2010 Nisan Anneleri

yok hayatim ben almanya da yasiyorum burada her test icin ekstra 200€ istiyorlar daha önceki sayfalara yazmistim bu konu ile ilgili bende dedim yaptirmayacagim dedim -Allah a emanet diyorum artik-Bu alman hükümetinde saglik sistemi iyice cöktü herseye para aliyorlar artik bende dedim analrimiz bu testi yaptirmamis nasilsa masallah nur topu gibi evlatlarida olmus doktorda cok önemli degil dedi zaten

Anlıyorum, çok fazla gerçekten. Aslında nasılda övülüyor orada sağlık sistemi. Yine bizler ülkemizde sanşlıyız. Tabi elifelif sonuçta bunlarda olasılık testleri adı üstünde tarama testi. Rabbim herkesin bebişlerini korusun. :Saruboceq:

slm elifelif hayret canim ya bende almanyada yasiyorum ben sadece bütün hamilelik boyunca ultrason icin 80euro ödedim birde ilk randevumda 30 euro kadar bisey 2 test icin ödedim dedigin her test icin 200euro nedir cok merak ettimCADIARZU

slm ayse_deniz cim yardimin icin tskler ama canim ya su start upload yere kadar hepsini anladim ama ondan sonrasini yapamadim yine yazsana nasill yapicammm tsklerrkaydirigubbakcemile3

selam kizlar yine kimseye rastlayamadim ama napalim nasip
ben bugün doktora gittim ve melegimi gördüm hersey yolunda oldugunu ögrendim
cok sükür ayrica tam haftamizida ögrendim 12+2mis
ve kizlar en canimi sykan olay 3 kilo vermisim yani hamilelik boyunca 6 kilo oldu
ama dedigim gibi bebegimin saglikli oldugunu ögrenince ferahladim
neyse kizlar öpüyorum hepinizi
ayrica dogum tarihi olarakta 12 subati verdi insallah
ve 10 subatta almanyada kardesimin dügünü var bakalim nasip kismet nasil olacak

canim bende avusturyada yasiyorum burdada 160 euro
ben oglumdada yaptirmamistim bundada yaptirmadim
allahim neyse nasibimiz o olacaktir zaten
ayni fikirdeyim senin gibi ama yinede sükretmeliyiz burda sigorta felan isi götürüyoruz
ya trdekiler ?/COLOR]

meraba canım öncelikle gözün aydın bebişini görmüşsün annesi ne güzel anşlamadığım doğum tarihini nasıl 12 şubat dedi 7 aylık olmuyomu o zaman :uhm:

Gözün aydın canım bebişin iyiymiş çok sevindim.
Zeyracığım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.a.s.

günaydın kızlarr... sabah işlerimi bitirdim bile :))))

hayatım boyunca sabah 6 gibi uyanmaya alışık biri olduğumdan sabah işlerim erken bitiyo ama 11-12 gibi bastırıyo uyku... mirmirmirmir tabiki uyuyamıyorum tam okul saati akannehir

bugün de 11:30 da sınıf toplantımız varr.. o zamana kadar burdayım.. dönüşte de accık uyucam inş..

Günaydın canım...opuyorumnanaktan
Ne güzel bitirmişsin işlerini.Benim o kadar işim var ki.Nasıl yapacağım allah bilir.Ya nasıl benimde uykum var anlatamam yaa sürekli bir uyku modu.Durmadan uyumak istiyorum:çok üzgünüm:

günaydın şekerim opuyorumnanaktan işler bitmez de sabah işi işte.. bulaşık yatak toplama.. ortalığı toparlama fln... yoksa iş çookk.. çamaşırlarımı bekliyorum makinada.. asılıcak... :hulya: sürekli uyuma hali benim kızımın hamişlik döneminde çok vardıı.. değişiyomuş demekkii.. istediğin an uyuma şansın varsa iyi yine... benim ne yazıkki istediğim zaman uyuma gibi bir lüksüm olmuyoo... tam aklımdan geçiriyodum çamaşırlar yıkanana kadar accık uyuyiim diye kızım uyandıı.. kaydirigubbakcemile3 kahvaltısını hazırlıcam şimdii.. soonra da okul saati gelir zaten akannehir çok yoğunum ben yaa... insan ilk bebişine hamişken daha rahat oluyoo.. yani ben öyleydim.. ye,iç,yat.. :roflol: olsun canım evlatlarımız iyi olsun da gerisi kolayy zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…