2010 Nisan Anneleri

Listeyi düzenleyeyim , yazılar üst üste olmuş resmen ....

Son adet tarihi :13.07.2009.........................................beklenen adet tarihi :14.08.2009

selam tatlım benim de sat 09.07.2009 adet tarihi: 10.08.2009 bakalım ilk kez daha ortada folluk yokken anneler topiğine sıra ekliyorum. hayırlısı bakalım..
daha yımırtlamadım bile ben yaaaaaaaaa hehhehehee

Cnm inş. hamişsindir, Rabbim kucağınada almayı nasip eder inş., bebişini neden kaybetmiştin cnm

İnşaalah canım...Bebeğimin 37+5 te kalp atışları nst de alınamadı...Nedeni bilinmiyor...Son ana kadar çok iyi giden bir hamileliğim vardı...Allahım bir daha böyle bir şey yaşatmaz inşaallah...

canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene.inşallah en kısa zamanda rabbim acısını yeni yavrunla unutturur.

İnşallah kısa zamanda kavuşursun bebeğine.

İNŞAALLAH arkadaşlar...

Nisan Annesi Olmayı ısteyenler ( ınşaallah )
melek76....Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenen adet tarihi :14 ağustos
TIFF...........Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos

inşallah bizler gibi seneye bu zaman bebişinle mutlu olursun....

Hadii kızlarr listemiz bayağı bir uzasın ve listedeki herkes hamile kalsın , 2010 nisan annesi olsun...Bizlere uğur getirsinn.....

meraba kızlar bende size katılmak istiyorum
yani inş. 2010 nisan annesi olmak istiyorum
bende bilgilerimi gönderiim
SAT: 05 temmuz
BEKLENEN : 2 ağustos

şunu da belirtmeliyim daa ilk denememiz bu ay
sanırım biraz aceleciyim

kızlarr.. topiği sitede gezinirken gördüm... liste mi yapılıyoo.. geçmişi tam okumadım daha.. yarın sabah okucam inş.. ama bende bu ay ilk kez klomen kullandım.. hapım c.tesi bitti. 24 ünde yumurtlama günüm daha :) doktorum 23 ünde çağırdı.. bakıcak yımırtalarımın durumuna sanırım :)) ama ben bu ay bi hevesliyim bi ümitliyim sormayın...şubat 2010 annesi olmaya pek heveslenip hüsrana uğramıştım.. inş. nisana olur.. afadan nisan diye hesapladım ama bu ay kalırsa.. tam da bilmiyorum.. neyse bilgilerimi yazıyım da beni de ekleyin .. ilk kez bi bebek,hamilelik listesine eklenicem :) inş. bu ay aday listesinden çıkıp mucizesine kavuşanlar listesine geçebilirim :)))

sat-------------- 10 temmuz
beklenen------ 10 ağustos

hadi bakalım inş. nisan topiği ve bu liste bize uğur getirir ve meleklerimize kavuşuruz en ısa zamanda :Saruboceq:

geçmişi okudum kızlarr.. inşallah hepimiz nisan topiğinde kalıcı oluruz ve birer birer veririz hamile haberlerini ağustosun başından itibaren :Saruboceq: bende varım... ekleyin beni de bilgilerim yukarda.. :)))

Bakalım nisan ayı annesi olabilecekmiyim.ayLARDIr her ay annesi topiğinde dolanıyorm.Bir yere yerleşemedimkaydirigubbakcemile3

ınsallah hepınız bebıslerınıze kavusursunuz..
hepınız ıcın hayırlısı olsun arkadaslar...

Bakalım nisan ayı annesi olabilecekmiyim.ayLARDIr her ay annesi topiğinde dolanıyorm.Bir yere yerleşemedimkaydirigubbakcemile3

:roflol: ayyy aynı ben :))) kaydirigubbakcemile3 balıımm inşallah buraya yerleşçez kuzum.. şubat olmasa mart olmadı nisan.. :)) geziyoruz topik topik bakalım hangi ay topiğinde takılı kalcaz:)) opuyorumnanaktan

ınsallah hepınız bebıslerınıze kavusursunuz..
hepınız ıcın hayırlısı olsun arkadaslar...

amiinn canm.inşallah... amiiinn :Saruboceq:

cuma gunu adet gunum
bakalım nısan annesı olabılıcekmıyımmm:CüvCüv::CüvCüv:

inş. canm.. :Saruboceq:

Canım inşallahhh sende buraya yerleşirsinnnn:Saruboceq:

bendeeeee bendeeeee...... zemuszemus inşallah hepimiz yerleşiriz nisan topiğine...

hayırlı olsun..............

ne cabuk gecıyorr zamannnnnn

1 nisanda merhaba dedi oglum bize...........

her idsteyene bu mutlulugu yaşatysın rabbim............

01/04/2009 bEbegi EGE...............

Canım inşallahhh sende buraya yerleşirsinnnn:Saruboceq:
amiin canım hepimiss:Saruboceq:
hayırlı olsun..............

ne cabuk gecıyorr zamannnnnn

1 nisanda merhaba dedi oglum bize...........

her idsteyene bu mutlulugu yaşatysın rabbim............

01/04/2009 bEbegi EGE...............

hayırlı olsun tatlımm darısı başımısa dua edermisin?

Kızlar birkaç gündür giremedim...İsteyenleri listeye ekledim...İnşaallah bu liste herkese uğur getirir...Tek tek hamilelik heberlerini alırız...Amiiiiiiinn.....

Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )
melek76....Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenen adet tarihi :14 ağustos
TIFF...........Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos
zazez.........Son adet tarihi :5 temmuz.............................................beklenen adet tarihi : 2 ağustos
brc..............Son adet tarihi : 4temmuz............................................beklenen adet tarihi :5 ağustos
bebeg83...Son adet tarihi :10 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…