2010 Nisan Anneleri

kızlar bana ne diyorlar biliyormusunuz senin arkan çıkmaya başlamış bebiş kız olcak diyorlar ne kadar doğruki ne? :)) göbişte belirgin bir değişiklik yok

hehe,banada hep kız dediler bu zamana kadar çünkü enden genişledim,baya bi yayıldı kalçalarım,şimdiye kadar erkek diyenler %10 kadardır benimde içimden hep kızgeçiyor ama Allah bilir tabi......sağlıklı olsun da...

ademir47 şimdiden silde gerisini salla gitsin :)) annen falan yakınsa arada bir el atar artık torunu için..

ya bi şey soracağım. Çevremde duyuyorum millet hamile hemile cam siliyo halı siliyo. Bizde 3. aydan sonra yapabilcez mi? herifim kadın tutmama izin vermiyoo.

ben şimdilik yapmıyorum nu tür şeyleri camlarımda fransız balkon zaten uzun. uzanmak yasak bizede. halı silemeyede güç lazım. bence yapma canım. benim şimdilik bu tür işleri annecim hallediyor . ama onada kıyamıyorum bende haftada bir temizlikçi almayı düşünüyorum .

ruzenin canım benim kalçalar yeterince geniş zaten kalçalarda sorun yokda popiş büyüyormuş sözde öle diyorlar ama bana normal geliyor bilmiyorum herkes kız diyor bana

Bana da erkek diyorlar.Kayınlarım hele erkek değilse doğurma soyumuzun devam etmesi lazım falan diyorlar.Sinirim bozuluyor.Üzülüyorum.Kız daha az diyorlar bana kız gibi geliyor.Bazen erkek gibi psikolojimi bozdular o yüzden hemen öğrenmek istiyorum

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ?

TEMıZLıK KONUSUNDA BENıMDE KAFAM ÇOK KARIŞIK BıR ÇOK ARKADAŞIM SON AYA KADAR KENDı ıŞıMı KENDıM YAPTIM DıYOR. BENDE ÖNÜMÜZDEKı HAFTA TAŞINIYORUM HAFTASONU KALABALIK BıR ŞEKıLDE EV TEMıZLEMEYE GıDECEZ NE YAPABıLıRıM NE YAPAMAM KAFAM ÇOK KARIŞIK. AMA SAKINAN GÖZE ÇÖ BATIYOR KENDıMı RıSKE ATMADAN ÇOK ZORLAMADAN YAPICAM BENDE VALLA. HERKES ÇALIŞIRKEN BENıM EVıM ıÇıN BEN NASIL OTURAYIM BıR KÖŞEDEzemuszemus

[B]merhaba nasılsınız bakem.
cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış.gölgeler cnm demek oğlun olacak hayırlı,sağlıklı evlat olsun inşallah.elde var 2 oğlan henüz kızımız yok sanırım.2 hafta sonrada kızlar dökülür.yok yok bu ay erkek ayı olacak sanırım.kız hayallerim suya düştü desenize. oğlum olursada bir evde 3 aşk yaşarım.
ooohh değmesinler keyfime.ilkinde hislerim çok kuvvetliydi daha hamiş kalmadan eşime ilk çocuğumuz oğlan olacak adıda efe olsun demiştim.ben o ay hamile kaldım ve dünyalar yakışıklısı oğlumuz oldu.doğurana kadarda hep oğlan hissettim.ama bunda hiç bişi hissedemiyorum.hisselerimi yitirdim nee.ama kendimi hep erkek çocuğuna alıştırıyorum. kız çocuğunu aklıma sokmamaya çalıştım.kızım olacak diye alıştırırsam kendimi bide erkek olursa hayal kırıklığı yaşamak istemem.oğlum olursada hiç üzülmem içimde delicesine bir kız isteği yok.tabiki gönlüm kızdan yana allah bana hayırlı sağlıklı bir kız çocuğu versin derim arada.ama öyle delicesine değil.hani bazısı der ya bir oğlum var buda kız olsun eğer erkek olursa çok üzülürüm,ağlarım,mutlaka kız olsun derler yaa öyle değil yanii.erkek olursada başımın tacıdır gene.
[/B]

