kızlar bana ne diyorlar biliyormusunuz senin arkan çıkmaya başlamış bebiş kız olcak diyorlar ne kadar doğruki ne? :)) göbişte belirgin bir değişiklik yok
ya bi şey soracağım. Çevremde duyuyorum millet hamile hemile cam siliyo halı siliyo. Bizde 3. aydan sonra yapabilcez mi? herifim kadın tutmama izin vermiyoo.
ilke nur işallah bulantın çabuk geçer 12 haftalıksın sanırım doğrumu??
canım yinede ikiliyi yaptır bence aklında kalmasın. bende üçlüyü yaptırmamayı düşünüyorum ama tabi o zaman kararım değişmezse.buarada göbişini gördüm çok tatlı maşallah ya.özendim benim önceden tahta gibi bir göbeğim vardı şimdi biraz normale döndü ama şimdide herkesin göbeği gibi :hulya: bende çok belli olmasını istiyorum yazemuszemus
buarada başının ağrısı geçti mi ? benim hala ço ağrıyor bide mide bulantım var kaç gündür bulanmıyordum mafoldumben . daha kötü olursam izin almayı düşünüyorum.
ayşe denizy sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi var sor o şekilde konuşanlara sağlıksız bir erkek olsa napacaklarmış?
tarhan günaydın canım hoşgeldin..
ilke-nur geçer heralde artık ben bulantı yaşıyorum 12 .haftanın sonunda biter dediler..
sütlü gayfe hoşgeldin canım hayırlısı olur işallah..
hepinize cevap verdim iyimi :)))
nasılsın tarhan nasıl gidiyor bebişinle..
ademir47 şimdiden silde gerisini salla gitsin :)) annen falan yakınsa arada bir el atar artık torunu için..
Rabbim kimseye kötü sonuç göstermesin ama kötü çıksa ne olacak? Büyük konuşmak istemem asla Allah Bebeğimizden vazgeçme hatasından korusun. kaç kişininki kötü çıkmış bebekleri sapasağlam doğmuş. Ben vazgeçemem ya kıyamam. Allahım sana emanet. :Saruboceq:
Bende yaptırıp yaptırmamada kararsız kaldım. Yaptırmak ta istemiyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?