2010 Nisan Anneleri

a.s.Merhaba kızlarrr.Az önce işyerinden girdim ama slm bile veremedim hastaların yogunluğundan.

iiyi haberlerine çok sevindim canım ya,sonunda ilk kızımızda geldi,çokk sevindim darısı başımıza artık....

ruzenin ademir saolun canlarr
hiç aklımda yokken benim aklımada kumpiri
düşürdünüz anacımmm x
şu tombalaklar topikinde bana da yer varmıı

valla neden olmasın eğer 65 ve üstü isen,bizim gibi tombalaksan neden olmasın,ben karar verdim valla her halimle koca göbüşlü tombalakım....aman canım aklına düştüyse derhal arıyosun kocişi ve bulup getiriyo.....

hehe.)))) hiç bişi olmuycak sütlü gayfem benim,,,,,biz tombalak anneler topiğ açcaz sende tombiş tombiş gelcen işte....daha ne istiyon...

Kızlar yarın sabah 10 da doktora gidecegim.Dua edin.Bakalım cinsiyetini gösterecek mi?Ense kalınlığı normal mi?Boyu uzamış mı?Şimdiden heyecanlandımopuyorumnanaktan

hehe.)))) hiç bişi olmuycak sütlü gayfem benim,,,,,biz tombalak anneler topiğ açcaz sende tombiş tombiş gelcen işte....daha ne istiyon...

he valla tombiş tombiş bebişlermizi doğurcaz sonrası size kalmış :jeyyar: :jeyyar: sütlü gayfecim kaç kilosun acaba bu kadar dert ettiğine göre zayıfsındır sen :umursamaz:

sorun değül bacım tombiş olacağım kesin ilkinde de 20 kilo almıştım.:mymeka:
ama bu kadar hamur işi düşkünlüğüm yoktu.sanırım bunda 30 kilo alırım:bbo:
allahım sen vücüdüme mukayet oll.
delikafaduldendelikafadulden

he valla tombiş tombiş bebişlermizi doğurcaz sonrası size kalmış :jeyyar: :jeyyar: sütlü gayfecim kaç kilosun acaba bu kadar dert ettiğine göre zayıfsındır sen :umursamaz:

bebişleri doğurcaz sonrada tam gaz zayıflıycaz, hele bide normal doğum yaparsak varya yarısı gitti zaten mümkün mertebe lohusalıktada çok kilo almıycaz oldu bitti valla bebişler yaşına girmeden öncesinden daha fit olcaz....

boyum 1.70 kilom 67 hamiş kaldım şimdi vallah korkuyom tartılmaya.
ama kilo ALDIĞIMI hissediyorum hemde baya bii.

Kızlar yarın sabah 10 da doktora gidecegim.Dua edin.Bakalım cinsiyetini gösterecek mi?Ense kalınlığı normal mi?Boyu uzamış mı?Şimdiden heyecanlandımopuyorumnanaktan

ahhh ayşecim ahhh 1 hafta önce bende aynı telaşları yaşadım. herşey normal çıktı şükür ama bırak cinsiyeti bebişimi bile herkes gibi detaylı göremedim fazla kilodan dedi doktorum. hem mutlu hemde tatmin olmamış bi şekilde geri döndümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah iyiliğini versin emi,varya bişekilde mukayyet olmamız gerekiyo,30 kilo çok be anacım azcık indirim yapsan olmamı????

İnşallah benimki gösterir.Ayyy kızlar dua edin yaaa:Saruboceq:

Kızlar canım ne çekti tahmin edin?Kumpirrrrrrr.
Kocişe söyliyeceğim.çok fena çooooookk

ahh ahh ahhh bu kumpir işini ben açtım başımıza valla,inşlh bulurda yersiniz kızlar,yoksa kendimi suçlu hissetcem,aklıma ben emii burası yemek topiğimi aklına geleni ne sölüyon be kızım ......benneyaptımkibenneyaptımki

geçmişe baktım biiraz ama bkamıyorum sabahtan bu yana taniyonum hep düşük ölçüyom 8-5 çıkıyo şeker takviyesi yaptım yok olmadı şimdide 10-6 oldu başım çok ağrıyo ilaç içtim geçmedi olmuş galiba 4 erkeğe 1 kız karışmış ne güzel benimde belli olsa yaa...isimlerinizi sölemişiniz de aklımızda iç tutamayız valla hele bide bu hamilelikte unutkanlıkta olmuş hiç tutamayız size bi öneri isimlerinizin altına küçük yazılar varya oraya ilave yapsanız aklımızd kalır benimki zaten belli ben rumuzu hiç sevmem o yüzden hiç yazmadım

ben sezeryan olacam mecburii ilki öyleydi çünkülüm.
ilkinde de 67 kiloda hamile kaldım.87 doğum yaptım.:mymeka:alkisalkisalkis
1 yıl sonra 70 e düştüm.sonrasındada sıkı bir rejim ve 65 oldum.süperdim ama heee.
sonra baya bi 65 kaldım.bu yıl tatile gittik koçişle herşey dahil olduğundan ye babam ye olduk gene 67.herşey dahilin içinde bebekte varmış onuda aldık geldik.delikafaduldendelikafadulden

ya millet ben bugün bi halt ettim gittim internetten normal doğum videolarını seyrettim. aha da şimdi kafam allak bullak. benim neyime araştırmacı hamilelik. adam gibi git doğur gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…