ewt canım bende öle düşünüyorum,ikiliyi yaptırmak gene en mantıklısı,eee zayıf hatun olmayınca göbüş böle seriliyo valla,büyür canım hiç merak etme,ben halama çekmşim yapım acayip benziyo ondan böle hemen genişledim biliyorum,yok canım ben şükür iyiyim geçti akşam öle tutdu işte,ama fena etti beni,kocam barbunyaları ayıkladı buzluğa attı ben hiç yardım edemedim,sabahta bi baktım bulaşıkları yıkamış kaldırmış ayyy kıyamam bende bir an önce iyi olmalıyım böle olmuycak valla....

ayşe denizy sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi var sor o şekilde konuşanlara sağlıksız bir erkek olsa napacaklarmış?
tarhan günaydın canım hoşgeldin..
ilke-nur geçer heralde artık ben bulantı yaşıyorum 12 .haftanın sonunda biter dediler..
sütlü gayfe hoşgeldin canım hayırlısı olur işallah..

BEN HAMıLE KALANA KADAR EŞıMLE HEP ıŞVELı BıR KIZIMIZIN OLACAĞINI HAYAL EDERDıK. GÖNLÜMÜZ HALA KIZDAN YANA AMA HAMıLE KALDIKTAN SONRA OĞLUMUZ OLURSA BıZ KIZ ıSTıYOZ DıYE ÜZÜLÜRSE DıYE VıCDAN AZABI ÇEKMEYE BAŞLADIK. O YÜZDEN CıNSıYETı ÖĞRENENE KADAR BıZE RAHAT YOK DOKTOR DA DEMEZMı 1,5 AYDAN ÖNCE SORMA DıYE ÇATLIYOM VALLAkaydirigubbakcemile3

HOŞBULDUK CANIM opuyorumnanaktan

nasılsın tarhan nasıl gidiyor bebişinle..

SAOL CANIM BENİM VALLA BEBİŞLE FENA GİTMİYOR. TAŞINMA STRESİ FALAN VAR ÜSTÜMDE HERKESİ ÇOK ÜZÜYOM GALİBA İNANILMAZ GERGİN VE HUZURSUZUM. AMA BEBİŞİM BUGÜNLERDE BENİ ÇOK RAHASIZ ETMİYOR. EN AZINDAN GÜN İÇİNDE ENERJİM DAHA FAZLA OLUYOR ARTIK ÇALIŞABİLİYORUM. AKŞAMLARI HALSİZLİK VE MİDE YANMASI BAŞLIYOR. YANİ DAHA İYİYİM FİZİKSEL OLARAK AMA RUHSAL OLARAK EŞİMİ BİRAZ ÜZÜYORUM MALESEF:sinifsinif:

SEN NASILSIN ÜMMAHANCIM NASIL GİDİYOR HAMİLELİK?

ademir47 şimdiden silde gerisini salla gitsin :)) annen falan yakınsa arada bir el atar artık torunu için..

annem öleli 16 sene oluyo. Zaten babam ve şimdiki eşi (Valla annem kadar emeği vardır) şehir dışında. kaynanamda (kayınvalide demiyorum dikkat) hamile kadar 'kal hamile bakarım, ederim ' attı tuttu. Bi bayramda el öpmeye gidince gördüm.

tarhan cım nasıl gitsin aynı ben mide bulantılarıyla uğraşıyorum mide yanmaları uyku hali devam ediyor işallah kısa sürede biter.. bebişimide özledim ayın 16 sına kadar sabretmem gerekecek :S

ademir işin zor o zaman kuzum bu arada başşın sağolsun.. özür dilerim..çok fazla uzanmadan kendini yormadan dinlenerek yapabilirsin bence tabi durumun müsaitse bulantıların vs.. bebişin eziyet etmiyorsa..

aynenn canımm hayırlısı olsunn bakalımmm

kızlar ben önceden beri kadın alıyorumm devamm
yinee çokk tembeldimm zatenn birde hamiş olunca
katmerlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…