ne doğumu ayol, çocuğu ilkokula yazdırırken gelse yatıp kalkıp şükredecem. Ama adamda şeytan tüyü var, yapıyo bi numara affettiriyo kendini...
slm kızlarr ben geldim sayfaları anca okuyabildim
ewet sizlere güzel haberlerim var bugün doktordaydım ve herşey çok iyi miniğimi gördüm ellerini yüzünü ayaklarını ayy süperdi yaaa ense kalınlığımız ölçüldü o da gayet iyi çıktı ikili testi doktor bizim isteğimize bıraktı bizde yaptırdık sonucu bir hafta sonra alıcaz bu arada cinsiyetini sordum kıza benziyor dedi zemuszemus
ayol istediğimden haberi yok. maili görmemişmiş. yalan valla. eşim bankacı onlara sürekli mail geldiği için her dakika bakıyolar maillerine. benimki, benden gelen mailleri okumuyo gene boş bi şey yazıyodur diye. daha önce de terzide taciz ettiler aradım adamı, cevap vermedi acelesi yoktur diye, acile kaldırıldım akşam öğrendi gene açmadı telefonu yanında müşterisi varmış. en son da arabayla girdim bi kamyonun altına aradım adamı açmıyoo. neymiş deaha 5 dakika önce konuşmuşuz acil ne olabilirmiş. Allah seni inandırsın adam kaza yaptığımada inanmadı. trafik polisiyle konuştu da ööle çıktı geldi yanıma. Ha ben bu adamı neredn buldum? Valla BİLMİYOM. Dünyada 10 milyar erkek var bana bu düştü...
ewet sizlere güzel haberlerim var bugün doktordaydım ve herşey çok iyi miniğimi gördüm ellerini yüzünü ayaklarını ayy süperdi yaaa ense kalınlığımız ölçüldü o da gayet iyi çıktı ikili testi doktor bizim isteğimize bıraktı bizde yaptırdık sonucu bir hafta sonra alıcaz bu arada cinsiyetini sordum kıza benziyor dedi zemuszemus
aman aman durum okadra vahim desene,offff nese sen affederken arada baba olduğunu hatırlatda aklının bi yerine yazsın,sonuçta doğum olur bişi olur demesin sonra bilmiyordum...
ruzenin ademir saolun canlarr
hiç aklımda yokken benim aklımada kumpiri
düşürdünüz anacımmm x
şu tombalaklar topikinde bana da yer varmıı
kaç kilosun şekerim :jeyyar::jeyyar: 64 olsan bile torpil bekleme hihoyyythihoyyyt
kaç kilosun şekerim :jeyyar::jeyyar: 64 olsan bile torpil bekleme hihoyyythihoyyyt
iyi dileklerinizin için çok teşekkür ederim kızlar
sevdalinka güzelim ense kalınlığını ultrasonla ölçüyor doktor ikili test için de kan alıyorlar sonucuda bir hafta da çıkıyormuş
valla ben 82 kiloyum. sınıf başkanı bile olurum...
63,5 şimdilikk ama kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?