yok hayatim ben almanya da yasiyorum burada her test icin ekstra 200€ istiyorlar daha önceki sayfalara yazmistim bu konu ile ilgili bende dedim yaptirmayacagim dedim -Allah a emanet diyorum artik-Bu alman hükümetinde saglik sistemi iyice cöktü herseye para aliyorlar artik bende dedim analrimiz bu testi yaptirmamis nasilsa masallah nur topu gibi evlatlarida olmus doktorda cok önemli degil dedi zaten
yok hayatim ben almanya da yasiyorum burada her test icin ekstra 200€ istiyorlar daha önceki sayfalara yazmistim bu konu ile ilgili bende dedim yaptirmayacagim dedim -Allah a emanet diyorum artik-Bu alman hükümetinde saglik sistemi iyice cöktü herseye para aliyorlar artik bende dedim analrimiz bu testi yaptirmamis nasilsa masallah nur topu gibi evlatlarida olmus doktorda cok önemli degil dedi zaten
ImageShack® - Image Hosting adresine giriyorsun.Bir kutucuk çıkıyor yanında cancel ve browse tuşları var browse a basıyorsun resmin in oldugu yeri buluyorsun resmi buldugun yerde aç a basıyorsun o uzun kutucuğa yazılar çıkıyor altta start upload var ona basıyorsunbaşka bir sayfa çıkacak açılan sayfanın en alttaki kutucuktaki ''http//......''ile başlayan bölümdeki tüm yazıları kopyalayıp normal mesaj yazdıgımız yere(buradaki yere) yapıştır.Bu kadır canımcım.Yapamazsan yardım ederim sana genesengözlerimebaksanab
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Öyle çok yemişimki kendime gelemedim.cokacimcoook Sodamda yok.
buda ikinci.......hangisinde daha net belli oluyo bilmiyorummm....
selam kizlar yine kimseye rastlayamadim ama napalim nasip
ben bugün doktora gittim ve melegimi gördüm hersey yolunda oldugunu ögrendim
cok sükür ayrica tam haftamizida ögrendim 12+2mis
ve kizlar en canimi sykan olay 3 kilo vermisim yani hamilelik boyunca 6 kilo oldu
ama dedigim gibi bebegimin saglikli oldugunu ögrenince ferahladim
neyse kizlar öpüyorum hepinizi
ayrica dogum tarihi olarakta 12 subati verdi insallah
ve 10 subatta almanyada kardesimin dügünü var bakalim nasip kismet nasil olacak
canim bende avusturyada yasiyorum burdada 160 euro
ben oglumdada yaptirmamistim bundada yaptirmadim
allahim neyse nasibimiz o olacaktir zaten
ayni fikirdeyim senin gibi ama yinede sükretmeliyiz burda sigorta felan isi götürüyoruz
ya trdekiler ?/COLOR]
hadi sizinkileride bekliyorum kizlar:CüvCüv:
selam kizlar yine kimseye rastlayamadim ama napalim nasip
ben bugün doktora gittim ve melegimi gördüm hersey yolunda oldugunu ögrendim
cok sükür ayrica tam haftamizida ögrendim 12+2mis
ve kizlar en canimi sykan olay 3 kilo vermisim yani hamilelik boyunca 6 kilo oldu
ama dedigim gibi bebegimin saglikli oldugunu ögrenince ferahladim
neyse kizlar öpüyorum hepinizi
ayrica dogum tarihi olarakta 12 subati verdi insallah
ve 10 subatta almanyada kardesimin dügünü var bakalim nasip kismet nasil olacak
]
buda ikinci.......hangisinde daha net belli oluyo bilmiyorummm....
günaydın kızlarr... sabah işlerimi bitirdim bile :))))
hayatım boyunca sabah 6 gibi uyanmaya alışık biri olduğumdan sabah işlerim erken bitiyo ama 11-12 gibi bastırıyo uyku... mirmirmirmir tabiki uyuyamıyorum tam okul saati akannehir
bugün de 11:30 da sınıf toplantımız varr.. o zamana kadar burdayım.. dönüşte de accık uyucam inş..
Günaydın canım...opuyorumnanaktan
Ne güzel bitirmişsin işlerini.Benim o kadar işim var ki.Nasıl yapacağım allah bilir.Ya nasıl benimde uykum var anlatamam yaa sürekli bir uyku modu.Durmadan uyumak istiyorum:çok üzgünüm:
Günaydınlar kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?