2010 Nisan Anneleri

Tarhancigim sence cinsiyet icin en uygun zaman ne zaman
,
ELıFCıM BENCE EN UYGUN ZAMAN ŞıMDı, HEMEN, GEÇ BıLE KALDI :lepi:
AMA DOKTORLARA GÖRE 4,5 - 5 AYLIKKEN UYGUN. RıSKE GıRMEK ıSTEMıYORLAR ONLARDA HAKLI. BEN DOKTORUMA BıR TAHMıNıNıZ YOKMU DEDıM GÜLDÜ ZATEN 2 SEÇENEK VAR TAHMıN %50 TUTAR HERKES TAHMıN YAPAR DEDı HAKLI SANIRIMsırnaşık şey

buyrunnnnnnnnn

günaydın zeyracım,dualarım seninle inşlh bizlere güzel haberler getirirsin.....kaydirigubbakcemile5
amin inşallah canım benim inşallah:Saruboceq:
saolasın bitanem amin inşallah

yazmayan arkadaşlar sizler sadece okuyucusunuz sanırım konuşsanıza ya :))
ümmühan bu konuda sana katılıyorum bu benimde dikkatimi çekti bazen bikaç arkadaş sitede gözükmesine rağmen ne bir slm veriyo ne bir şey yazıyo benim de moralim bozuluyo o zaman sadece okumaya geliyolar gibi burası bir paylaşım yeri insan hiç olmazsa bir slm verir ben elimden geldiğince acele işim yoksa yazarım hep öyle çıkarım öpüyorum kuzularım yazanda sağ olsun yazmayanda yerimseniben

5 aylık mı canım yaaa ben bugün inşallah doktor bir tahminde bulunur diye dua ediyorum ama benim doktorda sanamam pek söyleyecek tarzda değil o da sanırım gelcek aya söylerim diyecek olsun bebişim sağlıklı olsunda kuzum sonra öğreneyim farketmez:1hug:

selam herkeze ben geldim bu halde bide sınıf temsilcisi seçildim veli toplantısında. iki gün önce çok kötüydüm gece hiç uyuyamadım kontrole ne zaman gitsem die düşünüyorum gittiğimde cinsiyetide beşlli olsun istiyorum 11+5 günlük en son 7 haftalıktı gittim doktorumu hastanemi değiştiğim için gitmiyorum ne zman gitsemki.

tarhan sende kocaelindesin hiç üniversite hastanesine gittinmi bir bilgin varmı canım?

CANIM BEN GEBZEDEYİM İZMİT BANA UZAK GELİYO GEBZEDE MERKEZ HASTANESİNE GİDİYORUM TATLIM

SORMA TATLIM DOKTORUNA GÖRE DEĞİŞİYOR BENİMKİ İNATÇI BİRAZ GERÇİ BEN KİLOLU OLDUĞUM İÇİN ULTRASON GÖRÜNTÜLERİ ÇOK NET ÇIKMIYORMUŞ O YÜZDEN DE ERTELEMİŞ OLABİLİR BENİ:kedi:

BU ARADA ARKADAŞLAR AŞAĞIDA ADIN GÖRÜNÜPTE SELAM VERİLMEMESİNE BOZULUYORSUNUZ AMA BEN SİZE KATILMIYORUM. BEN BU SAYFAYI AÇIP İŞİMİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUM VE FIRSAT BULDUKÇA DA YAZILANLARI OKUYUP CEVAP YAZIYORUM. ÇALIŞTIĞIM İÇİN SAYFANIN AÇIK OLMASI MÜSAİT OLDUĞUM ANLAMINA GELMİYOR MALESEF. BU KADAR TAKILMAYIN BU DURUMA HERKES MÜSAİT OLDUĞU KADAR BİR DE SÖYLİCEK SÖZÜ VARSA YAZAR. SADECE OKUMAK DA KÖTÜ BİRŞEY DEĞİL Kİ BENCE. BAZEN O KADAR MORALİM BOZUK OLUYOR Kİ HİÇBİRŞEY YAZASIM GELMİYOR SADECE OKUYORUM ŞAHSENopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm canım ben senin kadarken gittiğimde bi tahmin yaptı ama değişir bi ay sonra dedi ama 12. haftada belli olan arkadaşlar var yinede 4 aylık olması daha doğru sonuç verebilir benimde 15 günüm kaldı muayeneye ama sabredemiyorum:)

canım tamam herzaman zaten veremezsin her yazılana ama bak ne diyorsun fırsat buldukca yazıyormuşsun ama bazı arkadaşlar var neyse boşver sadece bakıyo sanırım o kadar hiç olmazsa slm verseler o açıdan canım bak sen ne güzel cvb yazıyosun işin olmayınca neyse canım zaten herkes kendi bilir tatlım boşver katılmak isteyen herzaman buyursun gelsin dimi amaa.s

