ay sorma şekerim benim eşim de habire ağzıma çikolata tıkıyo. o öncedendi artık çikolata sevmiyom ekşi tuzlu bişiler ver bana dicem en son hihoyyythihoyyyt
tabi neden olmasın canım :hulya:hihoyyythihoyyytİlke cİm belkİ de gecerİz bİle ya:)))))))))))))
vişne suyunu ben de düşündüm de içemiyom midemi çok yakıyo ekşi olan herşey. sırf o yüzden limon canım istiyo yiyemiyom resmen mideme bi kütle inmiş gibi ağrı yapıyo
duyduk duymadık demeyin 2010 tombalak nisan anneleri topiğini açıcaz. kilosu 65 in altında olanlar yaklaşmasın valla fena yaparız lülülülülülü
arabaya yakıt alıp yıkatmış. elinde de çikolata? adama anlatamıyorum bayramdan çıktık evin sağından solundan çikolata fışkırıyo. o hala elinde çikolata geliyo kapıya...
hehe:))) ay genede düşünceli adamcağız ya bişi almış kendini affettimek için,ama olsun bu senin affetceğin anlamına gelmez kumpir getir öle deseydin,aramıştamı bulamamış yoksa hiç bakmamışmı.....
benim gerşek ismim " seda " canım. memnun oldum tanıştığıma özge opuyorumnanaktanhihoyyyt
ayol istediğimden haberi yok. maili görmemişmiş. yalan valla. eşim bankacı onlara sürekli mail geldiği için her dakika bakıyolar maillerine. benimki, benden gelen mailleri okumuyo gene boş bi şey yazıyodur diye. daha önce de terzide taciz ettiler aradım adamı, cevap vermedi acelesi yoktur diye, acile kaldırıldım akşam öğrendi gene açmadı telefonu yanında müşterisi varmış. en son da arabayla girdim bi kamyonun altına aradım adamı açmıyoo. neymiş deaha 5 dakika önce konuşmuşuz acil ne olabilirmiş. Allah seni inandırsın adam kaza yaptığımada inanmadı. trafik polisiyle konuştu da ööle çıktı geldi yanıma. Ha ben bu adamı neredn buldum? Valla BİLMİYOM. Dünyada 10 milyar erkek var bana bu düştü...
süüper oldu sedacım birde benim balık hafızam isimleri ezberlerse daha iyi olacak,bazen diyorum ki neden ben bu rumuzu koydumki,nese o ismide seviyorum ben......:kedi:
kızlar benim ismim de sibel seda ve özge memnun oldum:
ahh ahh kıyamam sana ben ya,işleri nekdar yoğun olursa olsun öncelik sırası sende olmalı alla söle beyninin bir köşesini hiç kullanmasın boş bıraksın sana ayırsın,amanınnn büyük konuşmiyimde bana böle yapacak valla yolmuştum adamı,neseki benimkide aksine çok evhamlıdır,dakka başı arar,evde otururuz birlikte mesela ben kalarım yanından nereye diye sorar,bende wc'ye gel birlikte gidelim istersen derim,bukadar yani,nazar değmesin ben memnunum bide balık burcuğum biri beni sahiplensin acayip hoşuma gider,sen bence bi otur konuş kocişle ALLH korusun doğum sancın tutsa inanmaz ebeyle konuşur valla:roflol:
ehehehhehehe ruzenin ve ilke_nur kızlar üzgünüm ama orda rumuzunuz neyse o. kimse hatırlamaz isimleri. oraya bakıpta hatırlıyoz anca. ben şahsen arkamı döndüğüm anda unuturum kim özgeydi kim sedaydı ben tuğbamıydım kaydirigubbakcemile3
ehehehhehehe ruzenin ve ilke_nur kızlar üzgünüm ama orda rumuzunuz neyse o. kimse hatırlamaz isimleri. oraya bakıpta hatırlıyoz anca. ben şahsen arkamı döndüğüm anda unuturum kim özgeydi kim sedaydı ben tuğbamıydım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?