,Tarhancigim sence cinsiyet icin en uygun zaman ne zaman
amin inşallah canım benim inşallah:Saruboceq:buyrunnnnnnnnn
günaydın zeyracım,dualarım seninle inşlh bizlere güzel haberler getirirsin.....kaydirigubbakcemile5
saolasın bitanem amin inşallahcanım tebrik ederim oğluşun oluyormuş hihoyyyt . inşallah bizimkide yakın zamanda gösterir cinsiyetini.
çok geçmiş olsun hayatım ya . nazar mı değdi yoksa . benimde dün akşamdan belli başım ağrıyor. ama bu haftalar çok normalmiş doktorumu aradım sordum.kan basıncımız yükseldiği içinmiş.biliyorsun halsizlik durumu bendede aynı. hemen uyuyorum :hulya:
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım opuyorumnanaktan
Evet erkekler erkenden belli edermiş Allah hepinizin gönlüne göre versin. Bizimki biraz utanmaz çıktı gösterdi bibiyi Ama rüyamda da görmüştüm demiştim ya size.
Canım Allah yardımcın olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah.
:Saruboceq::Saruboceq: hepimiz canım inşallah o temiz sağlıklı haberini alırız bebişlerimizin
Kayınvalide olacağım değilde hemen aklıma nasıl askere göndereceğim geldi. Şehit annelerini düşündüm hemen karnımıza ilk düştüğü andan itibaren ne emeklerle büyüyor Rabbim kimseye göstermesin acısını.
allah yardımcın olsun canım :Saruboceq: bu durumda çalışmak daha zor oluyodurr.. eve döndüğünde ayrı iş :teselli: rabbim yardım eder bebeğinin yüzü suyu hürmetine güzelim:Saruboceq:
çoook geçmiş olsun bebeğim yaa... ilaç alamıyo olmamız bazen zorluyoinsanı.. bende geçnlerde 3 gün diş ağrısı çektim ya biliyorum.. rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq: sen iyi ol da çekersin canım acelesi yok ya opuyorumnanaktan
ayyy yerim ben onuu zemuszemus gözün aydın canımm... ne güzel 3 te 3 cidden... rabbim kız erkek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. hapimize... bende dr. gittiğimde 12 haftayı geçmiş olucam . bakalım benimki göstericekmi kaydirigubbakcemile3 göstermezse kız dicem bende.. kızım 20 . haftada gösterdi çünkü... kaydirigubbakcemile3
rekor sende tatlım :hooray: :teytey: maşallah göbişebebişe ve annesine a.s. senin de erkek miş gibi geliyo bana ama hayırlısı olsun tabiki canım :Saruboceq:
günaydın zeyracım opuyorumnanaktan dualarımız seninle güzelim :Saruboceq: doktorun güzel ve hayırlı haberler vericek sana bugün inanıyorum buna :Saruboceq: geldiğin gibi yaz bize sonucu canım opuyorumnanaktan belki de senin bebiş de gösterir cinsiyetini :Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq:yerimseniben saol bitanem inşallah
ayy kızlarr bi de ne dicem 2010 haziran anneleri topiği açılmışş.. ayy ne sevndim :teytey: ne heyecanlandım anlatamam :dance: biz kıdemlendik artık baksanıza... topikte daha 7-8 hamiş varr kızlarrr.. yakında dolar taşar orası da bizim topik gibi
tebrikk ederimm güzell annişşş oğlunn olcakk heee
sağlıkla kucağına alırsn inşallahh opuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsunn canımm güzel haberlerle dön inşalllaaahhhhh opuyorumnanaktan
:Saruboceq::Saruboceq: amin
kuzum sanırımm sen beni bana anlatıyosunn :sm_confused: bende aynen böyleyimmm benneyaptımki
fıstıkımm sana da geçmiş olsunn
dikkat et kendine opuyorumnanaktan
ümmühan bu konuda sana katılıyorum bu benimde dikkatimi çekti bazen bikaç arkadaş sitede gözükmesine rağmen ne bir slm veriyo ne bir şey yazıyo benim de moralim bozuluyo o zaman sadece okumaya geliyolar gibi burası bir paylaşım yeri insan hiç olmazsa bir slm verir ben elimden geldiğince acele işim yoksa yazarım hep öyle çıkarım öpüyorum kuzularım yazanda sağ olsun yazmayanda yerimsenibenyazmayan arkadaşlar sizler sadece okuyucusunuz sanırım konuşsanıza ya :))
,
ELİFCİM BENCE EN UYGUN ZAMAN ŞİMDİ, HEMEN, GEÇ BİLE KALDI :lepi:
AMA DOKTORLARA GÖRE 4,5 - 5 AYLIKKEN UYGUN. RİSKE GİRMEK İSTEMİYORLAR ONLARDA HAKLI. BEN DOKTORUMA BİR TAHMİNİNİZ YOKMU DEDİM GÜLDÜ ZATEN 2 SEÇENEK VAR TAHMİN %50 TUTAR HERKES TAHMİN YAPAR DEDİ HAKLI SANIRIMsırnaşık şey
tarhan sende kocaelindesin hiç üniversite hastanesine gittinmi bir bilgin varmı canım?