Günaydın kızlar.. Nasılsınız? Ben iyi değilim... Ateşim hala düşmedi nezlem aynı hız devam ediyor...mafoldumben

geçmiş olsun canım yaa mafoldumben kıyamam sana bir doktora gitsen canım ıhlamurda içilmesi sakıncalı sanırım hamişlikte biraz terlemeye çalış canım seni çok iyi anlıyorum rabbim acil şifalar verir inşallah tez zamanda iyileşirsin:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım aklına başka şeyler getirme inanki benimde geceleri daha çok artıyor şikayetlerim en kısa zamanda düzelir umarım...
canım yaa çok sewindimmm maşallah tabi bebişine allah nazarlardan korusun bu arada üçüncü bebişimizde erkek....
canım hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyorum...
Ben yaptırmayacağım sanırım hiç içim istemiyor neden bilmiyorum... Kafama yatmadı sanki... Çocukta allah korusun kusur var dese aldırmayacağımki sonuçta dimi ama??
Kimsenin dediğini takma kafana allah hayırlısını versin inşallah canım...

arkadaşlar merhaba

bende 10+3 hamileyim aranıza alırsanız sevinirim
Hoşgeldin canım...
hala kıpırtı hisseden yok mu? Çocuk içimde yüzüyor ben hiç hissetiyorum yaa
yok be hayatım nerdee bu arada aytene gittin yine??12 haftalıkken cinsiyet söylediyse süper yani:))
Hoşgeldin canım... Bende cinsiyetini çok merak ediyorum o yüzden 12 haftayı devirmeden gitmeyi düşünmüyorum hatta 13. haftanın sonuna doğru gideceğim. sende cinsiyeti için gitmek istiyorsan 12, haftanın bitmesini bekle istersen...

oyy oyy ben çokkk acıktım kızlar....ama canım yemek yapmak istemiyo biri yapsa ne güzel olurcokacimcoook

Canım benim çok teşekkür ederim... ıhlamur dün yaptım içtim... Doktorlar öneriyorlarmış... İnşallah biran önce geçer.. İnşallah sende iyi haberlerle dönersin... Başka kimsede cevap vermemiş bana zaten:1no2:

aynen yaw bende acayip ama yapmak istemiom yaparsam yemem hazır olsa şöle sihirle şip şak önüme gelse istediğim şeler süper olurdu

aynen canım ya aslında yaparım ama canım hiççç kalkıpta yemekle uğraşmak istemiyo,yoksa tiksindiğimden falan değil,bu ara aslında sebze hiç yemedim yapmam gerek,salata falan en azından ,ama tuafım ben canımın çektiği bi çiğköfte bi kumpir yakında patates ağacı çıkcak içimde.....

hayırlı olsun canım oğlun olacakmış benim öğrenmeme 15 gün kaldı ama dayanamıyorum kıpırtı yok bende şimdilik belki bu ayın sonuna olur genelde 4 ay sonunda belli olurmuş diye duydum

Daha önceden gebelik yaşayan bayanlar 16. haftadan itibaren bebeğin hareketlerini hissederken, ilk gebeliği olanlar 20. haftadan sonra anca hisseder. Genel olarak bu his sanki içlerinde bir kuşun kanat çırpması gibi ifade edilir.

arkadaşlar merhaba bende geldim.nisan annelerinden erkek bebek müjdesi duymaya başladık.nisan ayı erkek ayı tezi tutacak sanırım benimde 2 hafta sonra belli olcak kısmetse.çok merak ediyorum ama yüzüme bakan herkez erkek diyor bende erkek hissediyorum.hayırlısı olsun artık.

yaaa benimde yemek yapasım gelmiyo dışardanda yemek istemiyorum bebişin sağlığı için ne olacak bu uyuşukluğum bilemiyorum önceden hem okula gider hem ders çalışır hem temizlik yapar hem yemek hem bulaşık hem gezme:kedi: ama şimdi tık yok evden çıkasım bile gelmiyo:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…