma kendini canım görüşürüz.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…