2010 Nisan Anneleri

ay sorma şekerim benim eşim de habire ağzıma çikolata tıkıyo. o öncedendi artık çikolata sevmiyom ekşi tuzlu bişiler ver bana dicem en son hihoyyythihoyyyt

dr. a da beraber gittik halbuki. 82 kiloyum kadın yasakladı tatlıyı, hamuru, şekeri.

tamam ozamamn sen mi açarsın benmi yapalım valla,kilo sınırıda 65 iyi fikir,bakalım doğuma kadar hep birlikte 100 kilo olurmuyuz,aaa ben çok sevdim bu topiği çok keyifli valla,şişko şişko dertleşiriz,sonrada tombalaklar zayıflarız....:lepi::lepi::lepi:

arabaya yakıt alıp yıkatmış. elinde de çikolata? adama anlatamıyorum bayramdan çıktık evin sağından solundan çikolata fışkırıyo. o hala elinde çikolata geliyo kapıya...

hehe:))) ay genede düşünceli adamcağız ya bişi almış kendini affettimek için,ama olsun bu senin affetceğin anlamına gelmez kumpir getir öle deseydin,aramıştamı bulamamış yoksa hiç bakmamışmı.....

bu arada kızlar benim gerçek ismim ^^ özge^^
mesela ben yazarken hep düşünüyorum rumuza bakıp acaba ismi nedir diye,bazen rumuz kullanmak zor geliyo,nese ruzenin olarak tanışmıştık zaten bide özge olarak tanışalım

benim gerşek ismim " seda " canım. memnun oldum tanıştığıma özge opuyorumnanaktanhihoyyyt

ayol istediğimden haberi yok. maili görmemişmiş. yalan valla. eşim bankacı onlara sürekli mail geldiği için her dakika bakıyolar maillerine. benimki, benden gelen mailleri okumuyo gene boş bi şey yazıyodur diye. daha önce de terzide taciz ettiler aradım adamı, cevap vermedi acelesi yoktur diye, acile kaldırıldım akşam öğrendi gene açmadı telefonu yanında müşterisi varmış. en son da arabayla girdim bi kamyonun altına aradım adamı açmıyoo. neymiş deaha 5 dakika önce konuşmuşuz acil ne olabilirmiş. Allah seni inandırsın adam kaza yaptığımada inanmadı. trafik polisiyle konuştu da ööle çıktı geldi yanıma. Ha ben bu adamı neredn buldum? Valla BİLMİYOM. Dünyada 10 milyar erkek var bana bu düştü...

benim gerşek ismim " seda " canım. memnun oldum tanıştığıma özge opuyorumnanaktanhihoyyyt

süüper oldu sedacım birde benim balık hafızam isimleri ezberlerse daha iyi olacak,bazen diyorum ki neden ben bu rumuzu koydumki,nese o ismide seviyorum ben......:kedi:

ehehehhehehe ruzenin ve ilke_nur kızlar üzgünüm ama orda rumuzunuz neyse o. kimse hatırlamaz isimleri. oraya bakıpta hatırlıyoz anca. ben şahsen arkamı döndüğüm anda unuturum kim özgeydi kim sedaydı ben tuğbamıydım kaydirigubbakcemile3

ahh ahh kıyamam sana ben ya,işleri nekdar yoğun olursa olsun öncelik sırası sende olmalı alla söle beyninin bir köşesini hiç kullanmasın boş bıraksın sana ayırsın,amanınnn büyük konuşmiyimde bana böle yapacak valla yolmuştum adamı,neseki benimkide aksine çok evhamlıdır,dakka başı arar,evde otururuz birlikte mesela ben kalarım yanından nereye diye sorar,bende wc'ye gel birlikte gidelim istersen derim,bukadar yani,nazar değmesin ben memnunum bide balık burcuğum biri beni sahiplensin acayip hoşuma gider,sen bence bi otur konuş kocişle ALLH korusun doğum sancın tutsa inanmaz ebeyle konuşur valla:roflol:

ademir47 kullanıcısından alıntı
ayol istediğimden haberi yok. maili görmemişmiş. yalan valla. eşim bankacı onlara sürekli mail geldiği için her dakika bakıyolar maillerine. benimki, benden gelen mailleri okumuyo gene boş bi şey yazıyodur diye. daha önce de terzide taciz ettiler aradım adamı, cevap vermedi acelesi yoktur diye, acile kaldırıldım akşam öğrendi gene açmadı telefonu yanında müşterisi varmış. en son da arabayla girdim bi kamyonun altına aradım adamı açmıyoo. neymiş deaha 5 dakika önce konuşmuşuz acil ne olabilirmiş. Allah seni inandırsın adam kaza yaptığımada inanmadı. trafik polisiyle konuştu da ööle çıktı geldi yanıma. Ha ben bu adamı neredn buldum? Valla BıLMıYOM. Dünyada 10 milyar erkek var bana bu düştü...ay ilahi:))))))))) valla özgenin dediği gibi doğum sancın tutar allah korusun inanmazsa ozaman yandın işte..
Alışkanlık haline dönüştürmeden bi konuş istersen

kızlar benim ismim de sibel seda ve özge memnun oldum:

memnun oldum sibelcim ben bi süreliğine rumuzuu bulunduğu alt kısma adımı yazıyorum kızlar ezberlemek daha koly olur unutmayız,bence isimle konuşmak daha samimi bir ortam yaratıyo gibi.....opuyorumnanaktan

ne doğumu ayol, çocuğu ilkokula yazdırırken gelse yatıp kalkıp şükredecem. Ama adamda şeytan tüyü var, yapıyo bi numara affettiriyo kendini...

olsun ben öğrendim enazından tuğba olduğunu inşlh unutmam,olsun unutursakta artık hamişliğimize veririz......kaydirigubbakcemile5

aynen bende unuturum
kesin canım.
hamilelikte dahada unutkan oldum zaten.

slm kızlarr ben geldim sayfaları anca okuyabildim
ewet sizlere güzel haberlerim var bugün doktordaydım ve herşey çok iyi miniğimi gördüm ellerini yüzünü ayaklarını ayy süperdi yaaa ense kalınlığımız ölçüldü o da gayet iyi çıktı ikili testi doktor bizim isteğimize bıraktı bizde yaptırdık sonucu bir hafta sonra alıcaz bu arada cinsiyetini sordum kıza benziyor dedi zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…