5 aylık mı canım yaaa ben bugün inşallah doktor bir tahminde bulunur diye dua ediyorum ama benim doktorda sanamam pek söyleyecek tarzda değil o da sanırım gelcek aya söylerim diyecek olsun bebişim sağlıklı olsunda kuzum sonra öğreneyim farketmez:1hug:
selam herkeze ben geldim bu halde bide sınıf temsilcisi seçildim veli toplantısında. iki gün önce çok kötüydüm gece hiç uyuyamadım kontrole ne zaman gitsem die düşünüyorum gittiğimde cinsiyetide beşlli olsun istiyorum 11+5 günlük en son 7 haftalıktı gittim doktorumu hastanemi değiştiğim için gitmiyorum ne zman gitsemki.
CANIM BEN GEBZEDEYİM İZMİT BANA UZAK GELİYO GEBZEDE MERKEZ HASTANESİNE GİDİYORUM TATLIM
SORMA TATLIM DOKTORUNA GÖRE DEĞİŞİYOR BENİMKİ İNATÇI BİRAZ GERÇİ BEN KİLOLU OLDUĞUM İÇİN ULTRASON GÖRÜNTÜLERİ ÇOK NET ÇIKMIYORMUŞ O YÜZDEN DE ERTELEMİŞ OLABİLİR BENİ:kedi:
BU ARADA ARKADAŞLAR AŞAĞIDA ADIN GÖRÜNÜPTE SELAM VERİLMEMESİNE BOZULUYORSUNUZ AMA BEN SİZE KATILMIYORUM. BEN BU SAYFAYI AÇIP İŞİMİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUM VE FIRSAT BULDUKÇA DA YAZILANLARI OKUYUP CEVAP YAZIYORUM. ÇALIŞTIĞIM İÇİN SAYFANIN AÇIK OLMASI MÜSAİT OLDUĞUM ANLAMINA GELMİYOR MALESEF. BU KADAR TAKILMAYIN BU DURUMA HERKES MÜSAİT OLDUĞU KADAR BİR DE SÖYLİCEK SÖZÜ VARSA YAZAR. SADECE OKUMAK DA KÖTÜ BİRŞEY DEĞİL Kİ BENCE. BAZEN O KADAR MORALİM BOZUK OLUYOR Kİ HİÇBİRŞEY YAZASIM GELMİYOR SADECE OKUYORUM ŞAHSENopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın kızlar.. Nasılsınız? Ben iyi değilim... Ateşim hala düşmedi nezlem aynı hız devam ediyor...mafoldumben
slm canım ben senin kadarken gittiğimde bi tahmin yaptı ama değişir bi ay sonra dedi ama 12. haftada belli olan arkadaşlar var yinede 4 aylık olması daha doğru sonuç verebilir benimde 15 günüm kaldı muayeneye ama sabredemiyorum:)
arkadaşlar merhaba
bende 10+3 hamileyim aranıza alırsanız sevinirim
Geçmiş olsun canım aklına başka şeyler getirme inanki benimde geceleri daha çok artıyor şikayetlerim en kısa zamanda düzelir umarım...günaydın kızlarrrr.......dün akşam okadar fena oldum ki anlatamam,arabada eve giderken bi başladı bulantı ve baş ağrısı öle eve nası gittim bilmiyorum,direk yattım sanırım migrenim tutdu ilk kez,ilaçta alamıyosun tabi,dehşet saatler geçirdim....kasılmalarım çok oldu ,bel ağrısı ile öle uyumuşum.....en kısa zamanda doktora gittiğimde sorucam ben hiç akşamları oturamıyorum bir iş yapamıyorum,hamilelik bukadarda etkilemez sonuta hep halsizim uykuluyum,evin hiç bi işine el atamıyorum,o beni daha çok geriyo....bebişin kıyafetleride kaldı kızlar inşlh bugün rabbim sağlık verirde kendimi iyi hissedersem çekicem.öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan
canım yaa çok sewindimmm maşallah tabi bebişine allah nazarlardan korusun bu arada üçüncü bebişimizde erkek....Ben çoook iyiyim Dğn doktora gittik annemle gittim bu sefer dedim anne senin şansına cinsiyetini öğrenir mişiz.... Hakkaten de öyle oldu Doktor bile dedi daha belli olmaz sonra bi baktık '' seninki gösterdi kendini, erkek'' dedi ama 16 haftada kesinleşir dedi ya insan duramıyo k herkese söyledim eşimde duramamış herkesi aramış. Erkek meraklısı olmaktan değil de cinsiyeti belli olması çok güzel bir duygu. Allah hepinize nasip etsin bir an evvel öğrenmeyi.
