slm kızlarr ben geldim sayfaları anca okuyabildim
ewet sizlere güzel haberlerim var bugün doktordaydım ve herşey çok iyi miniğimi gördüm ellerini yüzünü ayaklarını ayy süperdi yaaa ense kalınlığımız ölçüldü o da gayet iyi çıktı ikili testi doktor bizim isteğimize bıraktı bizde yaptırdık sonucu bir hafta sonra alıcaz bu arada cinsiyetini sordum kıza benziyor dedi zemuszemus
ruzenin ademir saolun canlarr
hiç aklımda yokken benim aklımada kumpiri
düşürdünüz anacımmm x
şu tombalaklar topikinde bana da yer varmıı
kızlar nolaak benim bu hamur işine aşırı olan düşkünlüğüm.
yaklaşık 1 aydır inanılmaz cnm hamur işi çekiyor.
evde üşeniyorum dışarı çıktıkça yada sipariş ediyorum.
ooooff çok kötü.
valla ben 82 kiloyum. sınıf başkanı bile olurum...
hehe.)))) hiç bişi olmuycak sütlü gayfem benim,,,,,biz tombalak anneler topiğ açcaz sende tombiş tombiş gelcen işte....daha ne istiyon...
hehe.)))) hiç bişi olmuycak sütlü gayfem benim,,,,,biz tombalak anneler topiğ açcaz sende tombiş tombiş gelcen işte....daha ne istiyon...
he valla tombiş tombiş bebişlermizi doğurcaz sonrası size kalmış :jeyyar: :jeyyar: sütlü gayfecim kaç kilosun acaba bu kadar dert ettiğine göre zayıfsındır sen :umursamaz:
he valla tombiş tombiş bebişlermizi doğurcaz sonrası size kalmış :jeyyar: :jeyyar: sütlü gayfecim kaç kilosun acaba bu kadar dert ettiğine göre zayıfsındır sen :umursamaz:
Kızlar yarın sabah 10 da doktora gidecegim.Dua edin.Bakalım cinsiyetini gösterecek mi?Ense kalınlığı normal mi?Boyu uzamış mı?Şimdiden heyecanlandımopuyorumnanaktan
sorun değül bacım tombiş olacağım kesin ilkinde de 20 kilo almıştım.:mymeka:
ama bu kadar hamur işi düşkünlüğüm yoktu.sanırım bunda 30 kilo alırım:bbo:
allahım sen vücüdüme mukayet oll.
delikafaduldendelikafadulden
ahhh ayşecim ahhh 1 hafta önce bende aynı telaşları yaşadım. herşey normal çıktı şükür ama bırak cinsiyeti bebişimi bile herkes gibi detaylı göremedim fazla kilodan dedi doktorum. hem mutlu hemde tatmin olmamış bi şekilde geri döndümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar canım ne çekti tahmin edin?Kumpirrrrrrr.
Kocişe söyliyeceğim.çok fena çooooookk
bebişleri doğurcaz sonrada tam gaz zayıflıycaz, hele bide normal doğum yaparsak varya yarısı gitti zaten mümkün mertebe lohusalıktada çok kilo almıycaz oldu bitti valla bebişler yaşına girmeden öncesinden daha fit olcaz....
boyum 1.70 kilom 67 hamiş kaldım şimdi vallah korkuyom tartılmaya.
ama kilo ALDIĞIMI hissediyorum hemde baya bii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?