2010 Nisan Anneleri

ne doğumu ayol, çocuğu ilkokula yazdırırken gelse yatıp kalkıp şükredecem. Ama adamda şeytan tüyü var, yapıyo bi numara affettiriyo kendini...

aman aman durum okadra vahim desene,offff nese sen affederken arada baba olduğunu hatırlatda aklının bi yerine yazsın,sonuçta doğum olur bişi olur demesin sonra bilmiyordum...

ay şükür bi kız çıktı. nisan ayı erkek ayı denilince buruldum biraz. ben kız istiyorum.

canım eşin ve sen oldukça harika bir çiftsiniz ya.bayıldım valla size.sen doğuma giderken eşin yine açmazmış.sonrada hemşire inandırırmış......baba oldunuz beyefendi diye : ))

ruzenin ademir saolun canlarr
hiç aklımda yokken benim aklımada kumpiri
düşürdünüz anacımmm x
şu tombalaklar topikinde bana da yer varmıı

ayyy canım çok sevindim ya fıstıgını gördüğüne....
bende 2 hafta sonra gideceğim 2li test ve ense kalınlıgı ölçülecekmiş....Nasıl oluyor biraz bilgi verirmisin
?

al bendende o kadar erkek ayı diyip durmayın bende üzülüyom daha ne afet kızlar çıkacak bizim göbeklerden :lepi:

oleyyyyyyyyyyy ilk kızımızz geliyorrr
tebrik ederimmm yazgülücüm

aman aman durum okadra vahim desene,offff nese sen affederken arada baba olduğunu hatırlatda aklının bi yerine yazsın,sonuçta doğum olur bişi olur demesin sonra bilmiyordum...

bebek konusunda benden hevesli. daha 15 günüm var randevuma ama herifim İSTERSEN gidelim bi gör deyip duruyoooo. doktoru sıkıştırıyo ultrason sırasında, bu ne? şu ne? dur tam görmedim. 1,7 cm lik şeyin neyini görcekse...

ruzenin ademir saolun canlarr
hiç aklımda yokken benim aklımada kumpiri
düşürdünüz anacımmm x
şu tombalaklar topikinde bana da yer varmıı

kaç kilosun şekerim :jeyyar::jeyyar: 64 olsan bile torpil bekleme hihoyyythihoyyyt

hoşgeldin canım . çok sevindim güzel haberlerine inşallah hep iyi olur annesi meleğin hihoyyyt kız olur inşallah ya bende çok kız istiyorum opuyorumnanaktan

ayy sormayın yaa dünden de vardı bu kumpir akşam eşim eve geldi ben kumpir istiyorum dedim çıktık dışarıya çarşının altını üstüne getirdik yok kumpir sonra bi pizzacı bulduk kalmadı dediler eşim dedi ki eşim hamile yazık adamcağızlar 1.5 saate kadar hazır olur gelin alın dediler gecenin bi yarısı kumpir yiyordum :sm_cool:

canım herşeyin güzel olduğuna sevindim.ilk defa nisan annelerinde bir kız bebek.hayırlı ve sağlıklı olsun canım.bende özledim bebeğimi

iyi dileklerinizin için çok teşekkür ederim kızlar
sevdalinka güzelim ense kalınlığını ultrasonla ölçüyor doktor ikili test için de kan alıyorlar sonucuda bir hafta da çıkıyormuş

kızlarrr benimm iş çıkışş saatimm
geldi akşam iyi hissedersem evden girerim
öpüldünüzz bu arada ben sema
nickimde melek sema dimek istiyoo :))

Son düzenleme:
valla ben 82 kiloyum. sınıf başkanı bile olurum...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tamam tatlım sen sınıf başkanı ol bende 75 ile başkan yardımcısı:CüvCüv:

63,5 şimdilikk ama kaydirigubbakcemile3

hadi bacım 65 ol öyle gel 1 gram eksik olmaz . neyseki hamilesin çok zorlanmıcaksın:lepi::lepi:

kızlar nolaak benim bu hamur işine aşırı olan düşkünlüğüm.
yaklaşık 1 aydır inanılmaz cnm hamur işi çekiyor.
evde üşeniyorum dışarı çıktıkça yada sipariş ediyorum.
ooooff çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…