Birde bir hareketler ediyor popoyu kaldırıyor arkasını dönüyor.
Maaşallah bebişime ya.Allahıma şükürler olsun.
canım hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyorum...günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım rabbim güzel bir gün yaşatması dileğimle inşallah banada dua edin bugün ikli teste gidiyorum inşallah doktorumuz güzel şeyler söyler kızlar saat 4 te randevun
Ben yaptırmayacağım sanırım hiç içim istemiyor neden bilmiyorum... Kafama yatmadı sanki... Çocukta allah korusun kusur var dese aldırmayacağımki sonuçta dimi ama??Kızlar Hepiniz ikili testi yaptırıyorsunuz ya bende mutlaka yapılacak diye düşünüyordum.
Doktor dedi ki yaptırmak ister misin?
Bende gerekli bişey değil mi dedim? senin tercihine bağlı bişey zeka testi bebeğin sağlıklı gözüküyor dedi. Bu testi yaptırmayacağım diyen var mı? Kafam karıştı benim :uhm:
Kimsenin dediğini takma kafana allah hayırlısını versin inşallah canım...Bana da erkek diyorlar.Kayınlarım hele erkek değilse doğurma soyumuzun devam etmesi lazım falan diyorlar.Sinirim bozuluyor.Üzülüyorum.Kız daha az diyorlar bana kız gibi geliyor.Bazen erkek gibi psikolojimi bozdular o yüzden hemen öğrenmek istiyorum
Hoşgeldin canım...arkadaşlar merhaba
bende 10+3 hamileyim aranıza alırsanız sevinirim
yok be hayatım nerdee bu arada aytene gittin yine??12 haftalıkken cinsiyet söylediyse süper yani:))hala kıpırtı hisseden yok mu? Çocuk içimde yüzüyor ben hiç hissetiyorum yaa
Hoşgeldin canım... Bende cinsiyetini çok merak ediyorum o yüzden 12 haftayı devirmeden gitmeyi düşünmüyorum hatta 13. haftanın sonuna doğru gideceğim. sende cinsiyeti için gitmek istiyorsan 12, haftanın bitmesini bekle istersen...selam herkeze ben geldim bu halde bide sınıf temsilcisi seçildim veli toplantısında. iki gün önce çok kötüydüm gece hiç uyuyamadım kontrole ne zaman gitsem die düşünüyorum gittiğimde cinsiyetide beşlli olsun istiyorum 11+5 günlük en son 7 haftalıktı gittim doktorumu hastanemi değiştiğim için gitmiyorum ne zman gitsemki.
geçmiş olsun canım yaa mafoldumben kıyamam sana bir doktora gitsen canım ıhlamurda içilmesi sakıncalı sanırım hamişlikte biraz terlemeye çalış canım seni çok iyi anlıyorum rabbim acil şifalar verir inşallah tez zamanda iyileşirsin:çok üzgünüm:
oyy oyy ben çokkk acıktım kızlar....ama canım yemek yapmak istemiyo biri yapsa ne güzel olurcokacimcoook
aynen yaw bende acayip ama yapmak istemiom yaparsam yemem hazır olsa şöle sihirle şip şak önüme gelse istediğim şeler süper olurdu
hayırlı olsun canım oğlun olacakmış benim öğrenmeme 15 gün kaldı ama dayanamıyorum kıpırtı yok bende şimdilik belki bu ayın sonuna olur genelde 4 ay sonunda belli olurmuş diye duydum
aynen canım ya aslında yaparım ama canım hiççç kalkıpta yemekle uğraşmak istemiyo,yoksa tiksindiğimden falan değil,bu ara aslında sebze hiç yemedim yapmam gerek,salata falan en azından ,ama tuafım ben canımın çektiği bi çiğköfte bi kumpir yakında patates ağacı çıkcak içimde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?